- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Točno to, ali taj reflektor koji ne baca kako treba će jednako loše bacati bilo da je unutra halogena ili xenon.
Je, naravno da je projektor bolji kada kod njega nema "bačene" svjetlosti, a i zbog same izvedbe, nema fokusnih točaka na snopu, sve je jednako osvjetljeno.
Ali i dobar reflektor nije daleko. Ja kada se vozim kroz tamnu ulicu, točno se vidi gdje je snop odsječen, uglavnom malo ispod bočnih prozora auta.
Razlika je u definiranosti te linije odsječenosti. To pomaže kod zasljepljivanja, ali ima i dosta projektora koji blješte, ali ima i reflektora u koje skoro pa možeš direktno gledati.
Makar halogeni projektori nisu baš nešto. Po iskustvu znam iz Mazde 6 i to je dosta loše. Ravno odrezani, ali snopovi nisu spojeni i oba imaju šiljke prema gore, poprilično lošije od reflektora na c4.
And I assure you, I did not have sexual relations with that woman!
Da, to je to. Moja preporuka je neki Pilot kit.
Ali, projektori za halogene nisu isti kao za xenon.
Ako zelis full bijelu svijetlost onda uzmi 6000k.
Ja dok sam na Audiu A4 mijenjao sam stavio s ebaya te 6000k za nekih 400kn i svijetli pravo bijelo.
Dok naprimjer na burazovoj A3-ci su jos prve xenon zarulje i svijetli zuto, pretpostavljam da su 4300k.
Ako ti pare nisu problem, uzmi OSRAM Cool blue intense.
salis se?????????? 6000??????????? 4150 je ok, 4350 je bijela...sve iznad je preplavo! i van zakona
6000 nije preplavo, to je hladno bijela. Lošije se vidi nego sa 4300K, ali nije plavo.
neznam stvarno kakav pojam imate vi plavoga, ali ja sam imao 6000 na cliu i bilo je uzasno, 5000 na meganu sa lecama i bilo je jos uvijek dosta plavo, stavio 4150 na c4 i mozda mi mrvicu zao sta nisam stavio 4350, al ok je skroz i bijelo...cak se i na 4150 vidi lagani odraz plavetnila (osram neznam koji tocno), sad uzimam farove s lecom za leona i gledam koje uzet...
Meni kul izgleda: https://www.instagram.com/p/BLMM2HFj-Ur/?taken-by=nedim_lepic
Sto se tice jacine svjetlosti ja msm da se moze smanjiti da ne smeta ako puno sija.
A imas i aplikaciju za telefon pa mozes testirati da vidis kako ti se svidja HUD.
salis se?????????? 6000??????????? 4150 je ok, 4350 je bijela...sve iznad je preplavo! i van zakona
Neznam za tebe ali meni original xenoni, znači prva ugranja kao što je na burazovoj trici, svijetli žuto, dok na mojemu kao što sam rekao svijetli BIJELO, s blagom nijansom na plavo. Da napomenem, imam sve original leće, pranje i nivelaciju.
6000 nije preplavo, to je hladno bijela. Lošije se vidi nego sa 4300K, ali nije plavo.
Potpisujem
neznam stvarno kakav pojam imate vi plavoga, ali ja sam imao 6000 na cliu i bilo je uzasno, 5000 na meganu sa lecama i bilo je jos uvijek dosta plavo, stavio 4150 na c4 i mozda mi mrvicu zao sta nisam stavio 4350, al ok je skroz i bijelo...cak se i na 4150 vidi lagani odraz plavetnila (osram neznam koji tocno), sad uzimam farove s lecom za leona i gledam koje uzet...
Znači da su ti lagali... 5700K se smatra dnevna svijetlost. Ja imam u sobi 5000K pravih i to je zbilja bijelo, sve ispod toga se vidi žuta. Sve preko 6500 se vidi plava. Kod jeftinih uređaja kinezi svašta napišu.
Ja sam na 307-icu stavio philips white vision, gledao na netu 4300k a nakraju u ducanu pise 3700. Nije ni skroz zuta boja a nije ni bijela, onako izmedu i dobio jos w5w zaruljice. Neznam zasto se u hr nemoze kupiti philips diamond vision od 5000k, pise da nije legalno za eu trziste.
meni je 4150 dovoljno :) a vi se razbacujte sa kelvinima...skroz se lijepo vidi...
Danas na D1 kod Karlovca, Mercedes AMG GTS.
Poslije prve slike je vidio da držim mobitel, nasmijao se i dignuo spojler. 
Baš sam jučer pobliže upoznao novog bijelog GTSa, vlasnik je Ante Rebić (nogometaš). Znači vizualno deset razina iznad W212 E63 AMG 5.5L BiTurbo 2011g. kojeg sam imao priliku vozit. Jedino je zvuk u Ekači puno brutalniji, pogotovo dok je hladna. Ali osjećaj kod GTSa kako praktički sjediš na zadnjoj gumi je nešto posebno, izaziva pozitivne trnce po cijelom tijelu. 
Danas na D1 kod Karlovca, Mercedes AMG GTS.
Poslije prve slike je vidio da držim mobitel, nasmijao se i dignuo spojler. 
O jako se sakrio iza spojlera. Hehe
Nego vidio sam danas istu boju u centru, al Munchen rege. I neki Maybach S600 se redovno vozi po Zg te ispred Esplanade često stoji S65 novi.
Ljudi iz Splita i okolice, jeli preporucate All season gume, odnosno koliko su losije u odnosu na ciste ljetne gume ljeti? Ja uglavnom vozim u Splitu, medjutim kada idem iza brda uvijek me strah sa ljetnim gumama da ne bi naletio na mraz, a to bi rjesio M+S gumama. Zanima me koliko su losije na mokrom i na suhom od cistih ljetnih guma?
Ljudi iz Splita i okolice, jeli preporucate All season gume, odnosno koliko su losije u odnosu na ciste ljetne gume ljeti? Ja uglavnom vozim u Splitu, medjutim kada idem iza brda uvijek me strah sa ljetnim gumama da ne bi naletio na mraz, a to bi rjesio M+S gumama. Zanima me koliko su losije na mokrom i na suhom od cistih ljetnih guma?
Zaboravi na to, preloše su u svim uvjetima i nema uštede.
Uzmi zimske jer se one slabije deru na 15 stupnjeva koliko u Splitu bude cilu zimu 
Radije bi uzeo sava gume nego univerzalne.
Radije bi uzeo sava gume nego univerzalne.
Sve ovisi kako koristiš auto, kad ideš u planine cca 30-50 puta godišnje, a i vrijeme kakvo je ludo zna zimi zakuhat fino a na terencu je to još bolnije za gume
It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. // When sex was safe and motor racing dangerous. // WRC is for boys, Group B was for men.
Meni su zimske Save i to ne baš najbolje.
Nebi ih ni stavljao, ali kad sam ih već dobio uz auto...
Anyway, na proljeće planiram kupiti malo bolje ljetne gume i to je to. Mislim da u Dalmaciji nema potrebe za zimskim, osim ako se ne ide negdje.
Dan snijega svake prijestupne se pretrpi.
Ništa ne ostavljam nezavrš
Pozdrav ekipo. Trebam jednu infromaciju u vezi kvacila. Radi se o auto tdi motora s 170 tkm na njemu.
Znaci kvacilo vata cim ga stisnes nekih 15 cm ne treba ni do pola stiniti on vec hvata isto tako kad krečes on otpusta pri kraju.
Dali je to znak da je pri kraju ili je to neka normala?
Evo čisto da vidim tko se vozi na plin ovdje, gdje točite i kakva su vam iskustva sa kvalitetom plina?
Isto tako, ima netko neku karticu ili ima neka pogodnost za popust pri točenju?
Pozdrav svima, čisto da vidim tko se vozi sve na plin ovdje...
Gdje točite, kakva su vam iskustva, ima tko neku karticu ili neku foru za popust pri točenju itd?
Zavisi od auta. Neki koje sam vozio od cijelih 10 cm hoda, hvataju u zadnja 2, a neki u cijelom hodu. Sve novi auti.
A kad na citroenu savladas kvacilo, svaki drugi auto ces voziti kao da je automatik. Niti jedan auto nema osjetljivo kvacilo kao moj, niti jedan.
Radi se o ww. Znavi ne moras ni do pola stisniti on hvata i pusta. Mislim brzine idu laganini bez zapinjanja sve glatko.
Koliko je loše voziti auto na maksimalnoj brzini?
E da, danas je VTi porazio TDI
, neka petica me htjela dobiti na semaforu, ali kad se moj zavrtio i još kad je usis počeo fućkati, golf se ugasio od straha.