Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 79.024
|
čitano: 16.533.881
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Pozdrav dečki!

Ako netko posjeduje Mercedesa i željan je druženja na području Zagreba, neka mi se javi u PP.
Imamo eventić za MB vlasnike, pa ako ima zainteresiranih.. PP.

Konkretno, 19.11. od 15:00 nadalje.

Prestanite stavljati zarez,tamo gdje je odavno trebala biti tocka!
15 godina
neaktivan
Re: Auti - ultimativna tema
Paradox1 kaže...

Pozdrav dečki!

Ako netko posjeduje Mercedesa i željan je druženja na području Zagreba, neka mi se javi u PP.

Ovo zvuči sponzorušasto i jako loše 

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
16 godina
1BIT kaže...

Šta se sve danas vozi po cesti, strašno za vidit...

Slabo se vidi, ali auto je očigledno imao totalku i ofrlje je pokrpan, zadnji gepek i farovi imaju fulta da ti dva prsta stanu, ali ono najgore je da prednja i zadnja osovina nisu paralelne, auto vozi ravno, a cijeli je skošen, dobio je valjda udarac u zadnji lijevi kraj i nisu ga izravnali, samo zamijenili far, blatobran, limariju, polakirali i to je to...

Kako imas snage slikati sve to na cesti i stavljati na forum svako malo nesto novo, ajd zanimljivo mi citat tvoje postove takve, ali odkud ti snaga :D S moba na komp pa dok se prebaci pa ovo pa ono  

Don’t make a habit out of choosing what feels good over what’s actually good for you.
15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

sad si me podsjetio fake da imam i ja jednu sliku za zakeljiti...

bolje da ne pričam kako bi ja ovo kažnjavao.. 

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
16 godina
nine kaže...

Sad si me podsjetio da sam iz one svoje druge dvojke izvukao rezervnu gumu iz 91 ili tako neke godine 

Don’t make a habit out of choosing what feels good over what’s actually good for you.
17 godina
nine kaže...

predlažem da sve što je neuništivo date meni na otprilike tjedan dana da pobijem taj mit 

ili ak neš dostupan ti, mislim da ti budem dobra zamjena za taj zadatak. 

Paradox1 kaže...

Pozdrav dečki!

Imamo eventić za MB vlasnike, pa ako ima zainteresiranih.. PP.

Konkretno, 19.11. od 15:00 nadalje.

fala na pozivu ali nebih... 

BTW. i posljednji auto u familiji je konacno obucen u zimsku obucu  

OLD FORDS NEVER DIE...THEY JUST GET FASTER /// Ride or die, remember? /// If Clarkson says that the Focus RS is brilliant, who am I to disagree..
15 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...
 Kako imas snage slikati sve to na cesti i stavljati na forum svako malo nesto novo, ajd zanimljivo mi citat tvoje postove takve, ali odkud ti snaga :D S moba na komp pa dok se prebaci pa ovo pa ono  

Vidiš sad si me malo zamislio, s obzirom da neki nemaju volje ni žmigavce palit (aka bmw driveri), a nemam pojma, meni kad sine neka ideja, ja to idem radit...

nine kaže...

Kaže ima profila, nema veze što su 11 godina stare

11 godina
Auti - ultimativna tema

Ljudovi, jucer mi se dogodilo da se nije culo ono klikanje od zmigavaca. Nije mi se dalo izlazit iz auta al mi se to danas ponovno dogodilo ujutro, upalio zmigavce pa sva 4 i oni blinkaju svi rade al se ne cuju. Dok sam dosao na pol puta do posla je proradilo. 

Kaj se to događa? Laguna 2 karavan

If you can handle it by your self and not go mad, then you are on the right path to become insane.
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.11.2016 20:19 (gocc01).
16 godina
Fake_Alert kaže...

Ako si na androidu imas google photos, postavis ga da ti uploada slike samo kad si spojen na wifi.

Kad dodes na komp samo googlas "photos" prvi link i sve je tamo, nema potrebe za kablovima i slicnim glupostima.

Naravno i login treba ako nemas spremljene passworde, a i umjesto googlanja mozes i bookmarkati u traku(ako ti nije vec sve popunjeno ko meni )

16 godina
gocc01 kaže...

Ljudovi, jucer mi se dogodilo da se nije culo ono klikanje od zmigavaca. Nije mi se dalo izlazit iz auta al mi se to danas ponovno dogodilo ujutro, upalio zmigavce pa sva 4 i oni blinkaju svi rade al se ne cuju. Dok sam dosao na pol puta do posla je proradilo. 

Objasnjenje je na slici.

Isprike na trollanju, vec dugo nisam

15 godina
neaktivan
CroNk3r kaže...

Ako si na androidu imas google photos, postavis ga da ti uploada slike samo kad si spojen na wifi.

Kad dodes na komp samo googlas "photos" prvi link i sve je tamo, nema potrebe za kablovima i slicnim glupostima.

Naravno i login treba ako nemas spremljene passworde, a i umjesto googlanja mozes i bookmarkati u traku(ako ti nije vec sve popunjeno ko meni )

SHAREit, za mene najbolja stvar za prebaciti sa mobitel na mobitel, sa mobitela na računar. Šalje fajlove preko WiFi mreže, tako da ide brzo, uslov je samo da su oba uređaja spojena na istu mrežu(7 video klipova, 675MB prebacilo za dvije minute sa mobitela na PC, mobitel wifi, PC lan).
Sorry na oft.

http://www.speedtest.net/result/3853013387.png Dobre hakere svi znaju, najbolje hakere niko ne zna
16 godina
Haker_x kaže...
CroNk3r kaže...

SHAREit, za mene najbolja stvar za prebaciti sa mobitel na mobitel, sa mobitela na računar. Šalje fajlove preko WiFi mreže, tako da ide brzo, uslov je samo da su oba uređaja spojena na istu mrežu(7 video klipova, 675MB prebacilo za dvije minute sa mobitela na PC, mobitel wifi, PC lan).
Sorry na oft.

Ovo nije taj nacin prebacivanja, google photos sve uploada na tvoj google racun, znaci ti prakticki radis backup, a ne slanje i onda si na PC-u opet skines sliku.

I sta je najbitnije nemas uopce brige, na mobu se sve odvija u pozadini.

Za tvoj nacin prijenosta podataka preferiram airDroid.

Nije offtopic posto pricamo o slikama auta. 

Za video se slazem da je bolja opcija, ali slike se brzo uploadaju.

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.11.2016 20:51 (CroNk3r).
15 godina
neaktivan
CroNk3r kaže...

Za tvoj nacin prijenosta podataka preferiram airDroid.

probaj ES file explorer.. dodaš računalo sa credentialsima i preko sambe možeš browsati fileove na kompu, i isto tako copy-pasteati gore što god želiš..

puno jednostavnije nego web sučelje airdroid-a 

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
12 godina
gocc01 kaže...

Provjeri si zvucnik jel radi, nalazi se tamo kraj podizanja snopa svijetala pokusaj ga izvadit i provjeri kontakte i vidi ima li sto sumnjivo. Isto koliko se sjecam zvuk zmigavaca se ne cuje ako kartica nije ubacena tako da se mozda i tu nesto pobrkalo u citacu kartice...

Život je jedan al Omega je 2.0 :D
15 godina
Auti - ultimativna tema

jucer imali mali susret nakon pun k vremena...malo se druzili, cepali po autocesti i tak...uno turbo mi uzeo mjeru do 150, a VR6 mrtvi je dojio samo tako odmah od samog starta :D megan 2.0 je jos vise izdominirao VR-a, al je njega 145ica 3.0 V6 isprackala i tak...bilo zanimljivo :)

9 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Pozdrav forumaši, 

Imao sam jednu nezgodnu situaciju jučer, pa ako netko ima iskustva molim savjet. Dakle, posudio sam auto starom, i izletio je kod Zaprešića s njim s ceste, i normalno kao svaki odgovoran vozač, ostavio je auto kraj ceste u grabi i nestao. Na sreću auto je u voznom stanju sada, nitko nije ozlijeđen niti nema velike štete, za sada, no kako je MUP nazvao HAK, HAK mi je uredno naplatio vađenje auta vitlom i šlepanje odnosno prijevoz do Zagreba. S obzirom da sam član HAK-a, no u trenutku nezgode nisam bio u vozilu, naplatili su mi tu uslugu. Jesam li ja to njima bio obavezan, platiti ili ne? Nažalost, nisu iz HAK-a baš precizni sa odgovorom.

11 godina
Auti - ultimativna tema

ovo za megana protiv vr-a hahah,imam tricu 2.9,mozda je megan bolji u startu ali kasnije papa 

16 godina
solaris kaže...

Pozdrav forumaši, 

Imao sam jednu nezgodnu situaciju jučer, pa ako netko ima iskustva molim savjet. Dakle, posudio sam auto starom, i izletio je kod Zaprešića s njim s ceste, i normalno kao svaki odgovoran vozač, ostavio je auto kraj ceste u grabi i nestao. Na sreću auto je u voznom stanju sada, nitko nije ozlijeđen niti nema velike štete, za sada, no kako je MUP nazvao HAK, HAK mi je uredno naplatio vađenje auta vitlom i šlepanje odnosno prijevoz do Zagreba. S obzirom da sam član HAK-a, no u trenutku nezgode nisam bio u vozilu, naplatili su mi tu uslugu. Jesam li ja to njima bio obavezan, platiti ili ne? Nažalost, nisu iz HAK-a baš precizni sa odgovorom.

Jesi iz razloga što si ti morao biti za volanom za vrijeme nesreće ili bar pored u autu da kad dođe hak fino pokazes karticu( ti si vozio ako pita )  i onda bi se izvukao, ovako nažalost ne.

Ponosni vlasnik PS3 i nekoliko desetaka original igara / http://www.accredo.hr/ http://www.mcsi-design.net/
14 godina
Auti - ultimativna tema

Malo refresh poklopca,ide u spoon žutu :) pol auta u foliju bacio :D

SmellsLikeTeenSpirit [S3AL]
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.11.2016 17:03 (Thoroughbred).
12 godina
solaris kaže...

Pozdrav forumaši, 

Grande punto crveni al se ne varam? Vidio jucer auto tamo u grabi i jos se pitam pa kak je lik tam izletio.

15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Danas naletio na jednu hondicu, izgleda u odličnom stanju, izvana stock, pod haubom ne znam, al felge su famozne japan racing

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.11.2016 18:51 (1BIT).
15 godina
neaktivan

@1BIT

ima kolega u firmi takvog EK sedana, original 1.6 VTI, oko 280tkm, limarija u odličnom stanju, i ono što najviše začuđuje za auto tog kalibra, sve serijala pa čak i felge i auspuh.

EDIT: ne vidim baš najbolje, ali felge jako podsjećaju na ROTA Grid.

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.11.2016 19:08 (nine).
16 godina
Auti - ultimativna tema

Kad smo vec kod Hondica, vidim danas kod Plive jedna Preluda tamno srebrne boje sa LJUBICASTO ROZIM celicnim felgama, jesam se nasmijao 

15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

kaj nisi poslikao 

16 godina
nine kaže...

kaj nisi poslikao 

Ma mislio sam, ja sam se taman odvajao za podvoznjak prema zagrebackoj cesti a on uz most gore negdje zapicio.

12 godina
neaktivan
1BIT kaže...

Danas naletio na jednu hondicu, izgleda u odličnom stanju, izvana stock, pod haubom ne znam, al felge su famozne japan racing

Zar je bitno stanje kad je tako gadna u pm.... Nema sta, japanci su totalni antitalent za dizajn.

16 godina
Auti - ultimativna tema

Bar nemaju zadnjih 30 godina isti dizajn 

15 godina
neaktivan
Predator003 kaže...

Zar je bitno stanje kad je tako gadna u pm.... 

meni je isto gadna EK sedanka, bar od iza  ali coupe je skroz druga priča..

Predator003 kaže...

Nema sta, japanci su totalni antitalent za dizajn.

možda je problem u tebi? čitaj neukusu 

12 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Japanci su ili dosadni ko smrt (1) ili factory rice(3). Pojavio se tu i tamo poneki zanimljiv model(2), ali generalno gledajući većina je odvratna. Mislio sam da im je kopiranje bila najlošija faza lexus-merc, dok se nisu pojavile ove odvratne "moderne" nakaze

15 godina
neaktivan
nine kaže...

@1BIT

ima kolega u firmi takvog EK sedana, original 1.6 VTI, oko 280tkm, limarija u odličnom stanju, i ono što najviše začuđuje za auto tog kalibra, sve serijala pa čak i felge i auspuh.

EDIT: ne vidim baš najbolje, ali felge jako podsjećaju na ROTA Grid.

Moguće da je i Rota, nisam ni ja vidio, znam da su crvena slova na centralnim čepovima ili piše veliko R ili JR, al svejedno, i jedne i druge su divota

BTW: ako ti je kolega prvi vlasnik, pazi ga i mazi, možda ga planira za old timer-a imat, do penzije...

Predator003 kaže...
1BIT kaže...

Zar je bitno stanje kad je tako gadna u pm.... Nema sta, japanci su totalni antitalent za dizajn.

Meni su sve do 2005 ok (do ep3 modela), na ove nove svemirske jurilice se nikak nemrem priviknut...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice