Takvi slučajevi zaslužuju instant oduzimanje vozačke na bar pola godine.
A bome i Žiga (čini mi se?) sa par stranica prije, mislim da je duplo veća brzina od ograničenja bila u pitanju. Za to bi samo uzeo vozačku na pola godine i više, ne bi ni naplaćivao kaznu čak za to, prvi sljedeći prekršaj na par godina bez auta pa ti vidi šta ti je isplativije... Nulta tolerancija na takvu retardaciju (bez uvrede ikome), ni ja ne vozim 50 gdje treba, ali tamo di potegnem znam cestu, uvjete, šta mi otkud može izletiti i ostala sranja šta se mogu dogoditi, i to sigurno ne radim u naselju ili kod OŠ. Al jebiga kao takav spadam tek u neku graničnu, a ne debelu većinu kako bi i trebalo biti.
Danas idem na faks, u lijevoj traci 62-63 negdje (50 ogr.) tu po RI na dijelu gdje znam koliko sekundi semafori traju, odjednom se random pojavi kombi iza mene KA tablice zalijepi se u mene i počne mi blicati, mislim šta reći više... Par sekundi kasnije slalom radi tamo već parsto metara ispred mene jer eto građ.obrtu se žuri u 4 popodne negdje. Jedino mrže od toga (osim naravno ćunera u 1.3 Astri i Golf trojkama) su mi idoli koji stanu na pješački dok nekog čekaju ili dok pričaju međusobno.