iskreno autic je ok. za po zagrebu i tu po nasa cesta je sasvim dobar. smart fakat ubrzava dosta dobro do 80kmh i mos preticavat i aute i kamione. ali ga najvise hebe getriba kad je u auto modu voli drzat motor na 2k okretaja i onda kad trebas dobro ubrzanje zakuca par brzina dole tak da su ti okretaji vec u crvenom i onda salta u jednu visu. umjesto da odmah tak presalta.. ali kad saltas sam onda je ok. mjesta za mene koji sam 193cm i 100kg ima ko u cmaxu al fakat. u dosta novih auta ne stanem i muka mi ih je vozit ali smart je taman. na vecim brzinama od 100-120 je nestabilan. svaki povjetarac ga zaljulja a kad prešišaš kamion ko da te vakuum pritegne k njemu. u prosjeku napravimo oko 500km s rezervarom. mali servis u ovlastenom je 600kn.
i iskreno razmisljam da ak mi ford prdne da uzmem smarta. posto je doma e klasa i tucson nema razloga da uzimam i 3 auto velikih gabarita. i ne ne mislim se jos rjesiti forda...
OLD FORDS NEVER DIE...THEY JUST GET FASTER /// Ride or die, remember? /// If Clarkson says that the Focus RS is brilliant, who am I to disagree..

) pa mi paše da je bliže sjedalo, mislim mogu ja još približit za par zuba sjedalo, al nisam nikad sprobavao baš full se približit, inaće sjedalo mi je baš 90°, ruke savinute u laktovima i noge taman da nisu skroz ispružene ni savinute, to je ta "race" pozicija ako se obrati pažnja na položaj sjedenja rally vozača ili npr onaj lik bez odjela šta je napravio rekord na nurburgringu u novoj Alfi Romeo Giulia Quadrifoglio, lik ima skroz savinute ruke, al nije opet baš na šajbi.