Koji je to uzitak zadimiti iza nekome tko ti se nabije na guzicu
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nisi ti vidio koje je to olakšanje kad pretekneš tako nekog smrada koji se vuće po cesti, ajmeee... sunce ponovno zasja
Užas.
Za takve bi vozil sanduk repe u gepeku, dok stane da mu nabijem u auspuh pa nek dimi ak može
Upališ maglenke pa neka se jebu.
Upališ maglenke pa neka se jebu.
??
Pa meni maglenke svijetle kam treba, to je cesta, nemam ja "xenon" maglenke koje svijetle svakam, samo ne po cesti.
Sta ti palis prednje maglenke da se rijesis nekog sa guzice ,zanimljivo.
Sta ti palis prednje maglenke da se rijesis nekog sa guzice ,zanimljivo.
Pa dizel mi ispred smeta, zakaj bi onda zadnje maglenke palil?
Baš me briga ak iza mene dimi, može si i auto celi zapaliti, iza mene..
Da li je na svim Astrama F predji dio isti? Hatch, limuzin, caravan itd itd?
Mislim na blatobrane, haubu, vezni lim(ovo znam da nije isto za motore, nego generalna kompaktibilnost montiranja), i haubu?
Pokosio sam Jelena prije nekoliko noći. Doslovno.
Što ti sve treba? Moj ujo je polupao svoju zelenu(bočno) i sada ju prodaje u dijelove. Nabroji što ti treba pa ga pitam ako hoćeš. I ako ti ZG nije daleko.
Mislim na blatobrane, haubu, vezni lim(ovo znam da nije isto za motore, nego generalna kompaktibilnost montiranja), i haubu?
Sve bi trebalo biti isto
Si barem napravil gulaš kakvi? Mislim šteta jelena, ali i auta, ako se barem ne napravi gulaš..
jbt danas 5 stupnjeva kod mene. smrzo sam se dns kad sam iz kuce izletjel s kratkim rukavima. lagano stize doba za zimske.

jbt danas 5 stupnjeva kod mene. smrzo sam se dns kad sam iz kuce izletjel s kratkim rukavima. lagano stize doba za zimske.
haha, a ja jutros klince odveo u školu u kratkim hlačama i natikačama
zimske stoje u podrumu i hvataju paučinu, prošlu zimu ih nisam ni stavljao jer se nisam micao preko velebita
Kakve veze imaju zimske gume sa kretanjem preko Velebajta? Osim ako si na moru gdje je stalno temperatura preko 7,8 stupnjeva.
Kakve veze imaju zimske gume sa kretanjem preko Velebajta? Osim ako si na moru gdje je stalno temperatura preko 7,8 stupnjeva.
Njima prek skoro i zimske ne trebaju, ak ima ljetne dobre po kiši. Snijeg je valjda 2-3 dana u godini.
Istina i Bog, nije ni kod nas, više, puno duže..
Njima prek skoro i zimske ne trebaju, ak ima ljetne dobre po kiši. Snijeg je valjda 2-3 dana u godini.
Istina i Bog, nije ni kod nas, više, puno duže..
pa valjda se to podrazumijeva da sam s "toplije" strane velebita
zašto bi inače spominjao zimske gume i prelazak preko planine
snijeg je inače kod nas u zadru 2-3 puta u desetljeću, ne u godini (primjerice, moji klinci su vidjeli snijeg u zadru mislim tek jednom dosad) i tada ovdje kod nas nastane takav metež u prometu da je to strašno, nitko nema pojma o vožnji po snijegu i bljuzgi, voze se ko pingvini, sporo i kilavo, vrte se po cesti, blokaju u križanju, ma užas
a tek kad trebaju preko velebita, to je takva panika da im valjda treba i tretman kod psihijatra prije polaska
inače nisam iz zadra, tu sam se "udao" prije desetak godina i još se čudom čudim
Dns dođem u samoposluznu praonu i vidim na stroju 45min odbrojava za pranje ( vjerojatno se nest zbugalo ) i lijepo sam prao auto negdje 15-20 min
, dođe lik kraj mene i prije nego sto je ubacio novce rekao sam mu da je ovdje jos pol sata ostalo besplatnog pranja :)
Inace auto je zasad samo toci-vozi, bez problema je prevalio put od ukupno 2000km, btw buraz me iznenadio personaliziranim tablicama, pa evo da se jos jednom zahvalim putem neta
Si barem napravil gulaš kakvi? Mislim šteta jelena, ali i auta, ako se barem ne napravi gulaš..
Nesmijem odgovoriti na ovo pitanje javno, ali imaj na umu da sam bosanski/domaći Riječanin, to ti sve govori. Ugl išao sam dovoljno sporo da je jelen odletio u 3 .. nije auto toliko stradao, inače idem brže tamo di se to izdešavalo, ali išao sam dosta sporo upošto nisam bio sam...
Savio sam hladnjak na "V" to vam sve govori. Uspio sam doć do doma a da ne prokuha motor, jer je godnji dio hladnjaka bio ubijen, bilo je tekučine u sistemu cijelo vrijeme + što sam nadolijevao.
Što ti sve treba? Moj ujo je polupao svoju zelenu(bočno) i sada ju prodaje u dijelove. Nabroji što ti treba pa ga pitam ako hoćeš. I ako ti ZG nije daleko.
Hvala na spremnosti da pomogneš, ugl, treba mi hauba, vezni lim, maska i branik prednji. Blatobrani su se samo na početku savili, to nije problem, a ostatak sam već nabavio. Zgb mi je daleko, upošto bi mi S90 bogatstvo popio do njega i natrag, ali dalo bi se drugačije srediti prijevoz.
Budem stavljao slike kad se auto napravi kak je bio i kak će biti nakon facelifta(pokušavam ubost od jednog GSi-a dijelove).
Hvala na spremnosti da pomogneš, ugl, treba mi hauba, vezni lim, maska i branik prednji. Blatobrani su se samo na početku savili, to nije problem, a ostatak sam već nabavio. Zgb mi je daleko, upošto bi mi S90 bogatstvo popio do njega i natrag, ali dalo bi se drugačije srediti prijevoz.
Budem stavljao slike kad se auto napravi kak je bio i kak će biti nakon facelifta(pokušavam ubost od jednog GSi-a dijelove).
Slike obavezno kad ga slozis
snijeg je inače kod nas u zadru 2-3 puta u desetljeću, ne u godini (primjerice, moji klinci su vidjeli snijeg u zadru mislim tek jednom dosad) i tada ovdje kod nas nastane takav metež u prometu da je to strašno, nitko nema pojma o vožnji po snijegu i bljuzgi, voze se ko pingvini, sporo i kilavo, vrte se po cesti, blokaju u križanju, ma užas
a tek kad trebaju preko velebita, to je takva panika da im valjda treba i tretman kod psihijatra prije polaska
inače nisam iz zadra, tu sam se "udao" prije desetak godina i još se čudom čudim
Pusti ti to, kod nas nije nista bolje, kad moram u ZG, vise mi se isplati vozit vlakom 2 sata(umjesto 1 s autom) i vozit se tramvajom po ZG nego s autom, za tih 1 sat kaj ustedim, to izgubim iza ljudi koji su u nekom strahu vozit se iznad 40kmh(sta se tice gripa, ja nemam problem ni kad vozim po ogranicenju).
Prije sve obavim s tramvajom nego da s autom pokusas negdje doci...
kolega i ja dobili igracke na iducih 6 tjedana, on je bio vece srece sa Camarom al ni "moj" Murano sa V6 nije los
Vidim ovog pickupa sastrane mislim.odmah u USA si,( Reko Mitch je sigurno ).. Pogledam nick i sjetim se da si u Irskoj, cudi me da tamo imaju takvih auta.

To i je amerika GMC nema u irskoj.
Mislim da je nixaas u irskoj... Cekamo da se javi.
Edit. Ma da... Rege su usa..

Imam jedno možda glupo i smiješno pitanje, ali da li se dere lamela ako se koči motorom(mislim na spuštanje u niži stepen prenosa i popuštanje kvačila/spojke/kuplunga, ne na kočenje samim puštanjem gasa), čitao po internetu da se tako dere lamela, ali to je na tom forumu pisano prije 10ak godina i izgleda da su pisali o benzinskim motorima, mene interesuje za dizelske, jer vozim dizela(Stari Golf 2 1.6 diesel) i uvijek prebacujem u niži stepen prenosa(na 1000-1500 obrtaja, nikad ispod ili preko) da bi usporio ili zakočio pred ležeči ili pred semafor(koristim i kočnicu i kočenje motorom). Kočenje motorom mi skoro udupla kočionu moć, ali ako se lamela puno dere takvim kočenjem onda mi je bolje da prestanem kočiti tako i da kočim samo nožnom kočnicom jer komplet diskova i pakni sa zamjenom dođe jeftinije od lamele i njene zamjene.
Dns dođem u samoposluznu praonu i vidim na stroju 45min odbrojava za pranje ( vjerojatno se nest zbugalo ) i lijepo sam prao auto negdje 15-20 min
, dođe lik kraj mene i prije nego sto je ubacio novce rekao sam mu da je ovdje jos pol sata ostalo besplatnog pranja :)
Inace auto je zasad samo toci-vozi, bez problema je prevalio put od ukupno 2000km, btw buraz me iznenadio personaliziranim tablicama, pa evo da se jos jednom zahvalim putem neta
kao uzoran gradanin ove idilicne drzave trebao si nazvati onaj broj koji je pisao u slucaju kvara :P
ili si mogao mi javit, dosao bi iz ri u zg taman da ga stignem oprat 5-6min :D