Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 79.024
|
čitano: 16.534.501
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Auti - ultimativna tema

Čestitke na kupnji.

Inače mogao si u tom cijenovnom rangu dobti Gofa kad si ga već spomenuo, samo je trebalo par salona obići.

Tih 250kn po kalkulatoru ti ispadne na kraju ispod 200k dok vide da si full zagrijan za kupnju.

Inače susjed uzeo Renault GT line i nakon godinu dana me zove da vidim kako mu hrđa izbija

Ponosni vlasnik PS3 i nekoliko desetaka original igara / http://www.accredo.hr/ http://www.mcsi-design.net/
11 godina
neaktivan
Re: Auti - ultimativna tema
kostolomac kaže...

Čestitke na kupnji.

Inače mogao si u tom cijenovnom rangu dobti Gofa kad si ga već spomenuo, samo je trebalo par salona obići.

Tih 250kn po kalkulatoru ti ispadne na kraju ispod 200k dok vide da si full zagrijan za kupnju.

Inače susjed uzeo Renault GT line i nakon godinu dana me zove da vidim kako mu hrđa izbija

Bio sam u golfovom salonu i sa tom svom opremom sto imam tu 245 tkn s tim da sam dobio popust jer sam imo 18t eura kesa.

A neznam sta je susjed radio s njim ja sam imo 8 godina renaulta i prodo sam ga prije koji tjedan bez i jedne hrdice bez i jednog kvara u 200 tkm,osim normalnog servisa i prednja desna opruga mi pukla sto me kostako obije opruge 600kn. Moj susjed vozi thaliu 13 g 350 tkm i na njemu nema hrde. Vjerovatno ti je susjed negdje lupio ili ogreco taj dio skinio lak i normlno da ce hrdati.

Taj megan mi se svidio cim sam ga vidio na tv, al nisam ga planiro uzimat jer sam trazio nesta polovno. Ali kad sam obiso dosta auta vidiot sam da je jako tesko naci polovno s malo kilometra i da je ok stanje. NIkad neznas kako je vozen sta je s njim radio itd itd.

Kad se sam sjetim svog freda uzeo golfa 5 i iducih 1 mjesec mu osla turbina 7 t kn. A ovako sam siguran a i imam garnaciju 5 godina bez ogranicenja km.

11 godina
neaktivan
wifi kaže...
jasmin1991 kaže...
quickr kaže...

Kad mi netko kaže koliko je dao za novi samo u glavi zavrtim što bih sve polovno uzeo za te pare 

Svejedno, čestitam na kupnji i neka te dugo posluži 

JE uzo bi audija ili bmw starog 7-8 godina s 150 tkm. Niti znam kako ga je eki divljak vozio sta je radio niti ista. Ovako znam da sam prvi sjeo u taj auto i kak ga cuvam tak ce mi i biti.

imas pravo! s rabljenim doslovce nikad ne znas na cemu si, ovako od prvog dana znas sto se sve s autom dogadjalo, i na kraju i vodis vise racuna. cestitke na kupnji i nek te uredno i sigurno sluzi!

A tako je kak se kaze kupujes macka u vreči. Sve je to dotjerano i nalickano al nikad neznas sta se dogadalo u povijesti. Hvala i nadam se da oce barem 5-6 g :)

17 godina
neaktivan
jasmin1991 kaže...

A tako je kak se kaze kupujes macka u vreči. Sve je to dotjerano i nalickano al nikad neznas sta se dogadalo u povijesti. Hvala i nadam se da oce barem 5-6 g :)

a slusaj, ako je virovat reklamama imas 5 godina garancije pa te brige, prst u uvo, servisiraj, toci, vozi... jedna stvarn koju rabljeni nikad ne moze pruzit, to je onaj miris novog... :D

14 godina
jasmin1991 kaže...
quickr kaže...

Kad mi netko kaže koliko je dao za novi samo u glavi zavrtim što bih sve polovno uzeo za te pare 

JE uzo bi audija ili bmw starog 7-8 godina s 150 tkm. Niti znam kako ga je eki divljak vozio sta je radio niti ista. Ovako znam da sam prvi sjeo u taj auto i kak ga cuvam tak ce mi i biti.

Sve ima svoje prednosti i mane pa tako i rabljeni auto 

11 godina
neaktivan
wifi kaže...
jasmin1991 kaže...

a slusaj, ako je virovat reklamama imas 5 godina garancije pa te brige, prst u uvo, servisiraj, toci, vozi... jedna stvarn koju rabljeni nikad ne moze pruzit, to je onaj miris novog... :D

Ma imam granciju na sve moguce al normalno moram ga tamo servisirati, doduse to sam i radio s bivsim autom tako da mi dode na isto.

A ne mozes puno toga dobit s rabljenim. Iskreno trazio sam rabljeni pregledo sam oko 15 auta znaci razlika na slikama i razlika u voznji je nebo i zemlja.

NIkad neznas kako je taj auto odrzavan kako je vožen sta je vlasnik radi s njim ako ne on njegov sin ili bilo ko drugo.

Meni se megan svidio na prvu jer izgleda mi odlicno i eto zato sam ga uzeo nije mi ni lipe žao. Jedino pre dugo moram čeati ko malo dijete se radijem ko kad sam u osnovnoj isao negdije na erskurziju. .)

11 godina
neaktivan
quickr kaže...
jasmin1991 kaže...
quickr kaže...

Sve ima svoje prednosti i mane pa tako i rabljeni auto 

Ima frende naravno. Ja sam obiso oko 15 auta od pasata, lagune, golfa al nije to to , znas da je to neko drugi vozio neznas sta je radio s njim itd. A malo stariji od 6-7 godina tesko je naci isod 200 tkm ,pricam za audi bmw i te malo vece klase. Jos sam malo km i reko.

A ja sam siguran da ce me ovaj durat 5-6 godina jer tad ga planiram mijenjati maximalno 7 godina .

16 godina
jasmin1991 kaže...
kostolomac kaže...

Čestitke na kupnji.

Bio sam u golfovom salonu i sa tom svom opremom sto imam tu 245 tkn s tim da sam dobio popust jer sam imo 18t eura kesa.

A neznam sta je susjed radio s njim ja sam imo 8 godina renaulta i prodo sam ga prije koji tjedan bez i jedne hrdice bez i jednog kvara u 200 tkm,osim normalnog servisa i prednja desna opruga mi pukla sto me kostako obije opruge 600kn. Moj susjed vozi thaliu 13 g 350 tkm i na njemu nema hrde. Vjerovatno ti je susjed negdje lupio ili ogreco taj dio skinio lak i normlno da ce hrdati.

Taj megan mi se svidio cim sam ga vidio na tv, al nisam ga planiro uzimat jer sam trazio nesta polovno. Ali kad sam obiso dosta auta vidiot sam da je jako tesko naci polovno s malo kilometra i da je ok stanje. NIkad neznas kako je vozen sta je s njim radio itd itd.

Kad se sam sjetim svog freda uzeo golfa 5 i iducih 1 mjesec mu osla turbina 7 t kn. A ovako sam siguran a i imam garnaciju 5 godina bez ogranicenja km.

Nije bio udaren nigdje, hrđa je izbila kompletno na lijevim i desnim vratima, i sam sam se čudio.

Otišao reklamirat, ovlašteni mu htio ispolirat, e ispolirat hrđu, katastrofa.

Ponosni vlasnik PS3 i nekoliko desetaka original igara / http://www.accredo.hr/ http://www.mcsi-design.net/
11 godina
neaktivan
kostolomac kaže...
jasmin1991 kaže...
kostolomac kaže...

Čestitke na kupnji.

Nije bio udaren nigdje, hrđa je izbila kompletno na lijevim i desnim vratima, i sam sam se čudio.

Otišao reklamirat, ovlašteni mu htio ispolirat, e ispolirat hrđu, katastrofa.

JEbiga naiso je na nesta lose ;) Imam stvarno dosta iskustva s renutom i eto do sad sam bio zadovoljan, nek me ovja sluzi ko prosli 6-7 g prodam ga kupim novi i adio mare :)

15 godina
neaktivan
kostolomac kaže...

Čestitke na kupnji.

Možeš ti bit zagrijan za kupnju Golfa koliko hoćeš, ali popust od 50 tisuća kn nećeš dobit pa da si Isus.

Trenutno najveće popuste daje Ford, 10 ili 11% na Focusa ovisno o tome koja je oprema u pitanju, svejedno da li je sa lagera auto ili se ide u narudžbu.

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.5.2016 16:00 (veki22).
11 godina
neaktivan
veki22 kaže...
kostolomac kaže...

Čestitke na kupnji.

Možeš ti bit zagrijan za kupnju Golfa koliko hoćeš, ali popust od 50 tisuća kn nećeš dobit pa da si Isus.

Trenutno najveće popuste daje Ford, 10 ili 11% na Focusa ovisno o tome koja je oprema u pitanju, svejedno da li je sa lagera auta ili se ide u narudžbu.

Ma ne daju nista bio ja danas i tamo, golf 7 tdi osnovna oprema 212kn, plus kad uzmes malo oprme koju zelis ispadne ti oko 240-250 t kn.

16 godina
veki22 kaže...
kostolomac kaže...

Čestitke na kupnji.

Trenutno najveće popuste daje Ford, 10 ili 11% na Focusa ovisno o tome koja je oprema u pitanju, svejedno da li je sa lagera auto ili se ide u narudžbu.

Isus kupio auto :)

S time da sam i ja imao jako sličnu ponudu u 1. mjesecu, samo 2.0 tdi

treba proći više autosalona, to je danas gotovo pravilo!

Jer kod nekih dobiš ogroman popust, a kod drugih za isto vozilo figu u đepu.

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.5.2016 16:18 (kostolomac).
12 godina
Auti - ultimativna tema

jasmin1991 cestitam na kupnji odlican auto, sjedio sam u njemu na auto showu i brutalan mi je kao i svaki drugi novi Renault.

Bilo kuda Opel svuda! :)
15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Čitaj sa razumijevanjem, čovjek je prvo htio uzet Comfortline 1.6TDI DSG sa dodatnom opremom, predomislio se i uzeo Edition 40, ovo sve kaj piše ti je oprema nadodana na Comfortline, a većinu serijski dobiješ u Edition 40 i otud tolika "ušteda". Nije on fizički dobio 8000 eura popusta.

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.5.2016 16:38 (veki22).
15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Najgore nakon kupnje ili nekakve rezervacije nekome govoriti što da uzme, ili što je trebao, njegov novac, njegov izbor, ali moji su nedavno sa sličnom financ.konstrukcijom, dakle veći dio u kešu, dio onda za godinu dana ili kraći kredit gledali novog Mondea, 2.0 TDCi 150ks.

Oko 200tkn je bio sa dosta dodatne opreme. Tako čisto da ne bude priča opet VAG vs. cijeli svijet. Inače i kod VAG-a, doduše benzinac, ali imaš A3 Sportback sa Ambition Sport opremom za tu lovu, 125ks TSI.

Opet kažem, super auto, super motor, ali po meni je cijena novih Renaulta ipak malo previsoka. Pod neku ozbiljniju manu bi naveo jedino vrlo surov gubitak vrijednosti već nakon prve 2-3 godine.

Ukratko, tvoja kupnja me simpatično podsjetila na onu od cure, kad je dala za bolje opremljen Rio 90tkn. Kako se kaže, šlag me strefil.. 

EDIT: ..još se oporavljam, na boldano. 

In the name of tragedy...
Poruka je uređivana zadnji put pon 2.5.2016 16:40 (thedream).
15 godina
neaktivan
thedream kaže...

Najgore nakon kupnje ili nekakve rezervacije nekome govoriti što da uzme, ili što je trebao, njegov novac, njegov izbor, ali moji su nedavno sa sličnom financ.konstrukcijom, dakle veći dio u kešu, dio onda za godinu dana ili kraći kredit gledali novog Mondea, 2.0 TDCi 150ks.

Oko 200tkn je bio sa dosta dodatne opreme. Tako čisto da ne bude priča opet VAG vs. cijeli svijet. Inače i kod VAG-a, doduše benzinac, ali imaš A3 Sportback sa Ambition Sport opremom za tu lovu, 125ks TSI.

Opet kažem, super auto, super motor, ali po meni je cijena novih Renaulta ipak malo previsoka. Pod neku ozbiljniju manu bi naveo jedino vrlo surov gubitak vrijednosti već nakon prve 2-3 godine.

Ukratko, tvoja kupnja me simpatično podsjetila na onu od cure, kad je dala za bolje opremljen Rio 90tkn. Kako se kaže, šlag me strefil.. 

I jel će past Mondeo?

U slučaju da neznaš ili vam nisu rekli u Fordu, članovi HAK-a imaju 7% popusta na Mondeo u Trend opremi i 8% popusta na Titanium.

11 godina
neaktivan
thedream kaže...

EDIT: ..još se oporavljam, na boldano. 

Ma svako ima svoj ukus svoju neku viziju sta mu se svida. Mozemo da sutra raspravljati mogao si ovo mogao si ono. Jebga ovaj mi se svidio na prvu imo sma probnu voznju i odusevljen sam. Auto nije ni velik ni mal taman(kazem znaci po volumenu ko golf 6 ili neka astrica). Taman koliko meni treba.

A sa svakim autom gubis vrijednost,al iskreno meni to ne igra ulogu bitno mi je da izguram 6-7 g i onda cu ga prodat kaka god da je cijena.

A vidis npr tvoja cura je uzela kiu sto ja naprimjer nebi nikad ,al mozda tvoja cura nebi megana to ti sve ima svoje.

Nekome se reno svida nekom ne. Npr meni ne pasu Alfe,fiati,kia, a nekom oped to pase.  Kak se kaze 100 ljudi 100 cudi.

15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

evo ja pokupio svoju krntiju od majstora, teško mi je uopće nabrojati šta je sve odrađeno ali pokušat ću 

- set kvačila

- cilindar kvačila na getribi

- semering radilice i bregaste

- brtva uljne pumpe

- ulje u getribi

- ulje kvačila

- ulje motora i filter

- manžeta

(možda još nekaj čega se ne mogu trenutno sjetiti)

u gl. dijelovi 2300, ruke 1200kn.. iznenadio sam se opet kako sam dobro prošao 

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Spreman za prodaju!  (ko i moj)

15 godina
neaktivan
jasmin1991 kaže...

A vidis npr tvoja cura je uzela kiu sto ja naprimjer nebi nikad ,al mozda tvoja cura nebi megana to ti sve ima svoje.

Ma nije ista klasa auta, ali opet, i ovo mi je bilo too much pored Fieste za koju sam navijao, to bi preživio sa osmijehom na licu..

15 godina
neaktivan
thedream kaže...

Spreman za prodaju!  (ko i moj)

hehe ne znam za tebe, ali ja svoju krntiju ne dam nikome ni pod razno 

možda da mi netko ponudi neki type-r ključ za ključ  (onak totalno nerazumna razlika u vrijednosti)

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
15 godina
neaktivan
nine kaže...
Fake_Alert kaže...

Ima li tko kakvu vezu na tehnickom? Htio bih si upisati 15ice na dvicu, ali to samo Gti i G60 ima.

po zakonu možeš upisati bilo kakve gume/felge kakve ima bilo koja druga izvedba istog auta.. malo blesavo ali eto, pitaj na tehničkom kad ćeš regati auto i upisat će ti..

zato bi ja trebao atestirati 17-ice, a 16-ice bi mogao upisati jer su serijala na 2.2vti.. čak ni uz štelu nisam mogao upisati 17" 

Ma to ovisi od tehničkog do tehničkog, ja idem u Zg kod Baotića, godinama su isti ljudi bili, već se znamo, ako nešto nije bilo uredu, to me opomenu i puste, jer znaju da ću sredit, u prometnu sam bez problema upisao dvije dimenzije 15"ca i 14"ce za zimu, prošle godine su se izmjenili zaposlenici u stanici za tehnički pregled kod Baotića, došli su neki mladi neiskusni, prije nego sam kupio ove felge i gume za punta, pitao sam da mi upišu još jednu dimenziju, nakon čega su mi rekli da nemogu i da mi ćak neće priznat ove dvije 15" koje već imam upisane, već samo 14", nakon ćega sam ostao paf, jedna je od sportinga 185 55 R15 a druga od hgt-a 195 50 R15, pa bi ja teoretski trebao i zimske i ljetne imat 165 70 R14, mada mi je to preuska za ove felge, pa se sad vozim na 175 65 R14 koje nemam upisane, tehnički mi je također tijekom zime, pa tak i tak sa zimskima idem na pregled, mada prošle godine sam sa majkom bio na istom tehničkom, malo je hauba bila hrđava (loše obavljen posao lakirera), auto u potpunosti ispravan, kočnice, eco, ručna, svijetla, al lik se premišljao dal da nas pusti il da nas sruši, nismo mu valjda 100Kn kapare ostavili, pa se uvrijedio, ja ga lijepo pitam jel auto ispravan, on kaže je, al je hauba hrđava, pa ovo, ono, ja ga opet pitam jel ispravan, pa kaže je i pitam ga u ćemu je problem, pa kaže ajde pustit ću vas ovaj put, ali sredite tu haubu do sljedećeg puta, naravno haubu smo sredili, al nemre nas zbog toga zahebavat, hauba je najmanje bitna od cijele mehanike, dok sam bio tamo, liku su turirali dizela, nije ga popuhao prije, zadimio je cijelu stanicu, al isto se posvađao jer su ga predugo i previsoko držali u okretajima, uglavnom bez obzira smo se mislili žalit na zaposlenike, pogotovo jer mi djed ide oduvjek tamo, zna sve stare zaposlenika i Baotića osobno, al prije nego smo se žalili, navodno nismo bili jedini, jer su svi već bili smjenjeni ti balavci...

Ponovno drugi koji su došli su mi rekli da se nekada moglo upisati dimenzija kotača po želji, danas se to kao nemre zbog neke regulative EU, treba se atestirati prije, ali upisano bi se trebalo priznati, znači ko je upisao upisao je, ko nije atest...

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.5.2016 17:26 (1BIT).
11 godina
neaktivan
thedream kaže...
jasmin1991 kaže...

Ma nije ista klasa auta, ali opet, i ovo mi je bilo too much pored Fieste za koju sam navijao, to bi preživio sa osmijehom na licu..

Jebiga frende ona je birala i njoj se svida. Svako voli nesta drugo :) PA tako i ja moze mi bilo ko sta reci al ja sam s svojom kupnjom zadovoljan od izglda,oprme,motora ma svega :)  

15 godina
neaktivan
nine kaže...

evo ja pokupio svoju krntiju od majstora, teško mi je uopće nabrojati šta je sve odrađeno ali pokušat ću 

- set kvačila

- cilindar kvačila na getribi

- semering radilice i bregaste

- brtva uljne pumpe

- ulje u getribi

- ulje kvačila

- ulje motora i filter

- manžeta

(možda još nekaj čega se ne mogu trenutno sjetiti)

u gl. dijelovi 2300, ruke 1200kn.. iznenadio sam se opet kako sam dobro prošao 

Ne znam dal je i kod tebe tak, al vjerojatno je kod svih hidrauličkih kvačila, da ti je kočiono ulje isto ulju kvačila, pa ak su ti to ulje mjenjali, vjerojatno su ti mjenjali kočiono ulje, kako iz iste posude ide.

Za ovu cijenu si odlično prošao, neki tolko ostave samo za zamjenu kvačila

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.5.2016 17:33 (1BIT).
15 godina
neaktivan
1BIT kaže...

Ne znam dal je i kod tebe tak, al vjerojatno je kod svih hidrauličkih kvačila, da ti je kočiono ulje isto ulju kvačila, pa ak su ti to ulje mjenjali, vjerojatno su ti mjenjali kočiono ulje, kako iz iste posude ide.

je, isto je ulje (DOT4) ali kod mene su odvojeni sistemi i nije zamijenjeno u kočnicama 

15 godina
neaktivan
nine kaže...

je, isto je ulje (DOT4) ali kod mene su odvojeni sistemi i nije zamijenjeno u kočnicama 

Aha, da sad sam se sjetio, vi hondaši imate dvije posudice sa tim uljem, pa stavljate one fensi čarapice protiv smrzavanja (e da čarapice pašu na oblik posudica eu vozila)

15 godina
nine kaže...
1BIT kaže...

Na skodi octaviji su jednom mjenjali ulje od kocnica i tako sjebali kvacilo, postalo je jako tvrdo nakon izmjene ulja u kocnicama, nikom nije bilo jasno zasto, kakve to veze ima jedno s drugim pa je drugi  mehanicar rekao da je ulje za kocnice i kvacilo isto i 800 kn im je naplatio za novi cilindar kvacila il sto vec ak se dobro sjecam

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.5.2016 18:36 (domac5).
14 godina
Auti - ultimativna tema

Koji bi mogao biti uzrok malo nemirnijeg rada u leru? Imam osjecaj da se auto mrvicu trese u leru dok je inace sve normalno. Znaci stvarno je minimalna tresnja jer drugi  koji su vozili auto prije i sada kazu da ne osjete razliku.

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.5.2016 19:11 (gamer34).
16 godina
kostolomac kaže...

Isus kupio auto :)

S time da sam i ja imao jako sličnu ponudu u 1. mjesecu, samo 2.0 tdi

treba proći više autosalona, to je danas gotovo pravilo!

Jer kod nekih dobiš ogroman popust, a kod drugih za isto vozilo figu u đepu.

Istina, kad sam uzimao toyotu, bio sam u vz u Futuri i u Šavori u medimurju(blizu čk) i za isti auto koji se nelazio u Nippon-u(rijeka) sam dobio razlicite ponude(oko 5t kn razlika, sto nije bas zanemarivo), jos ako kupujes u cashu malo im mahnes pod nos s lovom i jos dole ide cijena.

Radilo se o autu s malo ispod 10k km, 3 mjeseca od prve rege.

:D
15 godina
neaktivan
domac5 kaže...

Na skodi octaviji su jednom mjenjali ulje od kocnica i tako sjebali kvacilo, postalo je jako tvrdo nakon izmjene ulja u kocnicama, nikom nije bilo jasno zasto, kakve to veze ima jedno s drugim pa je drugi  mehanicar rekao da je ulje za kocnice i kvacilo isto i 800 kn im je naplatio za novi cilindar kvacila il sto vec ak se dobro sjecam

Hm, nebi znao, možda su pomješali ulja dot4/dot5/dot5.1 prilikom izmjene, pa je stradao cilindar, cilindra imaš dva, jedan na getribi koji pritišće vilicu sa potisnim ležajem, a drugi cilindar ti je ispod pedale, njega sa nogom stišćeš, ja sam na svom puntu imao problem nakon duljeg konstantnog šaltanja (u gradu) da mi pedala poćne zapinjat, dogodilo mi se Jednom u Zg-u, parkirao sam se u Jukićevoj i zapinjala mi pedala, nakon šta sam se sparkirao, ugasim motor, stisnem i lagano, sporo ju puštam, da bi ona zapela i u jednom trenutku ostala stisnuta (na podu), a kada bi naglo stisnuo i spustio, vratila bi se bez problema, ja sam si sam zamijenio cilindar u kabini (taj ispod pedale), mislim da me novi cilindar došao oko 150Kn il 250Kn, ne sjećam se, ali zahebancija je to za promjenit, sijedalo sam izvadio i legao na leđa, da bi promjenio taj cilindar...

Al sad mi ne zapinje ništa, radi ko novo.

Ne znam koji bi bio uzrok kod tebe, ja svome pripisujem godine, zamor materijala.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice