Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 79.024
|
čitano: 16.539.580
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Bok ekipa.

Zanima me one ledice (žaruljice) za stražnju tablicu W5W, ja imam obične 2600k žute pa bi htio staviti te bijele. Čisto zato jer lijepše izgleda. Nadam se da to nije previše krapina tuning?

Na eBayu ih ima tona jeftinih. Jeli to uopće sigurno stavljati s obzirom od kud dolaze? Auto mi je novi Opel Corsa E pa me brine jesu li error free? Da mi unutra ne blinka da su žaruljice pregorile a one svijetle.

Isto tako bi si za dnevna svijetla stavio H1 od 4300K. Je li to uopće legalno i pristojno u prometu na cesti?

Steam: nuketown | skype: bernard.sasko | Facebook: Bernard Šaško | XboxLive: Berologic2013
15 godina
neaktivan
Re: Auti - ultimativna tema
Bernard Huky Hux kaže...

Zanima me one ledice (žaruljice) za stražnju tablicu W5W, ja imam obične 2600k žute pa bi htio staviti te bijele. Čisto zato jer lijepše izgleda. Nadam se da to nije previše krapina tuning?

Isto tako bi si za dnevna svijetla stavio H1 od 4300K. Je li to uopće legalno i pristojno u prometu na cesti?

Piše ti i na prospektu, a i jesu, road legal su. Diamond Vision nisu koliko znam, i još jedne, ne mogu se sjetit imena..

Ove da.

Za bijelo osvjetljenje tablica ovisi koji je auto. Novijima općenito bolje stoji, stariji često izgledaju sablasno.

Za ova dnevna svjetla ćeš profitirati jedino ako ti je far proziran, ako nije zamućen, žut, itd. Ako je staklo / plastika čisto, čitaj - novo, onda se isplati. Možda polirati farove uz to..

EDIT: Promaklo mi je da se o novom autu radi, stavi, dapače.

In the name of tragedy...
Poruka je uređivana zadnji put ned 1.5.2016 12:35 (thedream).
16 godina
macgyver 53 kaže...
sveupitni kaže...

Moja insignija je bila servisirana od 1. Dana u ovlastenom opel servisu gdje je bila kupljena. Molim te nemoj prodavati spike da je insignia kvalitetan auto. Lijepa je za oko, ali nije kvalitetna. 

Citiram kolegu par stranica prije "Jedna lasta ne cini proljece"

Ma kako si ti pametan, cak ti prije par postova palo na pamet da cu u auto od 350 tkn stavljat ulje iz lidla. Neznam ja kako ti aute odrzavas svoje.

#fsb
15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Bio je nježan kad je već i turbinu promijenio  Ali preventiva je majka, nema tu..

16 godina
thedream kaže...

Bio je nježan kad je već i turbinu promijenio  Ali preventiva je majka, nema tu..

Ova glossy plastika unutra 

:D
12 godina
sveupitni kaže...

Ma kako si ti pametan, cak ti prije par postova palo na pamet da cu u auto od 350 tkn stavljat ulje iz lidla. Neznam ja kako ti aute odrzavas svoje.

Kao da se raspravljam s djecom, kada sam napisao za to ulje nisam mislio doslovno da ga tocis u auto nego sam kolegi Predator (ili kak se vec zove) pokusao objasnit da ne moze bit siguran u probleme s 2.0cdti motorom jer koliko vidim i znam samo si ti imao taj problem. A sto se tice Passata ima hrpa clanaka na netu.

Bilo kuda Opel svuda! :)
15 godina
neaktivan
CroNk3r kaže...
thedream kaže...

Ova glossy plastika unutra 

Slobodno si zalijepi karbon foliju.. 

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
9 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema
momci evo ovako,treba mi jedan xenon/led far za audia OEM, ako ne nađem ništa danas idem sutra u kovačića (sve ispod 2300 eura prihvatljivo iako sam se pomirio i sa tom cjenom)
stranice,vanjski offical dobavljaci ma sve moze
17 godina
Auti - ultimativna tema

Još jednog je foki okrenul na kotace i odšlepal doma.

Ekipa pamet u glavu!!! 

OLD FORDS NEVER DIE...THEY JUST GET FASTER /// Ride or die, remember? /// If Clarkson says that the Focus RS is brilliant, who am I to disagree..
16 godina
Lord_Marko kaže...

Još jednog je foki okrenul na kotace i odšlepal doma.

Ekipa pamet u glavu!!! 

Buš ti više počel naplaćivati to šlepanje i izvlačenje? 

16 godina
Auti - ultimativna tema

Kaj se desava u gradu :O

Don’t make a habit out of choosing what feels good over what’s actually good for you.
17 godina

Kiša  I ponedjeljak.

Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran - Einstein ----- www.cigoff.eu -----
16 godina
Auti - ultimativna tema

Ima li tko kakvu vezu na tehnickom? Htio bih si upisati 15ice na dvicu, ali to samo Gti i G60 ima.

Don’t make a habit out of choosing what feels good over what’s actually good for you.
15 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...

Ima li tko kakvu vezu na tehnickom? Htio bih si upisati 15ice na dvicu, ali to samo Gti i G60 ima.

po zakonu možeš upisati bilo kakve gume/felge kakve ima bilo koja druga izvedba istog auta.. malo blesavo ali eto, pitaj na tehničkom kad ćeš regati auto i upisat će ti..

zato bi ja trebao atestirati 17-ice, a 16-ice bi mogao upisati jer su serijala na 2.2vti.. čak ni uz štelu nisam mogao upisati 17" 

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
16 godina
nine kaže...
Fake_Alert kaže...

po zakonu možeš upisati bilo kakve gume/felge kakve ima bilo koja druga izvedba istog auta.. malo blesavo ali eto, pitaj na tehničkom kad ćeš regati auto i upisat će ti..

zato bi ja trebao atestirati 17-ice, a 16-ice bi mogao upisati jer su serijala na 2.2vti.. čak ni uz štelu nisam mogao upisati 17" 

Kada sam regao auto nije mi dao jer je samo gti,g60 izvedba to imala. Pa pitam ako ima tko vezu da mi u napomenu to napise. 

15 godina
neaktivan
nine kaže...
Fake_Alert kaže...

Misliš da bi mi uredno prošle 17'' pošto ih ima S3 (sn 8L9601025 )? Samo ne to, onda opet ideje i kombinacije..

14 godina

Ja sam fino nazvao ovlašteni salon, odjel za atest, zamolio da mi pošalju na mail sve izvedbe modela sa pripadajućim dimenzijama guma, otišao na st. za teh. pregled i upisao dimenzije. 

Druga opcija je otići u veliku goricu i napraviti mali atest za gume, najčešće prolazi bez problema. 

Treća opcija, vozit se na blef pa kaj bude. 

15 godina
Auti - ultimativna tema

Ovaj noviji S4 mi se počeo jako sviđati. U toj klasi sportskih limuzina mi je definitivno favorit. 335i mi se nekako ne sviđa, ne znam zašto. Ne mogu prožvakati tu unutrašnjost kod novih BMW-a. Audi interijer mi se nekako više sviđa, makar je već pomalo zastario.

http://www.njuskalo.hr/auti/audi-s4-s4-oglas-18792901

Nego, baš me zanima. Kakav je kompresor u usporedbi sa turbinom po pitanju izdržljivosti? Koliko sam ja upućen, trebao bi biti puno izdržljiviji od turbine?

Ništa ne ostavljam nezavrš
15 godina
neaktivan
thedream kaže...

Misliš da bi mi uredno prošle 17'' pošto ih ima S3 (sn 8L9601025 )? Samo ne to, onda opet ideje i kombinacije..

da, prošlo bi 

quickr kaže...

ma murija će te za takve sitnice hebati samo ako se bezobrazan i ako se zamjeriš.. do sada mi nitko nije prigovorio za felge, a 4 godine su na hondi 17-ice i u to vrijeme sam par puta zaustavljen zbog brzine  a tehnički mi ide zimi kada su gore stock 15-ice 

dv14 kaže...

Nego, baš me zanima. Kakav je kompresor u usporedbi sa turbinom po pitanju izdržljivosti? Koliko sam ja upućen, trebao bi biti puno izdržljiviji od turbine?

drastično manji broj okretaja s obzirom da ga pokreće remenica.. turbo se može zaletiti debelo preko 100k rpm, tako da mislim da ti ne moram objašnjavati koliko ležajevi/podmazivanje/hlađenje moraju štimati.

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
14 godina
nine kaže...

quickr kaže...

ma murija će te za takve sitnice hebati samo ako se bezobrazan i ako se zamjeriš.. do sada mi nitko nije prigovorio za felge, a 4 godine su na hondi 17-ice i u to vrijeme sam par puta zaustavljen zbog brzine  a tehnički mi ide zimi kada su gore stock 15-ice 

Ista situacija kod mene bila dok sam vozio lančetija. 17'' gore bez atesta, x puta me murija zaustavila i nikad problema. također teh. mi padao u zimskim mjesecima kad su gore bile serijala 15 

11 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Poz ekipo, evo nakon svih mukotrpnih preglda polovnih auta odlaska u zagreb itd itd. Odlucio sam kupiti novi  jer ipak novo je novo.

Tako da sam eto upravo sad doso iz salona, kupio sam Renault megan novi.

Znam da neki ne vole renulta al eto ja sam ga imo 7 g i bio sam super zadovoljan.

Auto me kostao 191 tkn. 18 tisuca eura sam dao odmah a razliku dajem za godinu dana bez kamata. Tako mi je bilo lakse nego da sam uzimo kredu.

A znam da cu uspjet usparati jos ostatak s obzirom da i ja i zena radimo i imamo normlana primanja.

Malo vise o auto koji sam uzeo:  Radi se o MEganu dci 130 6 stupanski rucni mjenjac, sa bosso opremom. 

U bosso opremu spada dosta doga, od navigacije s boso ozvucnjem 8,7" ekran i 6 zvucnika, parkingi senzoti,tempomat, senzori za kisu,automatska rucna,automatska dvozonska klima,grijanje svih sjedala,full pure vision led dnevna svijetla, zatamljena zadnja stakala,  16 colne alu felge,el podizaci svih stakala sa zastitom protiv prikljestanja,sustav ldw sustav upozorenja za promjenu trake,sustav pri kocenju u nuzdi,esp i jos tako tih stvari da ne nabrajam sve.

MOTOR 1.6 dci 130 ks,  (nm) 320,rucni mjenjac 6 stupnja.

Cijena auta s boso opremom i dizelskim motorom je bila 176 tkn.

Ostalih 15 tkn je bilo to sto sam ja dodo neke sitnice npr boja crvena flamme me kostala 6 tkn.

Auto mi dolazi izmedu 40 i 60 dana.

Iskreno jedva cekam da ga dobijem.

I sorry sto sam vas zamaro s savjetima za polovni auto al nakon tolko pregleda itd odlucio sam ipak uzeti novi tak da sam sad miran oped 7-8 g dok ga nebudem htjeo prodat i uzet drugo.

NAdam se puno km s mojom novom pticom.

10 godina
jasmin1991 kaže...

Pametno si napravil.

Pogotovo cjenim uzimanje manjeg auta s više opreme i manje "razvikane" marke.

Osobno za farbu (taman da je ne znam kakova) nebi lupil 800€, ali tvoji su.

15 godina
neaktivan
jasmin1991 kaže...

Malo vise o auto koji sam uzeo:  Radi se o MEganu dci 130 6 stupanski rucni mjenjac, sa bosso opremom. 

U bosso opremu spada dosta doga, od navigacije s boso ozvucnjem 8,7" ekran i 6 zvucnika, parkingi senzoti,tempomat, senzori za kisu,automatska rucna,automatska dvozonska klima,grijanje svih sjedala,full pure vision led dnevna svijetla, zatamljena zadnja stakala,  16 colne alu felge,el podizaci svih stakala sa zastitom protiv prikljestanja,sustav ldw sustav upozorenja za promjenu trake,sustav pri kocenju u nuzdi,esp i jos tako tih stvari da ne nabrajam sve. 

Opa, s novim si se počastio, čestitam Kad dođe nabaci koju sliku.

E da, jedan mali ispravak, oprema je Bose, a ne Bosso

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.5.2016 14:20 (veki22).
15 godina
neaktivan
jasmin1991 kaže...
Auto me kostao 191 tkn. 18 tisuca eura sam dao odmah a razliku dajem za godinu dana bez kamata. Tako mi je bilo lakse nego da sam uzimo kredu.

Svaka čast, 25t eura za Meganea, to je već Ruske i Jakov kategorija entuzijasta. Dobar auto, ali "dobra" i cijena..

Puno sretnih km, u svakom slučaju.

11 godina
neaktivan
veki22 kaže...
jasmin1991 kaže...

Opa, s novim si se počastio, čestitam Kad dođe nabaci koju sliku.

E da, jedan mali ispravak, oprema je Bose, a ne Bosso

E to da moja greska sorry.  Cim doce slika je tu.Kontam da ce mi ti dani trajati vjecnost.

11 godina
neaktivan
Karlek_19 kaže...
jasmin1991 kaže...

Pametno si napravil.

Pogotovo cjenim uzimanje manjeg auta s više opreme i manje "razvikane" marke.

Osobno za farbu (taman da je ne znam kakova) nebi lupil 800€, ali tvoji su.

Pe meni je renult ok marka jer kazem imo sam ga 8 g nikad kvara s njim. 

A kad sam u toj opremi dobijao samo bijelu boju a ostale su oko 4000kn bile al ova mi se svidila sad ak sam potrosio toliko necu stedit za 2000 kn u razlikama od ostalih boja :)

A i vjeruj mi auto uopce nije mal kak se cini  po volumenu unutrasnje slican ti je golf 6 ili 7. Znaci pricam o kolicini mijesta.

Radi se tocno o ovoj boji a i tocno tako ce moj izgledat samo ne take felge. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.5.2016 14:52 (jasmin1991).
11 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Btw gledao sam i golfa ali s tom opremom sto imam ovdje ispod 250 tkn nista.

14 godina

Kad mi netko kaže koliko je dao za novi samo u glavi zavrtim što bih sve polovno uzeo za te pare 

Svejedno, čestitam na kupnji i neka te dugo posluži 

11 godina
neaktivan
quickr kaže...

Kad mi netko kaže koliko je dao za novi samo u glavi zavrtim što bih sve polovno uzeo za te pare 

JE uzo bi audija ili bmw starog 7-8 godina s 150 tkm. Niti znam kako ga je eki divljak vozio sta je radio niti ista. Ovako znam da sam prvi sjeo u taj auto i kak ga cuvam tak ce mi i biti.

17 godina
neaktivan
jasmin1991 kaže...
quickr kaže...

JE uzo bi audija ili bmw starog 7-8 godina s 150 tkm. Niti znam kako ga je eki divljak vozio sta je radio niti ista. Ovako znam da sam prvi sjeo u taj auto i kak ga cuvam tak ce mi i biti.

imas pravo! s rabljenim doslovce nikad ne znas na cemu si, ovako od prvog dana znas sto se sve s autom dogadjalo, i na kraju i vodis vise racuna. cestitke na kupnji i nek te uredno i sigurno sluzi!

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice