Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 79.025
|
čitano: 16.548.052
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Auti - ultimativna tema
TracerCPP kaže...

Nigdje ja nisam rekao da ga opravdavam niti da podržavam takvo ponašanje. Neodgovorne pojedince treba kazniti i tu nema dvojbe. No to ostavljam sudu a ne ulici i osobnoj procjeni žrtve koja bi u afektu vozača lako i ubila. Tu treba biti čiste glave i čuti obje strane. Prije svega ako ništa drugo provjeriti da su svi živi i čitavi prije dijeljenja bilo kakvih lekcija i pametovanja.

Sjećam se prije 2-3 godine kad je čovjek autom ubio oca i dvoje djece na ulici. Rulja se isto odmah sjatila i udri drvljem i kamenjem, mediji ga isti dan razapeli da je bio pijan itd. Na kraju ispalo da je čovjek usred vožnje imao blaži moždani udar te je zbog toga krivudao prije nego što je ove udario jer su mu se ruke oduzele. Ali naravno, tad je već kasno kad su ga svi već razapeli.

Bar to nije problem vidjeti svaki dan. Živčani ljudi kojima smeta kada se vozi po ograničenju jer eto njemu se iz nekog razloga žuri a ti mu smetaš, zbog nečeg drugoga je živčan pa samo traži s kime bi se zakačio itd. Odustao sam se uopće pitati u čemu je problem s tim ljudima već samo nastavim dalje svojim putem. Pogotovo još kad voziš mercedesa pa mu nije jasno zašto ne idem barem 50 iznad ograničenja pa onda on ima potrebnu sa svojim kršom nešto dokazivati i trubiti da mu se maknem. A kad ono iza zavoja kontrola. S obzirom da tuda prolazim svaki dan kad idem na posao mene nisu iznenadili ali zato on nije tako prošao.

a vidim kako ga je kaznilo nase sudstvo... nece nitko nikog na ulici kamenovat, ali vise me uopce nebi cudilo da u afektu opale koju u glavu... o kakvoj drugoj strani govoris, tip je pijan ko guzica, bilo je jasno u prvih 15 sekundi... potvrdilo se kasnije i alkotestiranjem... 

i sad ce ispast da taj covik nije uopce kriv... koliko samo starcadi sa svim mogucim srcanim i mozdanim problemima vozi aute... samo je puka srica sto isto tako nekog ne ubiju. a svejedno idu sist za volan. covik ubije troje ljudi, al jbga, nije kriv jer mu je pozlilo... sto je sljedece, anoreksicne cure kojima se zamantalo za volanom jer nista ne jedu... 

opet te pitam, ako se ti ponasas kulturno u prometu, pustas da brzi prodju, ne ometas svojom voznjom (ne ulazim uopce u raspravu o tome sto je zakonski ometanje), kako je onda moguce da ti itko trubi. kako to da meni nitko ne trubi? a definitivno nisam najbrzi na cesti ni u gradu. a inace, zaboli koga za tvoj mercedes, vozia ti njega ili ficu, ako vozis kako vozis, rezultat ce bit isti. prije bi reka da tebi smeta sto netko s "krsem" kako ga ti zoves ide brze od tvog mercedesa, bez obzira koji su tvoji razlozi za tvoju voznju. i na kraju, sve i da ga lova pandurija posli, to je njegov problem. ne cinis uslugu ni sebi ni njemu. 

17 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...

Stojim jučer na semaforu iza novog novcatog Passata i gledam kako one LEDice na oba štop svjetla žmirkaju. Ugasi ih se par komada, pa se upale i tako svakih par sekundi... Mogli su ugraditi jeftiniji driver

švapska tehnika made in PRC

components american, components russian, components all made in taiwan 

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.4.2016 9:49 (wifi).
15 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...

mogao si slobodno ostaviti ratkape na puntu...sve ispod 16 na tom puntu je nista...i jos onda ih urediti...a izgledaju nikako, ko da su 10tke koliko su male, krakate i tamne...

A bile su prije 15"ce također oz superturismo sa 195 50 Bridgestone Potenza gumama, isto su bile vrhunske, bolje su izgledale, ali jedini problem je što punto nema servo volan, bilo se muka parkirati sa tako širokom gumom, zato sam se vratio na 14"ce, 16"ce nisam nikada vidio na našim cestama da je itko imao na puntu mk2, nisam siguran da one idu na taj auto, možda na hgt verziju, punto je tvornički na 13"cama dolazio, neki na 14", a samo sporting i hgt na 15", ma meni su bilo kakve alu bolje od čelićnih sa ratkapama, a ove 14" oz superturismo sam platio 800Kn sve četiri i još sam zimske dobio, dvije skroz nove, dvije malo starije izdržale bi još jednu sezonu (te zimske su mi preširoke za punta, pa ću ih prodati najvjerojatnije), te me je slovenac ugodno iznenadio sa popustom na gume, mislim da sam odlično prošao, tako da sam dost zadovoljan,btw: uživo mi se čini ljepše neg na slikama

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.4.2016 9:53 (1BIT).
12 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...
Predator003 kaže...

Koji kompleksi na vwa to nisu istine. Auto se usred noći samo zapalilo hahaha. Ovo me podsjeća na onu stranicu na fb s anonimnim pitanjima gdje su "slučajno ostale trudne"...

Stojim jučer na semaforu iza novog novcatog Passata i gledam kako one LEDice na oba štop svjetla žmirkaju. Ugasi ih se par komada, pa se upale i tako svakih par sekundi... Mogli su ugraditi jeftiniji driver

Mora da ti je to bio vrhunac dana,  čekat iza passata, dok si vozio svog talijana do majstora 

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.4.2016 11:02 (Predator003).
14 godina
Sum_of_all_fears kaže...
Predator003 kaže...

Koji kompleksi na vwa to nisu istine. Auto se usred noći samo zapalilo hahaha. Ovo me podsjeća na onu stranicu na fb s anonimnim pitanjima gdje su "slučajno ostale trudne"...

Nove jos nisam vidao s pokvarenim svjetlima, al na B6 je to najnormalnija stvar. 

16 godina
Sum_of_all_fears kaže...

To im je timer da znas kolko jos ima do samozapaljenja. 

:D
9 godina
neaktivan
Predator003 kaže...

Mora da ti je to bio vrhunac dana,  čekat iza passata, dok si vozio svog talijana do majstora 

a bogati draga kad je pasat bio statusni simbol ičega,svaka šuša ga danas vozi a svaki šef lokalnog dućana ga ima priko firme, prošlo je vrime kad su pljenili pažnju

15 godina
Auti - ultimativna tema

Dobro bi došao lock ovdje na par tjedana.

14 godina
vito79 kaže...
Predator003 kaže...

a bogati draga kad je pasat bio statusni simbol ičega,svaka šuša ga danas vozi a svaki šef lokalnog dućana ga ima priko firme, prošlo je vrime kad su pljenili pažnju

Sta je uopce bilo vremena kad su Passati plijenili paznju? 

9 godina
neaktivan
gamer34 kaže...

a je i to od pohotnih mladih majki kad bi novopečeni fratar od 63 godine doša u lokalnu župu sa svojom CC inačicom, bog ih blagoslovio

15 godina
1BIT kaže...
RuskeGTT kaže...

mogao si slobodno ostaviti ratkape na puntu...sve ispod 16 na tom puntu je nista...i jos onda ih urediti...a izgledaju nikako, ko da su 10tke koliko su male, krakate i tamne...

A bile su prije 15"ce također oz superturismo sa 195 50 Bridgestone Potenza gumama, isto su bile vrhunske, bolje su izgledale, ali jedini problem je što punto nema servo volan, bilo se muka parkirati sa tako širokom gumom, zato sam se vratio na 14"ce, 16"ce nisam nikada vidio na našim cestama da je itko imao na puntu mk2, nisam siguran da one idu na taj auto, možda na hgt verziju, punto je tvornički na 13"cama dolazio, neki na 14", a samo sporting i hgt na 15", ma meni su bilo kakve alu bolje od čelićnih sa ratkapama, a ove 14" oz superturismo sam platio 800Kn sve četiri i još sam zimske dobio, dvije skroz nove, dvije malo starije izdržale bi još jednu sezonu (te zimske su mi preširoke za punta, pa ću ih prodati najvjerojatnije), te me je slovenac ugodno iznenadio sa popustom na gume, mislim da sam odlično prošao, tako da sam dost zadovoljan,btw: uživo mi se čini ljepše neg na slikama

nis posebno taj razlog za servo...vozio sam ja bez serva na 195 50 15 i nis posebno razlike izmedu tih i 195 55 13 sta sam isto imao...

na tog punta ide sve i svasta, nije da ne ide, nego da li se zeli i ima za vece felge jbg...

ali tom bojom si ih ubio ful, trebao si ih pustiti svjetle ili u bijelo bacit, pa bi izgledale vece...

15 godina
neaktivan
gamer34 kaže...
vito79 kaže...
Predator003 kaže...

CC je bio lijep auto kad je izašao, i danas je..pogotovo za VAG klonarije..

In the name of tragedy...
16 godina
odjavljen
Predator003 kaže...

Nisam znao da je Golf talijanski auto...

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
9 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...
Predator003 kaže...

Nisam znao da je Golf talijanski auto...

majstore skršio si ga :)

15 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...

nis posebno taj razlog za servo...vozio sam ja bez serva na 195 50 15 i nis posebno razlike izmedu tih i 195 55 13 sta sam isto imao...

na tog punta ide sve i svasta, nije da ne ide, nego da li se zeli i ima za vece felge jbg...

ali tom bojom si ih ubio ful, trebao si ih pustiti svjetle ili u bijelo bacit, pa bi izgledale vece...

Ma meni nekako ovaj setup najbolje odgovara, 16" nemam upisane u knjižicu, samo 14" i 15", a bez atesta, mislim da se više ni nemože upisati nešto po želji, velim da su nam ceste dobre, uzeo bi niskoprofilnu gumu ko na f1, a pošto su nam ceste kvrgave, ove rally balonke bu odlične

Meni nekako bijela ne paše sa srebrnom, a i treba ih čistit svako malo...

Danas sam se malo provozao i zahebavao, radio slalom na parkingu kod Bauhausa u Zg-u, ove uniroyalke su odlične, ne proklizavaju na nagle okrete, čak ni pod gasom, još samo sutra da ih na kiši isprobam...

I evo par fotki, bio sam na tunning show-u na krovu Garden malla, pa tak, nema puno vozila, ali ima se šta za vidjet, bila su tri puntaća mk2, dva su imala 15"ce, jedan 16"ce i zabijen u pod, sve to lijepo izgleda, al brate mili, taj ak se ne vozi penzionerski, valjda svake godine ravna felge, mene stegne u grlu svaki put kad preko ležećeg idem, ne želim znati kako je tek njemu, uglavnom vezano za show, zanimljivo, primjetio sam dvije honde civic, obje na žnj gumama, jenda na tigar, druga na nekim nanking, jedna 1.4, druga 1.6 v-tec, ima par slovenaca, svi idu na ono natjecanje u razini buke, ima par oldtimer-a, predivne alfe, fiat 124 sport coupe i još nekakav što nisam skužio šta je, ima znakiće na prednjoj i zadnjoj haubi f, tj potpis pininfarina, al ne piše model, bila je i jedna integra, blejal sam u nju ko u žensku guzicu, perla bijela boja, bijele felge, spuštena, profilirani sicevi, što više reći...

E da, skoro sam zaboravio, bila je i zadnja generacija civica type-r, crveni, profilirani sicevi, mali kožni volan (alkantara), na testiranju na stazi nurburgring je postigao rekord u svojoj klasi ako se ne varam, bila je brža od megana rs koji je držao rekord, nebitno, uglavnom isto nešto predivno, nažalost od mog blejanja, pol auta sam zaboravio poslikat...

Ovu hondu sam znao viđati dvije ulice od mene, sparkirana kod teniskih terena Ovu hondu sam znao viđati dvije ulice od mene, sparkirana kod teniskih terena

Evo punto ko moj, na 15"cama, al meni je ovakav tip felgi odvratan Evo punto ko moj, na 15"cama, al meni je ovakav tip felgi odvratan

Piše mu na braniku iznad auspuha louder than your mom last night =P Piše mu na braniku iznad auspuha louder than your mom last night =P

12 godina
Auti - ultimativna tema

Super auti...lijepo slozeni, neki vise a neki manje. Jedinu stvar koju bih prigovorio je vjesanje plišanih igracaka na prednji branik. Totalna glupost...

Senza cuore saremmo solo macchine
14 godina
Auti - ultimativna tema

Nije mi nešto lijepo složena ova Integra, al svejedno je 

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael
15 godina
neaktivan
Tomek.Klc kaže...

Nije mi nešto lijepo složena ova Integra, al svejedno je 

meni se ne sviđaju ni wing ni felge, ali i dalje je integra 

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
11 godina
Auti - ultimativna tema

koja je fora sa ovom slamom? 

12 godina
Predator003 kaže...

To sam radio prije, ito isključivo sa m5. Bajama je valjda doživljaj obić em peticu, e pa mogu i ja malo "baju" glumit. U a6 me nitko ni ne doživljava, za pola da ne govorim.

boldano: vjerojatno sam mu spasio život time što sam ga upozrio da nije nedodirljiv na svojoj hondi

Ti si imao M5?  Autic mozda

Ako uopce imas vozacku, vjerojatno vozis Audi 80

Zna se tko vozi M5. Takvi ljudi sigurno ne vise svaki dan na forumu i piskaraju omalovazavajuci ostale automobile.

Mali, prestani sanjati.

17 godina

Sutra starta Gumball3000 iz Dublina.

Naravno neki moraju radit i ne vidjet sva cudesa al evo kak se moze ocekivat.. Ima i neukusa, naravno :D

https://m.facebook.com/profile.php?id=463587943846910&ref=stream

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
15 godina
Auti - ultimativna tema

To što ti voziš alfu i možeš samo sanjat da ćeš vozit auto jednog dana ne znači da moraš ovdje gnojit temu iz dana u dan.

12 godina
mystik kaže...

To što ti voziš alfu i možeš samo sanjat da ćeš vozit auto jednog dana ne znači da moraš ovdje gnojit temu iz dana u dan.

Jel si nabavio sam vlastiti automobil? Ako sam dobro shvatio nisi, nego si ga dobio. Kad budes nabavio iz vlastitog dzepa i posteno servisirao i odrzavao vlastiti automobil, onda mi se javi. Do tada budi miran i citaj.

Vidis da si klinac koji uopce ne shvaca smisao mog posta. Ja nisam napisao da je Audi, VW ili bilo koji drugi auto los. Napisao sam da covjek koji posjeduje određene automobile sigurno ne visi u temi "Automobili..." na bug forumu i sr@cka protiv svega.

15 godina
Auti - ultimativna tema

Čemu si ti onda ovdje i gnojiš temu?

I zaboli te k*rac kako sam ja došao do auta i kako ga održavam. Postavljaš se tu ko da si napravio ne znam šta.

Vau kupio si 10 godina staru talijansku kramu. I sad ti imaš pravo glasa, a ostali nemaju šta. Aj da si kupio nešto što košta 100k+ € pa se našao pametovat tu ljudima.

Došao si ovdje u temu, počeo si gnojiti sa svojom alfom, svi ostali nisu vrijedni po tebi jer eto, nisu kupili sami talijansko smeće ko ti.

Čim netko napiše da je nešto vozio, odmah se javljaš i pljuješ. Smisao tvog posta je bilo vrijeđanje čovjeka. Par strana ranije je opisao kako i zašto je vozio, ali očito je prekomplicirano za tvoje mentalne sposobnosti. 

17 godina

Baš čitam na fhr, raspao se čovjeku 1.2 tsi na 63tkm.

Sorry na smetnji, nastavite i dalje pljuvati Oplu i ostalim non VW markama automobila

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
moderator
Auti - ultimativna tema

Smirite se i ponašajte se pristojno!

Ako nastavite ovako bit će prisilnog hlađenja...

With the first link, the chain is forged. The first speech censured, the first thought forbidden, the first freedom denied, chains us all irrevocably.
16 godina
BORG kaže...

Sorry na smetnji, nastavite i dalje pljuvati Oplu i ostalim non VW markama automobila

A kaj je to VW bez TDI-a 

:D
16 godina

Moja insignija je bila servisirana od 1. Dana u ovlastenom opel servisu gdje je bila kupljena. Molim te nemoj prodavati spike da je insignia kvalitetan auto. Lijepa je za oko, ali nije kvalitetna.  macgyver 53 

#fsb
Poruka je uređivana zadnji put ned 1.5.2016 0:15 (sveupitni).
12 godina
sveupitni kaže...

Moja insignija je bila servisirana od 1. Dana u ovlastenom opel servisu gdje je bila kupljena. Molim te nemoj prodavati spike da je insignia kvalitetan auto. Lijepa je za oko, ali nije kvalitetna. 

Citiram kolegu par stranica prije "Jedna lasta ne cini proljece"

Bilo kuda Opel svuda! :)
16 godina
BORG kaže...

Prva generacija tih 'novih' 1.2 tsi motora je imala gadan problem sa gorenjem klipova. VW se bio pravio blesav pa su skuzili da ne sljaka dobro i poceli su mijenjati komplet motore. A sto se tice onih ledica sta je kolega napisao iznad za passata nista cudno. Nekada cak mislim kada neke stvari bas ne sljakaju kod nas da to prepisem "trzistu" Zna se dobro kada se nesto radi za slabije trziste da automatski odredeni dijelovi idu iz nekih lila zemalja. Primjerice moja duja je sklapana u TAS-u ( Tvornica automobila Sarajevo ), automatski TAS-ovci su imali tanji lim i pazi ovo sad, diskovi su im bili ja mislim milimetar ili 2 tanji od pravih 'njemaca'. Bilo je tu jos sitnica, mislim da je jedna od tih pojasevi na zadnjog klupi ( tas ih nije imao ako se ne varam ). Pogledajte samo ponudu opreme za neki noviji auto tu kod nas i vani. 

Trziste nam je banana, i to je to nazalost :S

Don’t make a habit out of choosing what feels good over what’s actually good for you.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice