Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 79.547
|
čitano: 17.334.431
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Čestitam na kupovini, puno sretnih kilometara

Inače nevezano za auto, ali kad vidim ovakve opise oglasa muka mi je, prvo NOWOOO (a ima 100 tisuća km), drugo ful oprema, a kolko vidim Comfortline sa boljim radijom i volanom sa tipkama.

Pretpostavljam da je auto iz uvoza? Jer da je iz HR imao bi garanciju još godinu ili dvije.

13 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Opće je poznato da kod nas oprema može biti samo full i full bez kože, trećeg nema.

11 godina
Re: Auti - ultimativna tema
veki22 kaže...

Inače nevezano za auto, ali kad vidim ovakve opise oglasa muka mi je, prvo NOWOOO (a ima 100 tisuća km), drugo ful oprema, a kolko vidim Comfortline sa boljim radijom i volanom sa tipkama.

Pretpostavljam da je auto iz uvoza? Jer da je iz HR imao bi garanciju još godinu ili dvije.

Poptis na ovu full opremu, kad sam gledal rabljene isto je bil svaki drugi ful oprema, a kad pogledaš bolje vidiš srednji paket opreme..

Kaj nije jednostavnije (autoru oglasa) napisati kaj ima iznad odabranog paketa i bok. Koga zanima otide na ofišl web i pogleda si kaj sadrži taj paket i kaj ima dodatno.

I fascinira me fascinacija 'rvata sa tom kožom. Pa to nebi htel u autu da mi neko pokloni. Vozil sam se jednom u autu s kožom i jednom sjedil u trosjedu od kože i dosta mi je bilo da mi se zgadi za 3 života... Samo moje osobno mišljenje, ne mora se nitko složiti.

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.4.2016 13:41 (Karlek_19).
12 godina
Auti - ultimativna tema

Ja prodajem auto jer mi je cca 200ks na 1400kg postalo premalo a ljudi nabave auto D segmenta za skoro 14k € sa 100ks. Jednostavno mi Passat i 1.6 motor ne idu u istu recenicu. Da mi je vidjeti kako taj auto ide iz Ri do Zg sa 4 osobe i punim prtljaznikom. Treba uhvatiti dobar zalet da se prođe nekoliko uzbrdica a da ne mora u trecu ubaciti.

Auto mi je odlican sto se tice izgleda, ali taj motor bih upario sa Polom. Cak mi je i za Golfa slab...

Senza cuore saremmo solo macchine
12 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

da znam da ima dosta km za 2 godine. Al raspito sam se i malo sam survo po nasim i stranim forumima i moze taj motor dosta jos.

A razlog zasto kupujem taj auto je zato jer  imam rod u zg i to je njihov susjed tako da znam kako je vozen i odrzavan. A i servisiran je u ww servisu.

Izgurat ce me jos 4 godine sto mi je cilj jer onda imam u planu drugo nesta. S njegovih 100 i mojih 25tkm godisnje to je oko 200 tkm u tih 6 godina, a i mislim da nebi trebo imat problema.

12 godina
neaktivan
MatijaZG kaže...

Ja prodajem auto jer mi je cca 200ks na 1400kg postalo premalo a ljudi nabave auto D segmenta za skoro 14k € sa 100ks. Jednostavno mi Passat i 1.6 motor ne idu u istu recenicu. Da mi je vidjeti kako taj auto ide iz Ri do Zg sa 4 osobe i punim prtljaznikom. Treba uhvatiti dobar zalet da se prođe nekoliko uzbrdica a da ne mora u trecu ubaciti.

Auto mi je odlican sto se tice izgleda, ali taj motor bih upario sa Polom. Cak mi je i za Golfa slab...

Frende meni ne treba neka pila da jurcam ko budala. A sto se tice toga auto ce povuc bez beda.  3 godine zaredom idem na more s puncevim focusom na more jer je karavan u mom starom nije bilo tolko mjesta. U biti to je 1.8 dizel s turbom i bez  ikakve muke se penje s 2 osobe i pun gebek i sjedista. Čak i stari mondeo koji mi je stari imo 1.8 td i 96 godine se penjo bez jebemti.

Tako da vjerujem da če i ovi.

A i do sad sam vozio maog clia 1.2 benzin pa mislim da ce mi prijelaz na ovoga biti koda sam sijeo u bolid :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.4.2016 13:56 (jasmin1991).
12 godina
neaktivan
Karlek_19 kaže...
veki22 kaže...

Poptis na ovu full opremu, kad sam gledal rabljene isto je bil svaki drugi ful oprema, a kad pogledaš bolje vidiš srednji paket opreme..

Kaj nije jednostavnije (autoru oglasa) napisati kaj ima iznad odabranog paketa i bok. Koga zanima otide na ofišl web i pogleda si kaj sadrži taj paket i kaj ima dodatno.

I fascinira me fascinacija 'rvata sa tom kožom. Pa to nebi htel u autu da mi neko pokloni. Vozil sam se jednom u autu s kožom i jednom sjedil u trosjedu od kože i dosta mi je bilo da mi se zgadi za 3 života... Samo moje osobno mišljenje, ne mora se nitko složiti.

A meni je oped opreme sasvim previse, imam sve sto mi treba od sigurnosti navigacije tempomata itd. A koza iskreno mi ni ne treba jer nisam ljubitelj.

12 godina
neaktivan
jasmin1991 kaže...

da znam da ima dosta km za 2 godine. Al raspito sam se i malo sam survo po nasim i stranim forumima i moze taj motor dosta jos.

A razlog zasto kupujem taj auto je zato jer  imam rod u zg i to je njihov susjed tako da znam kako je vozen i odrzavan. A i servisiran je u ww servisu.

Izgurat ce me jos 4 godine sto mi je cilj jer onda imam u planu drugo nesta. S njegovih 100 i mojih 25tkm godisnje to je oko 200 tkm u tih 6 godina, a i mislim da nebi trebo imat problema.

Da na dodam ja sam inace iz os i idem s mjastorom tamo to sve pregledati ako majstor nesta kaze da nevaja naravno da cu odustati od svega, usput cemo napraviti provjeru na tehnickom i sve to. 

11 godina
Auti - ultimativna tema

Nisam niš ja kritiziral tvoj odabir. Bez brige. Samo sam općenito dodal na kolegu, jer činjenica je da su naši zatucanci fascinirani tom kožom.

Imaš puno pravo da ti ne treba.

12 godina
neaktivan
Karlek_19 kaže...

Nisam niš ja kritiziral tvoj odabir. Bez brige. Samo sam općenito dodal na kolegu, jer činjenica je da su naši zatucanci fascinirani tom kožom.

Imaš puno pravo da ti ne treba.

MA ne brinem frende, zato sma napiso tu na forum da cujem kritike i pohvale bilo sta jer sam trazio koji sajet od vas. 

Ja jesma odlucio kupiti to, u srijedu idem tamo vidit al naravno preko slika sve izglda sjajno kad dodem tamo onda cu se uvjeriti u sve .

Ako mi majstor kaze da je prvise s obzirom na stanje cijenkat cu se :)  A ko ne spusti jednostavno necu kupiti. 

Al idem tamo sam zato jer mi je rod zna covijeka i sve pohvale imaju kak pazi na auto itd.

A koza iskreno meni je to nepotrebno. :)

12 godina
jasmin1991 kaže...

Frende meni ne treba neka pila da jurcam ko budala. A sto se tice toga auto ce povuc bez beda.  3 godine zaredom idem na more s puncevim focusom na more jer je karavan u mom starom nije bilo tolko mjesta. U biti to je 1.8 dizel s turbom i bez  ikakve muke se penje s 2 osobe i pun gebek i sjedista. Čak i stari mondeo koji mi je stari imo 1.8 td i 96 godine se penjo bez jebemti.

Tako da vjerujem da če i ovi.

Ma ici ce on solidno. Upotrebljiv je. Ja ne govorim o jurcanju. Mene je veca snaga auta puno puta izvukla iz rizicnih situacija. Također, vlasnici takvih automobila bi morali biti svjesni da prestizanje moraju dobro isplanirati. Naletim na takve nadobudne na cesti od granice do trsta koji idu na rizicnom pravcu prestizati dva kamijona i to traje i traje. Par puta sam znao krenuti u prestizanje za njima, i bilo je jako gusto jer takvi auti jednostavno ne mogu to brzo prijeci. Kad oni naberu, evo zavoja.

Nemam ja nista protiv. Svako kupuje sto mu pase. Samo treba biti svjestan da je to entry level motor koji sluzi za prijeci od tocke A do tocke B, dakle za sigurnost svih sudionika u prometu, najpametnije je voziti u koloni i pomiriti se sa time da se posjeduje 1600 kubika.

Ovo sto sam napisao nije se odnosilo na tebe. Samo sam napisao svoje iskustvo sa ceste.

Senza cuore saremmo solo macchine
11 godina
MatijaZG kaže...
jasmin1991 kaže...
 posjeduje 1600 kubika.

Ili kupiš 998 kubika i 125 konja, na manje od 1100kila pa se možeš i s tim zafrkavati

15 godina
MatijaZG kaže...

Ma ici ce on solidno. Upotrebljiv je. Ja ne govorim o jurcanju. Mene je veca snaga auta puno puta izvukla iz rizicnih situacija. Također, vlasnici takvih automobila bi morali biti svjesni da prestizanje moraju dobro isplanirati. Naletim na takve nadobudne na cesti od granice do trsta koji idu na rizicnom pravcu prestizati dva kamijona i to traje i traje. Par puta sam znao krenuti u prestizanje za njima, i bilo je jako gusto jer takvi auti jednostavno ne mogu to brzo prijeci. Kad oni naberu, evo zavoja.

Nemam ja nista protiv. Svako kupuje sto mu pase. Samo treba biti svjestan da je to entry level motor koji sluzi za prijeci od tocke A do tocke B, dakle za sigurnost svih sudionika u prometu, najpametnije je voziti u koloni i pomiriti se sa time da se posjeduje 1600 kubika.

Ovo sto sam napisao nije se odnosilo na tebe. Samo sam napisao svoje iskustvo sa ceste.

Taj motor je sasvim dovoljan za apsolutno sve stvari na cesti. 

Također, SVI u prometu bi trebali biti svjesni da prestizanje moraju dobro isplanirati. Samo zato jer imaš 500 konja pod haubom ne znači da možeš raditi što hoćeš i kad hoćeš. Prije ili kasnije završiš u grabi/pod kamionom.

Drugo, svaki cestovni auto služi od točke A do točke B. To što se frajerčine napale jer imaju 200 konja pod haubom, pa misle da je cesta trkaća staza je druga priča.

9 godina
neaktivan
Predator003 kaže...

Opće je poznato da kod nas oprema može biti samo full i full bez kože, trećeg nema.

ja nemam kozu, i to zato jer je nisam htjeo,od opreme senzori,gps,kamere( full MMI )

što će mi koža? :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.4.2016 14:31 (vito79).
12 godina
neaktivan
mystik kaže...
MatijaZG kaže...

Taj motor je sasvim dovoljan za apsolutno sve stvari na cesti. 

Također, SVI u prometu bi trebali biti svjesni da prestizanje moraju dobro isplanirati. Samo zato jer imaš 500 konja pod haubom ne znači da možeš raditi što hoćeš i kad hoćeš. Prije ili kasnije završiš u grabi/pod kamionom.

Drugo, svaki cestovni auto služi od točke A do točke B. To što se frajerčine napale jer imaju 200 konja pod haubom, pa misle da je cesta trkaća staza je druga priča.

E upravo to, meni treba auto da me do fura od tocke a do b. Koji me nece ostaviti na sred ceste. A do sad sam zaobilazio s clio 1.2 i uvjek sam zaobiso samo trebas dobro isplanirati sve.

A i siguran sam da je taj 1.6 tdi  sasvim dovoljan motor za to. Jer sam vozio od kolege ww 6 1.6 tdi i za mene je to sasvim doovljno.  Ali naravno svako ima svoje misljneje a i svako ima drugaciji stil voznje, neko voli st ovise konja neko gleda da auto traje i ne kvari se , a neko pak uzme auto samo da bi vadio dusi iz njega.

12 godina
neaktivan
vito79 kaže...
Predator003 kaže...

ja nemam kozu, i to zato jer je nisam htjeo,od opreme senzori,gps,kamere( full MMI )

Meni je bitno da ima dosta sigurnosne opreme, tepomat i navigaciju, a ovaj ima i vise od toga.Al koza mi je totalno nepotrebna. Svako ima svoj ukus :)

9 godina
neaktivan
jasmin1991 kaže...
vito79 kaže...
Predator003 kaže...

Meni je bitno da ima dosta sigurnosne opreme, tepomat i navigaciju, a ovaj ima i vise od toga.Al koza mi je totalno nepotrebna. Svako ima svoj ukus :)

zaboravih tempomat,dusu dalo za autocestu, imam ga, ali nabroja ono sto me cini sretnim i što mi znači :) isto tako dead angle kad svira i pokazuje,jer mi to zna bit zajeb

17 godina
Auti - ultimativna tema

1.6 je dobar za normalnu voznju, za sve vise 2.0 je majka :D Imao sam golfa 1.9 sa 77kw i sad sa 103kw, razlika nebo i zemlja.

#fsb
13 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Ujak ima takvog Passata 1.6TDI Highline i koliko znam s autom nije imao problema osim sto je motor slab za tu tezinu auta tako da nemoj ocekivat neka ubrzanja... Frend je imao istog takvog ali sa 2.0TDI motorom i nakon duzeg puta mu se zapalio na parkingu. LINK

Bilo kuda Opel svuda! :)
12 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Hvala svima na savjetima jer sad se malo i razmisljam. Eto sad cu jos nac 2-3 koja bij uzo a da su iz zagreba pa odmah u srijedu otico sve viditi. NEcu se zaletati imak nisu mali novci.

Kad več idem za zg  budem naso jos 2-3 koja su u uze izboru pa sve obic u jednom danu i onda vidit kak osta. Hvala svima

15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Pozdrav svima...  Jedno pitanje informativno, koliko bi mogao kostati set Brembo kocnica ( prednje i straznje ) za Renault Megane iz 2003. godine? Zanima me okvirna cijena... Unaprijed zahvaljujem... 

Garfield - Život je kao Ferrari, prolazi prebrzo... Ali to je u redu, jer ionako nemaš dovoljno novaca za njega...
15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Tako je, nemoj se zaletavat, ne kupuješ čarape nego auto za 15-ak tisuća eura. Nađi još koji auto pošto dolaziš u ZG pa usput pogledaj. Za te novce komotno kupiš kompakta starog godinu, dvije sa 30, 40 tisuća km ili čak manje.

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.4.2016 16:08 (veki22).
15 godina
jasmin1991 kaže...
mystik kaže...
MatijaZG kaže...

E upravo to, meni treba auto da me do fura od tocke a do b. Koji me nece ostaviti na sred ceste. A do sad sam zaobilazio s clio 1.2 i uvjek sam zaobiso samo trebas dobro isplanirati sve.

A i siguran sam da je taj 1.6 tdi  sasvim dovoljan motor za to. Jer sam vozio od kolege ww 6 1.6 tdi i za mene je to sasvim doovljno. Ali naravno svako ima svoje misljneje a i svako ima drugaciji stil voznje, neko voli st ovise konja neko gleda da auto traje i ne kvari se , a neko pak uzme auto samo da bi vadio dusi iz njega.

Golf ti je oko 200 kg laksi auto, sad zamisli kako taj 200 kg tezi passat sa malo prtljage i 2-3 putnika slabo ide...za normalnu voznju i pracenje prometa bi mozda mogo posluzit ali preslabo za taj auto, to je motor za golfa i nista vece ni teze od toga, vidjet ces i sam kad si provozas tog passata, za passata ti je 2.0 tdi taman mjera

15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Takodjer se slazem da ne bi trebala  uzeti motor za koji govoris da ne bi trebao biti slab. Uzmi onaj za kog znas da nece biti slab. Nikada ne znas kada ti moze potrebati vise snage. Mozes ti na autocesti uzbrdo ici 120 na punom gasu, ali zar ne bi bilo ljepse da ne moras ici u nizu niti da se mora patiti? 

Isto kod preticanja, uvijek je bolje to obaviti sto brze, a mali motor u velikom autu to nece bas moci. 

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
15 godina
Auti - ultimativna tema

Složio bi se s nekim komentarima ovdje.

Ako možeš, uzmi definitivno jači motor. Sve se to sad čini super, ali mislim da velika većina ljudi nakon nekog vremena požali kako nisu uzeli jači motor.

Odvest će tebe auto i od 40ks od točke A do točke B, ali pitanje je koliko će to biti ugodno.

Ništa ne ostavljam nezavrš
15 godina
Auti - ultimativna tema

ja baš maloprije na slavonskoj vidio golf 6 TDI, doslovno "bluemotion".. stoji na semaforu u leru a iz njega suklja plavi dim  izgleda da netko ima tešku nogu kao ja ... na krivom autu 

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
14 godina
odjavljen
nine kaže...

ja baš maloprije na slavonskoj vidio golf 6 TDI, doslovno "bluemotion".. stoji na semaforu u leru a iz njega suklja plavi dim  izgleda da netko ima tešku nogu kao ja ... na krivom autu 

Gas auto. 

12 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema
17 godina
neaktivan
MatijaZG kaže...

Ja ne govorim o jurcanju. Mene je veca snaga auta puno puta izvukla iz rizicnih situacija.

Khm khm..

MatijaZG kaže...

...iskreno i nije bas briga za udobnost automobila. Draze mi je gledati u retrovizor kako ekipa u E60 530d se cudi da im 156 SW bjezi uzbrdo.

Ne bi vjerovali al ima ljudi koji voze normalno po cesti po propisima.. bez divljanja, natjerivanja čim netko na semaforu krene malo življe od vas itd. I ako Jasmin upada u takvu skupinu ovih 250Nm/105ks će mu biti sasvim dovoljno. Neće imati šus koji se očekuje na spomen turbodizela ali će zato vožnja bit tiha, udobna i uz razumnu potrošnju od 5,5-6l.

17 godina
Penryn kaže...

MatijaZG kaže...

...iskreno i nije bas briga za udobnost automobila. Draze mi je gledati u retrovizor kako ekipa u E60 530d se cudi da im 156 SW bjezi uzbrdo.

Ne bi vjerovali al ima ljudi koji voze normalno po cesti po propisima.. bez divljanja, natjerivanja čim netko na semaforu krene malo življe od vas itd. I ako Jasmin upada u takvu skupinu ovih 250Nm/105ks će mu biti sasvim dovoljno. Neće imati šus koji se očekuje na spomen turbodizela ali će zato vožnja bit tiha, udobna i uz razumnu potrošnju od 5,5-6l.

meni se vise cini da ljudi okrecu ocima jer si misle "evo ga, to je jedan od onih.." a ne zato jer su zadivljeni..

kolko puta se sam nadjem zagledan u nekog mangupa ili neki usrano ruzan auto na parkingu, a "gazda" negdje gusta misleci da se divim njegovim vozackim sposobnostima na ravnici ili umijecu "tuniranja" auta.. zapravo ga slikam da mogu poslat frendovima i smijat se skupa s njima

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice