BMW posto nije automatik.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
pih kad me zagorec na kavu zove
ja sam za i mogu idući tj. bilo koji dan, samo se dogovorite koji dan prije da mogu planirati
Hahahhah. Mislim da ti kod wg-a ne toce gemište :D eventualno žuja :)

Mjenjac bi bio šaltung u svakom slucaju. Ovaj Pug je samo primjer.
Automobil bi uzimao automatik samo ako kupujem novo sa jamstvom. Rabljeni mogu biti super a mogu izbiti par soma € u trenu.
Meni je bmw ljepsi ali ne znam treba to provozat pa vidit kakav je osjecaj.
bmw definitivno, taj sestak je neunistiv :D Samo sto pri nizim brzinama nije tolko bolji nego 2.0 110 kw.
BMW samo s automatikom,rucni mjenjaci su im dostojni jedva Dacie (bar ove novije verzije).
Taj mustang je 500m od mene. Vozi ga grof. Auto je uvoz Latvija.
ali je pic pic. I nije gažen...

predivne alfice!
pikiram da si ubodem 159tku 2.4 mjt TI nakon C4...druga opcija leon cupra :) da cujemo vas :P
a sad nek thumb downovi lete
predivne alfice!
pikiram da si ubodem 159tku 2.4 mjt TI nakon C4...druga opcija leon cupra :) da cujemo vas :P
Znam samo da sa 19" felgama 159tka je bila manje vise "nevozljiva" po Ri i ST,to su bili udarci po rupama,a prosjecna brzina valjda 20ak na sat.Tako da ako ima puno km auto,vozen od neke osobe koju nije puno briga za auto...
A od Cupre jedino ova nova,zato sto je skoro savrsen auto,interijer jednostavan,izvana agresivan i dobar motor u njemu.
Mitsubishi je vec jednom bio u banani, ne znam kaj im ovo treba..

Mitsubishi je vec jednom bio u banani, ne znam kaj im ovo treba..
Treba im kako bi držali korak s ostalima, koliko god i drugi muljali.
Na tom polju danas čovjek može stvarno svašta očekivati.
ugasili su EVO, ne vidim više nikakvog razloga/argumenta za njihov opstanak..
Bio sam citao neki clanak prije 1-2god i mislim da je pisalo da ce prijeci na proizvodnju elektricnih automobila.
Ekipa dal od murije onaj vrag za mjerenje brzine slika i kontra smjeru od postavljanja? Prozujal sam kraj njega ko tornado al je bil okrenut kontra mene. Znaci nisam mu dolazil u susret. Ovi dva su me samo gledali nutra u skodi. A dobro da im nisam i tog vraga prehitil kak sam se dopeljal. Psmtr

ugasili su EVO, ne vidim više nikakvog razloga/argumenta za njihov opstanak..
kupit ce ih toyota ko i udio u FHI :)
bilo bi zgodno vidjeti mitsubishi i subaru pod istim krovom :D
mada, mitsubishi kao firma nece sigurno propast, mozda se samo rijese moto odjela, ostalo posluje i vise nego dobro.
ne znam zakaj sam poceo uopce o propasti moto odjela, nije to "samo tako" :D
Mitsubishi bi možda uspio da napravi neku malu gradsku jurilicu po pristupačnoj cijeni, kao što je 91. suzuki napravio swifta od 100Ks na 810Kg, vjerujem da bi ih više prodali nego evo-e...
Ovaj colt je baš zanimljiv, 1.5 motor kojem red line počinje na 6500rpm-a i još ima turbo, konkretno ovaj primjerak ima i plin, pa je pun pogodak.
Podsjetio me ovaj Markov post.. Na koju udaljenost snima mobilna kamera?
Pederi su ju stavili 100 metara od znaka za 60, a ja sam vozio 90(ograničenje 80) i samo stisnuo pauzu na tempomatu i on je usporavao, ali ne dovoljno brzo.
ne znam zakaj sam poceo uopce o propasti moto odjela, nije to "samo tako" :D
ma ne mislim ni ja da će propasti, samo sam želio reći da im je ponuda poprilično nezanimljiva..
Podsjetio me ovaj Markov post.. Na koju udaljenost snima mobilna kamera?
Pederi su ju stavili 100 metara od znaka za 60, a ja sam vozio 90(ograničenje 80) i samo stisnuo pauzu na tempomatu i on je usporavao, ali ne dovoljno brzo.
Članak 19.
Mjesta i dionice ceste na kojima će se obavljati nadzor, određuju se planom rada policijske uprave odnosno
policijske postaje ili dnevnim rasporedom rada policijske postaje, sukladno analitičko-statističkim pokazateljima
stanja sigurnosti, pri tome vodeći računa da to ne bude uvijek na istim mjestima. Prekršaji vezani uz brzinu
kretanja vozila neće se utvrđivati u zoni od 100 metara od postavljenog prometnog znaka za obilježavanja
naseljenih mjesta ili od prometnog znaka izričitih naredbi »ograničenja brzine«.
Iznimno od stavka 2. ovoga članka, prekršaji vezani uz brzinu kretanja vozila u zonama škola ili drugih ustanova
gdje se okuplja veći broj djece mogu se utvrđivati u zoni od 30 metara od postavljenog prometnog znaka izričitih
naredbi »ograničenja brzine« ili prometnog znaka opasnosti »djeca na cesti«.
Onda nema smisla da je kamera tamo. Osim ako onda snimaju one koji su i u prethodnoj zoni išli više od 90.
Inače se radi o velikogoričkoj zaobilaznici kod onih rampi nekakvih.
Dakle nemaju sta raditi 100metara iza znaka... A znaju nekada skidati kod TEMPO Rakitje odmah kada se ide sa autoceste gdje je 80 u taj zavoj di je 60...
Te rampe su ti prijelaz za male avione, jer servis se nalazi s druge strane ceste

Nekako sumnjam da servis aviona radi nedjeljom u 5 popodne
Lopovi, jebala ih ta kamera..
Baš si razmišljam sad. Pošto je to bilo blizu moje kuce, komotno sam mogel skinut tablicu s quada i ljepo se kroz polje dofurat do njih i onak s nogom bocno tog vraga prevrnut i odgulit po šumi doma koji bi to šou bil