Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 79.024
|
čitano: 16.544.216
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Auti - ultimativna tema
Onjegin kaže...

Prijatelj mi kupuje prvi auto, što mislite o ovom? Cijena će se malo spustiti najvjerojatnije. 

http://www.olx.ba/artikal/19636753/opel-astra-h-1-7cdti-125ps-6-brzina/

Nemam visoko mišljenje o opelima. Sretno mu bilo. 

16 godina
neaktivan
Memphis kaže...

Nema bez kante i spužve. Vosak se stavlja na opran auto ili imaš čak šampone koji u sebi imaju vosak!

Da, tak i ja ručno oderem, ali je li malo bezobrazno ako prvo namočim auto, pa operem ručno pa ispirem na samoposlužnoj, ako nije gužva?

13 godina
neaktivan
Karlek_19 kaže...
NisamNormalan12 kaže...
Kod mene je Passat 4 iz 1999 god.

I čudiš se što u skoro punoljetnom autu nešto vibrira/lupa kad pojačaš glazbu

A joj sad...

Sadmir K
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.12.2015 15:44 (Sadmir01).
16 godina
quickr kaže...
Onjegin kaže...

Prijatelj mi kupuje prvi auto, što mislite o ovom? Cijena će se malo spustiti najvjerojatnije. 

Lol.

A voziš Cruze kolega ako se ne varam?

A Cruze je na kojoj ono platformi i s kojom motorizacijom?

14 godina
jopis kaže...
quickr kaže...
Onjegin kaže...

Lol.

A voziš Cruze kolega ako se ne varam?

A Cruze je na kojoj ono platformi i s kojom motorizacijom?

hahahaha, još gore, vozim lacettija  

Baš zato i nemam visoko mišljenje o opelima  Vozio sam i corsu, to nebi preporučio ni neprijatelju. A sada vozim službenu astru, više na servisu nego na cesti. 

15 godina
mystik kaže...

100tku a vozi meganea s 50 konja. 

Onjegin kaže...
mystik kaže...

Poslije ovog komentara Ruske je uzeo tabletu protiv samoubistva. 

nixass kaže...
mystik kaže...

zlatne felNe daju jos par posto

pozdrav, decki

16 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Vozim fiestu, napred diskovi, iza bubanj, 2004.

Mijenjao diskove prije 7-8 godina.

Ponovo miriši na kvar, ali je ovlašteni sve pregledao, počistio, pošpricao i td. auto dobro koči, prošao tehnički, ali i dalje struže kod kočenja.

Serviseri mi prodali priču da je od stvaranja hrđe na diskovima.

Znači što jače stistnem papuču jače se i čuje, kao da je na jednom mjestu disk iskrivljen, ideje?

poz

14 godina
RuskeGTT kaže...

pozdrav, decki

pozdrav i tebi ruske 

13 godina
neaktivan
quickr kaže...

hahahaha, još gore, vozim lacettija  

Baš zato i nemam visoko mišljenje o opelima  Vozio sam i corsu, to nebi preporučio ni neprijatelju. A sada vozim službenu astru, više na servisu nego na cesti. 

Mozda bas zbog tog i jest vise na servisu nego na cesti 

Sadmir K
16 godina
Asta kaže...

Vozim fiestu, napred diskovi, iza bubanj, 2004.

Mijenjao diskove prije 7-8 godina.

Ponovo miriši na kvar, ali je ovlašteni sve pregledao, počistio, pošpricao i td. auto dobro koči, prošao tehnički, ali i dalje struže kod kočenja.

Serviseri mi prodali priču da je od stvaranja hrđe na diskovima.

Znači što jače stistnem papuču jače se i čuje, kao da je na jednom mjestu disk iskrivljen, ideje?

poz

Ovisi koliko se voziš može biti samo hrđa ako se malo voziš auto duže stoji pa se od vlage stvori hrđa na diskovima. Ili su pločice s vremenom otvrnule ili možda spaljene pa su krute i čuje se dok kočiš. Ništa zabrinjavajuće.

16 godina
Auti - ultimativna tema

Mozda je i neki kamencic, probaj dici auto na dizalicu pa zavrtit kotac iz kojeg dolazi zvuk i odmah znas dal je samo u jednom polozaju kotaca ili stalno, ako je u samo jednom polozaju znaci da bi bilo dobro diskove promjenit.

A i takve stvari ne bi nazvao kvarom posto je to sve potrosna roba.

:D
16 godina
Onjegin kaže...

Vozim Astru H GTC, isto 1.7 CDTI, samo što je moja 100 ks. 2007. godište, trenutno 105 000 km. U ovih 8 godina nije bilo nikakvih težih kvarova, jedino što je prošle zime puklo crijevo vode- zamjena je bila nekih 200kn i mijenjao sam senzor radilice, bio je oko 500kn.  Tako da je moje mišljenje vrlo dobro što se tiče tog auta. Ako je auto redovito održavan i ne gažen,s njim nebi trebalo biti problema. 

16 godina
Auti - ultimativna tema

Nece autu nista biti ni ako ga gazis, samo da je na radnoj temperaturi, problem je s autima kod kojih vlasnik cim izade iz garaze poklopi gas ili oni koji su negdje vani pa cim sjednu u auto turiraju...

15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Da li bi se osjetila veća razlika u promjeni dimenzija guma? Naime trenutno na automobilu (Vectra C, 1.9 CDTI) koristimo 215, a izletila je neka ponuda za gume koju su 205. Da li bi bile neke veće promjene u ponašanju automobila?

Radi se o dvije Firestone gume i dvije Michelinke. 

Na muci se poznaju junaci ; Ako ne počneš, nećeš ni završit ; Bez muke nema nauke.
17 godina
CoLdPlay kaže...

Da li bi se osjetila veća razlika u promjeni dimenzija guma? Naime trenutno na automobilu (Vectra C, 1.9 CDTI) koristimo 215, a izletila je neka ponuda za gume koju su 205. Da li bi bile neke veće promjene u ponašanju automobila?

Radi se o dvije Firestone gume i dvije Michelinke. 

ako imate upisanu dimenziju guma, a profil je isti... zasto ne... u protivnom morate raditi atest

12 godina
Onjegin kaže...

Ako je auto odrzavan i ako su kilometri stvarni sluzit ce ga dobro uz nisku potrosnju oko 5.5-6l /100km :)

Bilo kuda Opel svuda! :)
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.12.2015 20:51 (macgyver 53).
17 godina
macgyver 53 kaže...

Ako je auto odrzavan i ako su kilometri stvarni sluzit ce ga dobro uz nisku potrosnju oko 5.5-6l /100km :)

https://www.spritmonitor.de/en/detail/275805.html

https://www.spritmonitor.de/en/detail/314237.html

isti motor, godina.. trošit će između 5.3 i i 8.2 litre (ovisno jel je isključivo grad ili živi negdje u manjem gradiću/selu)

12 godina
Auti - ultimativna tema

Prijatelj ima Astru H karavan sa istim motorom i cosmo-sport opremom znaci natrpana svime i svacime i posto se vozi vecinom na otvorenoj cesti potrosnja normalne voznje je oko 5.7l

Bilo kuda Opel svuda! :)
15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Danas ide dizla do čepa

In the name of tragedy...
11 godina
thedream kaže...

Danas ide dizla do čepa

uhh jos je 15. 

16 godina
macgyver 53 kaže...
Onjegin kaže...

Ja bi se nadovezal da imam Oplel Astru J 1.7 CDTI (ALI crveno TI) 12/2010 pa ima 92kw, dok brat ima ovakvu Astru H sa srebrnim slovima i ima 101ks pa eto cisto da se provjeri.

Iskreno, neznam el im ta obojena slova ista znace,al stice se dojam da ta obojana slova nekaj i znace/nose.

Moja astra trosi kojih 7l/100km u prosjeku dok je brat na kojih 6l/100kn.

I jos jedna stvar, kazu da na Opel Astrama na 150.000km ide "veliki" servis a to je zamjena zupcastog remena i sve kaj ide uz to pa eto, obratiti pozornost i na to mozda, a ova ima malo preko 152k km

Ovo mene ceka pa eto :) nek je kolegi sa srecom.

16 godina
smajlee kaže...

Ja bi se nadovezal da imam Oplel Astru J 1.7 CDTI (ALI crveno TI) 12/2010 pa ima 92kw, dok brat ima ovakvu Astru H sa srebrnim slovima i ima 101ks pa eto cisto da se provjeri.

Iskreno, neznam el im ta obojena slova ista znace,al stice se dojam da ta obojana slova nekaj i znace/nose.

Moja astra trosi kojih 7l/100km u prosjeku dok je brat na kojih 6l/100kn.

I jos jedna stvar, kazu da na Opel Astrama na 150.000km ide "veliki" servis a to je zamjena zupcastog remena i sve kaj ide uz to pa eto, obratiti pozornost i na to mozda, a ova ima malo preko 152k km

Ovo mene ceka pa eto :) nek je kolegi sa srecom.

Obojaj i bratu slova, to ti je isto ko i s hondama, crveni znak = 5ks.

14 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

U ponedjeljak u Osijeku ću ugraditi novi 2din jer mi oni mogu prebikati optiku i razvesti sve kablove, dok mi to ovi maloprije nisu mogli. Imam 3 opcije koje mi cjenovno odgovaraju:

(1) TD699G

(2) AS-8101

(3) AS-6002

http://autosound.hr/hr_HR/web-shop/multimedia/2din/multimedia-navigacija-univerzalna-2din-as-6002

Nekako mi se čini najljepša prva opcija.. Uz bilo koju od opcija bude išla i led kamera za vožnju unatrag gratis.

Koju bi vi opciju odabrali?

0 TD699G
0 AS-8101
3 AS-6002
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.12.2015 22:16 (TracerCPP).
13 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Da li ce se kod nas prodavat Lada Vesta,auto je pravo lijep,gledam po netu nema tu nista lose,lijep auto...Kaze cijena oko "585.000 ruble" to je oko 7.500 eura sto uopste nije puno za nov auto.Garancija 3 godine,ili do 100.000 kilometara (kako sam ja razumio)

E sad pitanje koliko je to kvalitetan auto al s obzirom da ga toliko fale pa ga je cak i Putin provoz'o moglo bi to bit nesto dobro :) 

Jedino ime "Lada" mi se nikakako ne svida,pa brate mili jesul mogli nac ruznije ime za marku auta :) 

Sadmir K
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.12.2015 22:22 (Sadmir01).
13 godina
neaktivan
Sadmir01 kaže...

Da li ce se kod nas prodavat Lada Vesta,auto je pravo lijep,gledam po netu nema tu nista lose,lijep auto...Kaze cijena oko "585.000 ruble" to je oko 7.500 eura sto uopste nije puno za nov auto.Garancija 3 godine,ili do 100.000 kilometara (kako sam ja razumio)

E sad pitanje koliko je to kvalitetan auto al s obzirom da ga toliko fale pa ga je cak i Putin provoz'o moglo bi to bit nesto dobro :) 

Jedino ime "Lada" mi se nikakako ne svida,pa brate mili jesul mogli nac ruznije ime za marku auta :) imas osjecaj k'o da vozis neku babu,tetku il sta ja znam :D 

Sadmir K
13 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Sta je ovo na 2:42,kakav je ovo zvuk majko mila 

Sadmir K
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.12.2015 4:47 (Sadmir01).
12 godina
neaktivan
Sadmir01 kaže...

Jedino ime "Lada" mi se nikakako ne svida,pa brate mili jesul mogli nac ruznije ime za marku auta :) 

Računaj da kod nas neće biti ajmo biti optimistični, ispod 10k sa osnovnom opremom.

Ime te uopće ne treba zanimati, ako je auto tebi dobar i dobro te služi, ime je potpuno ne bitno.

Ako sam ti pomogao stisni HVALA ! LP! :)
14 godina
Auti - ultimativna tema

Ovaj dečko radi kvalitetne reviewe. Na početku zvuk je zvjerska oluja.

► Play ▌▌ Pause ■ Stop
16 godina
Auti - ultimativna tema

Najbolje zimske gume 165/x/13??? Alpin A3, UG9??

Don’t make a habit out of choosing what feels good over what’s actually good for you.
12 godina
Auti - ultimativna tema

Conti TS850, makar sve koji si nabrojao su dobre i nećeš pogriješiti.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice