Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 79.914
|
čitano: 18.395.195
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Bit će ok. Tebi su farovi u puno boljem stanju nego moji izvana, jer je i mlađi auto, a tu ipak godine najviše učine, osim vremenskih uvjeta. Testiraj u mraku na parkingu a najveću razliku bi i u vožnji upravo tamo mogao (morao?) vidjeti, + kiša itd.

Koliko će pak trajati, to ne mogu reći, ovisi dosta i učestalosti korištenja pali,gasi, i o samim instalacijama, stabilnosti napona, samoj žarulji tj primjerku, ja imam one iste Philips Bluevision Ultra otkad sam ih tu bio stavio, da sam ugradio. Mislim da tome sad već ima blizu - godina dana.

In the name of tragedy...
17 godina
Re: Auti - ultimativna tema
Lord_Marko kaže...

Osram Silverstar 2.0 h7. redovna cijena je 147kn al su bile na popustu pa sam ih platil 80kn.

Da, ali si zaboravio napisat da treba naljepnice skupiti {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.11.2014 12:09 (SHELBY_09).
18 godina
thedream kaže...

da moji farovi su skoro ko novi. nisu mutni. sad cu ih montirat pa javim navecer kakva je razlika. 

SHELBY_09 kaže...

Da, ali si zaboravio napisat da treba naljepnice skupiti {#}

ja nisam nikakve naljepnice skupljal. tj uopce nisam znal da to treba. samo sam ih zagledal u izlogu vidjel da je popust uzel paltil i bok {#}

valjda se prodavac zahe*o {#}

OLD FORDS NEVER DIE...THEY JUST GET FASTER /// Ride or die, remember?
16 godina
odjavljen
Auti - ultimativna tema

Blago vama na kontinentu, da 6 sezona zimske. Ja za svoje razmišljam hoće li uspijeti 4. do kraja.... Valjda hoće {#}

Svi smo mi Mentalist.
16 godina
MARKOZD15 kaže...

Dečki uzeo sam Punta, 1.9JTD, 2002 godina (JTD - turbo dizel valjda?, ne kužim se u aute), išao sam sa frendom mehaničarom, uglavnom sve uredno, stanje super samo je malo ručna slaba al to će mi taj frend riješiti, prešao 170k, cijena 2000E, što kažete jel ok kupnja? Zasada sam prezadovoljan jer sam skužio da jako malo troši.. :)

SVAKA TI CAST tebi i mehanicaru, ako ste kupovali punta JTD a neznate dal ima turbo ili ne...to je valjda jedna od najvaznijih stvari koja se pregleda kod kupnje takvih auta...

15 godina
odjavljen
RuskeGTT kaže...
MARKOZD15 kaže...

Dečki uzeo sam Punta, 1.9JTD, 2002 godina (JTD - turbo dizel valjda?, ne kužim se u aute), išao sam sa frendom mehaničarom, uglavnom sve uredno, stanje super samo je malo ručna slaba al to će mi taj frend riješiti, prešao 170k, cijena 2000E, što kažete jel ok kupnja? Zasada sam prezadovoljan jer sam skužio da jako malo troši.. :)

SVAKA TI CAST tebi i mehanicaru, ako ste kupovali punta JTD a neznate dal ima turbo ili ne...to je valjda jedna od najvaznijih stvari koja se pregleda kod kupnje takvih auta...

Ma nisam ga uopće vidio od tada, to on sve zna iskreno ja samo znam voziti hebote, koda ja pratim to

Reko mi je da za tu lovu odlična kupnja i da kupujem odma, ima li netko isti auto? Dajte iskustva, kako ste zadovoljni itd?

18 godina
neaktivan
MARKOZD15 kaže...

Ma nisam ga uopće vidio od tada, to on sve zna iskreno ja samo znam voziti hebote, koda ja pratim to

Reko mi je da za tu lovu odlična kupnja i da kupujem odma, ima li netko isti auto? Dajte iskustva, kako ste zadovoljni itd?

Koliko ks ima?

13 godina
odjavljen
Penryn kaže...

Koliko ks ima?

Sta ga pitas takve detalje, pitaj ga koje je boje covjece xD...nhf cista zzezancija

Dont these talking monkeys know that Eden has enough to go around? Plenty in this holy garden, silly old monkeys, Where there is one you are bound to divide it Right in two!
16 godina
MARKOZD15 kaže...
RuskeGTT kaže...
MARKOZD15 kaže...

neznam sta rec...

18 godina
neaktivan
eywa33 kaže...

Sta ga pitas takve detalje, pitaj ga koje je boje covjece xD...nhf cista zzezancija

A htio sam bar da zna jel mu ima turbinu ili ne.. {#}

15 godina
neaktivan
Schweini7 kaže...

Hvala kolega, bum sutra napomenul nek onda sve to spregleda.. već mi na živce to gašenje ide.. sreća pa nemam servo, pa da se još zabijem nekam..

To izgleda neko namjerno sabotira neke aute. Ista stvar na vektri (1995.), no komp kaže da je greška u senzoru brzine vozila..no možda nije povezano. I da, vektra ima servo pa je dost zanimljivo kad se ugasi.{#}

14 godina
Auti - ultimativna tema

Pozdrav ljudi trebao bi misljenje uvezi dva auta. Znaci kupujem sebi auto i dobio sam dvije ponude u obzir, skuplju i jeftiniju varijantu. Jeftinija je Polo 1,2 Benzinac trendline oprema (znaci najosnovnije),  51kW, 75000km, 2011 godina za cca 50000kn, druga skuplja je Audi A3 1,6 dizel, 66kW, cca 100000km, 2010. godina uredno stanje skroz , alu felge plus stavljen je novi kumplung (kvacilo). cijena cca 92000kn. Sad znam da su to potpuno dvije razlicite kategorije vozila sto i sama cijena govori ali zanima me koje auto bi bila bolja kupnja tj. gdje je bolji omjer dobiveno-ulozeno. Koje auto ce vise gubit na cijeni, odrzavanje, te potrosnja i gorivo itd.. Svako misljenje ce dobro doci. Hvala.

18 godina
neaktivan
Pero Dinamit kaže...

Šta nije to malo previše? Mislim 6 godina se voziti na istim gumama, meni to izgleda malo puno.

Ali isto preporuka za Nokian WR D3, nije mi jasno kako su kod nas tako jeftine, a na testisima po netu su uvijek u vrhu.

Ako nema Nokian, onda sigurno neke u tom rangu - Continental, Michelin, GY, Dunlop...

6 mjeseci si na ljetnim, 6 mjeseci na zimskim, kako to može biti previše u 6 godina?

15 godina
odjavljen
Penryn kaže...

Koliko ks ima?

63kW ima, neznam kako se to preračunava u ks?

RuskeGTT kaže...

Baš si čudo stari, tek sam prije tjedan dana položio jedva voziti znam, skupljam već godinu dana za auto (18 mi je god), iskreno i da mi je frend i reko jel dizel, turbo dizel, ja pojma nebi imao što je to i kako radi, na koji princip, meni auto služi da dođem od A do B točke, kao prijevozno sredstvo, to ako tebe zanima koliko ti auto kW ima, ks i sl to je tvoja stvar, nemoraš odma bezobrazan biti, mene iskreno zaboli ona stvar jel mi auto turbo dizel il dizel, dok god znam da sam za tu lovu dobio dobru stvar, dok ga god znam naliti, voziti i dok se ne glupiram za volanom - MENI SUPER

13 godina
odjavljen
MARKOZD15 kaže...

Baš si čudo stari, tek sam prije tjedan dana položio jedva voziti znam, skupljam već godinu dana za auto (18 mi je god), iskreno i da mi je frend i reko jel dizel, turbo dizel, ja pojma nebi imao što je to i kako radi, na koji princip, meni auto služi da dođem od A do B točke, kao prijevozno sredstvo, to ako tebe zanima koliko ti auto kW ima, ks i sl to je tvoja stvar, nemoraš odma bezobrazan biti, mene iskreno zaboli ona stvar jel mi auto turbo dizel il dizel, dok god znam da sam za tu lovu dobio dobru stvar, dok ga god znam naliti, voziti i dok se ne glupiram za volanom - MENI SUPER

Ja te posve razumijem...ruske je tip koji je u stanju parkirati auto na dva parkirna mjesta samo da ga ne nađe ogrebanog. Njemu je auto ipak više od prijevoznog sredstva. Moraš i ti shvatit {#}

Dont these talking monkeys know that Eden has enough to go around? Plenty in this holy garden, silly old monkeys, Where there is one you are bound to divide it Right in two!
13 godina
odjavljen
Lord_Marko kaže...

ja nisam nikakve naljepnice skupljal. tj uopce nisam znal da to treba. samo sam ih zagledal u izlogu vidjel da je popust uzel paltil i bok {#}

valjda se prodavac zahe*o {#}

Je, zahebo se. Ja pred par sati u trajektu listam forum i vidim ti post. Reko idem do ine pa ih uzet ako ih ima uopće, i ono stvarno ih ima... na izlogu, SA CIJENOM na popustu...bez razmišljanja pronađoh H7 oznaku, u ruke i na blagajnu. Kad ono, dolazi pajdo i gleda me tupo pitajući me "Gdje si to uzeo?!"...uprem prstom na prazno mjesto (bile zadnje), a on će: "Vrati to, to ne smiješ kupit!"...reko WTF i počeo se smijat. Izgledalo mi je da me čovjek zahebaje. I objašnjava mi on kako moram skupljat bodove vamo tamo...reko ok, al nigdje ne piše ništa, samo cijena... i on mi ajd daj vamo provuć ću ti ja koju nalijepnicu... al to je rekao ko da mi odaje master tajnu svemira. Ja se zahvalio i spremio osrama duboko u džep da me ne bi tko vidio :PPPPPPPPPPP

Ugl. stavio sam ih maločas, super svijetle...samo bi volio da su malo hladnijeg tona.

18 godina
Ziga kaže...

6 mjeseci si na ljetnim, 6 mjeseci na zimskim, kako to može biti previše u 6 godina?

Pa bi li ti uzimao gumu staru 6god koja nikad ceste nije vidjela? Čisto primjera radi.

Pitao sam jer mislim da i guma ima neki rok trajanja pa mi se to učinilo puno.

'Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran' - Einstein ----- www.cigoff.eu -----
15 godina
sLim95 kaže...

Pozdrav ljudi trebao bi misljenje uvezi dva auta. Znaci kupujem sebi auto i dobio sam dvije ponude u obzir, skuplju i jeftiniju varijantu. Jeftinija je Polo 1,2 Benzinac trendline oprema (znaci najosnovnije),  51kW, 75000km, 2011 godina za cca 50000kn, druga skuplja je Audi A3 1,6 dizel, 66kW, cca 100000km, 2010. godina uredno stanje skroz , alu felge plus stavljen je novi kumplung (kvacilo). cijena cca 92000kn. Sad znam da su to potpuno dvije razlicite kategorije vozila sto i sama cijena govori ali zanima me koje auto bi bila bolja kupnja tj. gdje je bolji omjer dobiveno-ulozeno. Koje auto ce vise gubit na cijeni, odrzavanje, te potrosnja i gorivo itd.. Svako misljenje ce dobro doci. Hvala.

polo 1.2 iz 2011. godine sa najosnovnijom opremom za 50k kuna?!? {#} 

pogledaj u riječniku pojam: pljačka 

idu oni i za 35k do 40k

ovaj drugi je još veća pljačka, audi 2010 godina 1.6 benzinac (?!?) za skoro 100k?!? hahahah 

idu oni i jeftinije, oko 80k se već da naći:

http://www.njuskalo.hr/auti/audi-a3-1.6-oglas-13441826

tko ti je ponudio ta dva auta, nije ti frend {#} 

ako ti je buđet skoro 100k kuna pa tu komotno možeš gledati honde accord, mazde 6, alfe 159.... 

Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
15 godina
odjavljen
eywa33 kaže...

Ja te posve razumijem...ruske je tip koji je u stanju parkirati auto na dva parkirna mjesta samo da ga ne nađe ogrebanog. Njemu je auto ipak više od prijevoznog sredstva. Moraš i ti shvatit {#}

Ma sve 5 stari, stvar je prioriteta čuješ :) Samo eto nisam se nadao da će me se sprdati što neznam što su te stvari, ali hvala svim susretljivim ljudima u ovoj temi :)

18 godina
neaktivan
Pero Dinamit kaže...

Pa bi li ti uzimao gumu staru 6god koja nikad ceste nije vidjela? Čisto primjera radi.

Pitao sam jer mislim da i guma ima neki rok trajanja pa mi se to učinilo puno.

ja imam set ljetnih i set zimskih.. ne vidim u čemu je problem ako su uredno skladištene

osim toga po EU zakonu nova guma može biti stara 5 godina ako je pravilno skladištena..dakle u dućanu je DOT iz 2009 godine i to je nova guma

18 godina

Poserem se na sve te zakone i direktive {#}

Ma sve pet, samo sam pitao. Imam i ja dva seta, ali svejedno ih ne mislim držati duže od 5 godina.

'Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran' - Einstein ----- www.cigoff.eu -----
16 godina
neaktivan
quickr kaže...

ovaj drugi je još veća pljačka, audi 2010 godina 1.6 benzinac (?!?) za skoro 100k?!? hahahah 

ako ti je buđet skoro 100k kuna pa tu komotno možeš gledati honde accord, mazde 6, alfe 159.... 

1.6 je dizel u njegovom postu, TDI. 90ks kao moj samo CR motor, tiši i uglađeniji rad, ako se ne varam i nešto više momenta, manja potrošnja..

In the name of tragedy...
18 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

dečki.... zagreb..... auto servis koji mjeri kompresiju pojedinog cilindra? preporuke...

zvao 3-4.... odjebali me svi.. ne rade na 1.6 HDi motoru....

16 godina
neaktivan
Ziga kaže...

dečki.... zagreb..... auto servis koji mjeri kompresiju pojedinog cilindra? preporuke...

zvao 3-4.... odjebali me svi.. ne rade na 1.6 HDi motoru....

Probaj autoservis Renjak nazvat. Kolko vidim rade za Auto Maksimir koji je ovlašteni za Peugeot. Zajeban je taj 1.6HDI, dosta mehaničara ga neće ni pogledat.

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.11.2014 19:39 (veki22).
16 godina
quickr kaže...

polo 1.2 iz 2011. godine sa najosnovnijom opremom za 50k kuna?!? {#} 

pogledaj u riječniku pojam: pljačka 

idu oni i za 35k do 40k

Kakav to Polo ide za 30k kuna a da je 2011 godište? Karamboliran?

boldano, {#}

13 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Možda su čovjeku to preveliki auti.. spomenuti alfa 159, mazda 6 i td..

18 godina
eywa33 kaže...

da ocito je zajeb. jer nigdje nije oznaceno da je neka akcija neg da je samo spusteno na 80kn. ja samo pitao jel imate H7 i bile su samo te zadnje. uzel ih, platil i pravac doma.

a kaj se tice zarulja. nakon ovoga, kod mene nece vise nikad bit xyz marka ni nikakvi kinezi. ovo je majkemi preporod. 

OLD FORDS NEVER DIE...THEY JUST GET FASTER /// Ride or die, remember?
15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Pokupio danas felge za zimu sa plastifikacije. {#}

Dao sam ih pjeskariti i onda plastificirati. 16'. Imao sam one 'obicne' celicne ali ove od Zafire su mi uvijek bila zelja. {#}

Boja je matt crna,nije sjajna iako se tako cini,to je odbljesak. 

Jos sad samo da gume nadem..

Edit-neznam zasto ali nemogu okrenut sliku da bude normalno.

Sorry.

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.11.2014 20:21 (drahic).
13 godina
Auti - ultimativna tema

Još nabaviš ratkape za njih i imaš alu {#}

15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Poanta i je da ne idu ratkape gore bas zato sta nije puna felga nego ima krakove. {#}

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice