- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ma mislim da nebi išlo više dolje.. ipak imam samo 40%
hebate prije sam sa 50% više plaćao..
Naughty boy..
(iliti kogasitresnuopriznaj)
Nekak sumnjam da to budu ukinuli :(
Tebi i dalje ostaje taj zakon. Sorry baća, nije ni meni drago, ali gledaj to s pozitivne strane. Bar se nešto provodi i mijenja na bolje!! Mali korak naprijed, ali je korak naprijed.
nemoraju ukinuti ali nek dignu tu granicu gore. jer svaki noviji obiteljski auto ima oko 90kw a nemos ga voziti. ili nek stave na 2g da si mladi vozac i amen. ili probni rok.
a i puno vise mladih vozaca luduje s starim ragama nego s novijim i skupljim autima koji "nisu" po zakonu
Ili da gamad barem stavi ak vozis od firme vozilo da te nesmiju kazniti.
Naughty boy..
negdje tamo 2011. sam neku ženskicu u fiesti u bok kresnuo
ja sam bio kriv iako su okolnosti bile glupe skorz.. na kraju njoj auto totalka, i prag i krov spigani, a meni je onda doslovno samo branik svukla dolje.. nabavio drugi branik i ko nova
evo imam čak i slike kako mi je auto izgledao nakon što sam ga rastavio.. hauba se nije ni pomakla.
http://www.njuskalo.hr/auti/peugeot-307-2.0-hdi-xsi-oglas-9632123
Sviđa mi se taj PUG.
Kolko se isplati kupit ga?
Sutra dolazi kod mene čovjek s tim autom.
Na što da pripazim?
Otiđi negdje u servis da ti provjere kilometre.
Pogledaj motor jel curi, slini itd.
Najbolje dovedi si mehaničara neka ga pogleda.
LP!
:)
moram kupiti sutra autoklub da vidim o cemu se pise o ukidanju zakona od 80kw
Dajte ako netko uzme neka skenira taj dio, vjerujem da nas sve to zanima.
A šta kažete na ovaj auto
http://www.njuskalo.hr/auti/renault-megane-scenic-1.9-dci-6-brzina-oglas-10108838
ak kupim poslikam pa stavim
Naughty boy..
negdje tamo 2011. sam neku ženskicu u fiesti u bok kresnuo
ja sam bio kriv iako su okolnosti bile glupe skorz.. na kraju njoj auto totalka, i prag i krov spigani, a meni je onda doslovno samo branik svukla dolje.. nabavio drugi branik i ko nova
evo imam čak i slike kako mi je auto izgledao nakon što sam ga rastavio.. hauba se nije ni pomakla.
dobre gume 
Na slikama se cini dobro stanje za to godiste i kilometrazu.
Mislim da se tome autu blizi veliki servis, pa se raspitaj svakako i u vezi toga.
dobre gume 
vrhunske 
Jel to cijena sa davanjima, ili kak? Kolko vidim piše samo 2800 eura?
Čisto sumnjam da je s davanjima, premala je cijena.
Kolko vidim frajer ima njemačke probne tablice koje vrijede 5 dana, ako nečeš riskirati trebaš kamion za prevoz. Minus cca 500 eura njegove marže i auto u njemačkoj koša 2000+ eura. Od te cjene kreču ponude na Mobile.de, drugim rječima najlošiji primjerci.
Dajte ljudi ne nasjedajte, švabe čekaju samo nas jugoviće da nam prodaju svoje mažene i pažene aute.
Auto je več uvežen u Hrvatsku i u gradu pokraj mene je.
Čovjek kaže da ima servisnu knjižicu iz BMW auto kuće 
i da je 157tkm stvarnih.
Jel mogu provjerit na neki način kolko stvarno ima kilometara?
Uglavnom što ja na ovo sve moram platit?
Sutra se budemo našli pa javim sve dojmove o autu. 
A dobro, ak on tak veli, onda je vjerojatno to to. Samo nemoj posle kukati da je mašina zaružila.
Plačaš 1% na vrijednost auta
16% na co2
ako je na racunu naveden PDV (ne mora biti iskazan, nego samo naveden/uračunat) onda nist, u protivnom još 5%
COC ak nemaš ti je cca 500 kuna
homologacija 700 kuna
registracija
Nadam se da nebudem pogriješio.
Svakako budem auto odveo do mehaničara(ujedno mi je i prijatelj)
Budem mu ponudio 2400e.
Dal mi se onda isplati kupit taj auto i ako ga dobim za 2400e dal bi me sve skupa moglo koštat do 3000e +-
Čovjek kaže da ima servisnu knjižicu iz BMW auto kuće 
i da je 157tkm stvarnih.
Jel mogu provjerit na neki način kolko stvarno ima kilometara?
Hoćeš da ti sutra pošaljem 3 iste takve servisne knjižice? Samo daj broj šasije i riješeno za 5 minuta...
Za još 5 ti moj frend kilometre stavi na broj koji ti se sviđa...
Može se vidjeti preko dijagnostike, najvjerojatnije su samo na satu promjenjeni ako jesu.
Ja ne bih uzeo ni u ludilu, peugeot 307 nije napouzdaniji auto na svijetu, još dizel za kog su popravci brutalno skupi, a još je i uvezen, tako da....
Dal mi se onda isplati kupit taj auto i ako ga dobim za 2400e dal bi me sve skupa moglo koštat do 3000e +-
Pa samo osiguranje (bez popusta) ti je oko 3800kn + tehnički oko 1000 kn
I naravno iznad nevedene stvari za uvoz...
http://www.njuskalo.hr/auti/renault-megane-scenic-1.9-dci-6-brzina-oglas-10108838
Netko
Imam 50% na osiguranje.(Euroherc)
Ja ga budem svejedno sutra pogledal pa javim dojmove.
Nemoram ga kupit odma kupit:)
Netko
Uhh...
Ima prijateljov tetak i mogu reći da nije zadovoljan.
Ima konstantnih problema sa motorom, znam par ljudi koji imaju problema sa renaultovim motorima.
Tako da..
LP!
:)
Mazda je opet u pogonu ali je tata odlućio ga prodat te kupit mlađi
e sada hoće dati 4500 eura gotovine ili ako može na kredit onda 5500 znači 4 putnika,dizel,pouzdan motor te marka vozila općenito
hvala