Cime je najbolje cistit/odrzavat injektore, neki preparat koji se ulije u spreming goriva ili pak nesto poput ultrazvucnog ciscenja?
Ja se pridružujem pitanju.... za čišenju injektora, dizni.... koji preparat i gdje kupiti kod nas?
Cime je najbolje cistit/odrzavat injektore, neki preparat koji se ulije u spreming goriva ili pak nesto poput ultrazvucnog ciscenja?
Ja se pridružujem pitanju.... za čišenju injektora, dizni.... koji preparat i gdje kupiti kod nas?
Imaš od Liqui Moly-a sredstva, meni su se pokazala dosta dobrima, koristio sam ih na benzincu dok sam se na plin vozio, nedavno sam koristio i sredstvo za dizele na 147-ici da se malo dizne počiste
Imaš od Liqui Moly-a sredstva, meni su se pokazala dosta dobrima, koristio sam ih na benzincu dok sam se na plin vozio, nedavno sam koristio i sredstvo za dizele na 147-ici da se malo dizne počiste
Gdje kupit to :)?
http://www.liqui-moly.com/liquimoly/web.nsf/id/li_hr_pszi8gc9fu.html
http://www.skodacroatia.com/forum/index.php?topic=3156.0
http://www.vrelegume.rs/forum/viewtopic.php?t=11188
Koristim ovo, odličan zasad. 50kn, Tokić. Posebno učinkovit ako si većinu vremena u gradu.
Imaš na pumpama, imaš u Tokiću, bilo kojoj praktički trgovini auto-dijelovima i opremom. Oko 50kn su, u pravilu je jedna bočica dosta za 70-100% tanka. Ja sam stavio pola na pola tanka, drugih pola na još kakvih 20L.
evo video od quada ak koga zanima cvt prenos. uglavnom izgleda da mi je pukel jedan feder na lamelici u zvonu (jedan od ukupno 3 lamele i 3 federa). pa mi lamela nonstop hvata i zato nejde u brzine. e sad je problem u tome kaj nemam s cim ucvrstiti zvono od lamele da to odsrafim jer se naravno sve skupa s osovinom vrti. a posto je to cvt ni zatezanje rucne ne pomaze. tj zaustavi okretanje getribe ali mi pak proklize zvono posto samo jedna lamela hvata.
tak da sad cekam oca da dojde s posla da nekaj skemijamo da to sredim do subote.
ja dok sam na skuteru mijenjao federe kvacila to zvono sam drzao sa onim alatom koji ima remen na sebi, neznam kak se zove, ko neka gurtna+drzac i islo je lagano.
ja dok sam na skuteru mijenjao federe kvacila to zvono sam drzao sa onim alatom koji ima remen na sebi, neznam kak se zove, ko neka gurtna+drzac i islo je lagano.
I ja na quadu mjenjao s tim, to je inače onaj alat za mjenjati uljne filtere.
Gdje kupit to :)?
Imaš u tokiću i sličnim dučanima... Samo požuri, navodno da je generalni zastupnik za hrvatsku propao i ubuduće bude teško nabaviti te proizvode kod nas
Ovo je Bog jbt, da ovo vide iz uprave VW-a novu 7 bi mu dali..
evo video od quada ak koga zanima cvt prenos. uglavnom izgleda da mi je pukel jedan feder na lamelici u zvonu (jedan od ukupno 3 lamele i 3 federa). pa mi lamela nonstop hvata i zato nejde u brzine. e sad je problem u tome kaj nemam s cim ucvrstiti zvono od lamele da to odsrafim jer se naravno sve skupa s osovinom vrti. a posto je to cvt ni zatezanje rucne ne pomaze. tj zaustavi okretanje getribe ali mi pak proklize zvono posto samo jedna lamela hvata.
tak da sad cekam oca da dojde s posla da nekaj skemijamo da to sredim do subote.
I ja na quadu mjenjao s tim, to je inače onaj alat za mjenjati uljne filtere.
tak sam i ja mislil. ali sam upravo dosel doma pa mi se neda. a di ste kupili federe? i xxx-man koji quad?
danas sam isao u westgate i vracao se doma oko pol 8 i neki lik mi se vozi valjda na pol metra na repu. pa mislim koji k. ali nece preticati ni za zivu glavu. dok mi nije do*izdilo pa sam mu ljepo upalil zadnju maglenku i eto bas mi zadnje staklo bilo zmazano...
Sreća pa su kampici retrovizori ostali, mada ne vidim neku svrhu od njih...
Bog Isus. 

Frend mi nabavio negdje u Sv. Nedjelji, neznam točno...
Adly ATV 150 U
Auto je naravno "seljo tuning" ali prikolica mi se sviđa 
Edit mislim da je več negdje bila u njemačkoj slična prerada,s amo se koristio neki karavan, ili audi ili passat, nisam siguran 
Ja sam vidio takvu preradu, sa BMW-om e30, kockicom po naški 
Ali ta prerada je bila vrhunska po meni, pravi e30, bijeli, bbs-ice sa zlatnim srcem. Preodlično.
Ja sam vidio takvu preradu, sa BMW-om e30, kockicom po naški 
Ali ta prerada je bila vrhunska po meni, pravi e30, bijeli, bbs-ice sa zlatnim srcem. Preodlično.
Znam da je bio neki mini morris sa stražnjim djelom od onog dostavnog minija, ali nemogu naći sad.
Isto tako sam vidio neki američki Muscle, samo se ne sječam baš koji je bio u pitanju.
Uglavnom, več je bilo dosta primjera, ali opet, svaki put izmami osmjeh kad vidiš nešto ovako 
Edit, evo našao
najs. pratis kaj CroLine? ides na voznje?
Ne baš, slabo imam vremena za to...a i moram si kupit autoprikolicu za njega, s ovim gumama koje imam gore nema šanse da se vozim po cesti 
Ljudi trebam jedan savjat. Otkinio sam danas retrovizor na kontejneru (Renault Clio 2005 godište). Jel zna neko kolko popravak košta?
Da stvar bude gora to je ljevi retrovizor...
Puno previše. Al ozbiljno. Mi smo na Mazdi 323F kojoj je na parking netko otkida retrovizor uzeli superljepilo i zalijepili ga nakon što smo čuli cifru. Ne znam koliko točno, nisam bio na servisu, niti vozim taj auto, pa ne znam kako se to ponaša, ali očigledno je poprilično isplativo.
Ljudi trebam jedan savjat. Otkinio sam danas retrovizor na kontejneru (Renault Clio 2005 godište). Jel zna neko kolko popravak košta?
Da stvar bude gora to je ljevi retrovizor...
Evo rješenja, 200kn retrovizor i malo slobodnog vremena da ga promijeniš
Ak se ne varam tvoj je Clio II redizajn, a ovo je za prvu seriju Clia II, sad neznam dal su isti, trebaš provjerit.
http://www.njuskalo.hr/ostali-autodijelovi/renault-clio-2-1998-2001-lijevi-retrovizor-oglas-9618844
Ne baš, slabo imam vremena za to...a i moram si kupit autoprikolicu za njega, s ovim gumama koje imam gore nema šanse da se vozim po cesti 
šteta 
šteta 
Planiram kad prođe zima nabavit prikolicu pa ću onda ić svugdje :)
Hvala za link :D
Ma problem je sto se retrovizor na 3 djela raspo 2 plastike i staklo. Ja sam to rukama nekako složio da liči na nešto al je sve klimavo i nisam siguran jel bi se to moglo samo zaljepit
može. moj je regan pa kad si za voznju neku javi! 
Ja moram nabavit neke gume za asfalt :)
Ove offroad tresu za popi.dit po cesti 
samo ti ostavi gore offroad gume. pogotovo sad po snjegu 
ja sam federe kupio na mojskuter.shop
odšlepal sam ga do mehanicara. vjerojatno ce trebati i pakne i sve novo. vidjet cemo sutra