Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 79.914
|
čitano: 18.386.834
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
neaktivan
Re: Vaš Auto Snova
BMK kaže...

Cime je najbolje cistit/odrzavat injektore, neki preparat koji se ulije u spreming goriva ili pak nesto poput ultrazvucnog ciscenja?

Ja se pridružujem pitanju.... za čišenju injektora, dizni.... koji preparat i gdje kupiti kod nas?

18 godina
Vaš Auto Snova

Imaš od Liqui Moly-a sredstva, meni su se pokazala dosta dobrima, koristio sam ih na benzincu dok sam se na plin vozio, nedavno sam koristio i sredstvo za dizele na 147-ici da se malo dizne počiste 

PC RULES!!!
15 godina
neaktivan
mika2210 kaže...

Imaš od Liqui Moly-a sredstva, meni su se pokazala dosta dobrima, koristio sam ih na benzincu dok sam se na plin vozio, nedavno sam koristio i sredstvo za dizele na 147-ici da se malo dizne počiste 

Gdje kupit to :)?

16 godina
neaktivan
Ziga kaže...

http://www.liqui-moly.ba/proizvodi/aditivi/aditivi-za-diesel/teretna-vozila/aditivi130-super-diesel-additive

http://www.liqui-moly.com/liquimoly/web.nsf/id/li_hr_pszi8gc9fu.html

http://www.skodacroatia.com/forum/index.php?topic=3156.0

http://www.vrelegume.rs/forum/viewtopic.php?t=11188

Koristim ovo, odličan zasad. 50kn, Tokić. Posebno učinkovit ako si većinu vremena u gradu.

BMK kaže...

Imaš na pumpama, imaš u Tokiću, bilo kojoj praktički trgovini auto-dijelovima i opremom. Oko 50kn su, u pravilu je jedna bočica dosta za 70-100% tanka. Ja sam stavio pola na pola tanka, drugih pola na još kakvih 20L.

In the name of tragedy..
17 godina
neaktivan
Lord_Marko kaže...

evo video od quada ak koga zanima cvt prenos. uglavnom izgleda da mi je pukel jedan feder na lamelici u zvonu (jedan od ukupno 3 lamele i 3 federa). pa mi lamela nonstop hvata i zato nejde u brzine. e sad je problem u tome kaj nemam s cim ucvrstiti zvono od lamele da to odsrafim jer se naravno sve skupa s osovinom vrti. a posto je to cvt ni zatezanje rucne ne pomaze. tj zaustavi okretanje getribe ali mi pak proklize zvono posto samo jedna lamela hvata.{#} tak da sad cekam oca da dojde s posla da nekaj skemijamo da to sredim do subote.

ja dok sam na skuteru mijenjao federe kvacila to zvono sam drzao sa onim alatom koji ima remen na sebi, neznam kak se zove, ko neka gurtna+drzac i islo je lagano.

Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
16 godina
moderator
luka_cro kaže...

ja dok sam na skuteru mijenjao federe kvacila to zvono sam drzao sa onim alatom koji ima remen na sebi, neznam kak se zove, ko neka gurtna+drzac i islo je lagano.

I ja na quadu mjenjao s tim, to je inače onaj alat za mjenjati uljne filtere.

TROLLBUSTER!!! Izrada naljepnica za aute, stickerbomba, naljepnica za zidove i majica s tiskom. Banggood kodovi na PP.
18 godina
BMK kaže...
mika2210 kaže...

Gdje kupit to :)?

Imaš u tokiću i sličnim dučanima... Samo požuri, navodno da je generalni zastupnik za hrvatsku propao i ubuduće bude teško nabaviti te proizvode kod nas

PC RULES!!!
16 godina
16 godina
neaktivan

Ovo je Bog jbt, da ovo vide iz uprave VW-a novu 7 bi mu dali..

In the name of tragedy..
18 godina
luka_cro kaže...
Lord_Marko kaže...

evo video od quada ak koga zanima cvt prenos. uglavnom izgleda da mi je pukel jedan feder na lamelici u zvonu (jedan od ukupno 3 lamele i 3 federa). pa mi lamela nonstop hvata i zato nejde u brzine. e sad je problem u tome kaj nemam s cim ucvrstiti zvono od lamele da to odsrafim jer se naravno sve skupa s osovinom vrti. a posto je to cvt ni zatezanje rucne ne pomaze. tj zaustavi okretanje getribe ali mi pak proklize zvono posto samo jedna lamela hvata.{#} tak da sad cekam oca da dojde s posla da nekaj skemijamo da to sredim do subote.

XXX-Man kaže...
luka_cro kaže...

I ja na quadu mjenjao s tim, to je inače onaj alat za mjenjati uljne filtere.

tak sam i ja mislil. ali sam upravo dosel doma pa mi se neda. a di ste kupili federe? i xxx-man koji quad?{#}

danas sam isao u westgate i vracao se doma oko pol 8 i neki lik mi se vozi valjda na pol metra na repu. pa mislim koji k. ali nece preticati ni za zivu glavu. dok mi nije do*izdilo pa sam mu ljepo upalil zadnju maglenku i eto bas mi zadnje staklo bilo zmazano...

16 godina
neaktivan

Sreća pa su kampici retrovizori ostali, mada ne vidim neku svrhu od njih...

16 godina

Bog Isus. {#}

16 godina
moderator
Lord_Marko kaže...
tak sam i ja mislil. ali sam upravo dosel doma pa mi se neda. a di ste kupili federe? i xxx-man koji quad?{#}

Frend mi nabavio negdje u Sv. Nedjelji, neznam točno...

Adly ATV 150 U

TROLLBUSTER!!! Izrada naljepnica za aute, stickerbomba, naljepnica za zidove i majica s tiskom. Banggood kodovi na PP.
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.11.2013 21:58 (XXX-Man).
17 godina

Auto je naravno "seljo tuning" ali prikolica mi se sviđa {#}

Edit mislim da je več negdje bila u njemačkoj slična prerada,s amo se koristio neki karavan, ili audi ili passat, nisam siguran {#}

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.11.2013 21:59 (rooswelt1991).
17 godina
Vaš Auto Snova

Našao!

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.11.2013 22:02 (rooswelt1991).
17 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Ja sam vidio takvu preradu, sa BMW-om e30, kockicom po naški {#}

Ali ta prerada je bila vrhunska po meni, pravi e30, bijeli, bbs-ice sa zlatnim srcem. Preodlično.

17 godina
Gman kaže...

Ja sam vidio takvu preradu, sa BMW-om e30, kockicom po naški {#}

Ali ta prerada je bila vrhunska po meni, pravi e30, bijeli, bbs-ice sa zlatnim srcem. Preodlično.

Znam da je bio neki mini morris sa stražnjim djelom od onog dostavnog minija, ali nemogu naći sad.

Isto tako sam vidio neki američki Muscle, samo se ne sječam baš koji je bio u pitanju.

Uglavnom, več je bilo dosta primjera, ali opet, svaki put izmami osmjeh kad vidiš nešto ovako {#}

Edit, evo našao 

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.11.2013 22:07 (rooswelt1991).
18 godina

najs. pratis kaj CroLine? ides na voznje?

16 godina
moderator
Lord_Marko kaže...

Ne baš, slabo imam vremena za to...a i moram si kupit autoprikolicu za njega, s ovim gumama koje imam gore nema šanse da se vozim po cesti {#}

16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Ljudi trebam jedan savjat. Otkinio sam danas retrovizor na kontejneru (Renault Clio 2005 godište). Jel zna neko kolko popravak košta?

Da stvar bude gora to je ljevi retrovizor...

a a
Samo su dva tipa ljudi na ovom svijetu – dobri i loši. Dobri bolje spavaju, ali čini se da loši više uživaju u satima kad su budni. Woody Allen
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.11.2013 22:17 (cuspajz).
16 godina
neaktivan

Puno previše. Al ozbiljno. Mi smo na Mazdi 323F kojoj je na parking netko otkida retrovizor uzeli superljepilo i zalijepili ga nakon što smo čuli cifru. Ne znam koliko točno, nisam bio na servisu, niti vozim taj auto, pa ne znam kako se to ponaša, ali očigledno je poprilično isplativo.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
neaktivan
cuspajz kaže...

Ljudi trebam jedan savjat. Otkinio sam danas retrovizor na kontejneru (Renault Clio 2005 godište). Jel zna neko kolko popravak košta?

Da stvar bude gora to je ljevi retrovizor...

Evo rješenja, 200kn retrovizor i malo slobodnog vremena da ga promijeniš{#} Ak se ne varam tvoj je Clio II redizajn, a ovo je za prvu seriju Clia II, sad neznam dal su isti, trebaš provjerit.

http://www.njuskalo.hr/ostali-autodijelovi/renault-clio-2-1998-2001-lijevi-retrovizor-oglas-9618844

18 godina
XXX-Man kaže...
Lord_Marko kaže...

Ne baš, slabo imam vremena za to...a i moram si kupit autoprikolicu za njega, s ovim gumama koje imam gore nema šanse da se vozim po cesti {#}

šteta {#}

16 godina
moderator
Lord_Marko kaže...

šteta {#}

Planiram kad prođe zima nabavit prikolicu pa ću onda ić svugdje :)

16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Hvala za link :D

Ma problem je sto se retrovizor na 3 djela raspo 2 plastike i staklo. Ja sam to rukama nekako složio da liči na nešto al je sve klimavo i nisam siguran jel bi se to moglo samo zaljepit

Samo su dva tipa ljudi na ovom svijetu – dobri i loši. Dobri bolje spavaju, ali čini se da loši više uživaju u satima kad su budni. Woody Allen
18 godina

može. moj je regan pa kad si za voznju neku javi! {#}

16 godina
moderator

Ja moram nabavit neke gume za asfalt :)

Ove offroad tresu za popi.dit po cesti {#}

18 godina

samo ti ostavi gore offroad gume. pogotovo sad po snjegu {#}

17 godina
neaktivan
Lord_Marko kaže...

ja sam federe kupio na mojskuter.shop

Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
18 godina

odšlepal sam ga do mehanicara. vjerojatno ce trebati i pakne i sve novo. vidjet cemo sutra

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice