Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 79.911
|
čitano: 18.345.907
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
moderator
Re: Vaš Auto Snova
Lord_Marko kaže...

stigla naljepnica od xxx-Man-a. meni presuper izgleda. bolje slike cu staviti sutra jer je sad mrak a glupo je s blicom slikati. sve u svemu jos jednom fala! {#}

Ma nema na čemu, bitno da si zadovoljan :)

Samo malo pripazi ako pereš miniwashem, da se baš ne zadržavaš na njoj predugo i trebala bi trajat poprilično...ja imam pola zadnje šajbe oblijepljeno takvim naljepnicama i već 2 godine drže :)

TROLLBUSTER!!! Izrada naljepnica za aute, stickerbomba, naljepnica za zidove i majica.
18 godina

pazit cu na nju svakako {#}

14 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...

evo dvije ekipne sa grobnika, rijecka scena

(vecina nas vozilo po stazi jucer)

filmic se uploadova na yt, kasnije link

kako je kouki lip .. majkko bozja.. je li onaj s13 oni sa njuskala?? !

Some say that he resined a job in Rome to have a fulltime job in here in London and that all of his legs are hydraulic... all we know is, he's called the Stig.
14 godina
odjavljen
Vaš Auto Snova

Imam 2 pitanja :

1- frend cilja na Golfa 4 1.9 TDI od 90,101 ili 105 ks, na šta kod Golfova treba pripaziti, mehanički i estetski? Naravno znam da treba dobro vidjeti da auto nije karamboliran ali to sam več istrenirao, a pošto idem s njim volio bi još pokoji savjet. Naravno, dizel ne smije dimiti na čep niti na šipku... testna vožnja bi bila poželjna.... uglavnom, pucajte sa savjetima što treba pripaziti kod Golfova između 99 i 03 godišta.

2- gdje bi se mogli nabaviti kombinezoni recimo Toyo, Eibach, KW i tako slično...Ili makar neki VW, Toyota pa lako printam naljepnice pa popeglam po kombinezonu.

Hvala dečki ! {#}

16 godina
Saint96 kaže...
RuskeGTT kaže...

evo dvije ekipne sa grobnika, rijecka scena

(vecina nas vozilo po stazi jucer)

filmic se uploadova na yt, kasnije link

kako je kouki lip .. majkko bozja.. je li onaj s13 oni sa njuskala?? !

neznam dal ga decko prodaje, sumnjam...

16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Dosta se govorilo kako je GT86 dobar autić, ali mu fali snage, Japanci su složili jednu verziju sa 5.8l v8 motorom od 750Ks, zvuk je brutala,gledam video ispoćetka, samo da ga još jednom poslušam {#}

15 godina
Vaš Auto Snova

Nisam baš ljubitelj njemačkih proizvođača, ali ove E39-ke su mi se počele sve više sviđati.

Sa motorom 530i, pun pogodak. Redni šestak, 230ks, ugraditi plin i briga te. Auto je meni osobno {#} Performanse, oprema, izgled [posebno angel eyes], udobnost. Mislim da je i u recenzijama dosta nahvaljen, pogotovo sa ovim motorom.

Ali eto, u HR nije baš lako održavati, a ni naći u dobrom stanju. Da odem u švabiju, E39 bi vjerojatno prvo gledao. E60 mi je nekako dosadan. Nema onaj sportski štih ko prošli modeli.

Ništa ne ostavljam nezavrš
16 godina
neaktivan
S13 se prodaje, S14 se ne prodaje trenutno, a ne vjerujem da će uskoro. Nije dugo s novim vlasnikom, koji ga je već malo i ojačavao.
Optimizam je nedostatak iskustva.
16 godina
Vaš Auto Snova

volvette

14 godina
RuskeGTT kaže...

volvette

Ja sam Bošnjak i time se dičim, kome smeta lopatom ga spičim !
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.10.2013 10:23 (ramzocro-HCR).
14 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

http://daddytypes.com/archive/amg_hammer_wagon_ebay.jpg posli toga i c63 wgn najjaci..  stbnwgn !! 

Some say that he resined a job in Rome to have a fulltime job in here in London and that all of his legs are hydraulic... all we know is, he's called the Stig.
16 godina
RuskeGTT kaže...

ne ne, slep sluzba xD i impreza poslije slepala istog zutog megana sa staze u box xD

evo filmica, uzivajte i imajte u obziru da sam stavio 70kn -.- u rezervar i u svim brzim krugovima imao stekanja nakon rijeckog i zagrebackog...

vrijeme: 2:12

Đons sve super samo drži te ruke na volanu cijelo vrijeme pošto ne voziš 40 kmh ( nisam pogledao film do kraja na stick sam jbg. ). Mogao bi ja marnut starcima mareu pa da se rugam na tom grobniku  sam sebi{#}

Chance of winning a battle is inversely proportional with the amount of polish players on team.
18 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Za one koji mijenjaju ulje doma.....

skidate karter i čistite isti + sito i onda uz novi silikon/brtvu vraćate nazad?

ako da..čime čistite?

16 godina
0verlord kaže...
RuskeGTT kaže...

ne ne, slep sluzba xD i impreza poslije slepala istog zutog megana sa staze u box xD

evo filmica, uzivajte i imajte u obziru da sam stavio 70kn -.- u rezervar i u svim brzim krugovima imao stekanja nakon rijeckog i zagrebackog...

Đons sve super samo drži te ruke na volanu cijelo vrijeme pošto ne voziš 40 kmh ( nisam pogledao film do kraja na stick sam jbg. ). Mogao bi ja marnut starcima mareu pa da se rugam na tom grobniku   sam sebi{#}

je8ena navika...ali nekako se osjecam sigurnije samo s lijevom rukom...vidis da stavim obje ruke tek na ravnini ili na izlasku iz zavoja...neznam...svi su mi to rekli...

pogledaj filmic kad stignes :) i javi se ako dodes na grobnik s mareom :)

16 godina
RuskeGTT kaže...
0verlord kaže...
RuskeGTT kaže...

Đons sve super samo drži te ruke na volanu cijelo vrijeme pošto ne voziš 40 kmh ( nisam pogledao film do kraja na stick sam jbg. ). Mogao bi ja marnut starcima mareu pa da se rugam na tom grobniku   sam sebi{#}

je8ena navika...ali nekako se osjecam sigurnije samo s lijevom rukom...vidis da stavim obje ruke tek na ravnini ili na izlasku iz zavoja...neznam...svi su mi to rekli...

A koliko to platio recimo da dodjem sa nekim lijesom mast mu vadit? BTW danas sam doć sa mareom punom namještaja tako da ljudi hvataju stol i stolice po grobniku ROFL{#}

Chance of winning a battle is inversely proportional with the amount of polish players on team.
15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

kad smo već kod držanja samo jedne ruke na volanu.. uvijek mi ovo padne na pamet {#}

vjerojatno najbolji vozač svih vremena..

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
16 godina
0verlord kaže...
RuskeGTT kaže...
0verlord kaže...
RuskeGTT kaže...

A koliko to platio recimo da dodjem sa nekim lijesom mast mu vadit? BTW danas sam doć sa mareom punom namještaja tako da ljudi hvataju stol i stolice po grobniku ROFL{#}

time attack je bio 50€, a inace smo mi kao ekipa koja zna organizatora platili manje

18 godina
Vaš Auto Snova

evo ljepših slika od naljepnice. i malo night drajvinga po zagorju. slike nisu bog zna kaj ali se vidi nekaj. inace suputnik je slikao da ne mislite da sam ugrozaval promet {#}

16 godina
moderator

Nice {#}

Nego, ti valjda znaš značenje naljepnice? {#}

TROLLBUSTER!!! Izrada naljepnica za aute, stickerbomba, naljepnica za zidove i majica. Banggood kodovi na PP.
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.10.2013 21:41 (XXX-Man).
18 godina

da ti budem iskren, ne. ta sam vidio na jednom autu i dopala mi se. i eto sad ju imam xD

14 godina
protjeran
Vaš Auto Snova

Kaj uopce predstavlja ta naljepnica (njeno znacenje)?

16 godina
moderator

Google it: Shocker

Inače poznato i kao: Two in the pink, one in the stink

{#}

TROLLBUSTER!!! Izrada naljepnica za aute, stickerbomba, naljepnica za zidove i majica. Banggood kodovi na PP.
16 godina
Lord_Marko kaže...

da ti budem iskren, ne. ta sam vidio na jednom autu i dopala mi se. i eto sad ju imam xD

{#} E kak bumo se iznenadili, jel..

Edit: XXX-Man pa trebo si ga pustit, mozda pita nekog na ulici {#}

Svi smo mi Mentalist // R.I,P. EP
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.10.2013 21:56 (Don Strongtoni).
18 godina
Vaš Auto Snova

ups............... {#}  {#}

16 godina
moderator
Don Strongtoni kaže...

Edit: XXX-Man pa trebo si ga pustit, mozda pita nekog na ulici {#}

{#}

Lord_Marko kaže...

ups............... {#}  {#}

{#}

TROLLBUSTER!!! Izrada naljepnica za aute, stickerbomba, naljepnica za zidove i majica s tiskom. Banggood kodovi na PP.
17 godina
Vaš Auto Snova

bit ce zanimljivo kad mu dode dijete/necak i pita a sto ti znaci ova naljepnica? {#}

18 godina
mar123 kaže...

bit ce zanimljivo kad mu dode dijete/necak i pita a sto ti znaci ova naljepnica? {#}

sreca kaj djecu nemam (barem kolko znam {#}) a ni necaka ni bratica ni sestricne. a ono pravit cu se glup. kaj drugo {#}{#}{#}

16 godina
moderator
Vaš Auto Snova

Ma briga te :) Kakve ja imam na autu...Nevinašce

TROLLBUSTER!!! Izrada naljepnica za aute, stickerbomba, naljepnica za zidove i majica s tiskom. Banggood kodovi na PP.
18 godina

pa je. al sad se smijem vec cjelu vecer tome {#}. ko ga hebe. my car, my rulez. daj poslikaj, bas me zanima. inace ford ima dosta mjesta za naljepnice pa ak mi se jos kaj dopadne... {#}

16 godina
moderator

Budem ako se sjetim {#}

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice