Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 79.907
|
čitano: 18.328.064
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

@Marko

kaj si već zaboravio kako prepoznaš dreamovog audija?

prednji branik mu je ćuniran duct tape-om {#}

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
16 godina
neaktivan
Re: Vaš Auto Snova
nine kaže...

@Marko

Skinuo tu silovateljku! {#} Nisam to smeće ni trebao lijepit, pas mtr kasnije samo jebada oko skidanja. Maloprije na pumpi bio, idem mjerit tlak u gumama (ovaj put nisam jako dugo) kad ono sve 4 gume ispod 2.0, ja reko ajme majko dižiiii. I ništa, sve 4 lupio na 2.2-2.4 kao inače.

Treba to govno kontrolirat svakih mjesec dana, mislim da je tako i preporuka.

Ne znam sad više po čemu bi me prepoznao, moram se nečeg dosjetiti. Naručio sam si sa ibeja plišanog Super Maria LOL!, To ide u auto na suvozačev, kao u Mr.Beanu! Još ću ga i vezati.

In the name of tragedy..
Poruka je uređivana zadnji put ned 20.10.2013 10:07 (thedream).
18 godina
thedream kaže...
Lord_Marko kaže...

@thedream, jel si mozda bil danas u zagorju? tocnije oko marije bistrice? vidio sam a3 srebrni kao tvoj s zg tablama kak je proso pokraj mene pa pitam...

Nisam drugi tjedan idem gore {#} samo se ne snalazim baš, pa da ne bubnem neko ime mjesta koje ne postoji, blizu Krapinskih uglavnom ću bit i dvorca našeg dragog generala Č.

ok, ak ces biti blizu javi, pa otiđemo na kavu ak si za.

nine kaže...

@Marko

hahahaha {#}{#}

14 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...

jucer stavljeni (nazalost za sad, rabljeni) poluslickovi R888-ice, 195 50 15...

danas stavljen QPR Drift 2 sic (kemije oko nosaca xD)

sutra olaksavanje zadnjeg kraja unutrasnjosti i bunkera pa izlazak na stazu (kratki time attack na track dayu na grobniku, 5 krugova...za pocetak i za poluspremljen auto je dovoljno)

iduci put sic malo nize (nisam stigao nosace srediti kako spada), mozda bolji slickovi ako se ovi poderu i ako bog da napokon williams masina, zadnji diskovi i kompletan ovjes sa 2.0 16v

sutra navecer vise slika i in car filmic sa staze

LP

prics ko da se radi o autu od 300ks a ono 90ks xD kog zanima film od auta na stazi koj se jedva pokrece?

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.10.2013 19:03 (Zvonac22).
18 godina

zakaj covjek nebi sa svih "90"ks smio na stazu? 

16 godina
neaktivan
Zvonac22 kaže...

prics ko da se radi o autu od 300ks a ono 90ks xD kog zanima film od auta na stazi koj se jedva pokrece?

Bolje da juri po stazi nego po gradu...{#}

16 godina
neaktivan
Ne bi vjerovao što lagan auto s 90 ks može napraviti ako ima dobre gume i felge, naštimani ovjes.
Ima jedan talijan koji je pobijao vremena od duplo jačih od sebe, ali samo zato što si je naštimao ovjes, i imao slickove.

Ne podcjenjuj.
Optimizam je nedostatak iskustva.
14 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Zato i postoje track day-evi, da ljudi dovezu svoje aute, da se izdivljaju na stazi, gdje je sigurnost na prvom mjestu.
A ne da divljaju po gradu.
Svaka čast Ruske-u što si sređuje auto ovako. Sa stilom i ukusom.
Nismo svi u jednakoj financijskoj situaciji da vozimo tko zna kakve bijesne aute. 

Watercooled CPU. Bubni PP, ako te nešto zanima :) Sponsored by Noiseblocker.
15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Znam da je offtopic ali želim pomoć mom poznaniku pa ako je neko vidio nek mi javi. (kopiran njegov tekst)

KRAĐA MOTORA:

Znaci sinoc 19.10.2013 oko 20 sati kretao sam se iz smjera Škurinja prema gradu, kod pumpe "Petrol" na Rastočinama drugi vozač mi je oduzeo prednost, skretao je sa pumpe preko dvije pune linije prema gradu i zabio sam se skuterom u auto. Ubrzo je došla hitna te su me hitno prevezli na Šušak. U to vrijeme sam zvao prijatelja koji je sačekao policiju te su napravili očevid, skinuli pločice i sklonili skuter sa ceste. Sklonili su ga 3 metra od glavne ceste na ulaz u bivši auto-salon "Cerini". Policija i prijatelj su tada došlo kod mene na Sušak da dam izjavu (gospodin sa autom je priznao krivicu). Nakon što su me u hitnoj obradili onako polomljen vratio sam se na rastočine (cca 23:30h) da uzmem preostale stvari iz motora i da ga sklonim negdje drugdje. Imao sam što vidjeti.

Dok sam ja bio na hitnoj neto je bio dovoljno morbidan i spustio se u ulicu i ukrao mi motor, motoru ni traga ni glasa sve sam pretražio, kontaktirao policiju itd. 

Radi se o skuteru marke Gilera Runner VXR 
2003. god, 
br šasije: ZAPM2400000012552, 
crno bijeli (Perla bijela), sa poliranim dijelovima, sportski auspuh itd.

14 godina
protjeran
Vaš Auto Snova

Ja mislim da je policija dužna osigurati taj motor.

Kad je mene frajer s autom roknul, ja sam rekel muriji da ne dira motor jer je u voznom stanju i zakljucal ga, ali su ga oni svejedno odfurali na HAK (o mom trošku, mamu in yebem 480 put).

Pandur mi je rekel da su dužni ukloniti vozila s mjesta nesrece iako je motor bil parkiran na bankini, pa nek ti frend ode u muriju nek se raspita ko pokriva štetu.

16 godina
Vaš Auto Snova

sta reci...glup sam ko stup...

prije TD-a tankam 70 (slovima: SEDAMDEST) kuna kao bit cu laksi i te spike...

udem na stazu, izlazni malo grijem gume, ulazim u brzi, u rijeckom zavoju cuka...ono odmah sam se htio upucati i mislio sta nisam stavio 150kn...

i tako svaki krug na izlazu iz rijeckog i na ciljnoj ravnini u punoj 4. brzini, saltam u 5. i auto mrtav...

VESELJE...

kako god napravio sam cirka 2:12 kao najbolji krug sa svim tim problemima...frend mi sa pit walla mjerio, a ja sad pregledavam video i uzeo sam referentnu tocku na kojoj sam pauzirao video...prolazi kroz tu tocku su:

2:37

4:49

7:12

9:25

ja osobno smatram da sam izgubio 2-3 sekunde, ako ne i vise, tako da iduci put uz pravu kolicinu goriva napadam klasu 2:00-2:10 :D

sad da napisem malo o samoj voznji: milina...888ice drze ko lude iako su pojedene, kocnice sam se iznenadio (kocio sam nekad dosta i kasno), ovjes taman, sic ne da nigdje da mrdam...osjeti se da fali snage (pogotovo na izlazu iz rupe), ali sta je je...kad bude williams masina bude bolje...

samo me cudi kako u cliu 4 rs sam napravio 2:02, a ovdje sam 10tak sek sporiji samo, sa svim tim problemima sa dobavom goriva...

video kad se editira (citaj: smanje megabajti) i slike kad budu ljudi postavili na fejs, ja nisam nista slikao

LP xD

18 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...

sad da napisem malo o samoj voznji: milina...888ice drze ko lude iako su pojedene, kocnice sam se iznenadio (kocio sam nekad dosta i kasno), ovjes taman, sic ne da nigdje da mrdam...osjeti se da fali snage (pogotovo na izlazu iz rupe), ali sta je je...kad bude williams masina bude bolje...

Jel ti smetao ABS, jesi razmišljao vadit relej? {#}

Ajde jedva čekamo da staviš video. {#}

16 godina
Vaš Auto Snova

nije mi smetao...dapace nisam ga skoro ni osjetio (a ni nisam kocio na noz, vise sam imao na umu da mi ovo prvi TD i da idem na manje od 100% mogucnosti)

evo slikice jedne

14 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

dali se ko kuzi u auto plin? imam grand cherokeea 4.7 v8 limited 1999 sa plinom, i samo od jednom mi je poceo prebacivati plin/benzin/pli....

16 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...

nije mi smetao...dapace nisam ga skoro ni osjetio (a ni nisam kocio na noz, vise sam imao na umu da mi ovo prvi TD i da idem na manje od 100% mogucnosti)

evo slikice jedne

Taj auto mora vidjeti 150ks mašinu, držim fige da nabaviš.{#} Performanse su nebo i zemlja spram ovog anemičnog 1.6 atmosferca, 90ks je premalo za bilo kakva ozbiljnijia rušenja vremena, a ovaj auto ipak nije stari Swift GTi što se tiče težine tj. lakoće,

pa da mu je 100ks dosta.

Na stranu ovjes, gume i sva kemijanja po njemu, vapi jednostavno za 2.0 motorom. {#}

In the name of tragedy..
15 godina
RuskeGTT kaže...

evo slikice jedne

jel to bilo isti dan kao i ovo dolje

16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Lijepo je izletio, u corn-field..{#} Zavoj očito. M3 po slici? Još dodatno nakinđuren vidim..

In the name of tragedy..
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.10.2013 13:03 (thedream).
18 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Možemo li izlijetanje prepisati vozačkom neumijeću? Ono velike brzine, manjak kontrole i iskustva i eto te van staze.

Sve me strah što takvi rade kad jurcaju po centru grada...

14 godina
Ziga kaže...

Možemo li izlijetanje prepisati vozačkom neumijeću? Ono velike brzine, manjak kontrole i iskustva i eto te van staze.

Sve me strah što takvi rade kad jurcaju po centru grada...

Šta nije cilj trackday-a da se ljudi iživljavaju na stazi a ne na cesti?

Po kojoj onda logici bi on divljao po centru grada kad je divljao i bog-zna šta radio na stazi pa je izletio? Takve osobe većinom uvide rizik "divljanja".

Ja sam Bošnjak i time se dičim, kome smeta lopatom ga spičim !
16 godina
Vaš Auto Snova

isti dan je bilo...tog bmw-a je vozio neki "talijan" crnac (pravi domaci autenticni talijan xD) i od kad sam ja dosao na TD do kraja je stajao parkiran sa hard topom na pola (zaglavljen u stilu ja se qurcim sa transformers autom - tako sam citao na fejsu da su ga nazvali, negdje cu nac slike mozda)

dream: imam vec williams masinu, ali za mj dana je tehnicki, pa da ga prodem sa 1.6, a onda po zimi ubacivanje te masine (ako bog da para i svega)

mali problemcic: video mi na fejsu, a fejs mi otkljucan za frendove, dok ja postavim na yt, proc ce vremena...tako da ocekujte navecer...225mb ima 14min trajanja 720p

16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Malo mi je ovaj oglas na ebayu čudan, dva fara za praktički 800kn (Hellin jedan je inače toliko), pa me zanima vaše mišljenje. Inače našao sam i sred.naslon za ruku, vrlo je jeftin. Oko 250kn sa poštarinom, crno-siva tkanina, pasao bi mi idealno, dolazi sa vijcima i maticama. Ovakav sličan, nije čak ni odvratan kako inače znaju biti.

Kažem, ovi farovi su mi jako zapeli za oko, mislim da bi super izgledali.

In the name of tragedy..
15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

farovi su jeftini, šteta što nema više slika..

ovako sa led-icama si trebaš nabaviti {#} prati malo modu {#} imaš kitove i sa ovim ledicama na braniku {#}

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.10.2013 19:10 (nine).
16 godina
Vaš Auto Snova

evo dvije ekipne sa grobnika, rijecka scena

(vecina nas vozilo po stazi jucer)

filmic se uploadova na yt, kasnije link

16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

To mi je za pričekat ga da izađe iz auta, i samo mu jednu čvrgu opalit, ko u osnovnjaku kako smo radili, slabijima od sebe. Čvrga, i odeš.. Preloše, još kužim ajde tvornički LED, ma ako ćemo biti cici-mici, ima i par aftermarketa solidnih ali ovo, pogotovo ova druga slika, pa to je ono - lupi se sam da te ja ne moram..

Jeftini, jeftini da, malo i pre, zato sam i pitao. Pričekati ću da mi Mastercard odvrti krug, pa nakon 5-tog možda piknem, tad mi dođe tek 15.12. na naplatu LOL. {#} Sad sam već previše toga počistio na ebayu, vjerojatno ću i naslon piknuti.

In the name of tragedy..
16 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...

evo dvije ekipne sa grobnika, rijecka scena

(vecina nas vozilo po stazi jucer)

filmic se uploadova na yt, kasnije link

Koji je ovo kralj sa Volvom došao? {#} Neki brutalac, šta je to 850?

In the name of tragedy..
16 godina
Vaš Auto Snova

slepao je naseg zutog megana 2.0 16v, posto nije regan (onaj od kojeg cu uzeti motor)

16 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...

slepao je naseg zutog megana 2.0 16v, posto nije regan (onaj od kojeg cu uzeti motor)

Mislio sam da je i taj TD-ao, bilo je boleština motora u tom modelu, doduše auto je ono, preko 1.5 tone pogotovo sa vozačem ali i 200ks nije bilo za baciti.. A tek potrošnja..{#}

http://www.njuskalo.hr/auti/volvo-850-t-5-2.0-oglas-6649834

Smiješna cijena za takvog monstruma od auta. Plin obavezan. {#}

EDIT: Čitao sam da ga je ekipa oko 7s tjerala do stotke čak..šou..

EDIT: Ispravljena težina.

In the name of tragedy..
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.10.2013 19:37 (thedream).
16 godina
Vaš Auto Snova

ne ne, slep sluzba xD i impreza poslije slepala istog zutog megana sa staze u box xD

evo filmica, uzivajte i imajte u obziru da sam stavio 70kn -.- u rezervar i u svim brzim krugovima imao stekanja nakon rijeckog i zagrebackog...

vrijeme: 2:12

18 godina
Vaš Auto Snova

stigla naljepnica od xxx-Man-a. meni presuper izgleda. bolje slike cu staviti sutra jer je sad mrak a glupo je s blicom slikati. sve u svemu jos jednom fala! {#}

15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

boli te briga ruske {#}

baš šteta što u okolici zg-a nema neki track.. nemaš se di pošteno proganjati

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice