Prvo, hvala svima na komentarima vezanim uz moj post. Znam puno ljudi koji voze te TDI motore (počevši od starog), raspitao sam se već dosta, ali htio sam vidjeti i komentare vas u ovoj temi. Nekima se sviđaju, nekima ne, sve super, pa bilo bi bezveze da se svi ko mulci ponavljamo. Uglavnom, ono što sam očekivao sam i dobio..
Drugo, išao sam pogledati auto sa starim, koji ima godine iskustva s tim motorima i burazom. Auto je stvarno super očuvan, pogotovo ako uzmemo u obzir da je skoro 10 godina star, iznutra i izvana. Svidio mi se skroz :-) Išli smo isprobati i na autocesti, provjerena je kilometraža i za sada je sve OK. Otići ćemo za svaki slučaj i na dijagnostiku sutra, da mi provjere na kompu digne i ostalo kaj mogu. Mislim da ću ga uzeti, ma 99% ako će biti sve OK. Stoga još jednom, hvala svima na komentarima.
I treće, stvarno ne kužim čemu komentar nine-a o tome da auto daš nekoj budali nakon 150-200k kilometara.... OK, svi imamo svoje mišljenje, ali ovim komentarom vrijeđaš 80% ljudi, koji ne kupuju novi auto nego rabljeni.. Zašto su to budale? Ja sam prvi budala onda, zato što neću dizati kredit i otplaćivati auto 7 godina, nego ću radije biti budala i kupiti auto kakav si mogu priuštiti s obzirom na svoje financije.. Ali OK, već idem u OFF, samo me ovo zasmetalo...

čudan sam lik očito
ali je i puno skuplja i kompliciranija opcija od h22a4 
sramota da za tu cijenu ne možeš dobiti pošten ovjes