Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 79.911
|
čitano: 18.352.582
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
moderator
Re: Vaš Auto Snova
Phantom_RI kaže...

Da li je ovo istina? Mislim da bi bilo negdje objavljeno da je mjenjan zakon.

Nije. Kenja bezveze...

TROLLBUSTER ! ! !
18 godina
Vaš Auto Snova
Sta mi bi pasalo tih 85kw ko samar budali.
14 godina
odjavljen
Lord_Marko kaže...
Sta mi bi pasalo tih 85kw ko samar budali.

I meni. 1.9 JTD motori - sanjam ih koliko bi htio jednog Stila ili 147-cu sa 115 ks

18 godina
Ma ja vec vozim auto od 85kw. I to mi je i najslabiji auto u obitelji.
16 godina
moderator
Vaš Auto Snova

Malo offtopic, al lijepo je vidjet da još uvijek ima dobrih ljudi...

TROLLBUSTER ! ! !
15 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...

Malo offtopic, al lijepo je vidjet da još uvijek ima dobrih ljudi...

Di si bolju temu mogao uzet, Hammond, Lambo i pomaganje ljudima.

Tome sluze takvi auti, za izmamljivanje osmjeha, ostalo je kriva uporaba :).

16 godina
moderator

Svaka čast ovom što je posudio Lamborghini, rijetki su takvi...

TROLLBUSTER ! ! !
14 godina
protjeran
Vaš Auto Snova

E stari moj, to ti je rabljeni Lambo sa full kaskom iz njegovog salona. Vidiš da su tablice par put bile u krupnom planu, tak da je to na žalost bila jedna velika reklama za gospona Owena.

16 godina
moderator

Kakve veze ima što je reklama, svejedno je jako lijepa gesta.

Bitno da je želja djevojčice ispunjena, pa makar to bilo uz milion reklama...daj mi reci koji humanitarni događaj nije reklama u nekom smislu? Takvi ne postoje!

Stvar je u tome da od njih možda 30 se može naći eventualno jedan koji će dati besplatno nešto takvo.

TROLLBUSTER ! ! !
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.10.2013 21:44 (XXX-Man).
14 godina
protjeran
Vaš Auto Snova

Shvati da ništa nije besplatno. Da je frajer takva ljudina kak ti misliš, maknul bi te tablice.

Sve u svemu, lepa gesta za curicu.

17 godina
daniel.hajdinjak666 kaže...

Shvati da ništa nije besplatno. Da je frajer takva ljudina kak ti misliš, maknul bi te tablice.

Sve u svemu, lepa gesta za curicu.

Jel bi ti svoj sad automobil ofarbao u rozu boju i ostavio tablice, za neku humatiarnu svrhu?

Ne kužim ljude, postoji tisuće vlasnika u Engleskoj koji posjeduju aute od par stotina tisuća funti, ali nisam vidio da se itko drugi gurao da on svoj prefarba u rozu boju {#}

Čovjek je dao nešto unikatno, nekome kome to možda ne treba, ali defintivno je curici izmamio osmjeh na lice. Što se mene tiče, mogao je svoje ime nalijepiti preko pola auta, samo da se njoj to svidjelo...

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
16 godina
moderator

Kao prvo, auto je registiran na te tablice, što je trebao registirati ponovno auto samo za ovo? Ili skinut tablice pa da policija zabrani vožnju i uzme auto?

Pričaš gluposti.

Kao drugo on je za to vrijeme dok je posudio auto taj isti mogao iznajmit i zaradit, ali nije. A vjeruj mi da onima koji prodaju i/ili iznajmljuju ovakve aute reklama sigurno nije potrebna, a ako je i potrebna mogu ju platit bez razmišljanja.

Pogledaj samo što imaju na lageru...

http://www.hrowen.co.uk/

http://www.hrowen.co.uk/used-stock/search/?used-car-sort-order=price_desc

TROLLBUSTER ! ! !
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.10.2013 22:31 (XXX-Man).
16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Nije to prava boja, onaj plasti-dip su stavili gore.

Got a gun, in fact I've got two, that's okay man, cause I love God
18 godina
Vaš Auto Snova

bas gledam malo po stranicama tim s autima. pa hebate svi auti imaju malo km. pa koji je vrag tim bogatunima, kupe si aute za par milijuna kuna onda ga voze jedanpud na mjesec ak i tolko? koja je poanta pokazati da imas vise para? 

14 godina
odjavljen
Slash 666 kaže...

Nije to prava boja, onaj plasti-dip su stavili gore.

Istina, pogledaj na videu kad otvori vrata, vidi se originalna boja.

15 godina
Vaš Auto Snova

Btw...ljudi, kaj bi vi prije uveli iz Njemačke, Audi A6 Avant od 2001.-2004. (1.9TDI 131KS), (2.4, 2.8, 3.0, po mogućnosti ugrađen LPG, jedino CO2 je tu problem jer su preko 200g/km) te naravno sa što boljom opremom iznutra, mehanički mjenjač, sicevi neka koža il kombinacija koža alcantara, neka S-line oprema, pa cca. do 5k € ili pričekat malo pa VW Passat Variant 1.9TDI 2005./'06./'07.

► Play ▌▌ Pause ■ Stop
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.10.2013 2:47 (DiRT).
14 godina
Vaš Auto Snova

Nikakve bjesne mrcine ili nesto... ovo je moj auto i nema dalje...

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/5/55/Morris_Mini_Cooper-1.jpg

18 godina
neaktivan
DiRT kaže...

Btw...ljudi, kaj bi vi prije uveli iz Njemačke, Audi A6 Avant od 2001.-2004. (1.9TDI 131KS), (2.4, 2.8, 3.0, po mogućnosti ugrađen LPG, jedino CO2 je tu problem jer su preko 200g/km) te naravno sa što boljom opremom iznutra, mehanički mjenjač, sicevi neka koža il kombinacija koža alcantara, neka S-line oprema, pa cca. do 5k € ili pričekat malo pa VW Passat Variant 1.9TDI 2005./'06./'07.

Kaj bi ja prije uveo? Auto star desetljeće i više? moraš biti munjen u glavu da po to ideš u njemačku...OSIM ako ga kupuješ jeftino za dijelove ...

16 godina
neaktivan
DiRT kaže...

Audi između ta dva. Manja šansa za skupi servis, odlično podnosi LPG, udoban, ogroman gepek, lijepo ide, još ako naletiš na Quattro. Stari vozi 2.8Q S-line, bež koža, po narudžbi rađen od prve vlasnice, 2000g. već 10g. skoro. 230tkm, nijedan veći kvar, samo potrošni materijal. Nema ugrađen plin {#}.. Dijelova imaš kod nas polovnih kao u priči za tu A6-icu, a za redovni servis nisu preskupi, filteri i ulje te ispod 1 000kn dođu. Jednom godišnje za takav auto nije previše. Preporuka 3.0 motor, najbolji izbor od tri koja si naveo i najnoviji ujedno (sam model je doživio redizajn ako se ne varam 2002 godine, podosta toga je poboljšano od interijera do ispuha, manja masa samog motora - alublok izrada, više snage, više momenta u odnosu na 2.8Q, manja potrošnja).

Za Passat nikad ne možeš biti siguran u kilometažu, pogotovo iz uvoza, a motori su bitno osjetljiviji kako na ulje tako i gorivo, i zahtjevaju više pažnje.

http://www.audiworld.com/features/tests/2002a6_3_0.shtml

Pogledaj samo kilometražu ovom primjerku..

http://www.njuskalo.hr/auti/audi-a6-3.0-v6-oglas-6329983

In the name of tragedy..
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.10.2013 13:30 (thedream).
15 godina
neaktivan
Lord_Marko kaže...

bas gledam malo po stranicama tim s autima. pa hebate svi auti imaju malo km. pa koji je vrag tim bogatunima, kupe si aute za par milijuna kuna onda ga voze jedanpud na mjesec ak i tolko? koja je poanta pokazati da imas vise para? 

nemaju vremena valjda

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
13 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Moj "auto" snova

Euro Truck simulator 2 Moderator 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
14 godina
protjeran
Vaš Auto Snova

S tim na startu podereš 90% autiju s ovog foruma, haha.

18 godina
neaktivan
daniel.hajdinjak666 kaže...

S tim na startu podereš 90% autiju s ovog foruma, haha.

to uopće nije točno, moment kamionu služi za potezanje tereta u prikolici a ne za "brzi" start

15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

da ne spominjemo da je većini max speed na oko 90kmh {#}

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
14 godina
protjeran
Ziga kaže...

Frend vozi Actrosa 1858 i kad otkači prikolicu traktor jednostavno leti. 580 KS bez polovinki na startu podere vecinu gradskih autiju.

Ne pricam na pamet, nego sam se vozil dosta put u njemu.

13 godina
neaktivan
nine kaže...

da ne spominjemo da je većini max speed na oko 90kmh {#}

pa to je vozilo od 40 tona,a ne formula 1

Euro Truck simulator 2 Moderator 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

pa no... to je namjensko vozilo, potegne on bez prikolice ali teško da bi se moglo reći da juri i do tih 90 {#}

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
18 godina
Vaš Auto Snova

moj auto iz snova je ...NOVI auto.  do sada tri puta ostvaren.

kad sjednes, onaj jedinstveni i nepovratni miris Novoga.  nista ne škripi,on prede i jedva ga čuješ.  pipkaš konzolu, siceve, gladiš mjenjač.

ideš u probni đir od 100km...vratiš se doma u garažu i pomaziš ga po haubi.

to je to.

to vam je ko sa ženama.  ti si taj koji mu je digao njufer i nitko drugi nije po njemu skakao ili špricao po zadnjem sjedištu.

expert za istrazivanje ruda i gubljenje vremena na bol-u.
17 godina
neaktivan
torrente kaže...

moj auto iz snova je ...NOVI auto.  do sada tri puta ostvaren.

kad sjednes, onaj jedinstveni i nepovratni miris Novoga.  nista ne škripi,on prede i jedva ga čuješ.  pipkaš konzolu, siceve, gladiš mjenjač.

ideš u probni đir od 100km...vratiš se doma u garažu i pomaziš ga po haubi.

to je to.

to vam je ko sa ženama.  ti si taj koji mu je digao njufer i nitko drugi nije po njemu skakao ili špricao po zadnjem sjedištu.

i di je tu onda zabava? pa jel si ti kupio auto ili on tebe?

zene koijma kidas njufer jedino sto znaju je rasiriti noge, a nekad i za to trebaju poticaj....

nema nista bolje nego onak prava milfaca 35+

Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
13 godina
neaktivan
nine kaže...

pa no... to je namjensko vozilo, potegne on bez prikolice ali teško da bi se moglo reći da juri i do tih 90 {#}

Scania sa 620 konjskih snaga i V8 motorom{#}

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice