taj seat mi se oduvijek svidao, dizel je relativan pojam tebi ce smetat, meni 5L/100 km nece smetat jel...interijer mi nije tolko bitan, iako mi se vise svida onaj interijer iz redizajna tog modela...bas zbog onakvog branika sam ga i stavio, kao usporedbu s onom malo sredenom astrom
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Taj auto mi je super, ali su ga shebali sa ovim sivim podrucjem oko radija...grozno
Stvarno volim Leona i Ibizu, ali interijer je bio ono... grozan. 
Koje kretencine,pa mamu im jebe
,ja bih sve pogazo,pa covjek je normalno vozio a ovaj kreten sa motorom staje ispred njega,oj kako bi ih pogazo,jos prate covjeka pa ja neznam ko bi tu normalno reagiro da te prati kordon kretena.
Zna li tko malo vise o 1.9 TDi motorima golf 6? Kakvi su su sto se tice pouzdanosti, imamo 4-ku 76kW TDi 2004 god i planiramo drugi auto kupiti posto je potreban pa ciljamo opet na golfa.
Zna li tko malo vise o 1.9 TDi motorima golf 6? Kakvi su su sto se tice pouzdanosti, imamo 4-ku 76kW TDi 2004 god i planiramo drugi auto kupiti posto je potreban pa ciljamo opet na golfa.
1.6TDi misliš?
Neznam u koju temu bih to postavio, ako sam fulao slobodno me preusmjerite u pravu.
Kupuje se auto do 2.500 eura. Gledam aute u susjednoj Sloveniji, dal se isplati ovo http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=7723085&show=1 il ima boljih opcija. LP
Lol, kod nas su 4500E.
1.6TDi misliš?
1.9 ne postoji? 1.6 je pak pre slab, a 2.0 je navodno nepouzdan.
1.6TDi misliš?
Zašto bi bio preslab? Zbog malog obujma?
1.6TDI ima 105 konja kao i stari 1.9TDI i dobar je za Golfa 6 , dobro ide i malo troši.
2.0TDI na kojeg ti misliš nije išao u 6-icu, u nju je išao novi CR dizel ( stari je bio PD) koji nije imao boljke starog 2.0 TDI i bile su 3 verzije snage ,110, 140 i 170 konja.
1.6TDi misliš?
Zašto bi bio preslab? Zbog malog obujma?
1.6TDI ima 105 konja kao i stari 1.9TDI i dobar je za Golfa 6 , dobro ide i malo troši.
2.0TDI na kojeg ti misliš nije išao u 6-icu, u nju je išao novi CR dizel ( stari je bio PD) koji nije imao boljke starog 2.0 TDI i bile su 3 verzije snage ,110, 140 i 170 konja.
Auto bi kupio otac ( >40g ), ne znam bi li mu 1.6 bio pre slab ili bi isao na jace, no vrlo vjerovatno na jace. Novije 6ice su znaci sto se 2.0 motora tice bolje i nema boljki od starog?
Treba vidjeti neki polovni a malo koristen ili novi tko zna.
Auto bi kupio otac ( >40g ), ne znam bi li mu 1.6 bio pre slab ili bi isao na jace, no vrlo vjerovatno na jace. Novije 6ice su znaci sto se 2.0 motora tice bolje i nema boljki od starog?
Treba vidjeti neki polovni a malo koristen ili novi tko zna.
Da, 2.0TDI u Golfu 6 nema nikakve veze sa starim 2.0TDI i nema tih problema. Nek proba provozat 1.6TDI-a i neka vidi jel mu dosta, a novog neće naći jer se više ne radi pošto je 7 došao, možda jedino ako je ostalo nekome na lageru 1 ili 2 komada u što sumnjam.
2.0 šesticu ćete kod nas prilično masno i platiti, neki bi (zlobno ili ne) dodali da se za taj novac može kupiti pošteni auto, cca. 15k eura. Pogotovo tu mislim na 320d BMW, koji ide 2010. godina sa razumnom kilometražom oko 15k za keš. Po ne samo meni, svijetovi, što se tiče nekakvih usporedbi, ako ih i ima uopće.
2.0 šesticu ćete kod nas prilično masno i platiti, neki bi (zlobno ili ne) dodali da se za taj novac može kupiti pošteni auto, cca. 15k eura. Pogotovo tu mislim na 320d BMW, koji ide 2010. godina sa razumnom kilometražom oko 15k za keš. Po ne samo meni, svijetovi, što se tiče nekakvih usporedbi, ako ih i ima uopće.
Kod nas 320D star 3godine za 15 tisuća eura? Ja ih nisam vidio još bogme, a da nije neka mućka.
2006 smo kupili golf 4 tdi 105 ks za 13k€ za 75000km, ovo je tu negdje slicno samo malo skuplje.
Kod nas 320D star 3godine za 15 tisuća eura? Ja ih nisam vidio još bogme, a da nije neka mućka.
Ovakav identičan sam u nedjelju baš išao gledati sa starim
, isto uvoz DE, samo manje km (116tkm), 15 500 eura je lik tražio do registracije, moguća provjera km, za keš. Sad jedino ako ćemo svaki auto iz Njemačke proglasiti mućkom i sa vraćenih 500.000km..ali sve se da provjeriti vrlo lagano.
, isto uvoz DE, samo manje km (116tkm), 15 500 eura je lik tražio do registracije, moguća provjera km, za keš. Sad jedino ako ćemo svaki auto iz Njemačke proglasiti mućkom i sa vraćenih 500.000km..ali sve se da provjeriti vrlo lagano.
jbg nije to baš malo km je da je BMW al opet
jbg nije to baš malo km je da je BMW al opet
Pod pretpostavkom da je kilometraža stvarna, cca. 120tkm njemačkih autobahnova je doslovce ništa. Imaš ih uredno i sa više od 300tkm na pojedinim njemačkim oglasnicima (bili službeni firmama). 
Dobro to se zalomi 1 il 2 auta da ih imaju za pogledat tu u HR, ovo ostalo je sve vani i nemreš ih pogledat uživo, a čisto sumnjam da bi bez neke kapare dovukli auto da se pregleda.
Jer jedno je kaj piše u oglasu, a drugo kad se pogleda i proba sve uživo.
Nije ni Golf bez kilometara..
Ja bi bez razmišljanja prije uzeo starije auto veće klase, nego novo, gradsko auto. Naravno ako se može održavati.
A taj dvoboj između tog Golfa i BMW-a, ako se može održavati, onda u svakom slučaju BMW. Ne vidim nikakvu prednost Golfa.
A taj dvoboj između tog Golfa i BMW-a, ako se može održavati, onda u svakom slučaju BMW. Ne vidim nikakvu prednost Golfa.
To je jedan izmišljen dvoboj, ja ga ne vidim..
@veki - Kad već imaš gotovinu, onda moraš ići na taj način i loviti prilike, čak kako kažeš - i uz proviziju/kaparu. Nema druge.
Po meni nije nikakva garancija uspješne kupnje što je jedan auto u HR, a drugi u DE. Oba mogu i ne moraju biti za*eb. Naravno da ga treba uživo vidjeti i provozati, čak i provjeriti. Bez provjere se to ne kupuje, od šasije do kilometraže. Nećeš dati za mjesec dana netko dođe na vrata da je auto prijavljen u Njemačkoj/Švici/Austriji kao ukraden.
@dream si mjenjal grijace nedavno? ak jesi koje si uzel?
To je jedan izmišljen dvoboj, ja ga ne vidim..
@veki - Kad već imaš gotovinu, onda moraš ići na taj način i loviti prilike, čak kako kažeš - i uz proviziju/kaparu. Nema druge.
Po meni nije nikakva garancija uspješne kupnje što je jedan auto u HR, a drugi u DE. Oba mogu i ne moraju biti za*eb. Naravno da ga treba uživo vidjeti i provozati, čak i provjeriti. Bez provjere se to ne kupuje, od šasije do kilometraže. Nećeš dati za mjesec dana netko dođe na vrata da je auto prijavljen u Njemačkoj/Švici/Austriji kao ukraden.
Kriva igra riječi.
Autić koji ide 330 km/h.
@dream si mjenjal grijace nedavno? ak jesi koje si uzel?
Nisam nisam, radio sam ulje i filter, termostat novi i senzor tlaka ulja. Grijače ću kroz mj.dana, kod mene ti ide Beru, 4kom, prva ugradnja. ima ih za siću, 50-60-70kn komad. Uštede dosta živaca zimi. Kad mi dođe novi MAF senzor, uzet ću i njih. Mijenjam polako te stvari zbog starosti km..sve je 1.ugradnja. Model za A3 taj Berua je GN855 tako nešto,zaboravio lol.
moral bi ih promjeniti jer su vec sigurno u banani. a i neznam kad su zadnji puta mjenjani
http://www.njuskalo.hr/auti/nissan-200sx-turbo-oglas-8527752
Hmm.. Prvo kad sam ovo vidio sam pomislio: vid' dobre ponude.. Pa kad sam kliknuo na pogledaj video, shvatio sam da ima ugrađen šugavu CA18DET mašinu, za koju dijelovi koštaju ko suho zlato, a mašina je totalna banana.. Tada sam već vidio da frajer ima još nekoliko videa, i da mu ovo nije prvi 200sx, i uviđah njegov video kak je razvalio s13 na autocesti.. I onda shvatih zašto niko nije kupio taj auto, kad frajer sve sam doma sklepa sa svojim ocem/bratom/stricom, i da svašta rade..
Čemu sam sve ovo pisao? Kakav malj moraš bit za boga miloga da makar ne promjeniš YT kanal ili obrišeš stare video zapise pa da makar ljudi ne vide šta si radio drugom autu(možda je čak riječ i o istom, onda je stvarno malj), jadan onaj koji kupi taj auto.. Ponajviše što će ga održavanje koštat bogatstvo, a i auto je sklepan od milijun dijelova, čini mi se čak da je bio karambola teška(limarija kod mašine nije ofarbana, al nemora značit)... Kakvih kraljeva ima na njuškalu, to je nevjerovatno...
Odvratan interijer
Slažem se, interijer kod Seata te generacije je zaostalo u 80tim godinama, isto vrijedi iza Ibizu, Alteu...previše neiskorištenog prostora na centralnom dijelu.
Osim toga taj auto 10k eura ne vrijedi
Da li je ovo istina? Mislim da bi bilo negdje objavljeno da je mjenjan zakon.
Nije istina, mladi vozači smiju voziti aute do 80kW, a ne do 85kW.
Moj auto snova jeeee... Aston Martin One77