Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 79.860
|
čitano: 18.222.840
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Vaš Auto Snova
Lord_Marko kaže...

je bil tdi? {#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}

naravno {#} i čadio je kako dizel treba čaditi.. {#}

ovo je bilo kod frenda na vixi, samo da vam pokažem zašto nije dobro imati bijeli auto dizel {#} BTW taj pijanac koji spava sam ja {#}

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
12 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

to mu je radi auspuha ima jedan moj drugar golfa 3 tdi i imo je slican auspuh dimo je kao lud i stavio je onda obicni auspuh i nije bilo dima samo kad ga stisne onda malo baci :D

Jedna je BOSNA ALLAHU EKBER
15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Netko je spominjao da je bio u Frankfurtu i da ima oko 700 slika pa ako mu nije problem uplodati mozda je zaboravio :)

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
13 godina
Vaš Auto Snova

Kakvi su crown akomulatori jer na autu je crko brener nakon 2 godine i sada kupio crown 100 ampera 

13 godina
protjeran
Vaš Auto Snova

Ako želiš akumulator u pravom smislu riječi, koji vrijedi svaku kunu kupi BANNER.

Nećeš požalit.

13 godina
Jarvan kaže...

Ako želiš akumulator u pravom smislu riječi, koji vrijedi svaku kunu kupi BANNER.

Nećeš požalit.

Imao sam ga do sad krivo sam napisao 100 ah isto crko nakon točno 2 godine (čelije su se prolile) a ima garanciju 2 godine i taman završila i sada dns dao 600 kn za ovo(inače košta 850 kn ali dobio popust za gotovinu)

16 godina
neaktivan
nine kaže...
Lord_Marko kaže...

ovo je bilo kod frenda na vixi, samo da vam pokažem zašto nije dobro imati bijeli auto dizel {#} BTW taj pijanac koji spava sam ja {#}

spulja je bomba! {#}

Faith divides us - Death unites us.
16 godina
neaktivan
nine kaže...
Lord_Marko kaže...

Nije ni čudo da si zamrzio dizle{#}

18 godina
Vaš Auto Snova

Uffff samo ukratko za danas. bil veliki ATV & Quad susret, u G. Stubici. uglavnom bilo je super, ja sam napravil oko 75km odprilike. strgan sam sada, ruke me bole, pa cu sutra opisat događaje i dodati vise slika. 

eto ovak je izgledal motor na kraju voznje... {#}

14 godina
protjeran
Vaš Auto Snova

Koja je razlika između ATV-a i quada?

18 godina
daniel.hajdinjak666 kaže...

Koja je razlika između ATV-a i quada?

Quad-sportski, rwd, na lanac,na brzine ali ima i automatik, pogodan za staze i driftanje.

ATV- "Radni", 4x4, reduktor, cvt prenos, blokada diffova. sporiji ali moze vuci prikolicu, puno dodataka za njega (ralica, dizalica...)

ATV ATV
Quad Quad
14 godina
neaktivan
zelenbic kaže...

Netko je spominjao da je bio u Frankfurtu i da ima oko 700 slika pa ako mu nije problem uplodati mozda je zaboravio :)

haha...ne brini se nisam zaboravio...malo traje, jer ih ima mnogo {#}

14 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Evo ga {#}

Malo da opisem dogadaje.

Bilo je genijalno!

Cim sam usao docekao me Lamborghini, a par metara dalje je bio Bugatti.Tamo je bilo toliko ljudi da sam ga samo sprijeda uslikao.U toj hali su jos bili VW, Seat i Porsche. Mercedes je sljedecu halu imao samo za sebe. 3 Kata. Na 1. su imali neku platformu na kojoj su vozili njihovi modeli.

Najveca steta je bila sto je kisa padala, tako da se vani nije puno toga odrzavalo, ali se kasnije vrijeme malo smirilo, pa se i to moglo vidjeti. Carlsson je vani imao malu prostoriju gdje su imali neki narancasti auto s crno ofarbanim svjetlima.Nisam odgonetnuo koji je to auto.

Audi je takoder imao manju halu za sebe. Kod njih je bio naopaki svijet {#}, a imali su i 2 premijere. Quattro i Nanuk.

Onda je dosla na red jedna hala, koja je bila vise tehnoloski orijentirana...vrlo zanimljivih stvari je bilo u njoj. Kao npr: Smart Dragster, ratni avion, i kombi koji izgleda ljepse nego neciji dnevni boravak.

Nakon toga sam otisao jesti.Pojeo sam Pizzu {#} 

Ipred mjesta gdje sam jeo je bilo nesto kao tuning okupljanje.

Sjedeca hala je bila jedna od boljih. U njoj su bili Mansory, Hamman, Brabus, Jaguar, TechArt i Alpina. Bild je rekao da je najljepsi auto (po njima) Mansoriev Ferrari u nekakvoj cudnoj crvenoj boji. Na tom mjestu je definitivno bila najveca guzva. Oko 5 minuta mi je trebalo da se priblizim autima. Ima na slikama kolika je guzva tu bila.

Nakon toga je vani bilo zanimljivog sadrzaja. Posto nikada nisam imao mogucnost voziti Gran Turismo na Thrustmaster 500 volanu bilo je vrijeme da i to isprobam. Zakon je! Neznajuci me brat uslikao dok sam taman izletio izvan staze :D

Nakon toga je na red dosla halagdje su bilo Subaru, Toyota, Renault i Opel. Kao i uvijek Renault je imao dosta futuristickog sadrzaja. Subaru je imao WRX Concept koji mi je bio jedan od najljepsih auta na sajmu osim jednog.

Imao sam priliku sjediti u BRZ-u, neznajuci da cu ubrzo voziti nesto slicno. To je bio moj osobni highlight svega.

Toyota GT 86 Gran Turismo Simulator. Bilo je genijano, nesto sto nisam nikada radio u zivotu. Auto se trese i radi pokrete onako kako ti vozis. Unutra je mrak, a na sajbi ti se projektira Nürburgring. Odvezao sam 2.44. Medu boljim vremenima, ako se uzme u obzir da nisam to nikada uzivo vidio, a kamoli vozio. 

Nakon toga sam bio u hali koju je BMW imao samo za sebe. Oni su takoder imali nekakvu stazu na kojoj su se vozili i3 i BMW i8. Oni su takoder imali simulator sa BMW DTM autom ali nazalost nisam imao vremena za to.

Sigurno sam dosta stvari zaboravio napisati, ali nema veze. Slika govori vise od 1000 rijeci, a ima 656 slika {#}

Evo link za album:

http://www.flickr.com/photos/102309219@N08/sets/

Najbolje bi bilo kada bi otisli na posljednju stranicu, ako hocete kronoloski pregledavati slike. Sve su slike u original kvaliteti tako da ako kliknete desni klik na slici i odaberete Original, otvoriti ce vam sliku u 5184 × 3456 rezoluciji.

A evo da vam pokazem svoju omiljenu sliku i najljepsi auto. NISSAN GTR.

Imao sam priliku sjesti u Nissana...Bilo je nevjerovatno. Osjecaj je genijalan sjediti u takvom stroju i drzati volan.

Kada sam pregledavao slike kod kuce, primjetio sam da me brat uslikao, taman kad sam usao i divio se unutrasnjosti {#}

PS. Ako vam se cinim maloljetan, nisam. Imam 20 godina i posto izgledam mlade svi me traze isprave gdje god da dodem {#}

Ako imate pitanja slobodno ih pitajte {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.9.2013 13:18 (coso9288).
15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

tadaam.. stigle felge, nisam obrisao prašinu prije slikanja, ali hebeno izgledaju {#}

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
15 godina
Vaš Auto Snova

uskoro planiram uzeti druga kolica pa sam naletio na jednu hondu

mišljenja?

16 godina
neaktivan
fear619 kaže...

mišljenja?

Izvana odlična, motor vrlo živ koliko sam se vozio u njoj sa kolegom s faksa, ali ta spejs šatl unutrašnjost i digitalija mi nikako nisu sjele. Udobnost ok, vozna svojstva isto, ali interijer mi nikako nije legao.

Potrošnja oko 10tke ako se dobro sjećam, prosječna, moram ga pitati opet.

16 godina
Vaš Auto Snova

Ako ti fan Honde ( ja, turbojc ) kaže da je auto super, ali unutrašnjost koma, onda znaš koliko je unutrašnjost koma. ali kažu ljudi da im je odlična, i da nije loša. Još samo da saznaš oznaku motora. 

Optimizam je nedostatak iskustva.
13 godina
Vaš Auto Snova

Što kažete na ovaj veliki servis za mazdu 323 sedan 2.0ditd još na sve ide 10% na kartice zbog akcije i jel bi po vama nešto mijenjali

znam da nema proizvođača ali pitam općenito

trgovina pegas

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.9.2013 21:17 (hrčak).
15 godina
neaktivan
fear619 kaže...

mišljenja?

meni se sviđa ta sedanka, a i motor mi se sviđa.. možda mi zadnja svjetla nisu 100% legla ali generalno mi je sexy.. jbg interijer je stvar ukusa, ja sam isto više za old school, ali nisam ni za luksuz i fancy brije. {#}

mislim da se može daleko ispod 10ke sa tim motorom i normalnom vožnjom. lukin accord je živi dokaz {#} a i moj kamionski motor iz 90tih troši 10ku po gradu {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.9.2013 21:29 (nine).
15 godina
neaktivan
coso9288 kaže...

Hvala, vidim super je bilo, koliko ti je trebalo da ovo uploadaš... {#}

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
16 godina
Vaš Auto Snova

ja subotu čenjđao GTT felge (imao drugi set u konobi koji stoji vec god dana u oglasu) za ovu solju xD

16 godina
neaktivan
nine kaže...

a i moj kamionski motor iz 90tih troši 10ku po gradu {#}

Nizbrdo bez dodavanja gasa..{#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.9.2013 7:52 (thedream).
13 godina
hrčak kaže...

Što kažete na ovaj veliki servis za mazdu 323 sedan 2.0ditd još na sve ide 10% na kartice zbog akcije i jel bi po vama nešto mijenjali

trgovina pegas

Jel mogu gdje jeftinije proći

15 godina
neaktivan
thedream kaže...

Nizbrdo bez dodavanja gasa..{#}

mehh di su mythbustersi kad ih trebaš {#}

16 godina
neaktivan
hrčak kaže...
hrčak kaže...

trgovina pegas

A možeš sve sa popisa sam kupovati, ako ti je do uštede, i naći nekog fušera, po mogućnosti koji radi u ovlaštenom inače ili tako nešto, pa njemu dati 300-400kn za rad umjesto ovima 700.

Može se uštediti siguran sam, bar 500kn kad bi se sve stavke zbrojile da sam ideš kupovati, pogotovo određene dijelove, filterija na stranu, to je škart, nema tu uštede, čak je bolje kupiti kvalitetniji filter.

Ulje mi se također baš ne dopada, 10W40 sipa valjda moj tetak u Golfa duju. Mislim da za tu cijenu imaš 5W40 ulja bez greške tipa Elf Excellium NF ili slično, je 505.00 a ne 505.01, ali nema veze, to nije PD motor koliko mi je poznato, pa nema neke štete.

Čak je pred zimu navodno preporučljivije nešto gušće ulje staviti, znači možeš i 5W30tku naći, dosta dobru.

13 godina
Vaš Auto Snova

Do sada je tata stavljao valvoline synpower 5w 40

to je 3650 popust je nekih 150 kn i to ispadne 3500 i još s time da mi netreba za pelud znači 3400  

a što vi kažete na trgovinu pegas moj tata bi već dns ostavio auto da mu je što prije gotov jel ima puno do posla (oko 25 km)

16 godina
neaktivan
hrčak kaže...

Do sada je tata stavljao valvoline synpower 5w 40

to je 3650 popust je nekih 150 kn i to ispadne 3500 i još s time da mi netreba za pelud znači 3400  

a što vi kažete na trgovinu pegas moj tata bi već dns ostavio auto da mu je što prije gotov jel ima puno do posla (oko 25 km)

A nek ostavi ako mu se žuri. Nemam iskustava s tom trgovinom nažalost, ne mogu pomoći. Ali ako mu je do uštede, a siguran sam kažem da se nešto da ušićariti još po tom popisu, nek traži fušeraj koji radi od sebe doma.

15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

http://www.motorna-ulja.hr/

tu imate super cijene ulja.. pogotovo ako se možete dogovoriti sa nekim frendom da se uzme veća količina, npr. 12l.

ja sam prije tjedan dana napravio servis, i išao sam isto na malo gušće ulje.

uzeo sam mobil 1 5w-50 a do sada sam točio castrol 10w-40.. ovo što sam uzeo je navodno odlično za starije motore, iako takva viskoznost nije preporučena u brošuri od auta.

što se pegasa tiče, jarvan je nedavno rekao da su najjeftiniji dijelovi za japance. naravno isti k brendovi kao i u tokiću i sl.

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.9.2013 8:22 (nine).
18 godina
Vaš Auto Snova

Sjela je 147-ica {#}

Eibach SportLine opruge, prema specifikacijama spuštaju 40-45 milimetara, jučer sam i mjerio, i točno tolko je sjeo auto {#}

PC RULES!!!
16 godina
neaktivan
thedream kaže...
hrčak kaže...
hrčak kaže...

trgovina pegas

A možeš sve sa popisa sam kupovati, ako ti je do uštede, i naći nekog fušera, po mogućnosti koji radi u ovlaštenom inače ili tako nešto, pa njemu dati 300-400kn za rad umjesto ovima 700.

Može se uštediti siguran sam, bar 500kn kad bi se sve stavke zbrojile da sam ideš kupovati, pogotovo određene dijelove, filterija na stranu, to je škart, nema tu uštede, čak je bolje kupiti kvalitetniji filter.

Ulje mi se također baš ne dopada, 10W40 sipa valjda moj tetak u Golfa duju. Mislim da za tu cijenu imaš 5W40 ulja bez greške tipa Elf Excellium NF ili slično, je 505.00 a ne 505.01, ali nema veze, to nije PD motor koliko mi je poznato, pa nema neke štete.

Čak je pred zimu navodno preporučljivije nešto gušće ulje staviti, znači možeš i 5W30tku naći, dosta dobru.

Nema veze sto je 10w40 ulje, ne zahtijevaju svi auti 5w40, a i taj mazdin dizel nije novi motor. A ovo sa guscim uljem pred zimu nije tocno, zimi bi bilo bolje rjede ulje jer se brze ugrije i lakse podmazuje na niskim temperaturama dok je motor hladan.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice