Prema riječima čovjeka koji nam održava auto, sve u redu, za sada, čak je iznenađen koliko je dobar, s obzirom da je auto na taksiju i da je skoro 80% vožnje kreni - stani grad. Jedino što planiram, kad se skupi lova, promijeniti zamašnjak, kad je tvornički otišao, uzeli smo jednomaseni jer je bio jeftiniji, ali šaltanje je sad neugodno, uvijek se osjeti trzaj.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ali jednomaseni je i dugotrajniji.. na koliko ste mijenjali dvomasenog? po meni neisplativa investicija, radije da malo trza nego da kupiš zamjenski dvomaseni koji će ti opet riknuti kroz 100-150k km.
kod mene je dvomaseni mjenjan sa kvacilom. znaci komplet sve. na oko 200tkm.
eto danas sam regal quada. sve skupa me izaslo oko 2600kn. znaci porez 500kn, tehnicki 600 i osiguranje 1500kn. stim da nisam dobil one nove tablice s onim plavim djelom nego one obicne kakve su i bile. Knjizice vozila vise nema, nego je prometna samo. Koja je redizajnirada i to jako jadno. imas oznake po abecedi u pojima i onda sastrane moras citati kaj koje bolje znaci. totalno bzvz. onda kad sam isao ovjeriti prometnu u policiju baba mi nije vjerovala da je to uistinu moj motor, te sam joj jos i vozacku morao kazati. kao ne vjeruje da imam 18 a imam 20. pa onda da nemam A kategoriju, a s b se po zakonu vozi cetverocikl pardon po novom "quadrocikl"
. i takve gluposti.
ali jednomaseni je i dugotrajniji.. na koliko ste mijenjali dvomasenog? po meni neisplativa investicija, radije da malo trza nego da kupiš zamjenski dvomaseni koji će ti opet riknuti kroz 100-150k km.
Nešto me forum zeza cijelo jutro, pa sad tek odgovaram. Mijenjan je na cca 225 tisuća km, još je uvijek bio originalan zamašnjak na autu. Na sve se čovjek navikne, pa i na to trzanje, što samo ponekad kod prebacivanja trzne toliko da te prepadne.
@mystik. da jer nemam nikakav bonus ni malus. pa mi je onda puna cjena. a i osiguranje je za dva putnika, te imam kao neku vrstu kaska. tak nes. moram jos detaljno precitati uvjete. ovoga da skuplje je jer je to 275ccm (ilitiga 300) ali je to klasa od 250ccm pa do 500ccm pa je skuplji razred. ovo za tablice mi bilo cudno, ja sam mislio da to s plavim poljem je nova eu tablica. jbg.
u petak najvjerojatnije dolazim u VZ. te i drugi tjedan tak da nije frka. bumo se culi jos 
E fino, hvala. Do 2000kn bi mogao podnijeti trenutno, taman.
Ode novi kožnjak u kramp od auta, čitaj..
ovaj ford previse kopira aston martina, pogledajte mu prednji kraj.
Dečki, šta ste vi u frankfurtu ili ste pokupili te slike odnekud s neke stranice?
Ima tolko dobrih slika pravih autiju na Forum.hr, a ti ljepiš samo šugavu VAG konfekciju?! Ne kužim....
Pa nisam stavil audi, a prije su bile slike merceva?
Stavil sam slike onih koji su mi zanimljivi. Naravno da je tu uvijek dobar Porsche(gle opet VAG) i eventualno novi 308. 
@ramz...
Da bar jesam. :D Forum.hr, a sve fotke su zapravo sa autoforum.cz
Zivotna nemoguca zelja za auto RR Wraith!!
nova superb mi se cini dosta ugladenijom ! a o 911 50th ann. da ne govorim
http://www.topgear.com/uk/car-news/690bhp-brabus-b63s-is-here-2013-09-11
Ima tolko dobrih slika pravih autiju na Forum.hr, a ti ljepiš samo šugavu VAG konfekciju?! Ne kužim....
Pa nisam stavil audi, a prije su bile slike merceva?
Stavil sam slike onih koji su mi zanimljivi. Naravno da je tu uvijek dobar Porsche(gle opet VAG) i eventualno novi 308. 
@ramz...
Da bar jesam. :D Forum.hr, a sve fotke su zapravo sa autoforum.cz
ovaj bentley continental je jedan od najljepsih auti ikad, savrsen je.
evo ovdje vecina !! http://www.topgear.com/uk/promotion/frankfurt-motor-show-2013
i btw http://www.topgear.com/uk/photos/20yearsofcars-mag-promo (iako po meni ovdje skoro opce nisu imali utjecaja james jeremy i richard) so much diesels here !
dobil sam ponudu da zamjenim Forda za A3 1.9TDi 105ks. 2006g, 130k km uz nesto malo nadoplate. Posto covjek dobiva blizance pa mu treba veci auto tj gepek.
nekak nisam bas za zamjenu. jest da je audi i da ima manje km ali je stariji i neznam mu povjest. ali opet po zakonu ga smijem voziti... kaj mislite da ste na mome mjestu?
je*en mi je ovaj novi cl, tj s coupe..kad sam vidio prvo slike nisam bio odusevljen jer prednji kraj lici na cla a zadnji na passata cc, al sad kad vidim slike normalnih ljudi a ne one usminkane auto je bomba...i onaj ko kaze da ima ruznu/losu unutrasnjost je bolestan covjek..najbolja unutrasnjost ikad, nema mu ravne
dobil sam ponudu da zamjenim Forda za A3 1.9TDi 105ks. 2006g, 130k km uz nesto malo nadoplate. Posto covjek dobiva blizance pa mu treba veci auto tj gepek.
nekak nisam bas za zamjenu. jest da je audi i da ima manje km ali je stariji i neznam mu povjest. ali opet po zakonu ga smijem voziti... kaj mislite da ste na mome mjestu?
Većina će reć mijenjaj jer je Audi, a i mladom dečku bolje stoji kompakt nego monovolumen
Šalu na stranu, provozaj tog Audija, vidi kako ti se sviđa u vožnji, interijer i ostalo pa onda razmisli o zamjeni. Još ako bolje znaš tog čovjeka, znaš i kako vozi i održava auto. 1.9 TDI je dobar motor, malo više brunda jer je PD, ali dobro ide i malo troši, a dijelova ko u priči.
Ako su stvarni kilometri i ako je auto redovito održavan mislim da ne bi trebalo bit problema, dobar je to auto.
Jel iz uvoza il je kod nas kupljen?
Neki koji mi se sviđaju..
Švedska čuda i jedan amerikanac (ako se nevaram)?

XC60 je makina i pol, izvozao sam ih 10tak, fenomenalni su, kako vani, tako i unutra...motor D5 sa 185ks je prava mjera, auto LETI (sve dok se DPF ne napuni jel xD, onda ide kao da ima 20ks xD)
jedna slikica putne brzine xD
Upravo to što veki kaže, odi sa nekim tko ima iskustva pogotovo sa VAG autima - sjedni, provozaj, autoput bar kraća relacija obavezna, lagano pustiš-pridržavaš volan na 100-120km/h, vidiš da li zanosi u stranu, ispitaj što je na njemu zamijenjeno, a što te čeka, npr. zupčasti itd., u kakvom su stanju diskovi(4), pakne, gume, amortizeri, obavezno izmjeriti kompresiju negdje. Ne bi ga bilo loše odvesti do Meića na preventivni servis, tj.pregled vozila prije kupnje, čovjek ima ogromno iskustvo i dobro radi (čuo iz prve ruke). Nije skupo a možeš dosta saznati.
Inače zamjena kao i svaka ima za i protiv naravno, kvalitetom sigurno nećeš biti razočaran kao i voznim osobinama, minus je - manje mjesta, i činjenica da ne znaš pretjerano na čemu si, no ni to nije problem saznati, jedan ovakav servis gore i sve je puno bistrije.
Inače 2006. godina je apdejtan model, dosta toga je opet ispravljeno, ako se ne varam taj ima prednju masku izvedenu iz jednog dijela (već negdje od 2005.) i ako je imalo držao do auta taj tip mirne duše bi ga mogao uzeti.
Ako nisi za zamjenu, naravno - ništa. Pogotovo kad uzmeš nekakav sentiment u obzir i pozitivno iskustvo sa Fordom, da te nikad nije izdao na cesti.
EDIT: Eh da, nije ti naodmet i malo pronjuškati audiklubhrvatska forum, ima par tema baš za A3 8P.
Spremam se za posao, taman na prozoru zakopcavam kosulju, a 50m nize na cesti prolazi crveni NSX *.*
Koji lijepi pocetak dana.
Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Spremam se za posao, taman na prozoru zakopcavam kosulju, a 50m nize na cesti prolazi crveni NSX *.*
Koji lijepi pocetak dana.
Da si imao Google Glass sada bi to mogao podijeliti s nama