Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 79.915
|
čitano: 18.404.774
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
Vaš Auto Snova

Ne po cilindru, već po litri zapremnine.

A klasa (i CLA) imaju 2.0 355ks (360) što im daje 177.5ks (180) po litri i to je najviše što serijski automobil ima.

14 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

a i zvuk je ajme .. 

Some say that he resined a job in Rome to have a fulltime job in here in London and that all of his legs are hydraulic... all we know is, he's called the Stig.
15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

povijest AMG-a u par riječi.. hrpa sirove snage, track time-ovi zaqrac {#}

iako mi auto nije ni najmanje privlačan, mislim da bi im ovo mogla biti prekretnica loše reputacije što se tiče upravljivosti i zabave pri vožnji..

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
17 godina
neaktivan
Re: Vaš Auto Snova
nine kaže...

iako mi auto nije ni najmanje privlačan, mislim da bi im ovo mogla biti prekretnica loše reputacije što se tiče upravljivosti i zabave pri vožnji..

E nine moj avatar je ljepsi...

Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

@luka_cro

{#}{#} jbg tvoja je slikana instagramom {#}

@hacker

false claims FTW, jbg nešto moraju u marketinšku kampanju staviti {#} zeleno označeni, svi redom serijski proizvedeni i jači hp/l...

žuto označeni, pravi inženjering koji zapravo treba cijeniti..

Highest specific engine output (power/unit displacement)

Petrol/Gasoline (naturally aspirated) piston engine - 118.81 kW (161.5 PS; 159.3 hp) per litre - 2009 Caparo T1 415.35 kW (565 PS; 557 hp) 3.496 L [10]

Petrol/Gasoline (forced-induction) piston engine - 151.3 kW (206 PS; 203 hp) per litre - 2004 Mitsubishi Lancer Evolution VIII FQ400 302 kW (411 PS; 405 hp) 2.00 L I4 [11]

Biofuel piston engine - 167.69 kW (228 PS; 225 hp) per litre - 2013 Koenigsegg Agera R 838.5 kW (1,140 PS; 1,124 hp)

Diesel engine (naturally aspirated) - 33.38 kW (45.4 PS; 44.8 hp) per litre - 1993 Mercedes E 300 Diesel 100 kW (136 PS; 134 hp) DIN 2.996 L OM606 I6

Diesel engine (forced-induction) - 93.33 kW (126.9 PS; 125.2 hp) per litre - 2012 BMW M550d 3.0 L I6 triple-turbo 280 kW (381 PS; 375 hp) DIN

Pistonless rotary engine (naturally aspirated) - 140.5 kW (191.0 PS; 188.4 hp) per litre - Mazda RX-8 Renesis 184 kW (250 PS; 247 hp) JIS 1.3 L

Pistonless rotary engine (forced-induction) - 158.46 kW (215.4 PS; 212.5 hp) per litre - Mazda RX-7 206 kW (280 PS; 276 hp) JIS 1.3

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.7.2013 21:10 (nine).
14 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

nisu rekli za to nego da je najjaci 4-cilindras na svijetus serijske proizvodnje. da nije sa 4 turba itd da nije streettuned, 

Some say that he resined a job in Rome to have a fulltime job in here in London and that all of his legs are hydraulic... all we know is, he's called the Stig.
15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

lancer gore, 4 cilindra, 1 turbo... streettuned?

da i ja sam bio najjači klinac na kvartu izuzev mirka, slavka, stribora, luke, darija, marija, maria itd itd...?

17 godina
Vaš Auto Snova

sad sam poceo radit na benzinskoj pa perem aute(sajbe). i nagledam se dosta ljepih auta, no danas je doso neki deda od 60+ godina, njemac, mercedes s klasa, uzivo sam kad sam ga prao.

14 godina
neaktivan
mar123 kaže...

sad sam poceo radit na benzinskoj pa perem aute(sajbe). i nagledam se dosta ljepih auta, no danas je doso neki deda od 60+ godina, njemac, mercedes s klasa, uzivo sam kad sam ga prao.

Nadam se da obaviš posao kako treba, a ne da dođeš kao neke ženskice tek toliko da umoće ruke.{#} 

Watercooled CPU. Bubni PP, ako te nešto zanima :) Sponsored by Noiseblocker.
17 godina
protjeran
Hacker002 kaže...

Ima autoexpress na youtubeu njihovu usporedbu, tj A45 i CLA45, i mislim da i nakon testa ni oni neznaju šta bi uzeli. Oba izgledaju vrhunsko i nebi ni ja znao koji uzet

Meni je za te pare bolji izbor BMW 1M. Jer ipak sportski Mercedesi i Audi su kopije BMW-a, odlične kopije ali ipak kopije. A i sigurno bolje leži na cesti i zabavniji za voziti jer je to ipak M odjel.

A complex man drawn off of simplicity.
15 godina
mar123 kaže...

jednom nam je takav dao 100 kn jer nije imao sitnije...kolko si dobio €?

Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
17 godina
protjeran
Vaš Auto Snova

A ovo je san.

BMW M3 CSL, olakšana verzija (E46). 360 KS, godina proizvodnje 2004.-2006. Jednostavno automobilsko savršenstvo, nije ni čudo što je bio niz godina experts no.1. Drži vrijeme na
Nurburgringu 7:50, a ispred su samo Ferrariji, Lamborghini, GTR i takvi superauti. Takav balans automobila je neviđen, 360KS a takvo vrijeme.

17 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

BEAST!

Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
17 godina
domac5 kaže...
mar123 kaže...

jednom nam je takav dao 100 kn jer nije imao sitnije...kolko si dobio €?

ma njemci najmanje daju, jer to su sve nasi ali sto zive i rade vani, dao je 10 kn. neka zena iz italije sa nisanom nekim suvom(nisam vidio koji) je dala 20 kn, onda neki slovenac dao 2 eura(ima neku krntiju), pravi stranci nedaju prat jer niti ne kuze sto ja ocu od njih.

16 godina
Vaš Auto Snova

Nije dugo trebalo da se pojavi  BMW fanboy

17 godina
protjeran
mystik kaže...

Jesi možda propustio riječ ''Meni''? Imaš TD ako se ne slažeš, nije potrebno baljezgat i trollat temu.

16 godina
Vaš Auto Snova

Pa da se iščitati jedino kako je tebi m1 bolji izbor. Za ostatak posta u kojem baljezgas kako je mercedes kopija sportskog bmwa i velicas m odjel teško je uklopiti onaj "meni" s obzirom na način na koji su tvrdnje i argument izneseni. 

16 godina
neaktivan
mystik kaže...

Evo jos jednog {#}

Ta a klasa mi je super autic prvenstveno zbog dizajna koji je konacno zanimljiv i mladima a ne samo starudiji ali to se ni ne treba usporedivat sa 1M... pogon na sva cetiri, nije to to... a zvuk ima za qrac naspram drugih amg-ova... sve u svemu to je po meni ljepsi golf r32...

BMW - Sheer driving pleasure {#}
16 godina
bik kaže...

šta te točno zanima?, fantastican auto i motor

Potrosnja najvise ! Između ostalog , citao sam da ljudima na motorima koji su napravljeni do 02/2010 izgaraju klipovi , jest da je rijetkost , kako te zapadne model , pa sam malo skeptican u vezi toga !

Inace da , prekrasan auto{#}

Music As A Weapon !!
Poruka je uređivana zadnji put pet 5.7.2013 1:09 (Haf932).
18 godina
nine kaže...

Jajane, AMG nikad nije bio za brze prolaske kroz zavoje, već za prolazak zavoja sa škripom guma, under i oversteerom gdje ti upravljaš autom a ne kompjutor..uvjek je bio auto s kojim se zabaviš i uživaš dok voziš..

epic kaže...

Meni je za te pare bolji izbor BMW 1M. Jer ipak sportski Mercedesi i Audi su kopije BMW-a, odlične kopije ali ipak kopije. A i sigurno bolje leži na cesti i zabavniji za voziti jer je to ipak M odjel.

Naravno, kao što je i Pagani kopija Koenigsegga. Daj nemoj trovat, čim je M odma je auto do neba..sigurno

15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

svaki auto od čudo konja i sirovom akceleracijom je u jednu ruku zabavan.. ali sigurno će ti više zabave pružiti i malo slabiji auto koji je za razliku od AMG-a kroz povijest ekšli izbalansiran i upravljiv..

i BTW ne kužim, ali to je bio kompliment za AMG sa moje strane.

ah i BTW na zadnjem pogonu se ne javlja understeer {#}

16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Strašni ste..{#}

Faith divides us - Death unites us.
15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

bokte šta je ovo tu na Rabu haha :)

14 godina
neaktivan
DuMe kaže...

bokte šta je ovo tu na Rabu haha :)

Previše GTA.

Watercooled CPU. Bubni PP, ako te nešto zanima :) Sponsored by Noiseblocker.
13 godina
neaktivan
epic kaže...

A ovo je san.

BMW M3 CSL, olakšana verzija (E46). 360 KS, godina proizvodnje 2004.-2006. Jednostavno automobilsko savršenstvo, nije ni čudo što je bio niz godina experts no.1. Drži vrijeme na
Nurburgringu 7:50, a ispred su samo Ferrariji, Lamborghini, GTR i takvi superauti. Takav balans automobila je neviđen, 360KS a takvo vrijeme.

Ja bi radije onog audija pored {#}

18 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Živo me interesira sad koliko vremena, novca treba da taj Opel bude opet u voznom stanju

(što se tiče ispiranja soli, sušenje elektronike i bla bla...)

Nadam se iskreno da nije ništa ulja iscurilo u naš plavi Jadran, inače švabi ili gastrabajteru odmah poslati račun za čišćenje mora

18 godina
Vaš Auto Snova
Neznam za auto i za slanu vodu. Ali znam za quad koji je uso u preduboku vodu pa ga je zalijalo najprije na usisu i potom na ispuhu. Uglavnom odserafili karb, ocistili ga, iskinuli ispuh te ga ocjedili. izvadili svjecicu, okrenuli masinu da ispljune vodu. iscedili sva ulja. Stavili novi benzin isprali masinu jos jedanput s uljem. Zakurbljali i upalila je. Malo trokirala dok nije svu vlagu bacila i to je to ukratko. Jos dan danas motor radi bez greske. Elektronika nije nastradala samo je akumulator krepal ubrzo. A sad za slanu vodu neznam. Vjerojatno nebi nis bilo da se ocisti odmah a na dulje staze hrđa.
18 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Pa ta Corsa..voda se zavukla u instrumentnu ploču, nagriza tiskane vodove, isti oksidiraju, crkne auto-radio/navigacija, moduli klime, ABSa i slično...

hrpa problema nastane

18 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Valjda bi ga sad trebalo natoćat u bazen destilirane vode. {#}

Da se skine sva sol, sve ispere i onda samo pričekat da se osuši..

18 godina
Vaš Auto Snova

Ili zakopati u kontejner riže {#}

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Poruka je uređivana zadnji put pet 5.7.2013 13:26 (rooswelt1991).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice