Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 79.914
|
čitano: 18.400.280
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
Vaš Auto Snova

Da malo digresiram od chatta i kolko čiji audi povuče, nova mazda 3 mi je zgodna ovako na slici.
Trebalo bi ju vidjeti sa normalnom opremom i registracijom na prednjem grillu.
http://www.vecernji.hr/auti/nova-mazda-3-prostranija-stedljivija-laksa-clanak-494761
http://dnevnik.hr/vijesti/automotiv/focus-i-golf-cuvajte-se-stigla-je-nova-mazda-3---292497.html

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Izgleda extra.

Faith divides us - Death unites us.
16 godina
Vaš Auto Snova

Ukus.

Meni te čvalje izgledaju odurno naprijed. Kad sam 6icu vidio nedavno u gradu sa tim čvaljama. Ajd na njoj još nekak, al na trojci mi djeluje previše.

+ Užasna motorizacija, čak imaju 4 motora u ponudi, jedan dizel 2.2 od 150KS i 3 benzinca od 100, 120 i 165 konja.

18 godina
Re: Vaš Auto Snova
mystik kaže...

Ukus.

Meni te čvalje izgledaju odurno naprijed. Kad sam 6icu vidio nedavno u gradu sa tim čvaljama. Ajd na njoj još nekak, al na trojci mi djeluje previše.

+ Užasna motorizacija, čak imaju 4 motora u ponudi, jedan dizel 2.2 od 150KS i 3 benzinca od 100, 120 i 165 konja.

Pa neznam šta je užasno na tim motorima, tvrde da su revolucionarni sa
izravnim ubrizgavanjem, E-loop kondenzatorima, najvećim omjerom kompresije za benzince, 14:1 i pritom
izvrsnog okretnog momenta za benzince i vrlo niskom potrošnjom?
a mazda 3 će imati drugačiji grill od šestice: njoj je registracija ispod, na trici će
registracija biti posred usisa, pa će ga vizualno prepoloviti. evo usporedbe u donjim slikama.
Meni se čini ok. Platforma od Forda Focusa mi je isto plus.
Samo je šteta što će zahvaljujući našim zakonima pojeftiniti starudija iz uvoza,
a japanci i općenito novi auti vjerojatno poskupjeti :/

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
16 godina
nine kaže...

ma pisana max brzina ti je realno uvijek dosta manja nego što auto može navući.. meni u papirima piše 201..

čisto sumnjam da i ruske-u piše 220  {#}

to sta pise u papirima znaju biti debilane...

meni je u papirima petarde pisalo 180, a auto ide 203 tvornicki...nisam se usudio nategnuti vise od 190 xD

ostatak papira je ispravno, da nebi netko mislio da mi nije GTT u papirima :P

a u meganu mislim da pise 183 ili 187, neznam...ali mislim da i to nije tocno, iako je 18X

16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Slabe su vam nešto te brzine, pa novi fićo vas može pratit do 220Km/h, dok abarth verzija potegne do 240Km/h {#}

15 godina
neaktivan
1BIT kaže...

Slabe su vam nešto te brzine, pa novi fićo vas može pratit do 220Km/h, dok abarth verzija potegne do 240Km/h {#}

Pise i na mom Golfu skoro 320km/h na satu pa cisto sumnjam da moze ic i 250...

The future is Fusion - AMD
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.7.2013 17:09 (MaXt0r).
16 godina
1BIT kaže...

kakve veze ima to sta koliko pise? frendu na cliu 1.4 75ks pise 260, a ide 170...

meni je vaznije koliko sto blize mozes doci kraju urica :D a ja sam uspio u tomu :P

17 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Meni na Audiju pise 260kmh, a dok sam nasisan onda ide i prek 300...

Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
16 godina
overhaul kaže...

Pa neznam šta je užasno na tim motorima, tvrde da su revolucionarni sa
izravnim ubrizgavanjem, E-loop kondenzatorima, najvećim omjerom kompresije za benzince, 14:1 i pritom
izvrsnog okretnog momenta za benzince i vrlo niskom potrošnjom?
a mazda 3 će imati drugačiji grill od šestice: njoj je registracija ispod, na trici će
registracija biti posred usisa, pa će ga vizualno prepoloviti. evo usporedbe u donjim slikama.
Meni se čini ok. Platforma od Forda Focusa mi je isto plus.
Samo je šteta što će zahvaljujući našim zakonima pojeftiniti starudija iz uvoza,
a japanci i općenito novi auti vjerojatno poskupjeti :/

Ne kažem da je na motorima nešto užasno, kažem da je ponuda motora užasna.

Imaju čak 4(ČETIRI) motora u ponudi. Konkurencija ima 10tak. A oni bi htjeli bit premium marka. Ukoliko to ne planiraju proširiti, jadna li im majka. 

A što se tiče tvrdnji o revoluciji, tvrdili su i da im je novi automatik bolji od DSGa.{#}

Inače, mazda djelom ide dolje. Nove cijene su već u cijenicima, doduše za stari model i motorizaciju.

13 godina
protjeran
Vaš Auto Snova

Poludit ću, pa di naći prednje farove ovakve s zasebna 3 kućišta i lećom???

http://flameroad.com/pics/Daewoo/b7/46/6193_Daewoo-Nubira-SX_3.jpg

Apsolutno sve trgovine sam preletio po netu, nigdje naći za kupiti, a viđam ih po internetu na autima.

15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

evo baš sam i ja malo poškicao i ne mogu naći ništa..

vjerojatno se radi o retrofitanim projektorima. evo ti mali tutač od pol čuke pa si pogledaj http://vimeo.com/1593165

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
13 godina
protjeran
nine kaže...

evo baš sam i ja malo poškicao i ne mogu naći ništa..

vjerojatno se radi o retrofitanim projektorima. evo ti mali tutač od pol čuke pa si pogledaj http://vimeo.com/1593165

Tnx na tutu, znam to, biti će neki DIY na lampama ak ne nađem.

Štos je u tome kaj se određen broj primjeraka napravio s takvim lampama, i BILO ih je za kupiti, najveća je misterija zašto ih više nema...

16 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...

kakve veze ima to sta koliko pise? frendu na cliu 1.4 75ks pise 260, a ide 170...

meni je vaznije koliko sto blize mozes doci kraju urica :D a ja sam uspio u tomu :P

Pa vidim da svi gledate u te vurice i išćitavate vrijednosti sa njih i mislim da nije problem natjerati auto da mu vurica pokazuje 200/210/220km/h (tj maksimum), al ne kužim šta vam to znaći kada to nije brzina kojom trenutno vozite, neznam koliko vas je imalo priliku proći pored mjeraća brzine na cesti i sad tebi auto pokazuje 200Km/h, a tabla na cesti 180Km/h... neznam dali je kod svih auta isto, mislim da brzinomjer točno pokazuje do 120Km/h, poslje poćne lagati o brzini, tj pokazuje više nego stvarno... moje pitanje je ćemu se hvalit kako auto ide 200km/h, kad je ta vrijednost išćitana sa brzinomjera... {#}

17 godina
Vaš Auto Snova

ja na navigaciji imam brzinomjer i pokazuje isto koliko i sat, mozda odstupa za 2-3.

18 godina

konkretno sam prije tjedan dana u Oroslavju kraj toga proso i pokazal mi je 120kmh a ja sam se vozao 40. tak da ni ti mjeraci brzine nisu tocni. jedino gps

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.7.2013 21:48 (Lord_Marko).
15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

ima jedan mjerač brzine na ljubljanskoj na potezu vrbani-prečko .. zblesira se svaki put kada prođem sa više od 120 {#}

@1BIT

pogledaj onaj video sa preludom što sam stavio na prošloj stranici.. lik pokazuje brzinu i na čukici i na navigaciji i ista je.

BTW varao sam se, ono je ipak h22 ali swappani. čukica mu ostala od 2.0 {#}

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.7.2013 22:18 (nine).
16 godina
1BIT kaže...

Pa vidim da svi gledate u te vurice i išćitavate vrijednosti sa njih i mislim da nije problem natjerati auto da mu vurica pokazuje 200/210/220km/h (tj maksimum), al ne kužim šta vam to znaći kada to nije brzina kojom trenutno vozite, neznam koliko vas je imalo priliku proći pored mjeraća brzine na cesti i sad tebi auto pokazuje 200Km/h, a tabla na cesti 180Km/h... neznam dali je kod svih auta isto, mislim da brzinomjer točno pokazuje do 120Km/h, poslje poćne lagati o brzini, tj pokazuje više nego stvarno... moje pitanje je ćemu se hvalit kako auto ide 200km/h, kad je ta vrijednost išćitana sa brzinomjera... {#}

Vozim se svaki dan pokraj. Ne ovog sa slike, nego tu kod nas. 

Na svakom autu je to različito. Što je manja brzina to je točnija. Recimo kod mojeg golfa je to 3-5% do nekih 60km/h, poslije je to 5-7%. No to je moja osobna procjena na temelju BCa, urice i mjerača(pa je lako moguće da je to zapravo tih 5%). Sad još kad spremim tablet i nav gore, + mi dođe OBDII čitač pa i podatci u aplikaciju i onda bi mogao točnije reć. 

Recimo na starom Golfu dvojci doma je 10% više na urici nego na mjeraču.  
Na Fabiji nisam testiral, možda jednog dana.  

16 godina
Vaš Auto Snova

Dali ima tko kakva iskustva sa VW Sciroccom 1.4TSI 118kW / 160 HP ? ( zadnji model )

Music As A Weapon !!
18 godina
Vaš Auto Snova

Vidio nekidan na moru novi CLA, crni, 250 sa AMG paketom. Je*ote sto auto dobro izgleda, na slikama mi je pomalo neskladan, al uzivo je brutala stvarno. Usliko bi ga al bio je mrak pado a drugi dan ga vise nije bilo..

17 godina
neaktivan
Hacker002 kaže...

Vidio nekidan na moru novi CLA, crni, 250 sa AMG paketom. Je*ote sto auto dobro izgleda, na slikama mi je pomalo neskladan, al uzivo je brutala stvarno. Usliko bi ga al bio je mrak pado a drugi dan ga vise nije bilo..

Istina, ja sam ga vidio prvi put kad je bila izlozba u CityCenterOne, prekrasan auto.

Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
16 godina
Hacker002 kaže...

ja ne bih znao koga odabrati izmegu A i CLA...

16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

CLA bi bez pola sekunde razmišljanja uzeo, auto monstruozno izgleda, vjerojatno još bolje sa AMG paketom..

Faith divides us - Death unites us.
18 godina
Vaš Auto Snova
Rađe bi novu Mazdu 6 ili a4 nego cla. Meni dosta opcenito mercedes djeluje napuhano. Niti mi se ne sviđa.
18 godina
RuskeGTT kaže...
Hacker002 kaže...

ja ne bih znao koga odabrati izmegu A i CLA...

Ima autoexpress na youtubeu njihovu usporedbu, tj A45 i CLA45, i mislim da i nakon testa ni oni neznaju šta bi uzeli. Oba izgledaju vrhunsko i nebi ni ja znao koji uzet

17 godina
Haf932 kaže...

Dali ima tko kakva iskustva sa VW Sciroccom 1.4TSI 118kW / 160 HP ? ( zadnji model )

šta te točno zanima?, fantastican auto i motor

16 godina
Vaš Auto Snova

<3

18 godina
Vaš Auto Snova

Ruske vidi ovo

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=UIHZ5_t1UXc

Alpha9 E63 AMG sa 850+ ks

kaže ovako

60-130mph (100-180km/h):

Alpha E63 AMG - 6.58 seconds

Ferrari Enzo - 7.00 seconds

SLR McLaren - 7.24 seconds

Porsche Carrera GT - 7.3 seconds

Ferrari 458 - 7.8 seconds

Corvette ZR1 - 7.8 seconds

Bolesno..i kaže u videu da je to samo turbo i "tune" (kaj god im to značilo, valjda je mapa repogramirana), i kao da to nije još cijeli paket..a moment je prešao 1000Nm odavno..al će ovo biti brutalno kad završe...

Sjećam se kad sam nedavno gledo CLS63 od Renntecha sa 700ks koji je isto bio početna verzija,a bio je bolestan..šta mogu napravit to je fascinantno

14 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

svi kazu da je a malo zabavnija za vozit i tocnija, jer s cla su nesto malo minjali ali oba su aaaaaaa ..

Some say that he resined a job in Rome to have a fulltime job in here in London and that all of his legs are hydraulic... all we know is, he's called the Stig.
17 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Okey, koji sad auto na kraju ima najvise konja po cilindru?
Svaki put gledam novi video i upravno taj auto ima najvise, trenutno lik tvrdi da nova A klasa ima najvise... 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice