Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 79.915
|
čitano: 18.406.807
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
Vaš Auto Snova

http://www.kip.ba/?p=214157 

Hahahah kakav jadnik.
Ima za Touarega, a nema za tankat ga kod nas. xD 

- Psiho246
16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Samo da vas malo sve skupa pozdravim, bio u Dalmaciji, čudo eto - tjedan dana bez foruma/kompa..{#}{#}{#} Vrnuo se maloprije, do dolje je auto bio blaga koma, do negdje pola puta, začepljenje žešće - nije preko 120 htio i to valjda nizbrdo, onda je malo došao sebi.

U povratku sada sve super, samo dolio antifriza i dest.vode, dobro da sam gledao, ispod trećine posude je bilo, ne znam kako se to dogodilo uopće, zamutio s destiliranom pola/pola i sve pet, drugo sve u redu.

Došao sa 200kn dolje, po ZG i 336km do Ši, nije mi se rezerva upalila bilo je još unutra..oko 6L, malo manje s klimom. Do gore isto tu negdje, 200-220kn i sad još mrvu po ZG 20tak km.

Čitamo se, odo raspremat torbe..

Faith divides us - Death unites us.
17 godina
neaktivan
Re: Vaš Auto Snova
thedream kaže...

Samo da vas malo sve skupa pozdravim, bio u Dalmaciji, čudo eto - tjedan dana bez foruma/kompa..{#}{#}{#} Vrnuo se maloprije, do dolje je auto bio blaga koma, do negdje pola puta, začepljenje žešće - nije preko 120 htio i to valjda nizbrdo, onda je malo došao sebi.

U povratku sada sve super, samo dolio antifriza i dest.vode, dobro da sam gledao, ispod trećine posude je bilo, ne znam kako se to dogodilo uopće, zamutio s destiliranom pola/pola i sve pet, drugo sve u redu.

Došao sa 200kn dolje, po ZG i 336km do Ši, nije mi se rezerva upalila bilo je još unutra..oko 6L, malo manje s klimom. Do gore isto tu negdje, 200-220kn i sad još mrvu po ZG 20tak km.

Čitamo se, odo raspremat torbe..

cek malo, nije htio preko 120?
onda ti to nije od zacepljenja, nesto drugo te zeza.
nemoguce da je samo od zacepljenja. moji dizli koliko god bili zacepljeni, stavis u trecu i full gas i odcepi se za pol minute i dalje ide ko zmaj {#} 

Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
18 godina
Vaš Auto Snova

neznam kak vi ali ja u zadnje vrijeme, prije nego se upalim rezerva stisnem malo auto da se spuse i onda idem tocit. znaci to je oko 2-3km kako kad. posto moj auto vidi autoputa jedanput ili dvaput na mjesec, pa na taj nacin prepusem prve 3 brzine do crvenoga. i mogu reci da mi se i potrosnja smanjila i opcenito motor je zivahniji.

16 godina
neaktivan
luka_cro kaže...

nemoguce da je samo od zacepljenja. moji dizli koliko god bili zacepljeni, stavis u trecu i full gas i odcepi se za pol minute i dalje ide ko zmaj {#} 

Ja već navikao, svaki put nakon 4-5mj. Zagreba bez trunke otvorene ceste, u komadu ista priča. Tako da bi rekao da su dizne bile začepljene, nema šta drugo biti kad je u povratku preko 170 htio, naravno za probu samo par sekundi dal može.

Svaku brzinu sam tjerao full gasom i nema šanse, neće pa neće. Moguće i da komp ubaci u neki defektan safe mod, vrag zna, ali htio nije. Tek od pola puta prema dolje, kad sam stao, ugasio auto, ponovo upalio, onda je lovio 150-160. U povratku kako sam rekao, i preko 170.

Iako iznad ograničenja i prilično opasno s mojim gumama (5g.), smiješno je bilo vidjeti kako se miče A8 novi ispred u jednom momentu, frajer mi se valjao unutra.{#}{#}{#} To je ta, proba, 170 bila, jel. On valjda tempomat na 150 namjestio i gleda TV lik, kad ono - the smradddddd ga riješio..{#}

17 godina
neaktivan
thedream kaže...

ma samo tjeraj dok jos ide {#}

Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
17 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Šta voziš uopće? Nekad pohvatam, pa se s vremenom zaboravi.

The guy who wants too much risks losing absolutely everything. Of course, the guy who wants too little from life might not get anything at all.
17 godina
neaktivan
TIR669 kaže...

Audi S3 TDI {#}

16 godina
neaktivan
TIR669 kaže...

Luki ne znam bi li stisnuo čvrgu od smijeha ili platio cugu..{#} Taman bio našao na engleskom ibeju prednji grill od S3, cca. 300kn sa poštarinom, to bi bio cirkus tek da me onda vidio u retrovizoru, sletio bi tip s ceste od smijeha..

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.6.2013 21:00 (thedream).
16 godina
Psiho246 kaže...

http://www.kip.ba/?p=214157 

Hahahah kakav jadnik.
Ima za Touarega, a nema za tankat ga kod nas. xD

ima pravo...sta mislis da bi ti da zivis u slo gdje je benzin masu kvalitetniji, tankirao kod nas to smece razrijedeno? pogotovo u ovakav auto, jos ako je V10 TDI ili neki bluemotion i slicno, pa da mu se zacadi sve unutar motora?

16 godina
odjavljen
RuskeGTT kaže...

ima pravo...sta mislis da bi ti da zivis u slo gdje je benzin masu kvalitetniji, tankirao kod nas to smece razrijedeno? pogotovo u ovakav auto, jos ako je V10 TDI ili neki bluemotion i slicno, pa da mu se zacadi sve unutar motora?

Nemoj pričati gluposti.

Svi smo mi Mentalist.
16 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...

Jesi čitao novi Auto-Bild? Ima zgodan test kompakt-klase..

http://www.autobild.de/artikel/golf-gti-125i-a-250-sport-focus-st-test-4256798.html

15 godina
Vaš Auto Snova
zapravo i ne prica bas gluposti... imam susjeda koji radi u svicarskoj i povremeno dode tu i kaže kako mu ovdje auto trosi 13-14 l goriva a tamo 9 l...radi se o bmw 3 sa benzinskim 2,8 motorom
Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
16 godina
odjavljen
Vaš Auto Snova

Može biti zbog drugih faktora, ja u Rijeci trošim 7 a u ZG 5.5l. A i u HR se prodaje hrvatsko, bosansko, mađarsko i austrijsko gorivo, pa je opet glupo uspoređivati. Također nisu sve pumpe iste, negdje su prljavi spremnici, itd. Ali u Hr (na Urinju)  se ako ništa drugo proizvodi najkavlitetniji dizel, to što ga se ne proizvodi dovoljno i ne prodaje svugdje zahvalite Mađarima i privatizaciji...

Svi smo mi Mentalist.
16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Da,ali nije isto 5,i 2 litre. 

Može biti svašta,tlak u gumama,asfalt, promet i slično. No opet možda ima nešto. 

Optimizam je nedostatak iskustva.
15 godina
neaktivan
thedream kaže...
luka_cro kaže...

Ja već navikao, svaki put nakon 4-5mj. Zagreba bez trunke otvorene ceste, u komadu ista priča. Tako da bi rekao da su dizne bile začepljene, nema šta drugo biti kad je u povratku preko 170 htio, naravno za probu samo par sekundi dal može.

Svaku brzinu sam tjerao full gasom i nema šanse, neće pa neće. Moguće i da komp ubaci u neki defektan safe mod, vrag zna, ali htio nije. Tek od pola puta prema dolje, kad sam stao, ugasio auto, ponovo upalio, onda je lovio 150-160. U povratku kako sam rekao, i preko 170.

Iako iznad ograničenja i prilično opasno s mojim gumama (5g.), smiješno je bilo vidjeti kako se miče A8 novi ispred u jednom momentu, frajer mi se valjao unutra.{#}{#}{#} To je ta, proba, 170 bila, jel. On valjda tempomat na 150 namjestio i gleda TV lik, kad ono - the smradddddd ga riješio..{#}

Kod mog Golfa se isto to zna desit al kad ga se stisne uz neku stranu. Samo pocne nesto pistat i na displeju pokaze "Abgas Werkstatt" i ogranici brzinu na 65km/h. Kad se ugasi auto i ponovo upali moze ic normalno ali i dalje nekoliko kilometara svijetli neka zuta lampica i onda se i ona ugasi. Kad se ide po ravnici nikad se ne upali samo uz stranu...

The future is Fusion - AMD
13 godina
Vaš Auto Snova

Tako se isto i na laguni pali lampica i auto izgubi snagu. Ali se upali samo kad se voziš u četvrtoj brzini ispod 2k obrtaja. Čitao sam po netu i piše da je možda problem u egr ventilu da ga treba očistit.

16 godina
neaktivan
domac5 kaže...
zapravo i ne prica bas gluposti... imam susjeda koji radi u svicarskoj i povremeno dode tu i kaže kako mu ovdje auto trosi 13-14 l goriva a tamo 9 l...radi se o bmw 3 sa benzinskim 2,8 motorom

Naravno da mu tu troši više goriva kad gazi BMW-a jer je naša murija potkupljivija nego Švicarska{#}

16 godina
Vaš Auto Snova

Akcija počinje otprilike na 24 minuti. {#}

18 godina
Vaš Auto Snova

evo jedne korisne stranice za sve vozace Ford-a.

znaci unese se VIN broj vozila te se mogu saznati mnoge stvari od vozilu.

primjerice moj C-Max je proizveden 20.11.2007. a ja mislio 2008 {#} pa navodno imam neka sportska prednja sjedala {#}

proizveden za hrv trziste... uglavnom vidi se sve o vozilu, s kojom opremom je dosao, boja, klimatizacija itd.

17 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Ovo je ultimativna tema o autima ovdje tako da evo jedna vijest... Sebastian Loeb je danas na Pikes Peaku u Peugeotu 208 srušio rekord staze za više od minutu  {#} 8:13.878 je novi rekord, 9:51.278 je bio prijašnji. Prosječna brzina 145.27 km/h.

The guy who wants too much risks losing absolutely everything. Of course, the guy who wants too little from life might not get anything at all.
16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Rally u Novom Vinodolskom, pobjedu je odnjela posada Šebalj, Klinc u škodi fabiji s2000, svaka čast momcima {#}

16 godina
TIR669 kaže...

Ovo je ultimativna tema o autima ovdje tako da evo jedna vijest... Sebastian Loeb je danas na Pikes Peaku u Peugeotu 208 srušio rekord staze za više od minutu  {#} 8:13.878 je novi rekord, 9:51.278 je bio prijašnji. Prosječna brzina 145.27 km/h.

sta nije bio 9:02?

a i lako im sad kad je sve asfaltirano...za pyckice...bi vidjeli ove danasnje vozace da su vozili pred 20g i vise kad je bilo sve soder

16 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...

sta nije bio 9:02?

a i lako im sad kad je sve asfaltirano...za pyckice...bi vidjeli ove danasnje vozace da su vozili pred 20g i vise kad je bilo sve soder

9.02.192 je osobni rekord Rhys-a Millen-a INFO

Bio je i prijenos uživo, al neznam, sad se više nemože pokrenut =S KLIK

13 godina
protjeran
Vaš Auto Snova

Teta mi kupuje novi auto-mali

sada gleda između chevrolet spark 1-0 68 ks i renault twingo 1.2 75 ks

chevrolet košta 69000 kn sa skoro full opremom a renault košta 68000 sa osnovnom opremom

i po vama koji je bolji

ovo je oprema spark-a

• ABS
  • 6 zračnih jastuka
  • servo upravljač
  • klima uređaj
  • stražnja sjedala djeljiva u omjeru 60/40
  • centralno zaključavanje
  • električni podizači prednjih stakala
  • radio CD MP3, 4 zvučnika
  • USB utičnica
  • 14' aluminijski naplatci
  • daljinsko centralno zaključavanje
  • podešavanje upravljača po visini
  • džepovi na poleđini prednjih sjedala
  • ogledala u štitnicima za sunce sprijeda
  • svjetla za maglu
  • električni podizači stražnjih prozora 
  • kontrole radija na upravljaču
  • info ekran

A ovo je oprema od twing-a

http://www.renault.hr/media/cjenici/att6bd3ecac74ac4639b24c1e6d64c0fdc9/Akcijski_cjenik_Twing_0104.pdf

samo ovo osnovno

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.7.2013 8:46 (krex).
16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Moj glas za novi Twingo.

15 godina

na njezinom mjestu, chevy aveo... ne znatno veći, a više opreme, mjesta u gepeku i actualy mjesta na zadnjoj klupi... u toj klasi i yaris, clio, mazda2.... kad kažem u toj klasi mislim na veličinu

Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Mislim da i dalje traje akcija na novu Fiestu, svakako provjeriti..

http://2.ford.hr/download/cjenik/Fiesta_akcijski_cjenik_Q2_2013_2.pdf

27 000kn popust..(bio)

A auto mi je osobno odličan, čak i 82ks ne zvuči loše na 1.25i mali duratec motor, Ambiente oprema ima sve za početak i ugodnu vožnju.

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.7.2013 8:55 (thedream).
13 godina
protjeran
Vaš Auto Snova

Koji chevrolet aveo najnoviji ili

rekla je da neće potrošiti više od 10000 € 

i sada koji je najbolji za te novce

15 godina

novi auto za 10 000€? uf.... slab izbor za te pare....

Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice