Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 79.917
|
čitano: 18.428.773
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Praona izgleda kao Rejmondova garaža/dvorište. Što li već. XD

Optimizam je nedostatak iskustva.
16 godina
Re: Vaš Auto Snova
Hacker002 kaže...

zato sto je x3

fak retardiran sam...X3 i je...

turbojc kaže...

Praona izgleda kao Rejmondova garaža/dvorište. Što li već. XD

jeste

16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

A vidi vidi ipak je. Ajooj,onda ćeš se ti nagledati još više dobirh automobila,to je nula bodova. ;D

Jel prima još njih? 

15 godina
neaktivan
turbojc kaže...

A jel se ne drže i Hondini motori isto na dva mjesta,i stoje na nekakvoj špici tamo skroz dole? U motornom prostoru. nine javljaj se,ti i tvoji swapovi. :P

mislim da su kod mene 3 nosača, ili čak i 4...

sigurno je jedan naprijed i po jedan lijevo na getribi i desno na motoru, a možda čak i iza motora prema kabini ima jedan, za njega nisam zicer

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
16 godina
neaktivan
Ibrahim kaže...

Šta mislite o ovom mercedesu

Frend s faksa ga je imao u limuzinskoj verziji, trošio je ko Grdović po gradu..samo sipaj, inače je auto kao zid što se čvrstoće i robusnosti tiče, imaš osjećaj unutra da voziš  Merc klasu iznad.

Ja bi dizel ipak potražio na tvom mjestu, i to CDi novije generacije.

Faith divides us - Death unites us.
13 godina
neaktivan
thedream kaže...
Ibrahim kaže...

Šta mislite o ovom mercedesu

Frend s faksa ga je imao u limuzinskoj verziji, trošio je ko Grdović po gradu..samo sipaj, inače je auto kao zid što se čvrstoće i robusnosti tiče, imaš osjećaj unutra da voziš  Merc klasu iznad.

Ja bi dizel ipak potražio na tvom mjestu, i to CDi novije generacije.

Stari mi ima ovakvog,ali 250 td {#}

16 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...

bio je jos jedan A6 novi karavan, brutala senzori za parking sa ekranom cim ubacsi u rikver se digne iz konzole i pokazuje ti auto i prepreke...

Ovo ima i novi Yaris {#}

s.f. - s.n.
16 godina
neaktivan

Baš ovakvo nešto Yaris nema...

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
13 godina
Vaš Auto Snova

Dam se kladit da se je osječaš isti kada voziš Audi A6 sa 3.0 tdi ili 3.0 fsi i kada voziš Toyotu Yaris s 1.0 benzincem od 50-60 konja ! 

15 godina
neaktivan

Kakve to ima veze.

1.0 motor ima 70KS sto je po meni izvrsno, a jos bolje 1.33 sa 100KS, sta ce ti vise za takav auto, nikakvih problema oko odrzavanja, mala potrosnja, odlicno.

I opet ne shvacam 3.0 TDI, cemu, za po gradu, jasno mi je da mu treba motor posto je ogromno i tesko krme, ali, bezveze.

16 godina
neaktivan
BMK kaže...

Kakve to ima veze.

1.0 motor ima 70KS sto je po meni izvrsno, a jos bolje 1.33 sa 100KS, sta ce ti vise za takav auto, nikakvih problema oko odrzavanja, mala potrosnja, odlicno.

I opet ne shvacam 3.0 TDI, cemu, za po gradu, jasno mi je da mu treba motor posto je ogromno i tesko krme, ali, bezveze.

Nemoj, ajde..opet čisti trolež i glupe usporedbe, kakve veze ima jedno s drugim? Yaris cijeli je veličina haube A6-tice, nemoj se loviti na jeftine trolololo spike i dječje usporedbe.

Stari mi ima A6, cura ima Yaris, i tako već godinama, znam o čemu pričam. Jednostavno na to ne treba uopće odgovarati, Yaris je kontejner od auta za A6-ticu, zalupi vratima na jednom, pa na drugom, poslušaj zvuk i drugo ti ni ne treba. A kamoli da idemo u nekakve detalje.

Potpuno debilno i apsurdno, i ove spike - auto za grad, auto za put, auto za ovo, ono, tko zna voziti i parkirati - može si i autobus priuštiti. Spretnije se vrzlati po Zagrebu sa Yarisom ali to opet nema veze s ničim, totalno neusporedivi auti, veličina mu je za sve ostalo minus, kao što je tu plus, i ekonomičnost nekakva, koja to i nije previše, jer isto vole popiti benzinci, dok je D4-D kao upaljač..

Nema problema oko održavanja, ali svejedno nije jeftino jer je i Toyotin servis prilično skup, ali kažem - uopće se uvlačiti u takve usporedbe, rekao sam neću, a opet meljem, je užas.. Stvarno ono, nepotrebno.

13 godina
Vaš Auto Snova

Audi je teško krme zato što ima negdje 200 puta više opreme od Yarisa i takav auto poput A6 nije namjenjen da ga svaki dan vozaš po gradu nego je namjenjen za poslovne ljude koji voze duže relacije . 

16 godina
neaktivan
Rucipe kaže...

Audi je teško krme zato što ima negdje 200 puta više opreme od Yarisa i takav auto poput A6 nije namjenjen da ga svaki dan vozaš po gradu nego je namjenjen za poslovne ljude koji voze duže relacije . 

Ti si stvarno 1997. godište? Mislim logično mi je i sve objašnjava, ali bezveze pitam da si potvrdim..

I nije Audi teško krme zbog opreme već zato što mu je 3.0TDi motor sa getribom i svim ostalim pod haubom teži od Yarisa praktički. Nisu uopće ista klasa auta i ne možeš to uspoređivati, ni po čemu.

Pusti usporedbe, položi vozački lijepo prvo, vozi smireno, neopterećeno, budi sretan uopće ako ćeš imati što voziti, i čuvaj glavu na ramenu, i glave drugih sudionika u prometu. Pusti aute u smislu usporedbi i fascinaciju u domenu mašte..

17 godina
Rucipe kaže...

a?

stari od moje frendice ima a7 i fura ga po gradu stalno, a veci je auto od a6, tako da teorija ti ne valja. po tebi bi netko tko ima a6 trebo kupit jos jedan auto da ga vozi svaki dan.

16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Iskreno,meni su to gluposti. Audi A6 A8 poslovni auto,voze ga samo poslovni ljude na duže relacije. Mislim onos,ad ćeš mi tu vozit 2 tone u koju možeš strpat 7 ljudi,i još imaš prtljažnik od ohoho litara ( ne da mi se na netu gledat koliko ) i sad je to kao poslovan auto. mislim,a sam ćeš se voziti u njemu na relaciji Zagreb - Osijek. Nikad mi se to nije sviđalo. Ljepše je vidjeti čovjeka u odijelu u autu koji nije Audi ili BMW. 

14 godina
neaktivan
turbojc kaže...

Iskreno,meni su to gluposti. Audi A6 A8 poslovni auto,voze ga samo poslovni ljude na duže relacije. Mislim onos,ad ćeš mi tu vozit 2 tone u koju možeš strpat 7 ljudi,i još imaš prtljažnik od ohoho litara ( ne da mi se na netu gledat koliko ) i sad je to kao poslovan auto. mislim,a sam ćeš se voziti u njemu na relaciji Zagreb - Osijek. Nikad mi se to nije sviđalo. Ljepše je vidjeti čovjeka u odijelu u autu koji nije Audi ili BMW. 

Mercedes {#}  

Some say that he resined a job in Rome to have a fulltime job in here in London and that all of his legs are hydraulic... all we know is, he's called the Stig.
16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Dis ti uopće vidio poslovnog čovjeka u Mercedesu? {#}

14 godina
neaktivan
turbojc kaže...

Dis ti uopće vidio poslovnog čovjeka u Mercedesu? {#}

https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSzjYxENkaNJmpYVVc4rC-CkiT7wHUVBrdneoarsBMFrG-1b0SbtA

Some say that he resined a job in Rome to have a fulltime job in here in London and that all of his legs are hydraulic... all we know is, he's called the Stig.
15 godina
Vaš Auto Snova
nije vise ni Mercedes ni Audi mjerilo nicega... kad samo vidim kakvi ih idioti voze
Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
14 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

lik koji zivi od mene ako ima 30godine skidan kapu a ima porsche cayenne ferrari 360 i mercedes s klasu..tatin sin .. mozda ga je neko vidia po splitu Bijeli Porsche Cayenne i crni ferrari

16 godina
neaktivan
Saint96 kaže...

Hahaha očekivao sam nekog napuhanog polugolog tipa,al može i ovo. {#}

Btw,Kerumov mali? Pa svi znaju za njega! 

14 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

ne ovo je neki bozic caca mu ima ''teretanu'' malo novac pere.. :D  bar san tako cua

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.6.2013 12:08 (Saint96).
16 godina
odjavljen
Vaš Auto Snova

Ja znam u kojoj praoni Ruske radi.. {#}

Svi smo mi Mentalist.
16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Ma onda ništa čudno! Imat će joštakvih auta sigurno. :D

Znamo i mi. {#}  

17 godina
Jakovp kaže...

Ja znam u kojoj praoni Ruske radi.. {#}

u kojoj?

16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Čitaj temu pa ćeš vidjeti. 

14 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Koji zvuk.. jedini hatchback normalsize uz megan rs kojeg bi uzea ! 

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.6.2013 13:09 (Saint96).
16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Sad mi je kolega na poslu pokazao neke svoje aute i slike iz djetinjstva, Fiat 124, 125 coupe sport, 132 gls limuzina, ajmeeee

13 godina

Moj brat je 1997. Ja sam 1993 .Ovo je njegov profil samo što ja s vremena na vrijeme uletim malo na ovu temu :) 

16 godina
odjavljen
mar123 kaže...

u kojoj?

Ne smijem otkrivati privatne podatke na forumu. Osim ako on to ne dozvoli. Počinje s F, jel tako Ruske {#}

Svi smo mi Mentalist.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice