Praona izgleda kao Rejmondova garaža/dvorište. Što li već. XD
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
zato sto je x3
fak retardiran sam...X3 i je...
Praona izgleda kao Rejmondova garaža/dvorište. Što li već. XD
jeste
A vidi vidi ipak je. Ajooj,onda ćeš se ti nagledati još više dobirh automobila,to je nula bodova. ;D
Jel prima još njih?
A jel se ne drže i Hondini motori isto na dva mjesta,i stoje na nekakvoj špici tamo skroz dole? U motornom prostoru. nine javljaj se,ti i tvoji swapovi. :P
mislim da su kod mene 3 nosača, ili čak i 4...
sigurno je jedan naprijed i po jedan lijevo na getribi i desno na motoru, a možda čak i iza motora prema kabini ima jedan, za njega nisam zicer
Šta mislite o ovom mercedesu?
Frend s faksa ga je imao u limuzinskoj verziji, trošio je ko Grdović po gradu..samo sipaj, inače je auto kao zid što se čvrstoće i robusnosti tiče, imaš osjećaj unutra da voziš Merc klasu iznad.
Ja bi dizel ipak potražio na tvom mjestu, i to CDi novije generacije.
Šta mislite o ovom mercedesu?
Frend s faksa ga je imao u limuzinskoj verziji, trošio je ko Grdović po gradu..samo sipaj, inače je auto kao zid što se čvrstoće i robusnosti tiče, imaš osjećaj unutra da voziš Merc klasu iznad.
Ja bi dizel ipak potražio na tvom mjestu, i to CDi novije generacije.
Stari mi ima ovakvog,ali 250 td 
bio je jos jedan A6 novi karavan, brutala senzori za parking sa ekranom cim ubacsi u rikver se digne iz konzole i pokazuje ti auto i prepreke...
Ovo ima i novi Yaris 
Baš ovakvo nešto Yaris nema...
Dam se kladit da se je osječaš isti kada voziš Audi A6 sa 3.0 tdi ili 3.0 fsi i kada voziš Toyotu Yaris s 1.0 benzincem od 50-60 konja !
Kakve to ima veze.
1.0 motor ima 70KS sto je po meni izvrsno, a jos bolje 1.33 sa 100KS, sta ce ti vise za takav auto, nikakvih problema oko odrzavanja, mala potrosnja, odlicno.
I opet ne shvacam 3.0 TDI, cemu, za po gradu, jasno mi je da mu treba motor posto je ogromno i tesko krme, ali, bezveze.
Kakve to ima veze.
1.0 motor ima 70KS sto je po meni izvrsno, a jos bolje 1.33 sa 100KS, sta ce ti vise za takav auto, nikakvih problema oko odrzavanja, mala potrosnja, odlicno.
I opet ne shvacam 3.0 TDI, cemu, za po gradu, jasno mi je da mu treba motor posto je ogromno i tesko krme, ali, bezveze.
Nemoj, ajde..opet čisti trolež i glupe usporedbe, kakve veze ima jedno s drugim? Yaris cijeli je veličina haube A6-tice, nemoj se loviti na jeftine trolololo spike i dječje usporedbe.
Stari mi ima A6, cura ima Yaris, i tako već godinama, znam o čemu pričam. Jednostavno na to ne treba uopće odgovarati, Yaris je kontejner od auta za A6-ticu, zalupi vratima na jednom, pa na drugom, poslušaj zvuk i drugo ti ni ne treba. A kamoli da idemo u nekakve detalje.
Potpuno debilno i apsurdno, i ove spike - auto za grad, auto za put, auto za ovo, ono, tko zna voziti i parkirati - može si i autobus priuštiti. Spretnije se vrzlati po Zagrebu sa Yarisom ali to opet nema veze s ničim, totalno neusporedivi auti, veličina mu je za sve ostalo minus, kao što je tu plus, i ekonomičnost nekakva, koja to i nije previše, jer isto vole popiti benzinci, dok je D4-D kao upaljač..
Nema problema oko održavanja, ali svejedno nije jeftino jer je i Toyotin servis prilično skup, ali kažem - uopće se uvlačiti u takve usporedbe, rekao sam neću, a opet meljem, je užas.. Stvarno ono, nepotrebno.
Audi je teško krme zato što ima negdje 200 puta više opreme od Yarisa i takav auto poput A6 nije namjenjen da ga svaki dan vozaš po gradu nego je namjenjen za poslovne ljude koji voze duže relacije .
Audi je teško krme zato što ima negdje 200 puta više opreme od Yarisa i takav auto poput A6 nije namjenjen da ga svaki dan vozaš po gradu nego je namjenjen za poslovne ljude koji voze duže relacije .
Ti si stvarno 1997. godište? Mislim logično mi je i sve objašnjava, ali bezveze pitam da si potvrdim..
I nije Audi teško krme zbog opreme već zato što mu je 3.0TDi motor sa getribom i svim ostalim pod haubom teži od Yarisa praktički. Nisu uopće ista klasa auta i ne možeš to uspoređivati, ni po čemu.
Pusti usporedbe, položi vozački lijepo prvo, vozi smireno, neopterećeno, budi sretan uopće ako ćeš imati što voziti, i čuvaj glavu na ramenu, i glave drugih sudionika u prometu. Pusti aute u smislu usporedbi i fascinaciju u domenu mašte..
a?
stari od moje frendice ima a7 i fura ga po gradu stalno, a veci je auto od a6, tako da teorija ti ne valja. po tebi bi netko tko ima a6 trebo kupit jos jedan auto da ga vozi svaki dan.
Iskreno,meni su to gluposti. Audi A6 A8 poslovni auto,voze ga samo poslovni ljude na duže relacije. Mislim onos,ad ćeš mi tu vozit 2 tone u koju možeš strpat 7 ljudi,i još imaš prtljažnik od ohoho litara ( ne da mi se na netu gledat koliko ) i sad je to kao poslovan auto. mislim,a sam ćeš se voziti u njemu na relaciji Zagreb - Osijek. Nikad mi se to nije sviđalo. Ljepše je vidjeti čovjeka u odijelu u autu koji nije Audi ili BMW.
Iskreno,meni su to gluposti. Audi A6 A8 poslovni auto,voze ga samo poslovni ljude na duže relacije. Mislim onos,ad ćeš mi tu vozit 2 tone u koju možeš strpat 7 ljudi,i još imaš prtljažnik od ohoho litara ( ne da mi se na netu gledat koliko ) i sad je to kao poslovan auto. mislim,a sam ćeš se voziti u njemu na relaciji Zagreb - Osijek. Nikad mi se to nije sviđalo. Ljepše je vidjeti čovjeka u odijelu u autu koji nije Audi ili BMW.
Mercedes
Dis ti uopće vidio poslovnog čovjeka u Mercedesu? 
https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSzjYxENkaNJmpYVVc4rC-CkiT7wHUVBrdneoarsBMFrG-1b0SbtA
lik koji zivi od mene ako ima 30godine skidan kapu a ima porsche cayenne ferrari 360 i mercedes s klasu..tatin sin .. mozda ga je neko vidia po splitu Bijeli Porsche Cayenne i crni ferrari
https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSzjYxENkaNJmpYVVc4rC-CkiT7wHUVBrdneoarsBMFrG-1b0SbtA
Hahaha očekivao sam nekog napuhanog polugolog tipa,al može i ovo. 
Btw,Kerumov mali? Pa svi znaju za njega!
ne ovo je neki bozic caca mu ima ''teretanu'' malo novac pere.. :D bar san tako cua
Ja znam u kojoj praoni Ruske radi.. 
Ma onda ništa čudno! Imat će joštakvih auta sigurno. :D
Znamo i mi.
Ja znam u kojoj praoni Ruske radi.. 
u kojoj?
Čitaj temu pa ćeš vidjeti.
Sad mi je kolega na poslu pokazao neke svoje aute i slike iz djetinjstva, Fiat 124, 125 coupe sport, 132 gls limuzina, ajmeeee
Moj brat je 1997. Ja sam 1993 .Ovo je njegov profil samo što ja s vremena na vrijeme uletim malo na ovu temu :)
u kojoj?
Ne smijem otkrivati privatne podatke na forumu. Osim ako on to ne dozvoli. Počinje s F, jel tako Ruske