Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 79.476
|
čitano: 17.177.186
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Vaš Auto Snova

ja kupujem one neke jeftine na petrolovoj pumpi. pa izvadim onu gumu i premjestim na org. fordove brisace. tak me dođe jeftinije.

@thedream opet mi je krepalo zadnje svjetlo. zahrđao kontakt i pukao kontakt.  ford {#}. navecer cu poslat mail direktno u njemacku, ima da mi posalju 10 komada. niti pola godine nije izdrzalo...

15 godina
neaktivan
Re: Vaš Auto Snova
Lord_Marko kaže...

ja kupujem one neke jeftine na petrolovoj pumpi. pa izvadim onu gumu i premjestim na org. fordove brisace. tak me dođe jeftinije.

@thedream opet mi je krepalo zadnje svjetlo. zahrđao kontakt i pukao kontakt.  ford {#}. navecer cu poslat mail direktno u njemacku, ima da mi posalju 10 komada. niti pola godine nije izdrzalo...

E to je nezgodno, razumijem bijes. Ja sam baš ugradio neki dan stražnje diskove, kontrole podizača i to osvjetljenje rege što sam bio fotkao ovdje. Također smo provjerom starog kontakta skužili da je gecrkt i da mora sve van, dobro mi došlo da kod Audija sve ide u kompletu, ne samo plastika i žarulja od 5kn {#}. Tako da sam sve zamijenio, jedina jebada je bila što moraš gepek rasklopiti straga, plastiku, praktički do golog lima, da bi došao do instalacija za svjetla tablica. Sreća eto imam super meštra koji inače radi u ovlaštenom servisu pa je sve bilo u 10min gotovo.

Mogu ti samo reći da tražiš instalaciju cijelu, onako kako sam ja dobio, i lijevu i desnu, onda će biti dobro i idućih godina korištenja. Nema koristi od samo plastike i žarulje kad je unutra kontakt i sve ostalo u koma stanju..Vidi što Ford nudi u tom smislu, koliko bi te koštalo ono što sam ja dobio i nude li to odvojeno od onoga što su ti već naplatili, da duplo ne kupuješ? Samo instalaciju da si uzmeš.

Faith divides us. Death unites us.
17 godina
thedream kaže...
Lord_Marko kaže...

E to je nezgodno, razumijem bijes. Ja sam baš ugradio neki dan stražnje diskove, kontrole podizača i to osvjetljenje rege što sam bio fotkao ovdje. Također smo provjerom starog kontakta skužili da je gecrkt i da mora sve van, dobro mi došlo da kod Audija sve ide u kompletu, ne samo plastika i žarulja od 5kn {#}. Tako da sam sve zamijenio, jedina jebada je bila što moraš gepek rasklopiti straga, plastiku, praktički do golog lima, da bi došao do instalacija za svjetla tablica. Sreća eto imam super meštra koji inače radi u ovlaštenom servisu pa je sve bilo u 10min gotovo.

Mogu ti samo reći da tražiš instalaciju cijelu, onako kako sam ja dobio, i lijevu i desnu, onda će biti dobro i idućih godina korištenja. Nema koristi od samo plastike i žarulje kad je unutra kontakt i sve ostalo u koma stanju..Vidi što Ford nudi u tom smislu, koliko bi te koštalo ono što sam ja dobio i nude li to odvojeno od onoga što su ti već naplatili, da duplo ne kupuješ? Samo instalaciju da si uzmeš.

mislim nije instalacija kriva. instalacija je ok u super stanju. vec u toj plastici ima limic koji je presavijen pod 90 stupnjeva i on je ujedno prikljucak i kontakt. problem je u tome sto se vlaga spusta na to mjesto di je taj limic presavijen i onda naravno taj komad lima oksidira i s vremenom pukne od vibracija. sad cu kontaktirati ford. ak ne dobijem kakav odgovor/rezervni dio. onda idem u ovl. servis da mi zamjene taj dio jer jerbo nije star 5mjeseci. ak ni to ne upali kupujem novi i onda cu kontakte silikonom izolirat tak da nemoze vlaga do njih. glupo mi je davati 250kn za ta govna svakih par mjeseci. i mozda ti bas krepa po noci i zaustavi te nadobudni policajac koji ni nezna kolko je to svjetlo sj*bano po defaultu. mislim stvarno auto me super sluzi i ne trosi puno, ide solidno, ali te djecje bolesti su koma. isto kao i oprat prvu sajbu iznutra. nemoguca misija. jedino neki kosarkas da ima ruke 2 metra dugacke.

eto zvao sam oca za savjet. veli "ma nis cudno, meni so to mjenjali svaki drugi servis" znaci svakih 5-6 mjeseci. uglavnom 10 svjetla. a auto star ravno 5 godina. Ford shame on you...

16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Kako mi se dopada ovaj renault, prije bi kupio njega nego kakav m3, a4... mada to je valjda moj osobni ukus, da mi se sviđaju male jurulice {#}

INFO

Petarda navodno ima 320Ks{#}

15 godina
Vaš Auto Snova

V6 iz megana trophy, 316ks

buduci twingo/R5

ne svida mi se previse (pogotovo bocno, naprijed mi najljepsi)

13 godina
14 godina
neaktivan
1BIT kaže...

Kako mi se dopada ovaj renault, prije bi kupio njega nego kakav m3, a4... mada to je valjda moj osobni ukus, da mi se sviđaju male jurulice {#}

INFO

Petarda navodno ima 320Ks{#} 

Nekako mi izgleda prefuturistički.

Nego, što ste čovjeku toliko TD-a dali. {#} 

Watercooled CPU. Bubni PP, ako te nešto zanima :) Sponsored by Noiseblocker.
12 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Nema akcije bez reakcije
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.5.2013 11:38 (veliki bebač).
17 godina
Vaš Auto Snova

p*piz*io danas. sugave lampice poskupjele. garanciju ne priznaju. rasrdil se. sjeo za kompjuter. nasao 2xled bjele za 160kn. narucio i amen. kad dođu zasilikoniram kontakte tak da vlaga nemoze do njih.

17 godina
neaktivan
veliki bebač kaže...

Mislim da sam ja držim rekord u TDima.

{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}

Evo jednog tvorničkog, najači predak ovome TwinRUNu.

Renault 5 Turbo Superproduction

Jesu te kao malog zvali marin sparks možda?

The guy who wants too much risks losing absolutely everything. Of course, the guy who wants too little from life might not get anything at all.
12 godina
neaktivan

*

Nema akcije bez reakcije
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.5.2013 11:38 (veliki bebač).
16 godina
moderator
veliki bebač kaže...

Koliko sam shvatio (zgoogleo) to je neki tip koji je protjeran sa bugovog foruma.

Kaj to znači da će te i mene protjerati?

Ako ćeš se pridržavat pravila nećemo :)

Ako nećeš letiš GT brzinom :D

Just hating everyone for no reason.
16 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...
veliki bebač kaže...

Koliko sam shvatio (zgoogleo) to je neki tip koji je protjeran sa bugovog foruma.

Kaj to znači da će te i mene protjerati?

Ako ćeš se pridržavat pravila nećemo :)

Ako nećeš letiš GT brzinom :D

daj ti xman obecal si mi slike od gsxr-a jos prije dve godine pa nista....

Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
16 godina
moderator

Ma baš je meni na pameti...morat ću nabacit neku staru kad budem doma...

Nema ga više :( Završio u autu...

16 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...

Ma baš je meni na pameti...morat ću nabacit neku staru kad budem doma...

Nema ga više :( Završio u autu...

a bio si ono nabavio drugi ili sta?

Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
16 godina
moderator

Taj je završio ko i prvi xD

Samo nisam ja vozio nego frend, 2 mjeseca nakon što sam mu ga prodao...na sreću prošao je bez ikakve ogrebotine, a motor totalka, pukao blok po pola...

16 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...

Taj je završio ko i prvi xD

Samo nisam ja vozio nego frend, 2 mjeseca nakon što sam mu ga prodao...na sreću prošao je bez ikakve ogrebotine, a motor totalka, pukao blok po pola...

kupi onda neku novu pilu {#}

16 godina
moderator

Pregovaram upravo za jednu hondu...ako spustim cijenu 500€ kupujem...

15 godina
RuskeGTT kaže...

vozio clia 4 rs po grobnickoj stazi

nasao popis vremena od jucer:

moje vrijeme je 2:02.068, za prvi izlazak ikad na stazu mislim da je dobro...najbrzi krug u mom cliu br.6 je odveo frend koji ima ohoho vise iskustva sa stazama i autima, 1:55.582

13 godina
Vaš Auto Snova

Nije žvaka za seljaka... Baš me zanima šta je sve radio sa autom pa mu je počeo izlazit plavi dim.

15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Pretjerao s uljem..

Faith divides us. Death unites us.
15 godina
16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Zna netko kako se zovu ovi dvokomorni farovi 

?Baš mi se sviđa takav look pa bih volio znati ime tih farova za budućnost...

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
Poruka je uređivana zadnji put sub 25.5.2013 20:34 (big_guy).
17 godina
big_guy kaže...

na tako uscuvanu 3 ak je Gti original ici staviti takve farove je cisti debilizam

16 godina
neaktivan

Taj Pininfarina fakat ima čudan ukus {#}

Design by Pininfarina Design by Pininfarina

Nekakvi koncept alfe Nekakvi koncept alfe

15 godina
big_guy kaže...

morette

15 godina
Vaš Auto Snova

malo smo se igrali sa bojama danas :)

14 godina
protjeran
Vaš Auto Snova

Ruske bez uvrede, ali kad vidim auto sportski sređen s paknama, dođe mi da se smijem. 

Znam da je turbo skup i da nemaju svi za tuning, al svejedno.

daniel
15 godina
Vaš Auto Snova

mislis dobosi?

ne brini se, cekam da mi dodu narucene sajle za rucnu za megana s diskovima iza, pa ide montaza diskova :) trebao sam danas sve to, ali em sta nisu stigle sajle, em sta nebi ni stigao, jer smo se yebali sa ovime sta smo radili :)

17 godina
Vaš Auto Snova

Znam nije tema ali mozda cu nekome pomoci. Posto vozim quada (rekreativno), a to su nekad duge voznje s prijateljima koje bi nekad valjalo snimiti odlucio sam nekaj iskemijati. Posto su te voznje rekreativne netreba mi akciska kamera kao sto je gopro. Doma imam staru xperiu x10 koja ne radi vise kak spada ali kamera jos uvjek solidno snima. (720p). Ja sam ju smontirao s kabelbindama na kacigu. Pogledajte slike. Trenutno stavljam na nju stock rom, jer onda imam sve mogucnosti podesavanja kamere. Eto slike su u prilogu. Kad stavim rom napravit cu mali test pa cu vam dat link na yt da vidite kako to izgleda.

EDIT: zaboravio sam napomenuti da je gore 3500mah baterija, te 16gb memorijska kartica {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.5.2013 12:31 (Lord_Marko).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice