Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 79.486
|
čitano: 17.187.320
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Vaš Auto Snova
Xperiax1 kaže...

Taj je AMG..Motor 200 KW oko 300 ks ako se ne varam?

14 godina
protjeran
Vaš Auto Snova

Kak god je ovaj iz oglasa kolekcionarski, za te pare kupim w 216 CL Brabus, isto kolekcionarski. Ima jedan na Njusci.

Nego, kad smo kod kupea...

daniel
13 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Nebi se ja ni ovom bunio {#}

14 godina
protjeran
Xperiax1 kaže...

Jedan put me je Drk s takvim sibnul na autocesti, izgledalo je ko da vozim u rikverc.

daniel
15 godina
neaktivan
daniel.hajdinjak666 kaže...

Kak god je ovaj iz oglasa kolekcionarski, za te pare kupim w 216 CL Brabus, isto kolekcionarski. Ima jedan na Njusci.

Nego, kad smo kod kupea...

W216 za 18 tisuća eura? Taj ili je u dijelovima ili je fulao cijenu. Koliko sam vidio najjeftiniji na Njuškalu je 49 tisuća eura.

17 godina
Xperiax1 kaže...

Jedan put me je Drk s takvim sibnul na autocesti, izgledalo je ko da vozim u rikverc.

Kak si kvragu stignul vidjeti tko je za volanom pri tolikoj brzini ?

Truth in engineering.
16 godina
neaktivan
Batista kaže...
Xperiax1 kaže...

Kak si kvragu stignul vidjeti tko je za volanom pri tolikoj brzini ?

Mene kad je zadnji put pretekel je vozil citroen c3 plavi 70ks.

Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
14 godina
protjeran
Vaš Auto Snova

Je u pravu si, htel sam napisat W 215.

Pogledaj, neki bosanac prodaje na Njusci Quattroporte 2007. za 20k eura, a cjena im je cca 50k+. Bas me zanima kakva je to igra?

@Batista

Jedini u VZ-u to godiste/ta linija je Drkov, zato znam. Stari prdonja se konstantno vozi u njemu, a njegov Bentley je vidlo 5 ljudi u gradu. Isto ko i kolegin Accord, stoji u garazi, ne kuzim ga?!

daniel
Poruka je uređivana zadnji put pon 20.5.2013 20:19 (daniel.hajdinjak666).
16 godina
Vaš Auto Snova

tko je Drk?

14 godina
protjeran
Vaš Auto Snova

vlasnik Vindije

daniel
17 godina

Pogledaj, neki bosanac prodaje na Njusci Quattroporte 2007. za 20k eura, a cjena im je cca 50k+. Bas me zanima kakva je to igra?

+ porez

+ carina

+ homologacija

+ prve tablice

+ prva rega

+ prvo osiguranje

ispadne te i vise nego duplo toliko

15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova
Faith divides us. Death unites us.
14 godina
neaktivan
thedream kaže...

iskreno jedini bmw koji mi je drag jer ih nea svatko .. 

Some say that he resined a job in Rome to have a fulltime job in here in London and that all of his legs are hydraulic... all we know is, he's called the Stig.
15 godina
16 godina

da

Gamers dont die, they respawn! :)
14 godina
neaktivan
MilkMan kaže...

knight rider {#}

BMW
16 godina
Vaš Auto Snova

shark look  {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.5.2013 0:06 (gamer xt).
15 godina
neaktivan
HP4520s kaže...
MilkMan kaže...

knight rider {#}

Mislim da je Pontiac Firebird s Hezlhofom u tandemu {#}

13 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Pila i pol!

17 godina
15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Toči netko dizel na OMV-u, da li je ovaj Premium nekadašnji Maxxmotion? I kolika mu je cijena kod njih da ne guglam ako netko zna možda iz rukava. Maxxmotion mi je daleko najbolje gorivo bilo koje sam ikad usipao, sjećam se jednom do mora da sam s gotovo četvrtinom tanka stigao, do čepa sam nalio, auto je sjećam se i potpuno drukčiji zvuk imao nakon autoputa, klopotanje karakteristično za dizele je bilo značajno smanjeno.

Mislim da je i po testovima vani bio proglašen najboljom dizlom.

16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

badass Maserati Ghibli 2.0 V6 {#}

16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Bmw-e nikad nisam volio, al ak bi morao odabrati jedan onda bi to bio definitivno e30 340i 4.4 {#}

Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
17 godina
luka_cro kaže...

Bmw-e nikad nisam volio, al ak bi morao odabrati jedan onda bi to bio definitivno e30 340i 4.4 {#}

Jel bi i on stajao u garaži? {#}

15 godina
thedream kaže...

Toči netko dizel na OMV-u, da li je ovaj Premium nekadašnji Maxxmotion? I kolika mu je cijena kod njih da ne guglam ako netko zna možda iz rukava. Maxxmotion mi je daleko najbolje gorivo bilo koje sam ikad usipao, sjećam se jednom do mora da sam s gotovo četvrtinom tanka stigao, do čepa sam nalio, auto je sjećam se i potpuno drukčiji zvuk imao nakon autoputa, klopotanje karakteristično za dizele je bilo značajno smanjeno.

Mislim da je i po testovima vani bio proglašen najboljom dizlom.

Isto točim samo premium i moram primijetiti da radi mirnije nego kad sam silom prilika morao točiti na ini. Trenutno je 9.28 kn.

15 godina
thedream kaže...

Meni osobno najljepši BMW ikada napravljen.

Iako mislim da se kvalitetom baš nije proslavio, a održavanju da se ne govori. Bezobrazno skupo.

Taj 840i je dosta zahvalniji za održavanje od 850i. Slične performanse, a manja potrošnja i niža cijena održavanja.

http://www.youtube.com/watch?v=wTzMhtVX-NA
17 godina
Vaš Auto Snova

evo bila mi se pojavila neka lampica od motora nakon kaj sam natocil prosli tjedan na ini 10l nafte. ali je to nestalo za par sekundi. malo sam surfao netom pa sam vidio da ima u instrument satu mini dijagnostika. uglavnom stisne se reset tipka od putnog racunala te se stavi kljuc i upali kontakt. to sam malo posnimao. Uglavnom ima nekih korisnih informacija od dig. rpm-metra i dig. pokazivaca brzine koji je precizniji tj. odstupanja od gps-a su mizerna. DTC ili Diagnostic trouble codes, su kodovi kojih je moguce iscitati iz memorije kompa- od auta, bez potrebe za servisom. uglavnom posnimao sam i video. pa mozete vidjeti. ak ko vozi forda i treba kakve informacije slobodno pitajte. imam cak i cijelu .txt datoteku sa svim kodovima i objasnjenjima za sve funkcije dijagnostike.

P.S. auto mi je bio u garazi. ako bolje obratite paznju cut cete mog psa kako kraj mene krade i jede svoju hranu, posto ju cuvam kraj auta na sigurnom. nakraju ga mozete i vidjeti {#} 

14 godina
neaktivan
thedream kaže...
HP4520s kaže...
MilkMan kaže...

knight rider {#}

Mislim da je Pontiac Firebird s Hezlhofom u tandemu {#}

znam da jest, zelim reci da izgleda kao knight rider.... 

BMW
17 godina

thedram si ti spominjao da bi uzimao neki noviji auto, mislim da je ovo za tebe, povoljan i skoro novi.. ;)

http://www.njuskalo.hr/auti/audi-a4-3.2-fsi-line-quattro-tiptronic-oglas-7264662

15 godina
neaktivan
bik kaže...

thedram si ti spominjao da bi uzimao neki noviji auto, mislim da je ovo za tebe, povoljan i skoro novi.. ;)

http://www.njuskalo.hr/auti/audi-a4-3.2-fsi-line-quattro-tiptronic-oglas-7264662

Ma naravno još mi samo fali veza na pumpi. {#}  Vjerojatno iduće godine promjena, kako stvari stoje, A3 sredit i burazu.

Inače sam i gledao A4 samo onaj noviji sa LED svijetlima, 1.8 TFSI, meni posve dovoljno. Čitao sam na par mjesta da ga se može bez pretjerane muke ispod 10L po gradu držati, otvorena dosta niže.

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.5.2013 13:47 (thedream).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice