btw alfa romeo brera
vs
volkswagen scirocco
?
brera je bog i batina za scirocco
btw alfa romeo brera
vs
volkswagen scirocco
?
brera je bog i batina za scirocco
btw alfa romeo brera
vs
volkswagen scirocco
?
Subaru Impreza
Napapaš im se mame obojici. :D
jest da nije ista klasa,no hajd.
Napapas i jos ti ostane malo za gablec.
A sad ista klasa, tu su cjenovno negde u rangu.
@Hacker002
Po cemu je to Brera 3.2 puno bolja od jednog R20? Ne pravim se pametan, nego pitam jer mi nije jasno? Ista klasa autiju, ista snaga, R20 ima DSG, ne kuzim?
Što mislite o kupnji polovonog peugeota 206 cc s obzirom na kvarljivost i održavanje automobila?
Koji motor ?
Kilometri? Dizel imaj na umu turbinu, Bosch pumpe i sl. čiji je kvar skuplji od čitavog benzin motora, Francuzi općenito imaju problema sa elektronikom, Peugeoti sa zadnjim mostom (provjerit je li repariran).
Je li dizel ili benzinac, i koji je motor u pitanju?
Nisam jos razmisljo koji motor konkretno, nego vise ovak opcenito
Onda standardno, gledaj razuman broj kilometara, broj vlasnika i pazi da nije uvoz, ako imaš veći budžet poželjno poslije redizajna 2003.g. (čisto jer je noviji), gledaš one standardne boljke koje sam već spomenuo (elektronika, žarulje, zadnji most), kupuješ pametno i bude ok. Njihovi HDI motori su jako dobri, troše iznimno malo, to je Fordov motor, nije neuništiv, ali je iznimno dugotrajan i kvalitetan. Sam Pug zato nije, imaš izrazito loših mišljenja i imaš pohvala, ne znam točno zašto, ali po forumima ih ljudi baš i ne vole toliko. Ali 206 je prodan u više od 5 milijuna primjeraka koliko se sjećam, to je impresivna brojka.
Također, osim ako je riječ o S16/GT modelu, ne očekuj malu jurilicu kao što mnogi misle pa ostanu u čuđenju kako ima spor start; naime, hod mjenjača je predug za neke zahtjevnije ljude. Ali iznutra kvalitetan, jako udoban i iznenađujuće prostran (govorim za običnu verziju, ne CC), pametnom kupnjom se nađe odličan primjerak.
Ljetne gume montirane. Nadamo se da neće više ovih bijelih govana padat.
Ljudi šta mislite o ovim gumama Vredestein Sportrac 3 . Na ADAC testu su bile najbolje :)
@Hacker002
Po cemu je to Brera 3.2 puno bolja od jednog R20? Ne pravim se pametan, nego pitam jer mi nije jasno? Ista klasa autiju, ista snaga, R20 ima DSG, ne kuzim?
Zato što je Alfa, puno ljepše izgleda, motor šestak, bolje vozne osobine itd
@Hacker002
Zato što je Alfa, puno ljepše izgleda, motor šestak, bolje vozne osobine itd
ali po testovima lipse vozi brzi je scirocco i prakticniji je !
Meni se Brerin zadnji kraj ne sviđa. :S
A za 159,ma joooj,ne samo na misu,već navečer malo i po gradu,da vide djevojčice. :D
znaci najbolji tapeti pogledajte tu gracioznost a mislili smo da je lada samara losa.
http://www.njuskalo.hr/auti/nissan-300zx-twin-turbo-oglas-2851428
LoL ovaj je udario po Izetovom opijumu, dobro da nije stavio 750.000 Kn.
hdi NIJE fordov motor, molim lijepo
LP
LP
The PSA Group sells a variety of diesel automobile engines with the HDi (high-pressure direct injection) designation. Earlier versions were exclusive to Peugeot and Citroën. In 1998, PSA entered into a joint venture with the Ford Motor Company to produce a range of new diesel engines. The joint venture makes identical engines which are fitted to a variety of vehicles from a range of car manufacturers. The engines are assembled in production plants in the cities of Trémery and Douvrin for PSA in France, at the Ford Dagenham plant in England, and the Ford-owned Volvo Engine Plant in Skövde Sweden.
eh prije tjedan dana sam imao mali susret s grabom na cesti. bili su radovi i tocno sam ju potrefil s jedno 20km/h. ljepo je tresnulo. odmah sam odfurao auto k mehanicaru na dizalicu i sve je ok. auto ne trese. ne vuce u stranu. nije nic popigano
i tak posto mi se registracija izlazi za dva dana. reko idem platiti osiguranje, na tehnicki i staviti nove gume. i tak ja platim osiguranje, otiđem na tehnicki. pregledava on motor i kaze lik da je motor tak kak je izasel iz tvornice. s obzirom na kilometrazu.
i tak provjerava kocnice, i dolazimo do grabe. eh tu nastaje problem. prvi desni amortizer mi je propišal tj onaj udarac u grabu ga je dokrajčil. te mi je zamastil sve oko kotaca.
evo slika...
eh sad je pitanje koje uzeti sachs ili neke kayaba (nikad cuo, navodno da su izvrsni i jako kvalitetni, i jos k tome najjeftiniji (zanimljivo ))
@saint
mislim da ne moram ponoviti što mislim o scirrocu a brera je kao svaka alfa.. sexy as fck..
ali kao što je daniel rekao.. impreza..
@cuspajz
206cc, idealan način pokazivanja sklonosti čitaj nebi ga vozio da mi ga netko pokloni.. dao bi ga u humanitarne svrhe ili neki k, samo da me ljudi ne vide u njemu
@lord_marko
ma gewinde nabavi
@lord_marko
ma gewinde nabavi
ak mi das koju tisucicu onda moze
ma gewinde su ti jednokratna investicija.. montiraš ih i nebudu ti nikada propišale, jer uopće ne amortiziraju prije bu ti auto strunuo i završio na otpadu
HAHAHAH
gewinde na c-maxa
Upitaj ovdje kolegu sa audi kluba hr za Sachs Advantage, koliko bi došli za tvoj auto, s popustom.
HAHAHAH
gewinde na c-maxa
da da da... i 18" felne i pravi obiteljski baja
Upitaj ovdje kolegu sa audi kluba hr za Sachs Advantage, koliko bi došli za tvoj auto, s popustom.
narucio sam kod mehanicara sachs sport neki vrag. hvala na savjetu
HAHAHAH
gewinde na c-maxa
da da da... i 18" felne i pravi obiteljski baja
nema sanse. nikakva aftermarket sr*nja mi nejdu na auto. eventualno OEM Fordove alu felge s kojim se je i isporucivao. to cu si jos kupit i onda mir od auta
Znači jel netko ima ili zna nekog tko prodaje ovakve felge ? Znači radi se o BBS RS 001 ili RM . Znači ne zanimaju me sređene tj. one o 2000e nego neke da su ravne a opet po razumnoj cijeni . http://www.bmw-gebrauchtraeder.de/BBS_RS1.JPG
LP
The PSA Group sells a variety of diesel automobile engines with the HDi (high-pressure direct injection) designation. Earlier versions were exclusive to Peugeot and Citroën. In 1998, PSA entered into a joint venture with the Ford Motor Company to produce a range of new diesel engines. The joint venture makes identical engines which are fitted to a variety of vehicles from a range of car manufacturers. The engines are assembled in production plants in the cities of Trémery and Douvrin for PSA in France, at the Ford Dagenham plant in England, and the Ford-owned Volvo Engine Plant in Skövde Sweden.
znam ja dobro gdje se sve ugradivali hdi/tdci motori...
i jos uvijek nije to dokaz da je fordov...nego njihov...to je tocan odgovor, a ne fordov
LP