Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 79.015
|
čitano: 16.505.257
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
odjavljen
Vaš Auto Snova

odličan je auto, evo moj je na 76000km i ne pokazuje nikakve znakove umora... :)

Svi smo mi Mentalist.
17 godina
Vaš Auto Snova

A sta, jel bi mozda trebao?!

14 godina
neaktivan
Re: Vaš Auto Snova
Jakovp kaže...

odličan je auto, evo moj je na 76000km i ne pokazuje nikakve znakove umora... :)

Imaš twinga gt?

17 godina
Pero Dinamit kaže...
Ziga kaže...

elektroautomobil se ne čuje, to je nedostatak za pješake u prometu.... osim toga mogu si zamisliti budućnost za 100 godina..

spavam u neboderu tik uz autocestu gdje prometuju samo elektroautomobili..a ono blažena tišina :)

E to je i meni najveći nedostatak.

Za 100god će biti ovako: 200% više prodanih električnih automobila u odnosu na benzince/dizelaše/hibride - 200% više prodanih ljesova zbog prometnih nesreća {#}

Za 100 godina, a i puno prije ce se vec razviti tehnologija te ce auti biti potpuno "svjesni" svoje okoline, polozaja drugih auta, ceste itd. te ce se prometne nezgode svesti na minimum minimuma, a zvuk ce biti nesto sto ce biti nevazno.

Vjerujem da ce velika vecina njih biti i automatizirana tj. bez vozaca kao Googleovo vozilo (koje jos nije dozivilo nezgodu u godinama i godinama rada). Vjerojatno ce postojati jos opcija manualnog preuzimanja kontrola ali ce s vremenom odumrijeti ili se koristiti iznimno rijetko.

- Psiho246
15 godina
odjavljen
Hacker002 kaže...

A sta, jel bi mozda trebao?!

Naravno da ne, nije to golf, samo kažem da je to super kupnja, auto je praktički kao nov, za te pare...

DuMe kaže...

Imaš twinga gt?

Nije GT, nego 75 ks.

Svi smo mi Mentalist.
17 godina
Vaš Auto Snova

Dear santa...

12 godina
neaktivan
14 godina
protjeran

Dobar, dobar, samo mi Bentley nije vise kaje nekad bil, previse ih se nakotilo na cestama. Ovo bi trebalo zavrsiti nekom egzotikom.

daniel
15 godina
Vaš Auto Snova

lol

http://www.youtube.com/watch?v=wTzMhtVX-NA
17 godina
daniel.hajdinjak666 kaže...

Dobar, dobar, samo mi Bentley nije vise kaje nekad bil, previse ih se nakotilo na cestama. Ovo bi trebalo zavrsiti nekom egzotikom.

Daj mi reci gdje ih se 'previse nakotilo' da ih i ja malo vidim

17 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

16Vampir Golf 2  0-100kmh 2,3

14 godina
neaktivan
tunder kaže...

16Vampir Golf 2  0-100kmh 2,3

Svaka mu čast.

Watercooled CPU. Bubni PP, ako te nešto zanima :) Sponsored by Noiseblocker.
17 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

ovaj kad zašalta ko katapult

polo 1200konja

13 godina
Vaš Auto Snova

Ide tako samo zato što je sredio mjenjač , to jest 100% napravio ga po narudžbi . Još samo da stavi veće slickove i auto ide još 0.2-0.3 sec brže :) 

Kupujem kućište do 300 kn (polovno) s što boljim cable managmentom i sa što više ventilatora . Ponude na pp.
14 godina
protjeran
Hacker002 kaže...

Rekel sam da ih ima dosta na cestama. Nisam, preciziral u mom ili tvom selu, nego opcenito. Cesto sam u Italiji, pa odi vidi kolko ih tam ima. Ferarrija i Bentley-a ko u prici, tj. GT Continentalca i 360, 430 vozi svaki drugi seljak koji se na brzinu obogatil.

daniel
13 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

da malo ozivim temu ... nadam se da nije bio ovaj bmw

a svida mi se jos supra, impreza wrx sti, lancer mr, silvia (drift king), audi s3, 

15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova
Faith divides us. Death unites us.
13 godina
Vaš Auto Snova

Pa kod nas se uvoze Fabie i Golfovi iz njemačke ,svi po 450+ tkm. pa vraćaju satove na 170-200 tkm. i prodaju za 5-6 tisuća eura a tamo su ga platitli 1000 e .

Kupujem kućište do 300 kn (polovno) s što boljim cable managmentom i sa što više ventilatora . Ponude na pp.
17 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Eto dream znači možeš bit miran još bar 20 god sa svojim.. onda napraviš generalku i eto ti još bar 10 godina {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.4.2013 12:13 (Penryn).
14 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

znaci najbolji tapeti pogledajte tu gracioznost a mislili smo da je lada samara losa.

http://www.njuskalo.hr/auti/nissan-300zx-twin-turbo-oglas-2851428

Some say that he resined a job in Rome to have a fulltime job in here in London and that all of his legs are hydraulic... all we know is, he's called the Stig.
15 godina
neaktivan
Penryn kaže...

Eto dream znači možeš bit miran još bar 20 god sa svojim.. onda napraviš generalku i eto ti još bar 10 godina {#}

Ne znam jel mu to prva turbina ali,čudo motor. Ne ide k*rca ali traje 200g., prije vlasnik umre..

Faith divides us. Death unites us.
17 godina
Saint96 kaže...

znaci najbolji tapeti pogledajte tu gracioznost a mislili smo da je lada samara losa.

120.000km..dakle auto je radio 5472km godišnje...

kako da ne..

15 godina
neaktivan
Saint96 kaže...

lijep je auto full i očuvan, ali ovi tepisi iznutra {#}{#}

@Ziga

jbg ovo nije auto koji se vozi na posao, tako da je moguće da su oriđiđi km.

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
12 godina
neaktivan
16 godina
Ziga kaže...

kako da ne..

sumljam da bi itko s njim pravio 20 000godišnje, onda kad bi uračunao cijenu goriva komotno moš kupit duplo bolji auto.

Nedavno sam vidio audi 80 koji je radio oko 3500km godišnje, znaci na satu je imao oko 75000 stvarnih!

15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Već četvrti put gledam ovaj video i još uvijek nemogu vjerovat šta je žena sposobna napravit sa autom, fakat su nepredvidljive {#}

14 godina
neaktivan
nine kaže...
Saint96 kaže...

lijep je auto full i očuvan, ali ovi tepisi iznutra {#}{#}

@Ziga

jbg ovo nije auto koji se vozi na posao, tako da je moguće da su oriđiđi km.

bia gleda top gear i sad richard uzea to auto isa vidit na njuskalu gledan oke auto lip motor ali tepisi ..{#}

Some say that he resined a job in Rome to have a fulltime job in here in London and that all of his legs are hydraulic... all we know is, he's called the Stig.
16 godina
neaktivan
Ziga kaže...
Saint96 kaže...

kako da ne..

Auto od moje stare je star 7 godina i dosad ima 40 000kn, što je godišnje 5714km godišnje al reko bi da je ovo više izuzetak nego pravilo {#}

Samo su dva tipa ljudi na ovom svijetu – dobri i loši. Dobri bolje spavaju, ali čini se da loši više uživaju u satima kad su budni. Woody Allen
14 godina
neaktivan
cuspajz kaže...
Ziga kaže...
Saint96 kaže...

kako da ne..

Auto od moje stare je star 7 godina i dosad ima 40 000kn, što je godišnje 5714km godišnje al reko bi da je ovo više izuzetak nego pravilo {#}

meni materi peugeot 206 2006 godina 44000km .. kad ga koristi za voznju do posla nesto do grada i 4 puta godisnje na selo .

btw alfa romeo brera 

vs 

volkswagen scirocco 

?

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.4.2013 0:19 (Saint96).
14 godina
protjeran
Saint96 kaže...

btw alfa romeo brera 

vs 

volkswagen scirocco 

?

Subaru Impreza

daniel
E-mail:
Lozinka: