Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 79.015
|
čitano: 16.506.128
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Vaš Auto Snova
DuMe kaže...

Šta oćeš reći?

btw. Može obrazloženje za palca dolje šta ste mi dali.Jesam vas lijepo pito koliko mogu dići svoju corsu s chipom i kakve nuspojave ima čipiranje..A šta ja nebi kupio jači motor da sam imo love?? ne pričajte gluposti.

http://www.citius.hr/cjenici/Cjenik_TD_NOVI_2011_04.pdf 

Ovdje nađi svoju Corsu, piše ti koliko se povećaju performanse i cijena.

Ivan
16 godina
DuMe kaže...
bik kaže...

Recenica nema veze s logikom, nema se love za 2.0 ali ima se za cip na 1.3D i izvalačenje 5ks više koje nece osjetit a razvalit ce motor, neka bude sretan dok mu motor radi ovakav kakav je.

Šta oćeš reći?

btw. Može obrazloženje za palca dolje šta ste mi dali.Jesam vas lijepo pito koliko mogu dići svoju corsu s chipom i kakve nuspojave ima čipiranje..A šta ja nebi kupio jači motor da sam imo love?? ne pričajte gluposti.

Želimo ti reci da to nije pametan potez jer tom motoru trajnost nije vrlina, i ovako je nategnut i oslabljen u svim aspektima, također ni nosači motora ni podvozije nije predviđeno za vece napore. Svi takvi manji motori nisu baš pogodni za nabrijavanje jer su tvornički vec nategnuti pa nema puno lufta, tih 20ks što piše da ces dobit za 250Eur je totalna glupost i ja znam samo negativna iskustva sa ljudima koji su cipirali bilo koji auto. 

Ima motora koji se mogu fino chipom dici jer su tvorinicki namjerno oslabljeni zbog zadovoljavanja nekih uvijeta/normi ali to nije s ovim slucaj.

Poruka je uređivana zadnji put ned 31.3.2013 19:39 (bik).
17 godina
Vaš Auto Snova

Ima li u lijepoj našoj gdje ovo za kupiti? hvala

http://www.millefiorimilano.com/en/car_diffusers.xhtml

15 godina
turbojc kaže...
RuskeGTT kaže...

DA I STA AKO JE 1.3D? nemaju svi lovu za 2.0 BITURBO DIZEL...

ocajni ste cim se netko pojavi sa autom od 60-70 konja, odmah ga snobirate!

Malo smiri doživljaj.

Nisam ništa loše rekao za motore od 60,70 KS. Nego mi nema ništa tupavije kada vidim nekog tipa sa Opel Corsom 1.2 kako je nabio nekakav auspuh,ili napravio chip tuning,i misli da će ići nešto bolje,ovo ono.

Skupi novac,prodaj auto,kupi nekakav 1.5,1.6,i onda radi prerade. Sorry,no ne vidim poantu ojačavanja 1.3 motora za 5-10 KS.

Samo moje mišljenje,ne moraš ga slušati,nitko ti nije uperio pištolj pred glavu,i rekao da moraš tako razmišljati. Chill dude.

ni sa 1,5 1,6 nece se puno veseliti...a u svakom slucaju 1,3 ctdi je bolji od 1,5-1,6 masina...

15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Je li pričamo o 1.5,16. i 1.3 CDTi serijskim motorima,ili s mogućim tuningom? 

Optimizam je nedostatak iskustva.
14 godina
neaktivan
turbojc kaže...

Je li pričamo o 1.5,16. i 1.3 CDTi serijskim motorima,ili s mogućim tuningom? 

Možeš i o serijalama pričat.. :)

15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Aj vas dvojica spavat. :) 

Optimizam je nedostatak iskustva.
12 godina
protjeran
Vaš Auto Snova

Evo kupio sam onu mazdu 323 sedan 2.0 tdi auto je odličan ali kupio bih mu nove gume dimenzija je 185 65 R14 pa jel znate neku jeftinu vulkanizaciju ili trgovinu jer nisam baš pri novcima

15 godina
neaktivan
club3d kaže...

Evo kupio sam onu mazdu 323 sedan 2.0 tdi auto je odličan ali kupio bih mu nove gume dimenzija je 185 65 R14 pa jel znate neku jeftinu vulkanizaciju ili trgovinu jer nisam baš pri novcima

Što sam dao oglas za prijatelja? {#}

Faith divides us. Death unites us.
12 godina
protjeran
Vaš Auto Snova

Ne jedan drugi ali jel može preporuka

15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Vidi u Vulkalu šta ima, možda je kakva akcija, sniženje.

http://www.vulkal.hr/

Nazovi pa pitaj, ne bi smjele sve četiri gume preko 200 eura koštati u takvoj veličini.

Faith divides us. Death unites us.
15 godina
Vaš Auto Snova

Koliko love imaš?

Je Vulkal među jeftinijima u HR, al opet možda ti se isplati otići do Slovenije.

Fulda Ecocontrol HP 35€ gore, po ADACu je dobila dobre ocjene.

Drugi izbor od jeftinijih bi bio Uniroyal Rainexpert.

Top klasa guma je u HR 450+kn(Michelin ES+, Conti PC5(473 kod Zubaka)). U Slo je 47-50€, to je nekih 100kn uštede. Za tvoju dimenziju.

Ovisi koliko putuješ, ako si puno na cesti ja bi se rastegnuo koliko mogu.

15 godina
odjavljen
Vaš Auto Snova
Ako kupiš jefine gume samo ćeš trošiti više na gorivo, skuplje imaju puno manji otpro kotrljanja. Za tako malu dimenziju se ne isplati u Slo, a Vulkal je dosta skup, imam vulkanizer u Kostreni gdje su gume u prosjeku 10% jeftinije, a balansiranje i montažu praktički poklanja.
Svi smo mi Mentalist.
15 godina
Vaš Auto Snova

Prošle jeseni kad sam gledao cijene zimskih guma, Vulkal je bio najpovoljniji tu u sjevernom području. Kako je sada, ne znam.

12 godina
protjeran
Vaš Auto Snova

Iz Zagreba sam ali nebi puno putovao???

onda koji ja sam mislio molydon

17 godina
Vaš Auto Snova

pitaj ovdje.  prije 2 dana sam kod njih kupio guma na akciji.

17 godina
Vaš Auto Snova
Truth in engineering.
15 godina
Vaš Auto Snova
da da struja je zakon... bar za ubrzavanje do top speed i nije nesto ali nema veze... još samo da riješe te nesretne baterije i dizel/benzin je proslost
Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
17 godina
Vaš Auto Snova

Ipak nije fer kaj se konjskih snaga tice, al ovo je samarcina svima koji su popljuvali Rimca...

Veli da je launch/traction control bil ugasen, zato je tak splesal - kaj vjerujem da je.

Truth in engineering.
15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

ma rimca su svi pljuvali jer je napuhani kreten, i jer je filozofirao po street race sceni još u doba prije svoje slavne kockice {#}

i dalje je prepotentni kreten, ali proizvod mu nije loš {#}

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
17 godina

Neki dan čitam u Autoklubu pismo lika kako je Concept_One poluproizvod, da je sranje, ništa ne valja, dok za onog nekog španjolskog autića koji dijeli samo 5% dijelova s Rimcem kako je to odličan proizvod. 

BTW lik je Rimčevog vidio uživo na Jarunu, tog španjolskog samo na slikama {#} Kakvi ljubomorni debili...

'Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran' - Einstein ----- www.cigoff.eu -----
16 godina
neaktivan

Nažalost, nitko ne zna kakav je auto. Nit sam naletio na neke testove nit išta što bi više otkrivalo. Dok ne bude neki suvisli test, može se svašta reć. 

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Super mi je Concept One, ali zadnji kraj je užasan :D

Got a gun, in fact I've got two, that's okay man, cause I love God
15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

ja sam bio kod rimca i vidio auto u živo, izgleda više kao UFO nego auto.. samo su mi digli tlak pa sam jedva čekao da odem tako da ga nisam detaljno pregledao {#}

17 godina
Vaš Auto Snova

Ne znam gdje sam čitao, da te baterije u električnim automobilima više zagađuju atmosferu u procesu proizvodnje nego u ispušnim plinovima otto motora

sjedneš u benzinca...miris benzina..dvostruka ispušna cijev i turiranje na 6000 okretaja... ili miris benzina dok točiš auto...

ni jedan elektroautomobil ne može to nadomjestiti :)

elektroautomobil se ne čuje, to je nedostatak za pješake u prometu.... osim toga mogu si zamisliti budućnost za 100 godina..

spavam u neboderu tik uz autocestu gdje prometuju samo elektroautomobili..a ono blažena tišina :)

17 godina
Ziga kaže...

elektroautomobil se ne čuje, to je nedostatak za pješake u prometu.... osim toga mogu si zamisliti budućnost za 100 godina..

spavam u neboderu tik uz autocestu gdje prometuju samo elektroautomobili..a ono blažena tišina :)

E to je i meni najveći nedostatak.

Za 100god će biti ovako: 200% više prodanih električnih automobila u odnosu na benzince/dizelaše/hibride - 200% više prodanih ljesova zbog prometnih nesreća {#}

'Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran' - Einstein ----- www.cigoff.eu -----
15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Činjenica je da je proizvodnja auta sa otto motorom oko duplo manje toksična, ali opet sa druge strane EV nema ispušne plinove gdje je zapravo pravi win u toj situaciji.. Nisam doduše siguran koliko je to win u područjima u kojima se struja dobiva iz ugljena npr. {#}

jedan problem tako često vuče drugi, ali kada se sve zbroji i oduzme mislim da električna vozila nose puno više prednosti nego mana.

što se gušt faktora tiče, tu se slažem.. nema gušta dok ne sturiraš neki živčani benzinski motor {#}

Ah i zaboravih na pješake {#}, pa čuju se gume i ostala mehanika..

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.4.2013 15:17 (nine).
14 godina
neaktivan
Pero Dinamit kaže...

E to je i meni najveći nedostatak.

Za 100god će biti ovako: 200% više prodanih električnih automobila u odnosu na benzince/dizelaše/hibride - 200% više prodanih ljesova zbog prometnih nesreća {#}

To je lako rješeno, unutra je zvučnik koji imitira zvuk motora. Mislim da se čak pričalo o zakonu negdje po kojem bi se uvelo minimalnu decibelažu automobila.

Sometimes I feel like a prophet, misunderstood and under gun like a new disease disease disease
17 godina
Vaš Auto Snova

Staviš si ovu jednu u bunker i nemaš brige

PC RULES!!!
14 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

http://www.njuskalo.hr/auti/renault-twingo-gt-1.2-oglas-5269124

Šta volim ove male jurilice,da sam prošle godine imo 10k više ovo bi došlo kod mene :)

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice