Dobar video,da. A klasa odlično izgleda u zadnjem, novom izdanju. Neprepoznatljivo.
EDIT: Zaboravio skoro, svršio na most luxurious...Audi A3 novi. Bolesno dobar interijer.
Dobar video,da. A klasa odlično izgleda u zadnjem, novom izdanju. Neprepoznatljivo.
EDIT: Zaboravio skoro, svršio na most luxurious...Audi A3 novi. Bolesno dobar interijer.
Odlican auto, definitivno ne za nas balkance koji ne vidimo dalje od merđe i bmw-a. Samo ovaj spojler malo bode u oci.
Odlican auto, definitivno ne za nas balkance koji ne vidimo dalje od merđe i bmw-a. Samo ovaj spojler malo bode u oci.
To po meni uopće nije cestovni auto, voziti ga od semafora do semafora po zagrebačkim krkljancima je smrtni grijeh, motor neće 100.000 doživjeti. Taj auto je stvoren za trkaće staze ili autoput bez ograničenja, tipa Njemačka.
C5 taksist mu ga je metnuo na zelenom, na semaforu, ako malo bolje pogledate video, frajer si je sigurno mislio - čka ti materina, ja po žutoj vozim, i opaaaaa 
HDi power, zna svako zeleno napamet i ownage. Ponosan sam na taksistu.
jučer napravio servis, ulje i 2 filtera 360 kn..
BTW prije x vremena sam pričao o G5 GTI-u kojem je preskočio zupčasti.. evo jučer sam ga baš snimao pa se sjetio i uslikati 
popigani su svi ventili.. vjerojatno su se i klipnjače malo spigale od udarca, jer visina cilindara odstupa malo.
na jednom cilindru se točno vidi otisak od 2 ventila.. skroz zadnji izgleda skroz zagoreno jer mu je karika od prije bila u banani.
@nine, nezgodno jbt.
http://www.presretac.com/zanimljivo/tehnologija-i-mehanika/zupcasti-remen-22.html
Koliko km je izdržao?
boli njega desno jaje za gorivo.
jučer napravio servis, ulje i 2 filtera 360 kn..
BTW prije x vremena sam pričao o G5 GTI-u kojem je preskočio zupčasti.. evo jučer sam ga baš snimao pa se sjetio i uslikati 
popigani su svi ventili.. vjerojatno su se i klipnjače malo spigale od udarca, jer visina cilindara odstupa malo.
na jednom cilindru se točno vidi otisak od 2 ventila.. skroz zadnji izgleda skroz zagoreno jer mu je karika od prije bila u banani.
ufff kapitaler motorschaden. jbg događa se. steta za GTi-a 
130k, zupčasti mijenjan na 80 ili 90k, nisam zicer.. jbg možda je koristio kung-fu dijelove
onda nije ni cudo da je pukao.
hah ako je za taj servis koristio kung-fu dijelove, onda ne sumnjam da će novi ventili i sve ostalo (da ne nabrajam) isto biti sumnjivog porijekla.
jao se onome koji taj auto kasnije kupi 
ovoga daj postaju tu kad ce se auto prodavati. jer ja mislim za par godina kupiti takvu jurilicu pa da bas ne naletim na toga 
Koji je to to točno motor ? 2.0 tfsi ili ??
hehehe.. frend koji vozi G5 2.0TFSI od kad je izašao bi ti zasigurno rekao.. za boga miloga, nemoj to kupiti..
i nije da k*njam i pljujem, to je zaista rekao..
on ga nije želio pipnuti, vozio ga stock, nije htjeo sam servis raditi, nego ga je vozio u ovlašteni kod dojkića.. onda su mu se od jednom počeli javljati problemi koje ni dojkić ni zubak nisu znali otkloniti..
na kraju je poludio i uzeo stvar u svoje ruke, i nakon hrpe uloženih para i muke evo auto mu je skoro gotov.. naravno auto je sada monstrum 
trenutno sa min. boostom 360ks.. još čeka neki dio, ne znam ni ja šta, pa ga vraća na 550ks (iako ja mislim da malo preuveličava).. posnimim kad mi da đir .. ili me prođira
...ako mu se prije toga DSG ne razleti kao drugom frendu 
ali sve na stranu, heben je to auto.. taj DSG me fascinirao kad sam vidio kako to fino radi.
no ja bi ipak radije uzeo CTR-a 
@rucipe
da
Ma i ti 2.0 tfsi motori su dobri samo nisi po meni bolji od 1.8 turbo 20 v :) Mi smo radili jednu Škodu RS sa 2.0 tfsi motorom i nagurali je na 400 ks i na kraju se dsg isto razletio :)
Za veće konjaže i momente je bolji manualni + dobra korpa i lamela nego stock dsg :)
@Lord_Marko
Ma ne kupujemo auto, barem ne ove godine jos nikako, a i ovo je cisto da se pogleda mala komparacija trenutnog stanja bas njemackog tabora ... 
@nine
Covjeku je svaka rijec na mjestu, nema sta .. No daleko je to od ruznih automobila i slazem se sa njegovim odabirom .. Isto tako stavit daciin motor u Mercedesa je sramota za kompaniju, iako mozda dobar marketinski potez da i srednja klasa nabavi merdu .. Evo naprimjer, mojoj obitelji performanse i decimale do stotke nisu na 1. mjestu, pa kad bi cijena bila prihvatljiva i motor dobar, izdrzljiv, bi se mozda i mogli okrenut za novom A klasom pri kupovini novog automobila .. Vozili bi autek sa zvijezdom napred i pozada, no to bih nekako mogao usporediti sa kupovinom kineskog, fejkanog S3, iP itd kaj je ...... 
@thedream
Po meni odlican redizajn one skatule od prijasnje A klase .. Isto tako mi je interijer beba, meni najbolji od navedenih i da nema ovog pokakanog daciinog motora ispod haube, bio bi uvjerljiv pobjednik .. Evo kako bih ja poredao interijere : A>7>A3>1 .. Ali ofc, kod nas cijena s dodatnom opremom skace u nebesa pa bi se vjerojatno raspored promjenio kad bi se uzimao u obzir interijer povoljnijeg modela 
P.S.
Jel ima negdje cjenik A klase i serije 1 ?
fakEEE pa dacijini motori uopće nisu loši tj. to su renaultovi motori . U clio-u je 1.5 dCi motor prevalio 500 000 km bez nekog većeg kvara . Tako da ja milim da je to dobar i pouzdan motor :)
Ma ovo je više psihološki efekt u igri i onako, bonker!, tko bi u Mercu 2013. godine očekivao motor iz Dacie od 10000 eura? 
Ne da li je motor loš, sigurno da nije, ali ne očekuješ takvo što.
Što se nine-a i DSG-a tiče, potpisujem. Tko jednom proba, ne vraća se u pravilu više nikad na staro, bar mi frend tako kaže sa A3 novim (2009g.) sa DSG-om.
a tko ce onda ocekivati u renoou motore iz mercedesa?
ljudi naucite se malo sta znaci kooperacija
reno dobiva benzince malog obujma od mercedesa, mercedes dobiva kangooa i 1.5 dci iz renoa...
LP
@fakEEE
da biram most desirable od ta 4 auta, odabrao bi a3 bez razmišljanja.. izgleda najbolje i izvana i iznutra.
smiješno mi je samo kako je lik za njega rekao upravo ono što ja čitavo vrijeme govorim 
@rucipe
vama se još na relativno malo konja razletio DSG 
@thedream
da fascinantan je fakat taj DSG.. šalta nevjerojatno brzo, i launch control je super feature 
a što se merca tiče, upravo to.. ako kupujem faking merca ne želim ni pomisliti da je motor od renaulta unutra.. ne zato što je loš, nego što sam iskeširao ekstra pare da vozim merca..
baš kao što sam i rekao, sramota..
meni je a3 prelip u dizajnu minimalisticki .. svida mi se oni climatronic sustav sa ledicama plavo crveno te supertanki ekran .. :D
meni je a3 prelip u dizajnu minimalisticki .. svida mi se oni climatronic sustav sa ledicama plavo crveno te supertanki ekran .. :D
Najjači je A8 sa B&O ozvučenjem, tweeteri sami izlaze iz armature, drkica haha. 
Interijer ono, hotel sa sedam zvjezdica.
EDIT: Ima i ploču za pisanje hahahhahahhah
ja sam se vozio u 5 gti s dsg-om jos dok sam valjda u osnovnu hodao (ili mozda prvi srednje, ne sjecam se). imao ga jedan tu u okolici. nakon voznje sam imao "onaj" je*en izraz lica cjeli dan. if you know what i mean 

nadam se da cu si ga jednog dana moci priustiti (kad necu vise biti mladi vozac, kad zavrsim fax i kad pocnem raditi). to ce biti auto samo za vikend po ljepom vremenu i za guštanje 
Zamisli kakav je tek osjećak u Škoda Superb 3.6 v6 dsg :)
Ma daaaj, nemoj mi reć da sanjaš o Golfu 5 GTI? 
Golf kao i svaki drugi, samo sa 2.0l 4cyl motorićem, koji btw. nije ništa spešl. Kad je Golf u pitanju jedino R32 priznajem, jer jedino on ima pošteni motor, ovo sve drugo su igračke, recimo to tako.
Al okey, vozio si se kao mali u njemu pa ti je ostavio trag, razumijem.
@Penryn
da ti budem iskren mene je više impresionirao GTI nego R32..
ehh da mi je ovo (KLIK) naći za ovu cijenu u našoj blizini, sutra bi sjeo u auto (samo bi morao smisliti čiji točno
) i otišao po njega..
h22a7 iz accorda type-r, EDM 212 atmosferskih konjića (JDM 220).. paše u moj auto na šaraf 
Na ovakav mjenjac bi se mnogi mogli ugledati, a ne da stavljaju sipke ko na Rally-u, hehe.
Nego, bas gledam ovaj interijer... kolko se vise placa za volan na lijevoj strani? Mozda ne kod ovog Audija, ali recimo egzoticne europske firme poput Koenigsegga, Ferrarija, Lamba i sl? Ak ih uopce rade takve???
Ma daaaj, nemoj mi reć da sanjaš o Golfu 5 GTI? 
Golf kao i svaki drugi, samo sa 2.0l 4cyl motorićem, koji btw. nije ništa spešl. Kad je Golf u pitanju jedino R32 priznajem, jer jedino on ima pošteni motor, ovo sve drugo su igračke, recimo to tako.
Al okey, vozio si se kao mali u njemu pa ti je ostavio trag, razumijem.
Pa i R32 je Golf kao i svaki drugi samo ima 6 cilindara motor..
Na ovakav mjenjac bi se mnogi mogli ugledati, a ne da stavljaju sipke ko na Rally-u, hehe.
Nego, bas gledam ovaj interijer... kolko se vise placa za volan na lijevoj strani? Mozda ne kod ovog Audija, ali recimo egzoticne europske firme poput Koenigsegga, Ferrarija, Lamba i sl? Ak ih uopce rade takve???
Pardon my french ali nisam ti presiguran i da možeš takav auto regati van GB. Tako da ono..