Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 79.914
|
čitano: 18.379.321
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
neaktivan
Re: Vaš Auto Snova
mika2210 kaže...

Nebude niš motoru ako ga tak voziš, uz uvjet da ga svako malo ispušeš na autocesti... 

ako ga ne ispušeš...možeš bilo kada otići u stanicu za tehnički pregled i garant padaš na eko testu..zbog prevelikog zacrnjenja

15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Koja genijalna reklama {#}

clock2much
15 godina
Vaš Auto Snova

Mislio sam da su ove Fieste ST skuplje..

Za 7k eura auto iz 2007/8 sa 150ks.

Ima jedna blizu mene ista ovakva kao iz oglasa. Jako se rijetko vozi. Ne izgleda loš auto za te pare.

http://www.youtube.com/watch?v=Jl_3Yq36fSg&feature=related
18 godina
Ziga kaže...

ako ga ne ispušeš...možeš bilo kada otići u stanicu za tehnički pregled i garant padaš na eko testu..zbog prevelikog zacrnjenja

A to je istina, imao sam ja s tim problem kad je stari vozio auto mjesec dana prije tehničkog...

Od kad ja vozim auto nema s tim problema {#}

PC RULES!!!
18 godina
Vaš Auto Snova

Pogledajte ovo, novi Porsche 911 GT3 {#}

PC RULES!!!
18 godina

ma par dana prije ga dobro rastegnes prve 3ili4 brzine par puta i nemas frke.

moj uopce ne dimi, tj vrlo vrlo malo.

18 godina
Vaš Auto Snova

Evo nove Alfe 4C - 895 kg, 240 konja, 350 Nm, nema serva, milina... Power to weight ratio odprilike kao i Audi R8 V10, Porsche 911 i slični {#}

http://4c.alfaromeo.com/

PC RULES!!!
15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

ne kužim koji k forsiraju te silne ledice u farovima.. još malo pa ćeš imati osjećaj da gledaš u nebo, a ne u auto koliko random načičkanih izdvojenih ubersvijetlih ledica ima po autima..

što se izgleda tiče, recimo ovo mi je malo prekičasto za alfu.. te ledice, mala i nabijena sa puno detalja.. fali recimo onaj classy look od 8c competizione koja mi je stvarno prekrasna.

po performansama će biti zanimljiva definitivno. mislim da će to biti auto u stilu lotus elise-a.

EDIT: evo baš malo gledam, izgleda da su prvo zamislili drugačija svjetla.. ne znam kaj im bi da stave ovo ruglo sa nebeskim tijelima od ledica... "gle ima malog medu na faru" lololol

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.3.2013 14:31 (nine).
18 godina
Vaš Auto Snova

Meni se isto ne sviđaju ta prednja svjetla, neznam kako ih to nije ubolo u oko kod dizajniranja, svjetla sa koncepta su bila puno ljepša...Što se ostatka auta tiće, meni je prekrasan... Nebi se uopće žalio da mi jednu neko pokloni :D

PC RULES!!!
18 godina
Vaš Auto Snova
Truth in engineering.
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.3.2013 15:19 (Batista).
18 godina
Vaš Auto Snova

Ispravak, LaFerrari :D

PC RULES!!!
16 godina
odjavljen
Vaš Auto Snova

Svaka čast Alfi, nadam se da će biti sve više i više takvih malih, odlično dizajniranih coupea {#}

Svi smo mi Mentalist.
16 godina
mika2210 kaže...
Ziga kaže...

Mika:

Pa to sam i radio, samo kaj nisam vozio na 1700 okretaja, nego i niže, i odmah turbina proradi i počne vuči... 

Kak se nađete pametni govorit kak ide auto koji ja vozim, pa valjda ja znam bolje nego ti koji u autu nikad nisi ni sjedio...

Pa vidiš da znaju.....{#}

Chance of winning a battle is inversely proportional with the amount of polish players on team.
16 godina
neaktivan
Batista kaže...

Ma auto je odličan, bez daljnjega. Samo što i ovaj sa ADAC-ovog testa košta valjda 200tkn. (27000e cca, ovaj s linka)

To je jedino sranje, može mu se prigovoriti od dizajna do ne znam čega ali kvaliteta, potrošnja, vozna svojstva, prostranost, sigurnost, sve je jednostavno tu.

200tkn jedino - nije. U vražju mater skupo.

Faith divides us. Death unites us.
15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

nekako mi je aventador privlačniji od ovog spaceshipa {#}

16 godina
Vaš Auto Snova

ljudi jel postoji neki casopis ili neka ''knjiga'' nesto u tom stilu na netu da skinem ili mozda neka stranica,emisija,serija preko koje bi se dalo stogod naucit o autima,naravno ne govorim o tome da ih naucim popravljati ili da postanem genije za automobile,nego cisto onako iz hobija,da primjera radi,kad vidim auto i motor u njemu(snaga u KS,te Diesel/Benzin) znam sam procijeniti potrosnju goriva,eto jedan banalan primjer,valjda kuzite sta pitam,dakle eto da naucim ajmo reci osnove o autima i slicno,znam da je to tesko bez prakse,ali onako ako postoji napisite :D

16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Šteta što bu svi ti Ferrariji samo ukras u dvorcima nekakvih prebogatih pozera koji su ih kupili još prije Ženeve.

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.3.2013 0:09 (FLes).
15 godina
neaktivan
thedream kaže...

To je jedino sranje, može mu se prigovoriti od dizajna do ne znam čega ali kvaliteta, potrošnja, vozna svojstva, prostranost, sigurnost, sve je jednostavno tu.

200tkn jedino - nije. U vražju mater skupo.

ajde da prokomentiram i ovo pošto još nisam {#} i te kako mu se može prigovoriti na dizajn.. 200tkn za auto koji i dalje izgleda kao redizajn 2 generacije starije verzije koja je izašla prije 10 godina (golf V) {#} zapravo čak i neki redizajni dožive više promjena... da ne spominjem da ni ta verzija od prije 10 godina nije bila oličje dizajna i karizme {#} astra GTC je u to vrijeme izgledala 150x bolje i guess what, još uvijek izgleda bolje od novih generacija gnoja..

prije se uvijek azijatima prigovaralo za dizajn, ali oni su barem naučili da ako ne znaš napraviti auto u skladu sa vremenom i trendom, barem možeš platiti nekog dizajnera da napravi nešto oku ugodno i osvježavajuće.

gledam one slike iz ženevi i onak.. wow subaru koncept, wow merc a amg, wow kia rio gt, wow kia koncept, wow opel cascada, onda WTF je ovo?!?! VW spacefrog XLI užas, dalje RSQ3?? kaj nema to već na cestama?? itd itd..

ah i još jedan mali prigovor na tezu za kvalitetu.. ajde neću previše trollati, ali očito se do te spoznaje dolazi kada se negiraju serijske greške {#} da je VW objavio sve serijske greške kao jedna toyota vjerojatno bi do sada propali {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.3.2013 10:25 (nine).
16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Kako god ti kažeš.

Faith divides us. Death unites us.
18 godina
Vaš Auto Snova

Ova devetka je dirketor svemira za sve živo vezano uz aute, nema što nezna...

Ja ne volim švabe, pogotovo VW, ali neke stvari im se nemogu osporit, a te stvari su kvaliteta izrade i pouzdanost. Dizajn je takav kakav je, nekome se sviđa, nekome ne (ja sam među zadnjima), ali nedostatak mašte u dizajniranju auto kompenzira na drugim mjestima.

PC RULES!!!
15 godina
neaktivan
thedream kaže...

Kako god ti kažeš.

znam znam voziš audija starog 15g po ničemu sličnog novijim modelima, pa pošto te dobro služi pretpostavka je novije-bolje {#} apropo stara slava {#}

@mika

hvala na podršci {#}

EDIT:

ajde da se malo vratim na pouzdanost.. jako relativan pojam.

evo uzmimo mika-ine ljubimce talijane.. jedan model je vjerojatno među najpouzdanijim autima uopće, dok je drugi najgora kanta ikada proizvedena.

univerzalna formula primjenjiva na se proizvođače svega i svačega.

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.3.2013 10:59 (nine).
15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

A obicno u nekom paketu opreme ima i ponesto agresivniji styling.

Ne znam, kad vozim Golfa 6, to je to, auto je naprosto fenomenalan, i ne vidim kako nekome moze ikad zatrebati bolje od toga.

Bas, udobnost, ugodaj voznje, prostor, interijer, sve, i sto me bas uvijek obraduje su rasprsivaci tekucine za staklo, bas, prekrasno rasprse po cijelom vjetrobranu, za 3s je ko nov.

I jos podosta takvih sitnica, sve u svemu, obozavam Golfa, posto je stvarno, das auto, jedan GTD bi bilo jos ljepsi svakako :).

A 7ica je jos laksa, stedljiviji motori, ( ja ovog 1.6TDI 90KS vozim oko 4.8L/100km po gradu, ne vise ), kakvi su tek onda ti novi motori i sve sto je uslo jos u taj auto.

Meni osobno, strava od auta, a sad, kome se svida, nekom ne, to tako ide :).

18 godina
nine kaže...

@mika

hvala na podršci {#}

I drugi put {#}

PC RULES!!!
18 godina
mika2210 kaže...

Ova devetka je dirketor svemira za sve živo vezano uz aute, nema što nezna...

Ja ne volim švabe, pogotovo VW, ali neke stvari im se nemogu osporit, a te stvari su kvaliteta izrade i pouzdanost. Dizajn je takav kakav je, nekome se sviđa, nekome ne (ja sam među zadnjima), ali nedostatak mašte u dizajniranju auto kompenzira na drugim mjestima.

VW je dosljedan sam sebi, te se dizajn golfa ne mijenja puno jer je to provjereni i prepoznatljivi dizajn.

To se ljudima ocito svida, za razliku od one Honde koja je upropastila Civic eksperimentiranjem sa dizajnom.

- Psiho246
15 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...

To se ljudima ocito svida, za razliku od one Honde koja je upropastila Civic eksperimentiranjem sa dizajnom.

dizajn je meni još najbolja stavka zadnje generacije civica.. onaj predzadnji jajasti je meni grozan..

obe generacije su u mojim očima podbacili puno više u ostalim elementima. toliko o tome

EDIT: evo novi avatar za sve moje hatere <3

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.3.2013 11:21 (nine).
14 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

nine.Nekim se ljudima svida taj dizajn.Nevolim stari i30 ona zadnja svitla ,sta je to? vw je jednostavan i zato ga ljudi vole.Honda civic 2008 ekstra ova nova je smirena a ne bi tribala bit

Some say that he resined a job in Rome to have a fulltime job in here in London and that all of his legs are hydraulic... all we know is, he's called the Stig.
15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

nine, tebe je ziher neki VW gadno napro negdje na cesti i ostavio ti traume za cijeli zivot {#} {#}

18 godina
reebeech kaže...

nine, tebe je ziher neki VW gadno napro negdje na cesti i ostavio ti traume za cijeli zivot {#} {#}

jos k tome je ziher bio TDi {#}

15 godina
neaktivan
reebeech kaže...

skoro pa točno.. jednom me u vlastitom VW-u vlastiti kotač "naprao" čitaj pretekao LOL..

na vlastitu sreću ja sam imao VW-a iz generacija stare slave, pa je to najgore što mi se dogodilo {#}{#}

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice