Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 79.911
|
čitano: 18.345.570
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Hahah, dream u ulozi wannabe racera sa dizel kočijom. {#}

Ako imaš sa čime nebi bilo loše da snimiš na nekom pravcu 0-100km/h prije i poslije, čisto orjentira radi da vidiš ima li pomaka. {#}

16 godina
neaktivan
Re: Vaš Auto Snova
Penryn kaže...

Ako imaš sa čime nebi bilo loše da snimiš na nekom pravcu 0-100km/h prije i poslije, čisto orjentira radi da vidiš ima li pomaka. {#}

A moglo bi ispast fora, šta ja znam, 115ks i 265nm zvuči odlično na tu težinu auta, čak do 122ks kaže. Vidjet ćemo, nadam se da ću dobiti SS-ove mapa pa mogu staviti.

Nadam se samo da ne bude pa-pa na tehničkom, morat ću auto malo redovitije ispuhivati zbog testa. Svakako na more otići sad u 4mj. i u 6mj., taman mi u 7 pada tehnički.

Faith divides us. Death unites us.
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.2.2013 15:33 (thedream).
15 godina
neaktivan
thedream kaže...

Jedva čekam, bit će rokenrola smouk on d votr. {#}  Druga i gas do poda, batman.

ne odustaješ ti od namjere da od audija napraviš lokomotivu {#} već te vidim u retrovizoru:

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.2.2013 17:04 (nine).
18 godina
thedream kaže...
Penryn kaže...

A moglo bi ispast fora, šta ja znam, 115ks i 265nm zvuči odlično na tu težinu auta, čak do 122ks kaže. Vidjet ćemo, nadam se da ću dobiti SS-ove mapa pa mogu staviti.

Nadam se samo da ne bude pa-pa na tehničkom, morat ću auto malo redovitije ispuhivati zbog testa. Svakako na more otići sad u 4mj. i u 6mj., taman mi u 7 pada tehnički.

bolje da dobijes garanciju na vitalne djelove da nebi bilo nisamo znali....

nine kaže...
thedream kaže...

Jedva čekam, bit će rokenrola smouk on d votr. {#}  Druga i gas do poda, batman.

ne odustaješ ti od namjere da od audija napraviš lokomotivu {#} već te vidim u retrovizoru:

HAHAHAHHAHAHAHAHAHAH nine {#} {#} {#} 

imas pivu kad se sretnemo, nasmijao si me do bola {#}

16 godina
neaktivan
nine kaže...
thedream kaže...

{#} i to nakon šitty dana na poslu..

so long gayboysssss...

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.2.2013 19:11 (thedream).
13 godina
Vaš Auto Snova

Jel su vama bolji dizelaši ili benzinci???

(meni dizeli jer su brži i manje troše)

22 dizelaši
15 benzinci
15 godina
neaktivan
hrčak kaže...

jer su brži

{#}

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
13 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

.

Ke?!
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.9.2013 15:57 (chewbacca).
16 godina
neaktivan
chewbacca kaže...

.. i opcenito eksplozivnost koju dizel nema {#}

Mhm..nema onaj od 90ks, ali nešto tipa BMW 330d ili slično pjeva prilične borbene vs primjerice identičnom ali benzineru 330i ..

18 godina
Vaš Auto Snova

Ja isto trenutno vozim dizela, al nekako preferiram benzin a i laksi mi je za vozit. Ako bi kod sljedeceg auta kupovao dizela onda bi to morao biti dosta nov auto i nov motor. Da kupujem nesto staro preko 5 godina trudio bi se da obidem dizel u sirokom luku jer ih eto, jednostavno nevolim.

16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Dizel nema eksplozivnost?
Baš naprotiv, dizel ima hrpe momenta. 

Got a gun, in fact I've got two, that's okay man, cause I love God
14 godina
neaktivan
Hacker002 kaže...

Ja isto trenutno vozim dizela, al nekako preferiram benzin a i laksi mi je za vozit. Ako bi kod sljedeceg auta kupovao dizela onda bi to morao biti dosta nov auto i nov motor. Da kupujem nesto staro preko 5 godina trudio bi se da obidem dizel u sirokom luku jer ih eto, jednostavno nevolim.

Po čemu je lakši benzin za vozit, ja sam neiskusan vozač ne vozim dugo, al mi se dizelaš na kojem sam i polaga činia lakši nego benzin sad.

Dižeš kumplug on već kreće, neće se izgasit praktički nikad, puno ga je lakše vozit rikverc i uparkiravat jer možeš sve praktički kumplugom. Nema potrebe također za dodavanjem gasa dok nije dignut u potpunosti kumplug u prvoj, ka ni kasnije. Također je lakše krenit s uzbrdice i brže*

Sometimes I feel like a prophet, misunderstood and under gun like a new disease disease disease
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.2.2013 20:49 (cecenac).
16 godina
neaktivan
cecenac kaže...
Hacker002 kaže...

Po čemu je lakši benzin za vozit, ja sam neiskusan vozač ne vozim dugo, al mi se dizelaš na kojem sam i polaga činia lakši nego benzin sad, dižeš kumplug on već kreće, neće se izgasit praktički nikad, puno ga je lakše vozit rikverc i uparkiravat jer možeš sve praktički kumplugom. Nema potrebe također za dodavanjem gasa dok nije dignut u potpunosti kumplug u prvoj, ka ni kasnije.

Možeš, al na to ti je sigurno poludio instruktor u AŠ, kao meni moj..

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.2.2013 20:50 (thedream).
16 godina
neaktivan
cecenac kaže...

Po čemu je lakši benzin za vozit, ja sam neiskusan vozač ne vozim dugo, al mi se dizelaš na kojem sam i polaga činia lakši nego benzin sad.

Dižeš kumplug on već kreće, neće se izgasit praktički nikad, puno ga je lakše vozit rikverc i uparkiravat jer možeš sve praktički kumplugom. Nema potrebe također za dodavanjem gasa dok nije dignut u potpunosti kumplug u prvoj, ka ni kasnije. Također je lakše krenit s uzbrdice i brže*

Kumplug??? {#}

Samo su dva tipa ljudi na ovom svijetu – dobri i loši. Dobri bolje spavaju, ali čini se da loši više uživaju u satima kad su budni. Woody Allen
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.2.2013 20:50 (cuspajz).
15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Kvačilo

14 godina
neaktivan
thedream kaže...

Pa ono i nije čak, ja sam to presta u autoškoli radit jako brzo jer san nestrpljiv tip vozača i nerijetko silujen gas bezveze da u šta krećem vremenu dođen do nečega. Sad kad je kriza stisla počea sam ekonomičnije vozit.

Sometimes I feel like a prophet, misunderstood and under gun like a new disease disease disease
15 godina
cecenac kaže...
thedream kaže...

Pa ono i nije čak, ja sam to presta u autoškoli radit jako brzo jer san nestrpljiv tip vozača i nerijetko silujen gas bezveze da u šta krećem vremenu dođen do nečega. Sad kad je kriza stisla počea sam ekonomičnije vozit.

oduvijek je kriza...zato se dosta ljudi voze na gazolin ili loz ulje...jel ima ovdje na forumu takvih?

ja pamtim vremena kad je gazolin bio 3 kn a sad je 5 kn...pff

totalno ti unisti motor nakon nekog vremena a pocetnicima i pumpu za gorivo jer ne mijesaju ono crveno ulje za flaksericu u njega

Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
16 godina
neaktivan
domac5 kaže...
cecenac kaže...
thedream kaže...

oduvijek je kriza...zato se dosta ljudi voze na gazolin ili loz ulje...jel ima ovdje na forumu takvih?

totalno ti unisti motor nakon nekog vremena a pocetnicima i pumpu za gorivo jer ne mijesaju ono crveno ulje za flaksericu u njega

Uništi novi dizel, starim neće niš bit. Koliko je ljudi napravilo desteke i stotine tisuće km sa dvojkama dizlima, kadettima i ekipom pa im niš nije bilo{#}

I sad bi se ljudi vozili samo su kazne brutalne ako te zaustave i skuže da voziš na ložu.

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.2.2013 21:31 (veki22).
16 godina
neaktivan
cecenac kaže...
Hacker002 kaže...

To ti je sindrom auto škole, minimum je drugačije naštelan, a to ti u servisu mogu bez problema. To je radi učenja vage i sl. Ja sam isto auto sa istom motorizacijom koje mi ima teta u AŠ, pa je razlika poprilično primjetna kad možeš usporedit. Ali da, dizel je lakše pokrenit u nižim okretajima od benzica.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
18 godina
cecenac kaže...

I ja sam vozio dizela u autoskoli i za pocetnike je on puno bolji. A otkad sam polozio vozio sam 15ak auta od kojih je samo moj dizel (od starog ne racunam jer je automatik) i nisam bas osjetio razliku u tezini kod benzinca.. Dapace, njih sam uvjek i vozio i zato mi je potpuno jednako, a nekad cak i lakse.

14 godina
neaktivan
veki22 kaže...

Uništi novi dizel, starim neće niš bit. Koliko je ljudi napravilo desteke i stotine tisuće km sa dvojkama dizlima, kadettima i ekipom pa im niš nije bilo{#}

I sad bi se ljudi vozili samo su kazne brutalne ako te zaustave i skuže da voziš na ložu.

Dizelaš i plin je u masu slučajeva teško održiv i gotovo neizvediv koliko ja znam, fali kres pa mu trebaju svijećice itd? Nek me se ispravi, nisam siguran ode :)

15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova
16 godina
Vaš Auto Snova

zamrzio sam turbodizele ispod 100ks

turbo rupa, nis ne idu, ne vucu...

zivjela atmosfera koja vuce i ispod 1500 kako spada, unatoc 60tak konja...

LP

15 godina
neaktivan

Pogotovo kad se baci pogled na volan LOL

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.3.2013 22:24 (Daka96).
15 godina
veki22 kaže...
domac5 kaže...
cecenac kaže...
thedream kaže...

pricam o gazolinu a ne o loz ulju

RuskeGTT kaže...

LP

odlican primjer sarkazma {#}

15 godina
hrčak kaže...

Sve to ovisi o načinu vožnje i koliko se km prelazi. Šta će nekom dizel ako prelazi 5-10k km godišnje i to većinom gradkse vožnje. Napravi 5km i stane. Auto se ne stigne ni zagrijati.

Ali ako se često ide na duža putovanja i ako se pravi preko 15k km godišnje, onda se dizel itekako isplati.

Eto meni je jedino kod dizela odbojan zvuk tj. buka.

Ali što ja znam.. Sve ovisi koje se auto kupuje.. Recimo kod Alfe bi bez razmišljanja uzeo dizela, makar su mu benzinci u pravilu draži, ali kad se dođe na benzinsku..

Još jedan plus za dizela je chipiranje. Lijepo 200-300 eura i ~30ks gore.

http://www.youtube.com/watch?v=Jl_3Yq36fSg&feature=related
16 godina
neaktivan
thedream kaže...

Nisam ni gledao iskreno, ne da mi se prtljati s tim, čim nije moj auto prilično sam suzdržan, plus kad ne znam ni što radim ni što tražim. Poslati ću je ili svom majstoru ili neka ide u prvi servis koji nađe, samo da nije ovlašteni.

5min posla kad netko zna što radi, samo velim kako je to kod mene jednostavno.

Inače opet se aktualizirala priča o tuningu, ovaj put kod Citiusa, vjerojatno odo sa plaćom oko 10.03. {#}, na VAG koncern i TDi ima opasnu akciju, rezultat je oko 115-120ks, sa sadašnjih 90. I garantira da ne dimi ništa više no sada, ako je motor ispravan.

Mjerenje snage na valjcima prije i poslije tuninga itd., sve uključeno u cijenu. Jedva čekam, bit će rokenrola smouk on d votr. {#}  Druga i gas do poda, batman.

Sad kad si spomenuo chip tuning, čisto informativno me zanima, jel te onda tehnički ispadne skuplje ili i dalje plaćaš kao da imaš 90Ks

15 godina
dv14 kaže...
hrčak kaže...

Sve to ovisi o načinu vožnje i koliko se km prelazi. Šta će nekom dizel ako prelazi 5-10k km godišnje i to većinom gradkse vožnje. Napravi 5km i stane. Auto se ne stigne ni zagrijati.

Ali ako se često ide na duža putovanja i ako se pravi preko 15k km godišnje, onda se dizel itekako isplati.

Eto meni je jedino kod dizela odbojan zvuk tj. buka.

Ali što ja znam.. Sve ovisi koje se auto kupuje.. Recimo kod Alfe bi bez razmišljanja uzeo dizela, makar su mu benzinci u pravilu draži, ali kad se dođe na benzinsku..

Još jedan plus za dizela je chipiranje. Lijepo 200-300 eura i ~30ks gore.

to je taj zvuk nema tu rasprave {#}

16 godina
neaktivan
domac5 kaže...

odlican primjer sarkazma {#}

Ja sam pročitao ložu i nastavio pisat samo, gazolin nisam ni primjetio.

Jako dugo nisam čuo da bi netko od poznanika vozio na gazolin, a i kao što si rekao jako je štetan za motor.

Jedino ak se ne varam nije baš smetao Trabantu jer je zweitakt.

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.2.2013 22:24 (pirat).
18 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...

Ne kužim, tebi je recimo bolji 1.9SDI sa 64ks nego 1.9TDI sa 101ks?

Ili hoćeš reć da je bolji veći atmosferski dizelaš od manjeg sa turbinom?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice