Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 79.914
|
čitano: 18.395.046
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Vaš Auto Snova
Remzi kaže...
cuspajz kaže...

Kolko kosta ono sto se stavi u ono za upaljač pa se usb spoji na to, služi za slušanje pjesama

cca 50-100kn, bilo je na akciji u intersparu

Bas sam to gledo u intersparu i dođe mi neki lik i kaze da ne kupujem to. Da je on to imo i da mu zvuk nikad nije bio čist

Samo su dva tipa ljudi na ovom svijetu – dobri i loši. Dobri bolje spavaju, ali čini se da loši više uživaju u satima kad su budni. Woody Allen
17 godina
neaktivan
cuspajz kaže...
Remzi kaže...
cuspajz kaže...

Kolko kosta ono sto se stavi u ono za upaljač pa se usb spoji na to, služi za slušanje pjesama

cca 50-100kn, bilo je na akciji u intersparu

Bas sam to gledo u intersparu i dođe mi neki lik i kaze da ne kupujem to. Da je on to imo i da mu zvuk nikad nije bio čist

Meni radi ok vec godinu dana jedino sam onaj aux kabel zamjenil jer ovaj kineski nije valjal..

Zvuk je isto kao da slusas radio..

Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
16 godina
moderator
cuspajz kaže...

Dobro ti je rekao.

Onaj koji kaže da je preko toga dobar zvuk ima očajni sistem u autu ili probleme sa sluhom.

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
16 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...
cuspajz kaže...

Dobro ti je rekao.

Onaj koji kaže da je preko toga dobar zvuk ima očajni sistem u autu ili probleme sa sluhom.

Naručit ću s ebaya za 5$ pa cu vidit...

Samo su dva tipa ljudi na ovom svijetu – dobri i loši. Dobri bolje spavaju, ali čini se da loši više uživaju u satima kad su budni. Woody Allen
15 godina
Vaš Auto Snova

inzinjeri sta kazete jel valja ova alfa?

eh kad bi bilo para za ovu {#}

Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
16 godina
moderator
cuspajz kaže...

Naručit ću s ebaya za 5$ pa cu vidit...

uzmi...možda ćeš biti zadovoljan :)

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
15 godina
domac5 kaže...

Alfe su prelijepa auta, a i sigurno su kvalitetnije nego što puno ljudi misli.

Taj prvi benzinac vjerojatno troši ko blesav, dok su Alfini dizeli stvarno kvalitetni motori.

Naletio na ovu 156-icu. Ludnica. Kvalitetan motor, lijepo izgleda, solidno ide i ovako + još ako se chipira..

http://www.youtube.com/watch?v=Jl_3Yq36fSg&feature=related
16 godina
domac5 kaže...

Za ovu prvu mogu reć da uzmeš jedino ako si operiran na mozak{#}

Chance of winning a battle is inversely proportional with the amount of polish players on team.
18 godina
domac5 kaže...

Ova ima automatski mjenjač, a čuo sam na par mjesta da nije baš neko cvijeće ta automatika...

Ali nisam nikad probao iz prve ruke tako da nemogu 100% bit siguran...

Inače, ja nikad nebi kupio auto sa automatskim mijenjačem, meni je to katastrofa...

PC RULES!!!
15 godina
dv14 kaže...
domac5 kaže...

Taj prvi benzinac vjerojatno troši ko blesav, dok su Alfini dizeli stvarno kvalitetni motori.

Naletio na ovu 156-icu. Ludnica. Kvalitetan motor, lijepo izgleda, solidno ide i ovako + još ako se chipira..

neki dan sam se vozio u 147 sa 1.9 jtd motorom...to vuce ko blesavo a iznutra mi je prelijep...

Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
17 godina
protjeran
TheDarkSide kaže...

Ne mislim radit BMW od njega, al daj pogledaj malo po netu slike NSX-R sa ovim sta sam nabrojao, meni puno lijepse izgleda. Ne previse ga spustit, i ne prevelik profil guma kao sta to bude slucaj sa BMW-ima. Bio sam u L.A. prije negdje 8 godina,i od kolege s kojim sam tad radio njegov frend je imao NSX-R crvene boje, onako zarko crvene, spusten, veci profil gume, crna stakla branici i bok nizi i auto je izgleda fenomenalno...sa sovjim dizajnom i ostrik linijama , posebno bocnima jos je vise dobio na "sportskom" izgledu.

Ne bude to slučaj s BMW-ima, nego slučaj s BMW-ima u vlasništvu kretena i seljačina.

A complex man drawn off of simplicity.
15 godina
domac5 kaže...
dv14 kaže...
domac5 kaže...

neki dan sam se vozio u 147 sa 1.9 jtd motorom...to vuce ko blesavo a iznutra mi je prelijep...

JTD je vjerojatno i najbolji izbo.1.6 voli dosta popiti. Sigurno preko 10l gradske.

Jedna anketa. Što bi izabrali između ova dva? Čisto me zanima. Alfa malo starija, prostranija, ljepše ide, dok je Stilo mlađi i ima jeftinije održavanje.

11 Stilo 1.6/1.9 JTD100 2001-2003
7 Alfa 156 1.9 JTD105 ˇ98-ˇ00
http://www.youtube.com/watch?v=Jl_3Yq36fSg&feature=related
15 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...
cuspajz kaže...

Ima li alternativa tom FM transmiteru? Konkretno za Clio II, tko jos ima volje prziti audio CDeve..

clock2much
16 godina
moderator
mate960 kaže...

Ima li alternativa tom FM transmiteru? Konkretno za Clio II, tko jos ima volje prziti audio CDeve..

Pitaj nekog vlasnika tog auta, ja neznam ni kako radio izgleda :)

Možda ima ugrađen AUX IN ili se može složit ako ima konektor za changer...

Ili najbolje uzet normalan radio :)

18 godina
Vaš Auto Snova

50e kosta radio sa mosfet pojacalom i usb ulazom..a ne tu neki transmiteri koji em nikak ne zvuce em prestaju radit brzo..

14 godina
odjavljen
Hacker002 kaže...

50e kosta radio sa mosfet pojacalom i usb ulazom..a ne tu neki transmiteri koji em nikak ne zvuce em prestaju radit brzo..

Istina. Ja sam uzeo Piooner DEH1400UB za 399 kn, odličan radio, doduše nekome može

predstavljati manu nedostatak CD pogona... Uzmete takav radio, stick od 8 GB od SanDiska

ultra malih dimenzija i nemate briga oko ničega, niti podešavanja frekvencija na transmitteru

ili takvih gluposti, just plug&play. :)

18 godina
Vaš Auto Snova

Ja sam uzeo JVC za 400kn i USB od 4GB za 40kn i nikad nisam osjetio nedostatak CD pogona.

16 godina
neaktivan

Ja imam CD i ne znam kad sam ga zadnji put upalia. Sve preko AUX-a, pa preko mobitela. USB ne volim, jer dok nadem po folderima, previse vremena mi treba.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova
Ja drugi dan nakon sto sam uzeo auto uzeo nove zvucnike i radio, auto isto clio II, isto bi ti savjetovao da uzmes drugi radio imas ih po 300kn pa na dalje.
17 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

jel sam ja jedini koji jos ima glazbenu kutiju na kurbljanje?

Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
14 godina
neaktivan
epic kaže...
TheDarkSide kaže...

Ne mislim radit BMW od njega, al daj pogledaj malo po netu slike NSX-R sa ovim sta sam nabrojao, meni puno lijepse izgleda. Ne previse ga spustit, i ne prevelik profil guma kao sta to bude slucaj sa BMW-ima. Bio sam u L.A. prije negdje 8 godina,i od kolege s kojim sam tad radio njegov frend je imao NSX-R crvene boje, onako zarko crvene, spusten, veci profil gume, crna stakla branici i bok nizi i auto je izgleda fenomenalno...sa sovjim dizajnom i ostrik linijama , posebno bocnima jos je vise dobio na "sportskom" izgledu.

Ne bude to slučaj s BMW-ima, nego slučaj s BMW-ima u vlasništvu kretena i seljačina.

Cek, netko je kreten i seljacina jer ce svoj auto sredit onako kako on zeli i misli da je najbolje? Nekuzim? Ajmo onda svima koji sreduju aute kako nama ne pase govorit da su seljacine kreteni budale? Di ti je tu logika?

FIFA 13 FUT Team: http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#gEex0KsOnIHku:pc
16 godina
neaktivan
TheDarkSide kaže...

Cek, netko je kreten i seljacina jer ce svoj auto sredit onako kako on zeli i misli da je najbolje? Nekuzim? Ajmo onda svima koji sreduju aute kako nama ne pase govorit da su seljacine kreteni budale? Di ti je tu logika?

To je balkanska logika. Sve što je drukčije od onog kako smo mi navikli nevalja {#}

Vrijedi za sve, ne samo za aute

16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Audi S2

Volvo 850 R

Subaru Impreza WRX STi

Renault Megane GT 220

Renault Laguna 2.0 dCi Black Edition

Renault Megane 3 RS

Gamers dont die, they respawn! :)
14 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

zna li iko di ima uzet ili narucit presvlake sjedala za auta.. da ne bude ono govno 200kn iz metroa...

Some say that he resined a job in Rome to have a fulltime job in here in London and that all of his legs are hydraulic... all we know is, he's called the Stig.
16 godina
odjavljen
Saint96 kaže...

zna li iko di ima uzet ili narucit presvlake sjedala za auta.. da ne bude ono govno 200kn iz metroa...

Google? Klik!

14 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

nisan bia nasa. fala . :)

Some say that he resined a job in Rome to have a fulltime job in here in London and that all of his legs are hydraulic... all we know is, he's called the Stig.
17 godina
neaktivan
Moze malo pomoći? klikni nadporuka za post :)
18 godina
pod009 kaže...
Mišljenje za prvi auto (nove generacije automobila, dizel motori):
Ford fiesta, kia rio, kia ceed, vw golf 5, vw polo, opel astra H, mercedes A (ne novi, nego stariji), opel corsa?

ako ti se petica svida, onda golf. meni je inace  odvratan pa bi zato uzeo astru.

13 godina
Vaš Auto Snova

{#}

15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Kako da ovi rubovi izravnam,ima li spasa?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice