Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 79.914
|
čitano: 18.402.850
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Vaš Auto Snova

Novi GTD. {#}

Mrzitelji na aparatima. Pari mi da bi se isplatilo uvalit 6icu i uzet. 

18 godina
Re: Vaš Auto Snova
nine kaže...

@Batista

ako tako misliš evo ti clarksonovo mišljenje o sciroccu {#}

i da.. ova luda izgleda odlično izvana.. kao da je nedavno lakirana i utegnuta.. prednji branik ne izgleda doduše baš nešto i fali mu onaj "grille", jelte plastika između branika i haube.

ali volan i mjenjač su teški smijeh {#}

Njegovo misljenje mi skoro pa nista ne znaci.

Covjek ima apetit vecinom prema zescim autima.

Unutra je diesel, zasto nije R (benzinac)...

Covjek je takodjer teski individualac, nikako mi nije realan - vise je zabavan.

Osobno takodjer dizelske aute do 2.0 kubikaze ne smatram jurilicama, al 140-170KS za moj apetit bi bilo {#}

Truth in engineering.
17 godina
Vaš Auto Snova

lik je popljivao hrpu predobrih auta i onda nakon godine dana iste hvali. To je zabavna emisija, također i podplačena.

15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

{#} ma clarkson je legenda {#}

evo popljuvao je i preludu.. hehe

a onda u "jeremy clarksons top 100 cars"

https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=IILHcenh_eE#t=495s

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Na kraju se ipak sve svede na  - 200.000kn za Golf, u mad bro? Makar i GTD, previše je. Sam auto kao auto je super najs, ali 200.000, đizs..nova Mazga 6. Ja bi radije Mazgu za tu lovu.

Faith divides us. Death unites us.
Poruka je uređivana zadnji put pet 22.2.2013 14:03 (thedream).
15 godina
Čitam i pitam se zašto pljujete po Renault meganu. Pa može mi netko reći zašto.
AMD u <3 Intel u C===3
15 godina
neaktivan
GeneralPag1997 kaže...
Čitam i pitam se zašto pljujete po Renault meganu. Pa može mi netko reći zašto.

zato što niš ne valja u odnosu na cijenjene aute iz VAG koncerna trolololol.... mislim ja sam isto likčina uspoređujem presvetog VW-a sa megane-om..

14 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

dosta vas govori golf skup .. je on skup.. pa nemojte njega uzet ko vam govori.. imate megane focus itd. to sta je u nas cijenovna razlika 4k€ to je druga stvar.

Some say that he resined a job in Rome to have a fulltime job in here in London and that all of his legs are hydraulic... all we know is, he's called the Stig.
16 godina
neaktivan
Saint96 kaže...

dosta vas govori golf skup .. je on skup.. pa nemojte njega uzet ko vam govori.. imate megane focus itd. to sta je u nas cijenovna razlika 4k€ to je druga stvar.

Ma još sam auto nekako, probavljiv je i najjeftiniji benziner što se mene osobno tiče i osnovnom opremom, no poželim li staviti felge na njega, metalik lak, automatsku klimu i još pokoju điđu koju sad na 13g. starom autu istog koncerna imam odavno, ta cijena toliko perverzno raste da je to čudo.

Sa 12x xxx kuna se popneš na 15x xxx a ono, ništa spešl. Da ne govorim o dizli na konfiguratoru, ispod 16x xxx kn sa nekom iole normalnom opremom, nema Boga. Mislim da je to jako skupo, iako se govori o nekakvom lideru klase i šta ti ja znam.

Ne znam, nije mi Megane u istoj rečenici, svaka mu čast, kao i Peugeot. U istu rečenicu bi stavio Hondu Civic, po kvaliteti. Ali ona mi je pak dizajnom prst u usta i bljuv.

Na kraju se vratim na Golfa. {#}{#}{#}  Doduše velika većina Golf-kupaca ni ne pogleda ništa drugo, to znam iz prve ruke jer sam sa dva prijatelja konfigurirao njihove aktualne VI-ice i praktički bio tamo kad su kupovali auto, na mobitelu LOL {#} na liniji.

Te ljude konkurencija ne interesira, pa i Hyundai novi i30 je mrakača auto, jbg. A ovaj ga ni ne primjećuje.

15 godina
neaktivan
Saint96 kaže...

15 godina

Točno to. Baš malo gledam Golfove po njuškalu i ovo je strašno. Pretjeruju sa cijenama.

2.5-3k eura za Golf 3 star ~20 godina.

5k eura! za Golf 4 koji je star preko 10 godina. Auto ništa posebno ni izgledom, a vjerojatno ni voznim osobinama.

A ove nove Golfove neću komentirat. Ma koliko god bili skupi, uvijek će ih biti- Čovječe na svakom koraku po gradu viđam Golf 6 i novijeg Pola (2009-)

Da se malo maknemo od VW-a. Jel imao netko iskustva sa Lancia-ma? Ove Lybre mi se čine kao odlične limuzine za male pare.. Puno opreme, udobno, ne izgleda loše..

http://www.youtube.com/watch?v=Jl_3Yq36fSg&feature=related
18 godina
dv14 kaže...

Da se malo maknemo od VW-a. Jel imao netko iskustva sa Lancia-ma? Ove Lybre mi se čine kao odlične limuzine za male pare.. Puno opreme, udobno, ne izgleda loše..

iskreno receno, ova unutrasnjost je uspjela biti ruznija nego kod volva....

a to da su golfovi precjenjeni malo je za reci..

13 godina
Vaš Auto Snova

Par puta sam vidio tu Lanciu jer sam od Vrbovca udaljen 5km.

16 godina
Vaš Auto Snova

Jedino što bih se usudio staviti kao trenutnu konkurenciju Golfu je Civic, koji je podjednako skup i kojemu cijena isto tako dosta raste, najskuplji 240k.

S obzirom da je većini ljudi izgled posljednjih Civica katastrofa, naravno da će uzet Golfa. 

i30 nije baš toliko super auto, uzela ga autoškola gdje sam polagao, i nisu previše sretni s kupnjom. Ove godine uzeli Golfa, s njime su zadovoljni. 

Da odmah izbjegnem neke pretpostavke, kompletna flota im je do sad bila Fordova.

Nikako mi nije jasno, zašto se stalno predbacuje nešto Golfu, posebice ta cijena? Jel to možda zato što se ljudi ne usude toliko investirat, pa uzimaju nešto jeftinije/starije, jer čemu toliko filozofiranje oko nečeg što te ne zanima.

16 godina
neaktivan
mystik kaže...

Nikako mi nije jasno, zašto se stalno predbacuje nešto Golfu, posebice ta cijena? Jel to možda zato što se ljudi ne usude toliko investirat, pa uzimaju nešto jeftinije/starije, jer čemu toliko filozofiranje oko nečeg što te ne zanima.

Mislim da ljudi koji kupuju novi auto i gledaju golfa, dopadne im se, pa gleaju cijenu i ostanu razočarani, poslje pljuju po njemu jer si ga nemogu priuštit, a i sama račenica narodno vozilo ne drži vodu kad si ga narod nemože priuštit... negdje sam čuo, uspoređivao se golf 6 i kia pro ceed, ceed je bio nešto jeftiniji i nudio više opreme od golfa 6 koji je sa manje opreme skuplji, a ista klasa auta, meni nema logike, sve više mi ćini da se kod vw naplačuje to ime... {#}

Svaki dan prolazim kod jordanovca (Zagreb) i gledam reklamu za golfa 7, meni osobno auto predivno izgleda i aluminiske felge 16" ili 17" (odprilike) se odlično uklapaju i gledam cijenu mislim da piše 124 000Kn i mislim si šta ima u njemu da toliko košta, u čemu je on bolji od konkurencije, po meni realna cijena novog osnovnog modela bi bila oko 85 000Kn, sve preko 100 000Kn za golfa je way too much, osim ako se radi o gti ili R izvedbi...

16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Kolko kosta ono sto se stavi u ono za upaljač pa se usb spoji na to, služi za slušanje pjesama

Samo su dva tipa ljudi na ovom svijetu – dobri i loši. Dobri bolje spavaju, ali čini se da loši više uživaju u satima kad su budni. Woody Allen
14 godina
cuspajz kaže...

Kolko kosta ono sto se stavi u ono za upaljač pa se usb spoji na to, služi za slušanje pjesama

cca 50-100kn, bilo je na akciji u intersparu

LoL: CRORenato NFSW: Remzi1996
17 godina
neaktivan
Mišljenje za prvi auto (nove generacije automobila, dizel motori):
Ford fiesta, kia rio, kia ceed, vw golf 5, vw polo, opel astra H, mercedes A (ne novi, nego stariji), opel corsa?
18 godina
cuspajz kaže...

FM transmitter se to zove.

- Psiho246
14 godina
neaktivan

Moj auto iz snova koji planiram uzet, uvest iz amerike ili di god treba  Acura/Honda NSX-R  Spustit ga, uzet nize plastike( znaci prednji zadnji branik i bokove), mozda veci profil gume, tamanit stakla koliko zakon dozvoljavai chilat gradom:)

FIFA 13 FUT Team: http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#gEex0KsOnIHku:pc
Poruka je uređivana zadnji put sub 23.2.2013 3:20 (TheDarkSide).
15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

NSX-R je pravi auto za snove... mokre snove... teško ga je naći, a još teže kupiti {#}

exhaust sound collection

engine sound collection

16 godina
neaktivan
dv14 kaže...

Mislim da taj auto ima dosta zajedničkog sa Alfom 156, tu je i cijena negdje istog godišta, pa tko voli..

Ja bi ga rado vozio, meni je ok. I nemaju ga svi, dapače..

Jedino što bi se moglo pokazati veseljem su dijelovi i servis, logično. Otud većim dijelom i cijena.

16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Jedna uvoz Honda mrakača, Accord Coupe 2009.

http://www.njuskalo.hr/auti/honda-accord-coupe-ex-v-3.5-vtec-oglas-7185065

Toliko konja, ručni mjenjač, cirkus.

I druga uvoz mrakača, nešto starija..ne znam koja mi je bolja..

http://www.njuskalo.hr/auti/honda-accord-coupe-v6-automatik-oglas-1825717

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.2.2013 10:23 (thedream).
18 godina
Vaš Auto Snova

Kaj se Meganea tice. Najvise iskustva sam imal sa serijom iz 2003. godine i serijom prije, za ovu osobnu ne znam i nemam volje njuskat okolo.

Megane zadovoljstva

Golf zadovoljstva

Kolko plastike na sebi taj Megane ima na sebi (izvana izmedju bunkera i zadnjih vrata, od naprijed izmedju farova i prednjih vrata), koliko ga elektronika je.be - to je cirkus od auta.

Svako malo nasumnicno iskljucivanje/ukljucivanje ESP-a, airbag errori... X puta nece ocitat kod sa kartice, otkazivanje gumba za paljenje...

Uglavnom auto prepun elektronike koja je strasno bugovita.

Uzasno i nekvalitetno vozilo.

A kaj se Golfa tice, njegova povijest i brojke prodanih primjeraka svakako daju dovoljno veliku sliku o samom autu.

Taj broj prodanih primjeraka je izazvalo kontraefekt i taj auto je postao nepozeljan medju vatrenim znalcima jer je to previse casual auto...

S Golfom ne mozes bit poseban, mozes bit obican ili seljacina u ocima racer playboya.

Truth in engineering.
Poruka je uređivana zadnji put sub 23.2.2013 11:54 (Batista).
16 godina
odjavljen
Vaš Auto Snova

LOL, čitam komentare vlasnika golfa, evo nešto za Nine-a:

"

My last car was a Honda Prelude. 2.2 petrol, dead as a maggot, heavy on petrol, not comfortable and certainly not reliable. In 11 years I had to replace a power steering pump and much more. The last straw for the Prelude was a snapped timing belt at 43,000 miles.

My Golf is a breath of fresh air for me, I love it. Now my brother has bought the exact same car!"

Svi smo mi Mentalist.
16 godina
neaktivan
TheDarkSide kaže...

Moj auto iz snova koji planiram uzet, uvest iz amerike ili di god treba  Acura/Honda NSX-R  Spustit ga, uzet nize plastike( znaci prednji zadnji branik i bokove), mozda veci profil gume, tamanit stakla koliko zakon dozvoljavai chilat gradom:)

ti bi nsx spustao? aj molim te budi pametan,i ne diraj nsx,ako ces od njega pravit bmw.

a clarkson je realac,nema tog auta kojeg on nece popljuvat,ali isto tako i reci koju dobru rijec. 

i nemojte ga uvijek ozbiljno uzimat.

Optimizam je nedostatak iskustva.
Poruka je uređivana zadnji put sub 23.2.2013 13:34 (turbojc).
15 godina
neaktivan
Jakovp kaže...

LOL, čitam komentare vlasnika golfa, evo nešto za Nine-a:

"

My last car was a Honda Prelude. 2.2 petrol, dead as a maggot, heavy on petrol, not comfortable and certainly not reliable. In 11 years I had to replace a power steering pump and much more. The last straw for the Prelude was a snapped timing belt at 43,000 miles.

My Golf is a breath of fresh air for me, I love it. Now my brother has bought the exact same car!"

hahahaha dead as a maggot {#} sa R32 sa DSG-om je brži za 0.3 sec do 100.. onda neovisni zadnji ovjes vs most (da da golf inače glasi kao jako udoban auto sa svojim primitivnim ovjesom)... ali dobro, wth čovijek valjda zna šta priča ...

servo pumpa na ebayu je 50$, mora da je imao još hrpu ovakvih skupih neočekivanih kvarova {#} ajde zupčasti kad pukne je s*anje, ali pitanje je dali je prešao 43k milja ili mu je novi pukao nakon 43k... ako je u 12g napravio samo 43k milja onda mu je zupčasti pukao od starosti.

@Batista

BTW za ovog megane-a 2003.. 4 ljudi u firmi ga ima, i jedini problem koji se javlja, i to redovito su bobine koje promjene sve 4 jednom godišnje.. nije baš fora jer svaka košta 700kn, ali osim toga i nije baš da se stalno sve raspada kako si ti opisao

EDIT: BTW gledam ove oppinione, i svi ti auti imaju po 40k pređenih milja. ima puno faultova navedenih i za gnojeve. daj neki link di auti imaju po 200k km lol da vidiš skupih kvarova {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.2.2013 14:29 (nine).
13 godina
cuspajz kaže...

To ima moj buraz u autu, odlična stvar pošto mu radio u autu neprima  mp3 nego neki format u kojem je jedna pjesma velka 20mb. A ako kupi drugi radio neće mu raditi tipke za radio iza volana. Btw auto je Renault Laguna II.

14 godina
neaktivan
turbojc kaže...
TheDarkSide kaže...

ti bi nsx spustao? aj molim te budi pametan,i ne diraj nsx,ako ces od njega pravit bmw.

a clarkson je realac,nema tog auta kojeg on nece popljuvat,ali isto tako i reci koju dobru rijec. 

i nemojte ga uvijek ozbiljno uzimat.

Ne mislim radit BMW od njega, al daj pogledaj malo po netu slike NSX-R sa ovim sta sam nabrojao, meni puno lijepse izgleda. Ne previse ga spustit, i ne prevelik profil guma kao sta to bude slucaj sa BMW-ima. Bio sam u L.A. prije negdje 8 godina,i od kolege s kojim sam tad radio njegov frend je imao NSX-R crvene boje, onako zarko crvene, spusten, veci profil gume, crna stakla branici i bok nizi i auto je izgleda fenomenalno...sa sovjim dizajnom i ostrik linijama , posebno bocnima jos je vise dobio na "sportskom" izgledu.

FIFA 13 FUT Team: http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#gEex0KsOnIHku:pc
16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Meni je taj Megane odvratan što se izgleda tiče. Jedino onaj Sport ajde, kričavi, taj je fora i ima mi prođu, tim više zbog motora i performansi.

http://www.njuskalo.hr/auti/renault-megane-sport-2.0-16v-turbo-225ks-oglas-6014515

Kad bi Megane imao, bio bi to ovaj, boja, felge, motor, točno to.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice