Kasniš.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Hm, da nije to premala cijena? Mislim auto je brutalan, a pogotovo za tu cijenu :)
ipak ne bude jer sam citao da cuca 16 po gradu xD
E pa ne ide to tako, performanse koštaju goriva, šta si mislio...
sa 10-12 cu se pomiriti (HGT) ali sa 16 ne...
jedino da je plin, mada i to onda bude puno...
Ma opet za tu lovu, fora auto. Makar bi ja sebi, da hoću spojiti pumpu na auto, prije uzeo za kakvih 3,3500e Chrysler 300M.
Nije ista kategorija auta kao GTV, ali je strojčina samo takva, dan danas.
Mislim da sa plinom preračunato, prosječno troši kao cca. 10L dizela.
Po meni je šteta stavljati plin na takve zvijeri :)
To je tip auta kog imaš i voziš ga za gušt, a ne svaki dan. Ionako imaš clia.
punto ili bravo ? 
punto ili bravo ? 
EDIT: evo jedan stilo sa seriski 170Ks za pristojen novce, sad pitanje jesu li stvarni kilometri... navodno troši 13 litara po gradu
Taj Stilo pocucla i više od 13L u gradu, 2.4 mašina, 5 cilindara + automatik je. Al ko ciljano kupuje takav auto potrošnja ga ne hebe.
Malo je prejeftin taj Stilo
punto ili bravo ? 
EDIT: evo jedan stilo sa seriski 170Ks za pristojen novce, sad pitanje jesu li stvarni kilometri... navodno troši 13 litara po gradu
bravo naravno
Jesu siguran da taj 2.0 HGT troši toliko? Meni se više čini da troši oko 15.
Čak za Bravota 1.6 puno njih priča da troši 9-10l.
Ja sam imao Bravo 1.6 16V. 9-10 l mu je prosjek.
Moj je bio stock kompletan,jedino što je bilo nadodano su bile HGT felge i zadnji lonac od Laste.
Sub u bunkeru, pojačalo, po ljeti laganini večernji cruize po gradu, lagano brujanje iz Laste, ali potrošnja me ubijala
te sam ga prodao za 11 000 kn, kupio Astru 1.4 Si za 8000 kojoj je potrošnja oko 6.5 do 7 litara....Ali eto, godine su
na Astri, hrđa ju grize a sad bi trebao do ljeta dobiti za stalno posao pa...
Nego, da ne off topičarim, ciljam na nekog dizelaša.
Stilo 1.9 JTD ili Ibiza 1.9 TDI ? Ciljam na nekog ajmo reč nasljednika Brava po izgledu, da je brz kao Bravo ali da troši 50 % manje od Brava 
I ako netko ima nekakve savjete u vezi oba dva modela, slobodno napišite.
Ja sam imao Bravo 1.6 16V. 9-10 l mu je prosjek.
Moj je bio stock kompletan,jedino što je bilo nadodano su bile HGT felge i zadnji lonac od Laste.
Sub u bunkeru, pojačalo, po ljeti laganini večernji cruize po gradu, lagano brujanje iz Laste, ali potrošnja me ubijala
te sam ga prodao za 11 000 kn, kupio Astru 1.4 Si za 8000 kojoj je potrošnja oko 6.5 do 7 litara....Ali eto, godine su
na Astri, hrđa ju grize a sad bi trebao do ljeta dobiti za stalno posao pa...
Nego, da ne off topičarim, ciljam na nekog dizelaša.
Stilo 1.9 JTD ili Ibiza 1.9 TDI ? Ciljam na nekog ajmo reč nasljednika Brava po izgledu, da je brz kao Bravo ali da troši 50 % manje od Brava 
I ako netko ima nekakve savjete u vezi oba dva modela, slobodno napišite.
Uff to je ipak malo previše. 9-10l, jel to normalna gradska vožnja ili gaženje do crvenog? Možda bi ga se i moglo spustiti na 7-8l.
Nego, kako si bio zadovoljan perfomansama tog Bravo-a? Pitam najviše zbog toga jer je auto malo teži u usporedbi sa Civic,Cliom i sličnim čudima.
Di je nine, vozio sam se danas u Accordu coupe, pa me lavež VTEC-a sjetio na njega. 
dream, jel tebi ono ukralo bikeove?
dv14, pa ajde otvorena cesta uz laganini vožnju, 4-5 brzina na kakvih 2000 okretaja, dalo bi se izvuci oko 8 litara.
Po gradu katastrofa. Bolje da ne govorim koliko je bila potrosnja. Pa gle, bilo je par utrka protiv Civica, BMW 3 serije
Astra GSi se jedna nasla, i nemogu reci da su bili ispred mene, ali opet stvar je u motoru, kako ga je održavao vlasnik
prije tebe, kako ga je on vozio, ja sam naišao na dobar model, stvarno je auto letio, ali svaki od 103 konja su bili jako
žedni, ali hebiga, nemožeš imati brzinu i potrošnju Golfa dvojke dizelaša !
dream, jel tebi ono ukralo bikeove?
Ma di to?
dv14, pa ajde otvorena cesta uz laganini vožnju, 4-5 brzina na kakvih 2000 okretaja, dalo bi se izvuci oko 8 litara.
Po gradu katastrofa. Bolje da ne govorim koliko je bila potrosnja. Pa gle, bilo je par utrka protiv Civica, BMW 3 serije
Astra GSi se jedna nasla, i nemogu reci da su bili ispred mene, ali opet stvar je u motoru, kako ga je održavao vlasnik
prije tebe, kako ga je on vozio, ja sam naišao na dobar model, stvarno je auto letio, ali svaki od 103 konja su bili jako
žedni, ali hebiga, nemožeš imati brzinu i potrošnju Golfa dvojke dizelaša !
Marea ona šta sam bio linkao tu, od moje stare, po gradu je do 8L, što znači da se može. Ali gledaj, žena je, mekano se vozi, štedljivo - ne nužno sporo u tom smislu, nego više racionalno, za razliku od mlađe populacije koja voli i stisnuti gas i osjetiti auto itd.
Tako da se može do 8L jako lijepo voziti, uostalom - i ja sam počeo na njoj pomalo voziti i učiti, isto se ne sjećam prevelike potrošnje, no početkom 2000.-tih to je bio nov auto. I sad nakon 12g. ima smiješnih 70 000km.
Osobno, da ima klimu, meni bi bio u užem izboru za 1500 - 2500e. što se tog godišta tiče. Motor je prilično živahan, i praktički jedino što me smetalo je što je dosta krući od Audija, gotovo nevjerojatno koliko, zatim kvaliteta plastike i materijala unutra i vani, koji kao da su napravljeni da se svakih 2g. mijenjaju - kvake pogotovo, ispuh isto ne zaostaje pretjerano - tvornički zadnji lonac nije 5g. izdržao kod moje stare, to smo promijenili za kvalitetniji..
Inače je ok auto, jako zahvalan, točili smo Seleniu samo unutra, nikakvog rada na motoru u 70 000 nije bilo. Jedino smo zupčasti remen promijenili nedavno.
Možda bi ga držao hehe i ispod 8-10L po gradu da si ga vozio kao dizela na 2000rpm što kažeš, ali 1-2-3 brzina šaltanje i benzinac to baš i ne dozvoljavaju, zaklao bi motor, tako da te razumijem.
Ma di to?
Ma netko na drugi forum postao pod imenom thedream, pa gledam.
Ma di to?
Ma netko na drugi forum postao pod imenom thedream, pa gledam.
To neki hejter kopira nadimak.
Imaš link na pp zvekni. 
100kn 100km, danas bi trebao ic na test drive :)
Ibiza 1.9 TDI ili Stilo 1.9 JTD ?
Kvarovi, troškovi održavanja, kvaliteta izrade ( interijer / eksterijer ) ...
stilo kak god okrenes
Imam Ibizu 1.9 SDi ( 2001 godina )
MANJI KVAROVI
- Prekidač od getribe , zadnja rikverc svjetla nisu radila kad bih ubacio u rikverc (45 kn )
- Kvaka od vozača, to sam naravno ja pukao
( 230kn)
VEĆI KVAROVI
- N E M A
Troškovi održavanja su 0 ( to mislim u dobrom smislu ) , pristojne cijene od najjeftinije stvari do najskuplje ( ako hoces detaljno cijene jednog servisa, u autu su mi racuni od servisa zadnjega 
Kvaliteta izrade eksterijer 6,5/10 ( Tu ocjenu dajem radi starosti jel i nisam imao priliku voziti auto prije dok je jos bilo garazirano i sve to posto sam mladi vozac
)
Kvaliteta izrade interijer 4/10 ( Plastika , malo oguljeno kod kvake , uglavnom svaki seatov model ima takve probleme, govorim za ibizu naravno )
Lijepi pozdrav
, Uff koliko ce mi trajati sada ovo :D , laganica 5,5l/100 km po gradu , IBIZA <3
štilo ... jedino ćeš si morat kupit dijagnostiku kad ti sve počne svijetlit na komandoj ploči .... ali JTD srce je ubojstvo od motora samo redovito održavnje i gas dijelova imaš na svakom otpadu a ako si blizu grane u italiji ih imaš đabalesko ... 3 vrata si fino pikneš ... 17 cola felga ofarbaš kvake i lajsne u boji auta (ako nisu u toj opremi) staviš zadnji spojler od abartha, neki šikneš neki double-din i zataminš lagano šajbe i sve pice su tvoje ...
za ibizu su ti dijelovi skupi ko vrag a šatro vw ... a tvrda ko kamen svi bubrežni kamenic ti otpadnu .... jedino kaj dobro drži i ima vw motor ali sve ostalo koma ...
Stilo bi vjerojatno i moj izbor bio, ali u konačnici bi ovisilo o primjerku oba auta i dijagnozi kod mehaničara. Što se tuninga tiče, naginjao bi klasičnom Abarth look-u sa minimumom seljo detalja. Ako se neki auto poseljači dok kažeš Stilo, to je - Stilo.
Neki na našim cestama izgledaju kao pegla, samo utičnica fali, a na fiatistima nerijetko nađeš i primjerke koji bi posramili i ralicu što se prednjeg branika i spojlera tiče. Uglavnom - vjerojatno best buy auto u toj klasi, ali..
štilo ... jedino ćeš si morat kupit dijagnostiku kad ti sve počne svijetlit na komandoj ploči .... ali JTD srce je ubojstvo od motora samo redovito održavnje i gas dijelova imaš na svakom otpadu a ako si blizu grane u italiji ih imaš đabalesko ... 3 vrata si fino pikneš ... 17 cola felga ofarbaš kvake i lajsne u boji auta (ako nisu u toj opremi) staviš zadnji spojler od abartha, neki šikneš neki double-din i zataminš lagano šajbe i sve pice su tvoje ...
za ibizu su ti dijelovi skupi ko vrag a šatro vw ... a tvrda ko kamen svi bubrežni kamenic ti otpadnu .... jedino kaj dobro drži i ima vw motor ali sve ostalo koma ...
Ma i 17 colne felge su dosta, već puno podižu auto