Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 79.932
|
čitano: 18.451.090
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Stisnuo bi pet puta na Alfu ali ne ide.

Faith divides us. Death unites us.
18 godina
Vaš Auto Snova

Kupio sam na proljeće ljetne gume za Stila, Dunlop SportMaxx RT, i bio sam prezadovoljan sa gumama, odlično su držale i po mokrome i po suhome... Zadovoljstvo je trajalo sve dok ih nisam skinuo i malo bolje ih pogledao... Napravio sam s njima oko 20 000 km, a potrošio sam više od 2/3 gume, ostalo je ripne još za možda par tisuća kilometara... 

Jučer gledam ja youtubu filmić sa Mercedesom SLS GT AMG na Hockenheimu, i skužim da su te gume prva ugradnja na SLS-a, i da su to ultra high performance gume... Tako da mi je sad jasno zašto su se tolko potrošile 

PC RULES!!!
18 godina
Re: Vaš Auto Snova
dv14 kaže...

Evo baš malo raspravljam sa frendom o autima. Pa me zanima koji je po vašu mišljenju bolji tj. kojeg bi radije kupili za tu cijenu.

Ja sam naravno za Alfu, dok je frend zapeo za Pro Ceed.

To je kao da kupujes stolno racunalo za 5k kn i laptop za 5k kn. Alfa je u ovom slucaju stolno racunalo, zakljuci sam.

17 godina
mika2210 kaže...

Kupio sam na proljeće ljetne gume za Stila, Dunlop SportMaxx RT, i bio sam prezadovoljan sa gumama, odlično su držale i po mokrome i po suhome... Zadovoljstvo je trajalo sve dok ih nisam skinuo i malo bolje ih pogledao... Napravio sam s njima oko 20 000 km, a potrošio sam više od 2/3 gume, ostalo je ripne još za možda par tisuća kilometara... 

Jučer gledam ja youtubu filmić sa Mercedesom SLS GT AMG na Hockenheimu, i skužim da su te gume prva ugradnja na SLS-a, i da su to ultra high performance gume... Tako da mi je sad jasno zašto su se tolko potrošile 

Uzeo si super gume a svaka dobra gume se trosi pogotovo sportska jer je napravljena tako da imas dobar grip. izbjegavaj gume koje se ne trose jer te ne drze cestu.

18 godina
Vaš Auto Snova

Ma znam ja sve to, i bio sam svjestan da če se ta guma trošit brže od ostalih, al nisam očekivao da če se baš tolko brže potrošit... Ma nema veze, sad mogu reć da sam na Stilu imao iste gume ko i novi merđan SLS AMG {#}

PC RULES!!!
17 godina

Ako zelis neki kompromis grip-potrošnja uzmi si tkz "touring" gume za gradske automobile tipa Dunlop StreetResponse ili Bridgestone Turanza

15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Evo da si malo izgustate {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.11.2012 13:24 (fakEEE).
16 godina
Vaš Auto Snova

Ovo je za gustanje {#}

Nedam vam vise {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.11.2012 13:53 (Fake_Alert).
14 godina
neaktivan
luka_cro kaže...

Evo jedne Honde iz vž-a :D

jel ovo honda civic coupe ili integra?

''Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.'' (c) Čapek
16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Najlakša stvar zaj**at nekog u prometu bez štete {#}

Like a boss Like a boss

18 godina
1BIT kaže...

To bi upalilo samo ako je traka pored tebe neprohodna, u kontra slucaju, 98% vozaca bi te zaobislo...

Al kaj je da je, fora je :)

Truth in engineering.
16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Uf kad bi te stigao na sljedećem semaforu {#}

Got a gun, in fact I've got two, that's okay man, cause I love God
15 godina
neaktivan
1BIT kaže...

Druga slika , YU U NO GO?????!!! hahahaaha , predobra faca {#}

BMW
14 godina
protjeran
cod2playahhh kaže...
luka_cro kaže...

Evo jedne Honde iz vž-a :D

jel ovo honda civic coupe ili integra?

Civic Coupe.

daniel
16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Pa da ne bi ovakav auto s takvom opremom uzeo za 1000e, makar ga 3 puta mjesečno vozio.

http://www.njuskalo.hr/auti/honda-accord-2.0-es-oglas-6252601

Meni osobno odličan. Nek ima 300000, ko ga hebe.

Faith divides us. Death unites us.
14 godina
protjeran
Vaš Auto Snova

Nije kolko ima tkm, nego kak je vozen i odrzavan. Ovi Remusi me se nikak ne sviđaju na autu sa 300 tkm...

Dok s druge strane, na mom Accordu sa 370 tkm u 2 godine je otisla samo bobina, a kasnije sam ga slupal.

daniel
17 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

na mojoj accord je bilo 400 000km mi se cini kad smo ju prodali i covjek ju jos sad vozi i nikakvi problema uz redovitu izmjenu ulja i servis....

btw. znate kaj imam na umu, prodati audi za 3000eura i kupiti od penzionira tu iz kvarta opel astru classic 1.4 66kw, auto ima 20 000km (20 ne 200), maksimalno uscuvan, 2002god.

za 3000eura imam novi auto...

Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
17 godina

Kako sad, zar tebi nije sve ispod 150ks pushiona?

Šta si ti penzioner da vozis auto za penzionere, kupi si nešto u skladu sa svojim godinama i razmišljanjima da kida asfalt, privlaci pice i troši kao lokomotiva, hebeš sve jednom se živi {#}

15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

To je neki sa 156KS konja +, ne bi on inace uzimao taj auto.

Ma vjerojatno i vise ima, kaj mu je to, presporo mu je.

18 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

A nek ostavi Audia sebi kad je već ulupao toliko para u servise. {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.12.2012 23:06 (Penryn).
14 godina
protjeran
Vaš Auto Snova

Ja ne znam cim se povodite, al svaki benzinac 2.0 16v je brz auto. Ima start, ide 200 km/h+ i ne trosi previse. Ko ima para za GTR i sl. ne djeli iskustva tu po forumu, neg radi zna se kaj.

daniel
16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Stavit će gljivu i Kenwood naljepnicu, možda i dvostruki auspuh i eto ga, barem 200 ks.

Got a gun, in fact I've got two, that's okay man, cause I love God
14 godina
protjeran
Slash 666 kaže...

Stavit će gljivu i Kenwood naljepnicu, možda i dvostruki auspuh i eto ga, barem 200 ks.

U krivu si, da bi dosel do 200 ks, moras imati "motorsport" stiker na šoferšajbi.{#}

daniel
17 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova
Ma ugradit cu mu turbo bez brige, pa se nebum vozil ko sirotek po gradu, ne?
A sad ozbiljno, razmisljam stvarno da uzmem, imas novi auto koji ce te jos dugo sloziti a ne ovaj shit od audija dok idem idem v jebe na polje onda krepa na prvoj grabi...
Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
14 godina
protjeran
Vaš Auto Snova

Prakticki novi auto za 3 soma, dobro izgleda i jeftini servisi... kaj imas razmisljati?!

daniel
17 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova
Imam razmisljati kome prodati audija!
Ak prodam audija kupit cu.
Evo ako netko oce Audi 1.6 1997.god, 230 000km, nedavno masu para ulupanu u servis...
Ovo sam napisao reda radi znam da niko od vas nebi htio moj audi :D
18 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

A stavi na njuškalo, ništa te ne košta. Taj benzinac 1.6 je inače jedan od najdugotrajnijih Audijevih motora i znam par ljudi koji su okrenuli preko 350,000km s njim.

16 godina
moderator
luka_cro kaže...
Evo ako netko oce Audi 1.6 1997.god, 230 000km, nedavno masu para ulupanu u servis... 

evo ja ti dam 1000€ ako ostaviš u ladici 1500€ :D

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
14 godina
protjeran
Vaš Auto Snova

Gle, ak to stvarno hoces budes napravil. Usminkaj audija za određeni krug kupaca i prodal budes ga. Ja sam Civicu izvadil dusu, al sam ga za jeftine pare pokrpal, s frendom usminkal (drz vodu dok majstori ne odu) i utopil u roku 3 tjedna. Odi na otpad i uzmi za jeftilen djelove na kojima se vide godine (rucica mjenjaca, volan, gume s papucica itd), skini ga na cca 200 tkm i takve sitnice, jer ljudi ti to najvise gledaju.

daniel
16 godina
neaktivan
daniel.hajdinjak666 kaže...

Gle, ak to stvarno hoces budes napravil. Usminkaj audija za određeni krug kupaca i prodal budes ga. Ja sam Civicu izvadil dusu, al sam ga za jeftine pare pokrpal, s frendom usminkal (drz vodu dok majstori ne odu) i utopil u roku 3 tjedna. Odi na otpad i uzmi za jeftilen djelove na kojima se vide godine (rucica mjenjaca, volan, gume s papucica itd), skini ga na cca 200 tkm i takve sitnice, jer ljudi ti to najvise gledaju.

Ja ne razumijem kako neki ljudi mogu imati srca na takav način prodavati auto.

Malo ga utegnut da djeluje ok, a zapravo nije, smanjit kilometražu i lagat nekome u oči da je auto u dobrom stanju, pažen, sve super i da su kilometri orginal.

Neznam dal sam ja prepošten pa nikad ne bi mogao takvo nešto napraviti ili sam glup?

Takvo preprodavanje auta prezirem iz dna duše i žao mi je ljudi koji će kupiti takav auto misleći da su dobro prošli.

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.12.2012 1:32 (veki22).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice