Meni je accord 156ks preslab, u trecoj jedva ide makar i na 6000okretaja, htio bi bar onu verziju 201ks....
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Poznavajući tebe - iz treće u prvu, logično. 
A da imaš i tu verziju od 201ks za tjedan-dva bi ti i ona postala slaba, htio bi bolji odaziv na gas, kad si u 4. ili 5. da ga bolje filla itd. Tako da - nikad dovoljno konja. 
ljubomoran kaj ne vozis vtec 156ks?
Mislim da neću moć spavat od same pomisli na tako nešto "slabo". Noć. 
Mislim da neću moć spavat od same pomisli na tako nešto "slabo". Noć. 
neces ti moc spavat od same pomisli na svojih spektakularnih 90KS i oblaka crnog dima...
noc...
Meni je accord 156ks preslab, u trecoj jedva ide makar i na 6000okretaja, htio bi bar onu verziju 201ks....
Kak ti moze biti slab auto od 1200 kg i 156 konja, koj ga okrene do 7000 ok/min? Pogotovo u VZ-u gde je od semafora do semafora 100 m? Inace V-tec u novim generacijama Hondi prvenstveno igra na kartu stedljivosti, a tek onda na snagu, tak da se nemoj zavaravati "ja imam V-tec". Nije to stari CRX koj na 4200 otvori prvi stupanj, a onda na 6500 drugi pa te zaljepi do 8000?! Znas malog Fiketa (fotografa)... e on je kupil Accorda 2.4 i nakon pola godine prodal i uzel novog BMW-a 535. Covjek se preporodil i kaze da nije Honda ono kaje nekad bila (u sportskom smislu), a ja mu vjerujem.
Kad jos malo porastes i skupis pozavidnu hrpu kazni, razmisljat ces drugacije.
A pa lik se izljeva ko trol, koga vraga ga opce dozivljavate... 
znate kak se veli. ko ga ne zna taj bi ga skupo platil. :D
ej luka trollčino.
aj s obzirom da znam da ti nije frka s parama, uzmi bar camara.
Ak neš, onda novog Lancer Evo. I očekujem vožnju uskoro. :P
Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
A lepo ti velim, uzmi Lancera i nemaš frke. U tom slučaju ja dižem ušteđevinu za jednog GT-Ra.
kak ti znas ko ima sta u "garazi"?
Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
"Imas" auto od 150KS. Wow zamisli, jedina razlika izmedu tog tvog auta i bilo kojeg drugog od 90KS, evo recimo od Dreama, je sto ces potrosti vise goriva i to je sve.
Kad ces imat nesto posteno, onda javis, barem ranga Clia RS, TypeR-a (Civic,Accord, svejedno), itd, ovako, besmisleno se raspravljat. ( ovim ne kazujem da ja imam takvo nesto )
I tema je auto snova, a ne imam 156KS i wow, svi ste ostali luzeri.
mahh i honda se počela gubiti prije par godina.. poslije integre type-r i s2000 nisu poštenog auta napravili..
mislim.. jesu ali to nije što bi honda u mojim očima trebala biti 
@BMK
potrošnja goriva nije svačija opsesija, prihvati to 
Koji auto ti ono imaš ili tata/ tvoj skrbnik?
Dream sa svojih 90ks moze jedino gledat ako mi straznja svjetla dobro rade...
Ti si jedan od onih koji bi vjerojatno i sa 156KS zavrsili u jarku.
Steta na ljude poput tebe trosit uopce vrijeme i rijeci, sretno uglavnom.
I koji je zaključak u vezi C30? Meni osobno je to jedan od najdražih, odnosno najljepših malih gradskih automobila, i definitivno bi ga volio imati. Mislim da je namijenjen mladim vozačima, mala gradska jurilica, naravno onima koji si ga mogu priuštiti. Ja osobno nemogu (još), ali definitivno bih mu dao prednost i pred Golfom, i to zbog toga jer je različit. Masa ljudi se vozi sa 60ks, međugradske relacije, par puta na godinu autoput, i nitko se ne žali na "anemičnost" posebno kod tih manjih automobila, posebno obraćam pažnju na to jer kupujem malog potrošača sa motorom do max 1.5, da radim velike relacije, i to prvenstveno zbog posla bi uzeo Audi A6 Avant sa 3.0 motorom ili nešto u toj klasi.
za takve pacijente kao sto si ti, zeljne dokazivanja bi trebalo uvesti zakon da nesmijes nista jace od peglice voziti.

I ti meni mozes gledati da li mi radu straznja svjetla ! klaune jedan gubi se sa trollanjem na neki drugi forum glup ispadas, bahatis se previse
Nije uopće toliko stvar u jačini auta - i ja se sa 90KS mogu naplaćati kazni i kazni za prekoračenje brzine pogotovo po Zagrebu, nego mi ne možeš napisati da ti je skoro 160KS u Hondi malo - a u nastavku, da voziš po ograničenjima, znači 60 max grad 50+10, ili 80 okolo na malo bržim cestama, 130-150 autoput. Kako je to onda malo?
Sve više sumnjam da si svoj Audi A4 sam svojom vožnjom doveo u problematično servisno stanje, nekako sam prije mislio - ok čovjek je tražio jeftino, dogodio mu se kramp, uvjetno rečeno, nije dobar primjerak ovo-ono. Ali mislim da si ga ipak ti malo nagazio, malo više, no tvoj auto, tvoja stvar.
Takav Accord ide u prvoj brzini kvragu do 60, kako ti je onda to malo ako voziš - po ograničenjima, auto je odličan pa svaki dan gledam TypeS kod kolege iz firme, to je čupanje, voli visoke okretaje, malo sportskiju vožnju itd. Ne kužim kako onda malo 156KS?
Vjerojatno bi ti i Type S bio preslab, samo je onda pitanje što ti radiš s tim autima, i preslab za šta.
weeeee digao sam bačvicu danas 
EDIT: što se tiče accorda, 2.0 ide otprilike kao moja luda, a 9 sec do 100 se ne može baš nazvati trganjem i čupanjem.. 2.4 je 7.7 sec, što i dalje nije čupanje i trganje..
na 2.4 treba staviti JDM usis i spuh i što ga pretvara u zvijerku od 250ks i osjetno bolje perfomanse, jer je auto zbog euro normi zagušen do bola.
Šta će ti taj (protočni pretpostavljam lonac & ) top?
Zvuk prvenstveno? Jesi usis dirao isto ili je stock još uvijek?
nije protočnjak, nego muffler u doslovnom smislu riječi.. poanta twin loopa je da se na manjim okretajima ne dere jako, a na višim daje onaj rezonantni honda "paaaaaaaaaa" zvuk
na ispuhu je stock rezonator, ali skinut katalizator.
usis je stock, izuzev sportskog "in box" filtera BMC. frend me hebe od kad imam auto da mi napravi trihtere na usisu, ali bi morao onda programibilni ECU staviti isto jer bi vukao više zraka nego stock, pa bi inače bila siromašna smjesa.. ali to kada bi složio imao bi fin zvuk usisa i pošten powergain
samo ne isplati mi se to raditi na 2.0 motoru... spuh je sasvim dostatan..
možda ga danas stignem montirati pa i posnimim zvuk 
Da, poznam to roštanje, pretpostavljam onaj reski zvuk, nije prđenje, popularno rečeno.
Već iz daljine sa priličnom sigurnošću, pogotovo kao pješak dok šećem kvartom, a iza brda mi se valja kakva Toyota ili Honda coupe, a iza topčina.
Znači zvuk je prvenstveno nekakav dobitak, tnx za info.
weeeee digao sam bačvicu danas 
EDIT: što se tiče accorda, 2.0 ide otprilike kao moja luda, a 9 sec do 100 se ne može baš nazvati trganjem i čupanjem.. 2.4 je 7.7 sec, što i dalje nije čupanje i trganje..
na 2.4 treba staviti JDM usis i spuh i što ga pretvara u zvijerku od 250ks i osjetno bolje perfomanse, jer je auto zbog euro normi zagušen do bola.
Ajd ta bacvica je cak dostojna i za finijeg dizla :)
Lep komad lima...
hah gle.. dobitak je uvijek tu, jer ima bolji protok od stock ispuha.. ništa preznačajno, ali postojano.
što se tiče zvuka, ne pale me one jap-style bačve na kojima se na 2k okretaja ljudima prozori u okolici tresu. ovo je više profinjena stvarčica 
@batista
lol trolčino