- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
evo tri primjerka vozila slične klase.. ne vidim da je ukupna duljina prednjeg kraja od kotača nešto duža od ostalih..
ili tebe hebe kaje branik ispupčen pa nemaš osjećaja gdje ti se nalazi prednji kraj?
drago mi je da si nemu (na njemu ta plastika izgleda naljepljeno dok ostala dva imaju normalan branik) stavio, mene smeta to kaj cijeli ovaj plastični dio napred nema svoju svrhu (to je komad prazne plastike koji unutra nema ništa) osim kaj ti povečava duljinu vozila i smanjuje manevarske mogućnosti
ma to ti je samo dizajn.. skratili haubu, izbočili branik.. primjeti kako doblo i combo imaju puno dužu haubu...
ako imaš priliku digni haubu i vidjet ćeš da nije baš toliko šupalj branik.. mislim da ako ništa kiler stoji izbočen izvan veznog lima na koji hauba sjeda.
To je opticka varka, pogledajte aute srednje klase pa navise. Oni onda samo na autoput, ne? A i kad se roknes negde, bolj da napred ima nekaj poguzvati, nek nist. Ja prije sa Accordom i sad sa Omegom jos nisam nigde zapel, a vozil se masu po donjoj Dubravi po vukojebinama.
daniel
nema nista ispod? a gdje stoje intercooler i hladnjak vode? govorimo o dizelu...za benzinac samo hladnjak stoji iza...
ma rijetko tko uzima benzinera u ovakav tip auta.
Zanimljio.. 600ks
U auto je stvarno ulozeno jako puno, ako koga zanima, cijeli projekt je na audi club crotia forumu.
Ali to ce jako tesko prodati jer vecina ljudi gleda samo godiste.
Zanimljio.. 600ks
U auto je stvarno ulozeno jako puno, ako koga zanima, cijeli projekt je na audi club crotia forumu.
za ovakvu retro bombu treba uvijek IMATI 2000 Eura sa strane za iznenadne popravke
Zanimljio.. 600ks
Znam ovaj auto s foruma. 
opel kadett gsi i yugo 
Pa dobro, koliko puta moraš stavit yuga?
nisu uvijek isti
Zanimljio.. 600ks
za ovakvu retro bombu treba uvijek IMATI 2000 Eura sa strane za iznenadne popravke
mislis?pa i ne mora biti,na koje dijelove ciljas?
Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
Zanimljio.. 600ks
Taj lik ga nije teral, a cesto sam ga viđal.
Auto nem 600 ks, nego kaze da je spreman za 600 ks.
Ak je ulozil prek 20 000 eura (ne vjerujem), onda je kreten, jer ga mjenja za A8, a za te pare najde odlican A8.
Cura mora ići na pregled kod okuliste za produženje vozačkog, sad me zanima mora li ona platiti cijeli liječnički?
Cura mora ići na pregled kod okuliste za produženje vozačkog, sad me zanima mora li ona platiti cijeli liječnički?
Ide kod okuliste, ne kod doktora medicine... ;)
Evo zvala je MUP i rekli su da mora platiti cijeli lječnički, WTF?! Sad mora dati 400 krznenih (toliko su rekli da košta) za pregled, tj potvrdu od okuliste. I šta tako mora svakih par god? 
Naravno. Što si drugo očekivao.
Očekivao sam da moraš manje platiti ako ništa, a ne za cijeli lječnički.
Pa onda na lasersku korekciju vida i to je to. Kad uzmeš sve troškove, isplati se to napraviti.
Svakih 5 godina ako joj na toliko produžuje po 450kn. Moguće da će s vremenom i rasti cijena s obzirom na to gdje živimo. Ode dosta love.
Mene čeka isto, al se još nisam odlučio dal ću u dogledno vrijeme na zahvat ili ne.
Pa da Pero, laserska. Zbroji preglede, kupovinu naocala, il leca, izgubljeno vrjeme za sve to, komoditet bez optickih pomagala...
daniel
jeli zna netko kada misle uvesti nove vozačke.. sve nas uskoro čekaju redovni pregledi kada to uvedu... 

inače moja vozačka vrijedi do 2048 
moja do 2021
Dobio sam je samo na 10 godina.
Kako ti tako mnogo?
Zato jer si ti 2011. položio, pa ti traje 10 godina, a nakon što je produžiš ti traje masu.
ja sam položio 2001. i tada ako nisi imao zdravstvena ograničenja si dobio vozačku odmah do 65. godine 
A dobro, dode ti na isto jer bi prosle god produzia :P
Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
ja sam miran do 2050 :P
nisi na žalost.. kao što sam gore spomenuo planiraju uvesti neke nove vozačke (nešto kao nove osobne, kao kartica sa chipom) koje će se obnavljati češće, naravno uz odgovarajuće preglede
znači neće više biti do 65.
Također miran do 2050