Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 79.876
|
čitano: 18.237.483
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
Vaš Auto Snova

Granica je dignuta, ako to tako možemo nazvati, tako da sad mladi vozači smiju voziti aute do maksimalno 80kW što je 109ks (~110ks možemo slobodno reći).

I kazna za nepoštivanje toga je 1000kn bio auto 5ks snažniji ili 500ks snažniji.

18 godina
Vaš Auto Snova

Da, po novom je 80kW, tj. oko 108 KS, tako da nemaš problema

I have nothing to say. Thank you and goodbye.
18 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Koja fantazija ovo, ima jedan u Rovinju, crni s crnim felgama i sivi lukovi.

PSN: filip99 // XF: filipscekic // Gran Turismo 5 freak
14 godina
Vaš Auto Snova

Onda je sve rješeno samo mi nije jasno zakaj sam ja onda dao 700 kuna za kaznu???

Za Golfa sam dao 155.000, uz popust. Bez popusta bi trebao doći oko 161.000.

How about sexy ass bitch?
16 godina
odjavljen
Re: Vaš Auto Snova
Hornet_93 kaže...

Onda je sve rješeno samo mi nije jasno zakaj sam ja onda dao 700 kuna za kaznu???

Za Golfa sam dao 155.000, uz popust. Bez popusta bi trebao doći oko 161.000.

Možda je to bila kazna za nešto drugo, inače je 1000kn. A i očito ju nisi trebao dobiti. Imaš kakvu potvrdu ili nešto?

@Alienware: I dalje je peugeot. Bljuv

Bistar sam kao katran.
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.3.2012 18:29 (Jakovp).
15 godina
neaktivan
FlyBoy kaže...

edit: evo mog poloića, u utorak kupljen, nisam još stigao do MUP-a promjeniti tablice na ZG (tj. nije mi se dalo)

moraš ga odjaviti u rijeci, tj vratiti tablice u rijeku i dobiš potvrdu da si ga tamo odjavio, i onda ga prijaviš u zg-u {#} .. good luck {#}

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
18 godina
Vaš Auto Snova

Ti pežoi su meni svi isti, ovih zadnjih 2-3 generacije, ako ti se ne sviđa jedan, neće nijedan...

14 godina
neaktivan
Jakovp kaže...
FlyBoy kaže...

Po toj cijeni ih ećeš prodat nikad. cijeniš 1500€ svakog više nego što realno dođe.

Više od 1500. Ovog 206 ćeš jaaako teško prodat po toj cijeni. Ja bih rekao da nećeš dobiti više od 3400E.

a ko te je uopce pitao za tvoje mišljenje?

18 godina
nine kaže...

moraš ga odjaviti u rijeci, tj vratiti tablice u rijeku i dobiš potvrdu da si ga tamo odjavio, i onda ga prijaviš u zg-u {#}  .. good luck  {#}

Ne moraš :D

Prilikom promjene prebivališta, vozilo se odjavljuje u policijskoj upravi, odnosno policijskoj postaji, gdje je vozilo bilo registrirano (stranka prilaže registarske pločice, prometnu dozvolu i knjižicu vozila).
Nakon prijave na novo prebivalište stranci se izdaju nove registarske pločice i prometna dozvola, prema mjestu novog prebivališta, a u knjižici vozila se evidentira promjena prebivališta ili sjedišta vlasnika i promjena registarske oznake.
Iznimno od navedenog, ukoliko je novo prebivalište na istom registracijskom području, nije potrebno mijenjati registarske pločice.
Za razliku od navedenog općenitog postupanja, vlasnik vozila kada mijenja prebivalište odnosno sjedište, ukoliko to želi može izvršiti registraciju vozila u policijskoj upravi, odnosno policijskoj postaji prema novom prebivalištu odnosno sjedištu, a da pri tom nije potrebno provoditi postupak odjave vozila u policijskoj upravi, odnosno policijskoj postaji, koja ga vodi u evidenciji. 

15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

jedino ako se u zadnjih 3 godine nije ništa promijenilo..

za gnoja sam išao u slavonski brod, a za ludaču sam morao odjaviti auto u velikoj gorici iako su isto zg table {#}

i oba puta sam nasjeo i obavio pola toga u zg da bi mi ženska onak bahato rekla morate ga odjaviti u vodećoj PU

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.3.2012 18:39 (nine).
18 godina
nine kaže...

jedino ako se u zadnjih 3 godine nije ništa promijenilo..

za gnoja sam išao u slavonski brod, a za ludaču sam morao odjaviti auto u velikoj gorici iako su isto zg table  {#}

Bio sam ja jučer na MUP-u (informativno) pa sam upitao, ne mora se, iako više vole kad se napravi...

15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

pa dobro ako je tako imaš sreće {#}

sva sreća za slavonski brod sam se snašao i otišao sa frendom koji je uzeo turu kamionom prema tamo hahaha {#}

16 godina
neaktivan
nine kaže...
thedream kaže...

160ks benzinac + zagreb krkljanci, nezgodno.

Ma mislim da su krkljanci stvar prošlosti u ZG-u.. slavonska nikada nije bila prazna kao zadnjih 2 mjeseca..

Zeleni val je uvijek sranje..a tamo moram proć htio ne htio bar 4 puta tjedno zbog obaveza nakon joba, ili mogu na vukovarsku, opet - ne hvala u 4h nakon joba. Dok sam živio na Jarunu to je od autobusnog kolodvora znao biti spektakl, nekad 15min ako me posere, a nekad 45.

Daleko je Zagreb od nekakve praznine na cestama, jedino noću, kad mi se osobno najljepše voziti po gradu.

Čepova koliko hoćeš, pogledaj samo Ribnjak i spuštanje jednom trakom dolje, zna se desiti još kad je tramvaj parsto m ispred oko Langića, da putujem 35min na posao, a uobičajeno mi je 10. Uvijek netko sraćka, nije do mene uopće nužno.

A do autobusnog moram palmotićevom ravno, htio ne htio. Dobro, ja idem rano, ali cura ide u špici oko pola 8, to je živi užas.

Cemetery gates
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.3.2012 20:18 (thedream).
16 godina
Vaš Auto Snova

koje umjetničko djelo,samo okrenite na 1:50  i slušajte

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

ma uvijek ima čepova, a ako nema napravi se zbog kiše, debila, sudara, prosvjednika ili štagod {#} samo sam htjeo reći da sam primjetio trend smanjenja vozila na cesti u udarnim terminima.

danas idem zapad-istok slavonska u pol 5, na krugama sam stao 2. na semaforu.. prije par mjeseci bi stao još u podvožnjaku, pa kreni-stani

ista stvar u jutro.. rijetko zadnjih dva mjeseca uopće čekam 2 ciklusa semafora.

18 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Ja od doma do posla imam točno 20 semafora (naravno u jednom smjeru) {#}

15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Da li igdje u svijetu postoje 'pametni' semafori?

Nesto sto regulira propusnost u prometu,tamo gdje ima jako malo autiju malo produzi crveno,a tamo gdje puno malo produzi zeleno i kako da kazem,optimizira promet. 

16 godina
neaktivan
BMK kaže...

Da li igdje u svijetu postoje 'pametni' semafori?

Nesto sto regulira propusnost u prometu,tamo gdje ima jako malo autiju malo produzi crveno,a tamo gdje puno malo produzi zeleno i kako da kazem,optimizira promet. 

Kod nas u Splitu ih ima nekoliko i u Solinu skoro svi. Rade na principu da sa glavnih cesta gore stalno zeleno osim ako senzor vidi da je na sporednoj došao auto. Isto tako ima u Solinu semafor koji usporava aute (pali se ako voziš više od 55 tu, jer je nepregledno a dosta djece tu prolazi put škole)

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.3.2012 21:45 (Mitsuoka).
15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Prejako.

Zbilja ne shvacam zasto toga nema u Zagrebu,pa promet je krvozilni sustav grada,bez toga nista.

Bar bi promet morao uvijek biti na zavidnoj razini,nadam se da cemo uspijet nesto smuljat preko EU fondova!

16 godina
neaktivan
BMK kaže...

Prejako.

Zbilja ne shvacam zasto toga nema u Zagrebu,pa promet je krvozilni sustav grada,bez toga nista.

Bar bi promet morao uvijek biti na zavidnoj razini,nadam se da cemo uspijet nesto smuljat preko EU fondova!

Kada budem u Solinu, slikat ću ti taj za usporavanje prometa, specifično je napravljen (tko ga prvi put vidi sa sporedne ceste bit će zbunjen)

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
18 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

U Zagrebu guzve naprave i one debilne jedinice prometne mladezi. Ispricavam se ako sam nekog uvrijedio.

16 godina
odjavljen
Ziga kaže...

U Zagrebu guzve naprave i one debilne jedinice prometne mladezi. Ispricavam se ako sam nekog uvrijedio.

Pridružujem se uvredama. Kad kod nas navale turisti samo još veću gužvu naprave.

Bistar sam kao katran.
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.3.2012 22:27 (Jakovp).
14 godina
protjeran
Vaš Auto Snova

evo moj - ima veliki platneni krov koji po ljetu dobro dođe, a kad ga otvoriš moš lijepo jebat trebu bez da se savijate po sjedalima (sjetite se Žikine dinastije part II)

ako mi želite zahvaliti - kliknite HVALA
18 godina
smirnoff kaže...

evo moj - ima veliki platneni krov koji po ljetu dobro dođe, a kad ga otvoriš moš lijepo jebat voditi ljubav doggy style trebu bez da se savijate po sjedalima (sjetite se Žikine dinastije part II)

Ispravljeno prostak {#}

Sve je moguće... ako ne znate o čemu pričate.
18 godina
neaktivan
smirnoff kaže...

(sjetite se Žikine dinastije part II)

Eno Miše, opet pumpa gumu {#}

14 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Evo da se i ja prikljucim temi, citam i ne vjerujem pa kakva vi to imate ogranicenja u hrvatskoj za pocetnike u kw, zanimljivo nema sta i totalno bezveze... I auto od 80kw bez problema moze nabrat 160km/h i opet roknut nekog, al hajde ja ne zivim u Hr pa necu ni da pametujem... Inace 5 godina sam bio ponosni vlasnik bmw-a E65 740i koji je stvarno vrh od auta, malo je ljudima cudan mjenjac iza volana, ali otom potom...   Vise nisam, prije par mjeseci sam ga prodao (doslo vrijeme za nesto novo) sad vozam Corsu 1.2 16v (tj nju sam imao proed bmw za grad) inace neku tacnu potrosnju po gradu bas i nemam, jer bled nije grad nego 3 km ceste kroz isti a za prolazak kroz bled ljeti vam treba 2 sata mic po mic :) tako da stvarno nez... e sad na autoputu sam ga vozio i na 7 litara pri 120km/h bez nekih naglih ubrzavnja, ako bih malo divljao (ne preko zakona, nego samo nagla ubrzavanja itd) onda bi bila oko 9 litara opet super. Dalje s isitm autom bez problema zimi (iako ima bau zadnju vucu, koje se narod boji ko ovce vuka) bez problema sam isao na zimovanje s njim, kranjska gora, jahorina, kopaonik i nikad nisam ostao na putu... Inace max potrosnja mi je bila oko 14.5 litara (uglavnom kad se zaglavi u guzvi pa se jedva pokreces il stojis u mjestu s klimom upaljenom) znaci neka prosjecna potrosnja na 140000km je bila oko 10,3 litara po mom racunu a po boardu je bila nesto niza 9,8 ;) ... Ljudima inace predstavlja problem kod takvih auta velika registracija i strah od nekog kvara (e sad cu se ja napravit pametan i pitat kakvog to kvara) pa vise para sam ulozio u korsu u zadnje dvije godine nego u bmw-a u svih tih godina, za odrzavanje. Inace ako me pitate koji je auto mojih snova to je definitivno bmw serije 7 jer je makina, a da se ne lazemo posto je stvarno bruka skup auto ja ga nmg kupit :) e sad ako bih isao na neke sportske varijante definitvno bih izabrao Nissan GTR R35 :) kakav ferrari, porshe, lamoborgini, taj nissan je cudo ako mene pitate, eto ja se raspisah a vi imate sta citat...

14 godina
protjeran
Vaš Auto Snova

Došlo vrijeme promjene opruga i amortizera na autu.

200 000 s stock opremom pređeno. Lagano su gotovi.

Moram kupiti komplet, prednje i zadnje, vidio sam da ima od 1300kn kompleta pa nadalje.

Preporuke marke opruga i amortizera?

Svjestan sam da koje god uzmem, auto će se spustit, ali ne želim da se spusti više od 1,5cm...povisit se nesmije ni u kom slučaju.

S ljetnim gumama će ić 185/50/15 felge.

Allianz osiguranje
17 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Uff,kako mi je zapeo za oko ovaj stilo u mat crnoj,170 ks-to ide ko blesavo {#}

Btw,koji bi bio najbolji izbor auta do 1500 eura?Uskoro cu polozit pa mozda nesto upiknem...

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ (̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()ڪے
Poruka je uređivana zadnji put sub 10.3.2012 15:31 (big_guy).
14 godina
neaktivan
big_guy kaže...

Uff,kako mi je zapeo za oko ovaj stilo u mat crnoj,170 ks-to ide ko blesavo  {#}

Btw,koji bi bio najbolji izbor auta do 1500 eura?Uskoro cu polozit pa mozda nesto upiknem...

Koja razlika u cijeni, ovdje u Sloveniji ti fiati kostaju po 2-3000 eura :)

16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Aston Martin One-77

Danas gledao kako se proizvode, zaljubio sam se :)

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro | origin: rebelszuka
Poruka je uređivana zadnji put sub 10.3.2012 16:35 (rebelsy).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice