Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 79.208
|
čitano: 16.935.303
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Vaš Auto Snova
Mitsuoka kaže...
Diplomat kaže...

Ufff moj Golf 5 4.5 litara, sad dođem doma kad ono 4.5 na ekranu! {#}{#}

Ja nikad nisam kuzio ljude koji se brinu toliko oko potrosnje... 

what????

prvo sto me zanima je potrosnja i odrzavanje pa sta ce mi auto koji trosi 12-13l i vise.

jos ako se brze vozis tjedno ode 400kn....

preskupo je to danas....

Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
14 godina
odjavljen
Jakovp kaže...
Diplomat kaže...

Ali to je dizel....

naravno da se brineš oko potrošnje, mislim to plaćaš i manje zagađuješ...

Za zagađivanje niko ne brine, ne brinem se oko potrošnje...

17 godina
luka_cro kaže...
pa sta ce mi auto koji trosi 12-13l i vise.

znači ti nikad u životu nećeš vozit nekog moćnog šestaka ili osmaka sa 200+ konja. je*em te živote

14 godina
odjavljen
Vaš Auto Snova

Neki će drugačije pričati dok sami počnu točiti! {#}

16 godina
neaktivan
Hacker002 kaže...
luka_cro kaže...

znači ti nikad u životu nećeš vozit nekog moćnog šestaka ili osmaka sa 200+ konja. je*em te živote

Izgleda da necu....jedino ak ces mi tocit..

za to imam gsxr 600.

pa preskupo mi je, ova stara honda je trosila 12L pa smo ugradili plin.

Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
Poruka je uređivana zadnji put sub 10.12.2011 18:46 (luka_cro).
16 godina
neaktivan

Auto je luksuz, i kao takvim ga treba smatrati.

Ja sam po gradu na biciklu, em zivim u centru pa mi je sve blizu i najveci pomak mi je 200m do parkinga na rubu zone koja je zabranjena za promet bez dozvole, em mi je brze dok su guzve ujutro.

Na rubne dijelove grada i van grada idem autom, i tada mi nije problem izdvojit 20-30kn vise za 100km, doduse na auto po danu dobivamo putne troskove, a kako se on bas i ne koristi toliko cesto, tako da imamo ~1000-1500kn mjesecno besplatnog goriva.

@Diplomat Ovaj auto vozim ja 90% i ja placam sam gorivo, kao sto sam i platio dio auta {#}

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put sub 10.12.2011 18:48 (Mitsuoka).
14 godina
odjavljen
Vaš Auto Snova

Da,dok sam točiš i voziš auto koji troši 3500kn goriva mjesečno frajer si...

Tako je, auto je luksuz! A opet nije isto točiti Touarega i nekog manjeg štedljivca...

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.12.2011 18:50 (Diplomat).
14 godina
protjeran
Hacker002 kaže...
luka_cro kaže...

Ajd da tebe vidim samog u stanu kojeg ti plaćaš(ili možda oženjen sa jednom ili dvoje djece), svaki dan do posla imaš od 5-10km i voziš recimo E63 AMG-a koji ne troši ispod 15l. Da vidimo koliko bi ti moga sa svim time i još moraš plaćat račune te se brinit o svemu ostalome. Nebi misec dana izdrža zato nemoj trabunjat, i vi svi ostali što trubite da nije bitna potrošnja pokušajte ovako pa da vidimo dokle će te moć. 

˝Ne žalim što su drugi pokrali moje ideje. Žalim što nemaju svoje.˝- Nikola Tesla
15 godina
Vaš Auto Snova

ajme kako je savršena majko moja, lijepa, funkcjonalna, 5 vrata,unutra masu luksuza a uz to 4x4 pogon i subaruova boxer beštija ispod haube,a momak stalno spušta cijenu, bila je 29 000 eura prije tjedan dana:

http://www.njuskalo.hr/auti/subaru-impreza-2.5-wrx-sti-turbo-oglas-3863721

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
neaktivan
Diplomat kaže...

Tako je, auto je luksuz! A opet nije isto točiti Touarega i nekog manjeg štedljivca...

Istina, ali ja se vodim onom - ako ima za takvo auto ima i za točit.

Kada je gorivo bilo oko 7,5kn 2008. otac je imao Q7 4.2 V8, svaka ~3-4 dana je ulivao točno 100€ (Q7 ima 100L spremnik). Skupi je to sport...

Ja vozim 2010 Mazdu 2 1.3 i troši valjda 6L po gradu, ali iskreno nemam pojma, svako toliko dodem na benzinsku, ulijem 400kn goriva, provucem karticu i ne zamaram se time.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...
Diplomat kaže...

Istina, ali ja se vodim onom - ako ima za takvo auto ima i za točit.

Kada je gorivo bilo oko 7,5kn 2008. otac je imao Q7 4.2 V8, svaka ~3-4 dana je ulivao točno 100€ (Q7 ima 100L spremnik). Skupi je to sport...

Ja vozim 2010 Mazdu 2 1.3 i troši valjda 6L po gradu, ali iskreno nemam pojma, svako toliko dodem na benzinsku, ulijem 400kn goriva, provucem karticu i ne zamaram se time.

To su gluposti i pretjerivanja.

na mjesec je dao 5000kn za gorivo?

to je hrv prosjek place.

ni da imam 20 000kn placu prvo nebi kupio ni takav auto niti toliko davao za gorivo.

15 godina
Vaš Auto Snova

i pogledajte ovaj kanal,ludi rusi xd

https://www.youtube.com/user/DragTimesInfo

kakva budala:

17 godina
Nem0 kaže...

Ajd da tebe vidim samog u stanu kojeg ti plaćaš(ili možda oženjen sa jednom ili dvoje djece), svaki dan do posla imaš od 5-10km i voziš recimo E63 AMG-a koji ne troši ispod 15l. Da vidimo koliko bi ti moga sa svim time i još moraš plaćat račune te se brinit o svemu ostalome. Nebi misec dana izdrža zato nemoj trabunjat, i vi svi ostali što trubite da nije bitna potrošnja pokušajte ovako pa da vidimo dokle će te moć. 

Bravo pametni! Zbog čega sad E63 AMG? to može bit i E350 benzinac naprimjer, koji ima  270 konja, V6 motor.

Po toj tvojoj pametnoj logici, svi rade u pi.di materinoj za 2000kn pa si nemogu priuštit auto koji troši 12-15l.

Onaj ko kupi auto da se kurči, a nemože platit održavanje i toči na benzinskoj 50kn a ispod haube ima 150+ ks je KONJ!

I uostalom, svako određuje sebi kako će i na šta raspodjelit svoj novac.

Tako da, ti uživaj u svom Reno Cliu sa 60 konja koji troši 5 litara, a ja ću uživat u svojoj E klasi koja ima 200 konja i troši 10+ litara jer si to mogu priuštit!

16 godina
neaktivan
luka_cro kaže...

to je hrv prosjek place.

ni da imam 20 000kn placu prvo nebi kupio ni takav auto niti toliko davao za gorivo.

Glupost, pretjerivanje i pohlepa.

Neki ljudi na forumu znaju cijelu priču o tome i zašto nisam u nikakvom kontaktu sa ocem, ali necu opet ponavljat, tko je trebao znat zna. Samo ću reć da je sve započelo kada je imao jednu od najjačih firmi u Hrvatskoj početkom 90tih, to je propalo, a želja za parama i dobrim autima ostala.

16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

pa jel ima neko na svijetu koji ima super uber auto i da zna vozit???

16 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...
luka_cro kaže...

to je hrv prosjek place.

Glupost, pretjerivanje i pohlepa.

Neki ljudi na forumu znaju cijelu priču o tome i zašto nisam u nikakvom kontaktu sa ocem, ali necu opet ponavljat, tko je trebao znat zna. Samo ću reć da je sve započelo kada je imao jednu od najjačih firmi u Hrvatskoj početkom 90tih, to je propalo, a želja za parama i dobrim autima ostala.

Koja firma?
moj otac je jos sad ima, al nazalost nema zelje za dobrim autima. {#}

17 godina
luka_cro kaže...

16 godina
neaktivan
luka_cro kaže...

Zamisli ovu situaciju - vozio je malo brze, podosta brze i netko mu je izletio na cestu, ili je naletio na rupu ili nesto slicno u asfaltu.

Firma je bila prva (ili jedna od prvih) u hrvatskoj koja se bavila uvozom zubarske tehnike... u godinu dvi dana se imalo toliko para da se imalo za stan, 1994 Audi A8, Passat, još su me kao klinju maloga vodili po utrkama F1. Par loših ulaganja i eto ga. 

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.12.2011 19:15 (Mitsuoka).
14 godina
protjeran
Hacker002 kaže...
Nem0 kaže...

...........

Bravo pametni! Zbog čega sad E63 AMG? to može bit i E350 benzinac naprimjer, koji ima  270 konja, V6 motor.

Po toj tvojoj pametnoj logici, svi rade u pi.di materinoj za 2000kn pa si nemogu priuštit auto koji troši 12-15l.

Onaj ko kupi auto da se kurči, a nemože platit održavanje i toči na benzinskoj 50kn a ispod haube ima 150+ ks je KONJ!

I uostalom, svako određuje sebi kako će i na šta raspodjelit svoj novac.

Tako da, ti uživaj u svom Reno Cliu sa 60 konja koji troši 5 litara, a ja ću uživat u svojoj E klasi koja ima 200 konja i troši 10+ litara jer si to mogu priuštit!

Ja nikad neću Clia vozit nego ću zvijezdu. Ne rade svi u PM nego se nemože plaćat. Ti kad ispuniš onaj moj uvjet i opet vozao E klasu 350 benzin svaki dan ja tebi skidam kapu, odustajem od svega i dolazim tebi na poduke da vidim kakav je to posao i kako si uspio. Benzinu cijena skače iz dana u dan a preživljavat se mora. Šta misliš ti da je to stvarno moguće? Je, moguće je ako daješ svu plaću u gorivo onda da, zašto ne. Neka malo vremena prođe pa ćeš vidit šta je život. 

˝Ne žalim što su drugi pokrali moje ideje. Žalim što nemaju svoje.˝- Nikola Tesla
16 godina
neaktivan
Hacker002 kaže...
luka_cro kaže...

Daj nemoj mi tog pederkija pokazivat, da imamo para za takav auto, benzin i gume svatko od nas ovdje bi to mogao.

15 godina

Daj nemoj mi tog pederkija pokazivat, da imamo para za takav auto, benzin i gume svatko od nas ovdje bi to mogao.

mora da si sarkastićan {#}  jesi ti svjestan koliko je vježbe potrebno za ovo

btw kako vuče ovo nije normalno:

https://www.youtube.com/user/BolleGTR#p/a/u/0/izRUYjiegy4

17 godina
Nem0 kaže...

Ja nikad neću Clia vozit nego ću zvijezdu. Ne rade svi u PM nego se nemože plaćat. Ti kad ispuniš onaj moj uvjet i opet vozao E klasu 350 benzin svaki dan ja tebi skidam kapu, odustajem od svega i dolazim tebi na poduke da vidim kakav je to posao i kako si uspio. Benzinu cijena skače iz dana u dan a preživljavat se mora. Šta misliš ti da je to stvarno moguće? Je, moguće je ako daješ svu plaću u gorivo onda da, zašto ne. Neka malo vremena prođe pa ćeš vidit šta je život. 

Svako se treba prilagodit svojit mogućnostima. Neću sigurno vozat Mercedesa od 250 konja ako imam plaću 5 somova kn..!

luka_cro kaže...
Hacker002 kaže...
luka_cro kaže...

O jebote, ja ću ti kupt i taki auto i benzin i gume, i ak i ti budeš napravio sve što on radi dam ti šta god oćeš! Ne trabunjaj bezveze!

16 godina
neaktivan
athlon64 kaže...

mora da si sarkastićan {#}  jesi ti svjestan koliko je vježbe potrebno za ovo

btw kako vuče ovo nije normalno:

https://www.youtube.com/user/BolleGTR#p/a/u/0/izRUYjiegy4

ozbiljno, da nam daju takav auto, benzin, gume za par dana bi to savladali....

14 godina
odjavljen
Hacker002 kaže...

O jebote, ja ću ti kupt i taki auto i benzin i gume, i ak i ti budeš napravio sve što on radi dam ti šta god oćeš! Ne trabunjaj bezveze!

Misliš da ovo nebi mogao uz sate-dane treninga?

16 godina
neaktivan
Hacker002 kaže...

Dogovoreno!

16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Pa Ken Block uopce nije nesto narocito, nije on osvaja neke velike titule, samo ima sponzore koji su ga izhypali

14 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Pozz!

Evo auto mojih snova je lancia delta hf integrale ,bas me ne pale ovi moderni auti tipa bugati i ostali nalik raketi! :)

16 godina
neaktivan
Demzi94 kaže...

Pozz!

Evo auto mojih snova je lancia delta hf integrale ,bas me ne pale ovi moderni auti tipa bugati i ostali nalik raketi! :)

Jucer ili prekjucer pokraj mene prosla jedna crna. To mi je tiha patnja jer je mater tila novo auto, sto njoj lijepo izgleda i da je mazda jer nam je vlasnik salona prijatelj, a kad vec placa nisam imao izbora. Inače se ne bi žalio ni na novu Delticu {#} 

14 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...
Demzi94 kaže...

Pozz!

Jucer ili prekjucer pokraj mene prosla jedna crna. To mi je tiha patnja jer je mater tila novo auto, sto njoj lijepo izgleda i da je mazda jer nam je vlasnik salona prijatelj, a kad vec placa nisam imao izbora. Inače se ne bi žalio ni na novu Delticu {#} 

Auto je po meni jedan od najljepsih proizvedenih a bome i brz nadam se da cu ga vozit u buducnosti :)

15 godina
Mitsuoka kaže...
Diplomat kaže...

Ja nikad nisam kuzio ljude koji se brinu toliko oko potrosnje... 

Kad ti bude stiska s parama vidjet ces

★★★★★ Ako sam ti pomogao stisni tipku PRIJAVI ★★★★★
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice