Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 79.030
|
čitano: 16.583.237
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Vaš Auto Snova

ljubav prema VW mi je stari uvijek imao, s vremenom i mnogim VW autima koje je vozio (passat 90´,95´ jetta 89´ 98 ´) zavoljeh i ja te nijemce a pogotovo ovog ljepotana i nadam se da ću jednog dana skupit da si ga priuštim 

14 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova
Super izgleda samo kaj ima tvrde siceve za poludit! :)
http://www.bug.hr/forum/topic/komponente-oprema/prodaja-anti-static-rukavice/103005.aspx
15 godina
Monopol kaže...
Super izgleda samo kaj ima tvrde siceve za poludit! :)

ima tvrd sic al je meni mekan guz {#}

15 godina
dreammaker kaže...

moja petica je ujedno i moj auto snova <3

Monopol kaže...

dreammaker kaže...

moja petica je ujedno i moj auto snova <3

I meni moja! {#}

pretpostavljam golfine :D?

14 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova
Da, zasad me dobro služi!
http://www.bug.hr/forum/topic/komponente-oprema/prodaja-anti-static-rukavice/103005.aspx
16 godina
RuskeGTT kaže...
  pretpostavljam golfine :D?

dobro pretpostavljaš ;)

16 godina
neaktivan
dj_renny kaže...

ljubav prema VW mi je stari uvijek imao, s vremenom i mnogim VW autima koje je vozio (passat 90´,95´ jetta 89´ 98 ´) zavoljeh i ja te nijemce a pogotovo ovog ljepotana i nadam se da ću jednog dana skupit da si ga priuštim 

Taj auto ti je u biti Golf GTI-tjs ima indentican motor

17 godina
Vaš Auto Snova

al je 16 puta ljepsi od golfa, iako je šestica ljepa

16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Je je zgodan je auto,dosta brutalno od naprijed izgleda

14 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Moj auto snova Citroen Diana

14 godina
neaktivan
Hacker002 kaže...

Je ljepši je, samo je problem kaj se u njemu iza ne mogu voziti 2 malo jača dečka. {#}

15 godina
neaktivan
Monopol kaže...
Hacker002 kaže...

Je ljepši je, samo je problem kaj se u njemu iza ne mogu voziti 2 malo jača dečka. {#}

Ni cure {#}

Cemetary gates
15 godina
neaktivan
cirezz kaže...

Moj auto snova Citroen Diana

super dokumentarac

iz auto kluba, ako se ne varam

ne shvacajte salu ozbiljno
15 godina
odjavljen
Vaš Auto Snova

GT500

17 godina

ariel atom v8

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
14 godina
neaktivan
apoteka kaže...

to mi je vise za golobrade trkace, iako san dosad vidija s2000 jednom uzivo i par puta po oglasnicima

nije to cesto auto kao civic, crx...

s2000 je snaznija od crx (a bome i bolja za voznju)

meni i ljepsa, to je stvar ukusa

i roadster za razliku od mugena

Vozio S2000 godinu dana. Morao sam kupiti drugi auto jer sam dobio dijete, ali nikad je necu prezaliti. Svasta sam u zivotu vozio (izmedju ostalog i Imprezu STI) ali S2000 je neprezaljena. Vidim da se tu vecinom preferiraju njemci a ja od njemackih auta priznajem jedino Carreru i M3. Sve ostalo su precjenjeni traktori.

15 godina
neaktivan
BlueMax kaže...
apoteka kaže...

to mi je vise za golobrade trkace, iako san dosad vidija s2000 jednom uzivo i par puta po oglasnicima

nije to cesto auto kao civic, crx...

s2000 je snaznija od crx (a bome i bolja za voznju)

meni i ljepsa, to je stvar ukusa

i roadster za razliku od mugena

Vozio S2000 godinu dana. Morao sam kupiti drugi auto jer sam dobio dijete, ali nikad je necu prezaliti. Svasta sam u zivotu vozio (izmedju ostalog i Imprezu STI) ali S2000 je neprezaljena. Vidim da se tu vecinom preferiraju njemci a ja od njemackih auta priznajem jedino Carreru i M3. Sve ostalo su precjenjeni traktori.

Jasno, Audiji su smeće..kao i Mercevi. Dno dna.

Cemetary gates
17 godina
Vaš Auto Snova

Stojka - u njemu su krenuli prvi vozački koraci i štošta drugo.... kad bi postojala nova, kupio bih

14 godina
neaktivan
thedream kaže...

Nisu smece nego su precjenjeni i ne pruzaju uzitak u voznji.

Za onoliko novca koliko kosta recimo a4 mozes kupiti Accorda koji pruza neusporedivo vise. Uzmimo za primjer A4 1.8 TFSI  sa minimalnom opremom kosta 36 000 EUR.  Accord 2.4 Executive (kompletno sva oprema) kosta 34 000 EUR. Design je osobna stvar, ali u svim ostalim aspektima (pouzdanost, snaga, brzina, kvalitet izrade, garancija, prostor, gepek.....) Honda je bolji auto. O osjecaju u voznji mogu pricati samo onome ko je vozio oba.

15 godina
neaktivan
BlueMax kaže...
thedream kaže...

Nisu smece nego su precjenjeni i ne pruzaju uzitak u voznji.

Za onoliko novca koliko kosta recimo a4 mozes kupiti Accorda koji pruza neusporedivo vise. Uzmimo za primjer A4 1.8 TFSI  sa minimalnom opremom kosta 36 000 EUR.  Accord 2.4 Executive (kompletno sva oprema) kosta 34 000 EUR. Design je osobna stvar, ali u svim ostalim aspektima (pouzdanost, snaga, brzina, kvalitet izrade, garancija, prostor, gepek.....) Honda je bolji auto. O osjecaju u voznji mogu pricati samo onome ko je vozio oba.

Imaš pravo na svoje mišljenje, ne moramo se slagati. Slažem se s tobom da je Accord odličan auto, ali između Audija i Honde nikad ne bi kupio Hondu. Nema teoretske. Inače od frenda stari mi ima Hondu Legend 2007 ili 2008. nisam siguran, auto je isto stani pani, i šta?  To znači da je u rangu ili čak bolji od A6 ili šta ja znam E klase nove? Čak i S ili A8? Uvjet je čisto da imaš para a ne da skupljaš zadnju kovanicu pri kupnji takvog auta. Uzeo bi Legend prije A6 recimo 3.0 dizle quattro..ili benzinca,nebitno.

Ma daj..

pouzdanost, snaga, brzina, kvalitet izrade, garancija, prostor, gepek.....ovo se neću ni truditi iskomentirati. Ne znam koji Audi si vozio ali na primjeru pajdaša s faksa ti mogu reći da si izvalio notornu glupost, tip ima Audi 80 1.8S sa 650 000km. Nađi mi Hondu na našim cestama sa tolikom kilometražom, i ja ću ti ju drage volje otkupiti i pokloniti.

Znači sve mi argumentiraj, auto je benzinac 90ks, pouzdanost, snaga, brzina, kvalitet, la la la. Nađi mi to godište Hondu evo, 1987 ili koje je već. Sa 650 000km.

Ja sam mogao sebi birati šta ću uzeti, A3 2001. ili Hondu Civic, cijena im je čak bila vrlo blizu, rekao nema šanse. 1.4 i 1.5 Civic sa troje vrata nije moj auto. A3 je Amerika za njega, od opreme do kvalitete izrade. Govorim o istom godištu - 2000,2001.

Dobio sam dakle serijski :

*automatsku klimu

*prednje i stražnje el.podizače

*ESP

*Audi Subwoofer u gepeku

*El.retrovizore

*6 zračnih jastuka

*putno računalo

Nisam našao ama baš nijedan Civic iz 2000/2001 a 30 sam ih pogledao valjda, da je i blizu po opremi. A 1000-1500 eura je kažem možda bila razlika u cijeni što mi nije bilo problem više dati.

Cemetary gates
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.6.2011 9:41 (thedream).
14 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Ne bi uzeo ni jedan ni drugi vec kad pitas. Legend je stari model i kad izadje novi mozemo razgovarati o tome. Ujak mi ima novi A4 2.0 TDI a kum godinu dana staru Accord 2.2 I-DTEC i vozio sam oba vise puta. da isto kostaju sebi bi bez trenutka razmisljanja uzeo Accord. Ako uzmem u obzir 4000 EUR razlike onda Audi postaje smijesan. 

14 godina
neaktivan
thedream kaže...

pouzdanost, snaga, brzina, kvalitet izrade, garancija, prostor, gepek.....ovo se neću ni truditi iskomentirati. Ne znam koji Audi si vozio ali na primjeru pajdaša s faksa ti mogu reći da si izvalio notornu glupost, tip ima Audi 80 1.8S sa 650 000km. Nađi mi Hondu na našim cestama sa tolikom kilometražom, i ja ću ti ju drage volje otkupiti i pokloniti.

Znači sve mi argumentiraj, auto je benzinac 90ks, pouzdanost, snaga, brzina, kvalitet, la la la. Nađi mi to godište Hondu evo, 1987 ili koje je već. Sa 650 000km.

Volio bi da ovo izjavis pred javnim biljeznikom. Kum koji je spomenut u ranijem postu prije 5-6 godina prodao je Hondu Accord sa 600 000km koju dan danas vidjamo po gradu a koja je bila 3 ruka kad je on kupio.

Uzivaj u svojoj preplacenoj Skodi.

15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Šta fali Škodi?

Cemetary gates
14 godina
neaktivan
thedream kaže...

Šta fali Škodi?

Apsolutno nista. Audi po cijeni kakvu zasluzuje. Sigurno dobra kupovina. Ove manje su malo ruzne ali Octavia i Superb su odlicni auti za cijenu. Malo tvrdi ko i vecina drugih njemaca ali kome to ne smeta i ne pati od znaka na automobilu definitivni best buy.

Kad si vec spomenuo Audi 80 1.8 moram ti rec da mi od zene stari ima takvog, otprilike isto godiste i obozava ga. Covjek ima restoran i novca za godisnje mijenjati auto ali kaze da ce ga voziti dok jedan od njih dvojice ne crkne i da ce opet kupit Audija. Valjda stvar navike.

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.6.2011 10:04 (BlueMax).
15 godina
neaktivan
BlueMax kaže...
thedream kaže...

Šta fali Škodi?

Apsolutno nista. Audi po cijeni kakvu zasluzuje. Sigurno dobra kupovina. Ove manje su malo ruzne ali Octavia i Superb su odlicni auti za cijenu. Malo tvrdi ko i vecina drugih njemaca ali kome to ne smeta i ne pati od znaka na automobilu definitivni best buy.

Ajde da se u nečemu i složimo. Inače vidio sam policijski Superb 4x4, onaj 3.6 sa 260ks. Ako ne i više u njihovoj izvedbi. Zinuo sam, to je auto da nisu istine. U što je zaista dobri stari škodilak evoluirao.

Cemetary gates
17 godina
BlueMax kaže...

Volio bi da ovo izjavis pred javnim biljeznikom. Kum koji je spomenut u ranijem postu prije 5-6 godina prodao je Hondu Accord sa 600 000km koju dan danas vidjamo po gradu a koja je bila 3 ruka kad je on kupio.

Preplacena skoda...

Dobrodosao na forum, nadam se da ce ti biti od koristi...

Audi je u premium segmentu vec dugi niz godina i nemoj rec da na svijetu ima toliko glupih ljudi da nisu uvidjeli istu stvar kao i ti - da je to usminkana skoda.

Accord je ok auto, ali za klasu nizi po svemu, cijena je kakva je - zato Accord nije tu di je A4.

Da i jos jedna stvar. Skoda je puno bliza Hondi po kvaliteti kompletne izrade nego je Honda Audiu.

Ima vas koji bruje da je Audi - Lamborghini, sad je vec i Skoda, onda Seat, Skoda, VW - sve je to isto. Pa naravno da ima slicnosti kad je to jedan jedini koncern - VW, to je cijela poanta udruzivanja vise manufacturera pod jednom kapom.

Recimo Seat Exeo je kompletno isti Audi B7 - i zasto ne bi bio ? Odlican auto, s premium izradom, a opet osjetno jeftiniji od novog A4 (B8)...

Truth in engineering.
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.6.2011 10:06 (Batista).
15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Kažu mnogi da kvalitetom nije ni blizu.

Cemetary gates
14 godina
neaktivan
Batista kaže...
BlueMax kaže...

Preplacena skoda...

Dobrodosao na forum, nadam se da ce ti biti od koristi...

Audi je u premium segmentu vec dugi niz godina i nemoj rec da na svijetu ima toliko glupih ljudi da nisu uvidjeli istu stvar kao i ti - da je to usminkana skoda.

Accord je ok auto, ali za klasu nizi po svemu, cijena je kakva je - zato Accord nije tu di je A4.

Da i jos jedna stvar. Skoda je puno bliza Hondi po kvaliteti kompletne izrade nego je Honda Audiu.

Provjeri koliko Skoda i Audi imaju zajednickih djelova. U biti puno lakse ce ti biti provjeriti koji su im razliciti.

Za klasu nizi po sveemu?! Po cemu to?

Kazem ti da cesto vozim i par mjeseci starog A4 i godinu staru Accord i mogu ti samo reci suprotno od ovog o cemu ti pricas. Kupio sam Toyotu Verso zbog obitelji i nikad vise Toyotu niti auto takvog oblika, a opet prije nego Audija ili VW. Ne vodim se po principu "svaki cigo svoga konja hvali" nego po iskustvu.

15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Da,Toyota je ovako, pouzdan auto. {#}{#} Nemoj molim te valjati. Uostalom s kupcem Versa ne razgovaram. Jesi novi kupio? {#} Toyotu prije Audija?! LOL. Pa dobro mislim, moj stric je pomorac. I ima djece na svim krajevima svijeta. Vratio se čovjek s brdom para u našu malu zemlji, sve popio, i taman mu ostalo za Ladu Nivu.

Kaže jbeš tvoj A3, ja sa svojom idem u polje. Klima? Otvori prozor. Zračni jastuci? Šta će ti ako znaš vozit. ESP? Ma kod nas rijetko pada kiša u Dalmaciji. El.podizače,imaš? Mali izvući ću ti uši.

Ako je nešto podložno smijehu to su ukusi u automoto-svijetu. Krasna podloga za pišanje od smijeha.

Toyota..hm..ovo je zaista onako, svjetska provala. Toyota znači prije VW-a i Audija. Zanimljivo. Imaš neku tihu patnju i ovdje, kakvu Celicu staru? {#}

Cemetary gates
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.6.2011 10:25 (thedream).
17 godina

bez uvrede al ovaj zadnji post ti je proljev kakvog nema.. da, toyota svakako prije VW, prije audija možda.. sa njom ćeš se svakako više vozit bez problema nego sa ova dva druga zajedno. treba nešto i odvozit pa onda pričat.. ovako se sve svodi na cijenu, izgled i "slabe" motore.. i na temelju toga se komentira.

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice