Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 79.030
|
čitano: 16.583.148
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Vaš Auto Snova
KOZOMAR kaže...

evo i sad recite da ovi auti nisu dobri, to govore samo budale kao bmw je cista glupost a on vozi zastavu...morate se provozati u Q7-mici i BMW 530 xd ili slicnome pa cete viditi sto je masina

Svatko ima pravo izražavati svoj ukus u tekstualnom obliku, ali Golf...auto snova..moraš biti imbecil.

15 godina
Vaš Auto Snova

nisam ja rekao da su sr-nje, nego da ima masu drugih auta koji su isto odlicni, a nisu njemci...

probaj se malo provozati u nekom francuzu pa ces vidjet komoditet sta je...ne mislim na koristene materijale koji JESU malo na nizem nivou, ali meni ne zamjetno, nego na osjecaje u voznji...

doma imam 1 njemca i 2 francuza...njemac je tvrd uzasno (ovjes, sicevi, itd), jedino mi se volan svida koji je tvrdi nego francuzima...francuz ovaj noviji je jako udoban, mekan, bolje osjecaje...drugi francuz je cisto muski auto, tako da ga nemogu usporediti, niti nema pomagala nikakva, no volan bez serva mi savrsen, malo malo je teze vrtiti na mjestu, ali u voznji je odlican...

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.6.2011 15:33 (RuskeGTT).
16 godina
neaktivan
KOZOMAR kaže...

evo i sad recite da ovi auti nisu dobri, to govore samo budale kao bmw je cista glupost a on vozi zastavu...morate se provozati u Q7-mici i BMW 530 xd ili slicnome pa cete viditi sto je masina

Q7 smo imali... i vozio sam je, 4.2 V8 (naravno ne na cesti jer tada nisam imao vozacku jos, nego malo gore po selu) i to auto je preseravanje, svaki dan 100€ za gorivo, ajde ima mista istina, motor odlicno zvuci i siguran je (dokazano kamionom {#}), ali to je njemački tenk, jednostavno previse. Meni je jos uvijek auto snova neka starija Alfa (tipa 33 Stradale), Delta HF Integrale, Corolla AE86 ili Peugeot 205 GTi. Dok sam ne zaradim za takav neki autić u originalnom stanju i da je ocuvan lijepo vozit cu Mazdu 2, za mene koji sam tek polozio to je odlicno auto, moze potegnut i ne trosi previse, ali opet to nije auto kakvo se meni svida. Nema mi ono nesto.

15 godina
Mitsuoka kaže...
KOZOMAR kaže...

Q7 smo imali... i vozio sam je, 4.2 V8 (naravno ne na cesti jer tada nisam imao vozacku jos, nego malo gore po selu) i to auto je preseravanje, svaki dan 100€ za gorivo, ajde ima mista istina, motor odlicno zvuci i siguran je (dokazano kamionom {#}), ali to je njemački tenk, jednostavno previse. Meni je jos uvijek auto snova neka starija Alfa (tipa 33 Stradale), Delta HF Integrale, Corolla AE86 ili Peugeot 205 GTi. Dok sam ne zaradim za takav neki autić u originalnom stanju i da je ocuvan lijepo vozit cu Mazdu 2, za mene koji sam tek polozio to je odlicno auto, moze potegnut i ne trosi previse, ali opet to nije auto kakvo se meni svida. Nema mi ono nesto.

odlicne aute si nabrojao!!!! to su pravi muski auti!

16 godina
neaktivan

Znan ja vec odavno da ja i ti imamo isti ukus {#}

15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

dobro svatko ima svoj ukus al kad neki pocmu sa onim japanskim sr***ma, stvarnoo ono, al svi su auti dobri glavno da se kola okreću,,,xd

16 godina
neaktivan
KOZOMAR kaže...

dobro svatko ima svoj ukus al kad neki pocmu sa onim japanskim sr***ma, stvarnoo ono, al svi su auti dobri glavno da se kola okreću,,,xd

Japanci nisu sranja... dosta ih je proslo ispod mojih nogu i to je kvaliteta. Dida mi ima 323F vec 11 godina (dobro sad je otisla ocuhovom sinu), majka mi je imala RAV4 10god. i sad je otisao didu, kad je uzela KIU Sportage ovu novu, sve auti bez ikakvog problema i sasvim ugodni za voziti. Doduse ja RAVa nisam pretjerano volio jer mu je kumplug malo predug.

16 godina
protjeran

samo renault espace. jedini auto u kojem me nije bolljela kičma nakon duže vožnje.

unutrašnjost unutrašnjost
Kad bi pametni popuštali svijetom bi budale vladale. Krleža: sačuvaj me Bože hrvatske kulture i srpskog junaštva.
15 godina
Mitsuoka kaže...

Znan ja vec odavno da ja i ti imamo isti ukus {#}

vjeruj mi ja zaboravio, ali sad cu upamtiti :P

15 godina
neaktivan

ne mislim sad da su svi gluposti al evo sto ja znam mitsubishi lancer ljudi ga hvale meni auto uopce nije nesto! al imas ovih nekih baš su odlični!

15 godina
karakteran kaže...

samo renault espace. jedini auto u kojem me nije bolljela kičma nakon duže vožnje.

Otac mi je vozio stari model  i novi model. Izvanredan obiteljski auto. A udobnost, zna se da su tu Francuzi dobri.

Nissan 350z, i općenito američki auto Dodge pogotovo iz 70ih.

I don't give a fu*k
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.6.2011 16:00 (Vapor).
16 godina
protjeran
Vapor kaže...
karakteran kaže...

Otac mi je vozio stari model  i novi model. Izvanredan obiteljski auto. A udobnost, zna se da su tu Francuzi dobri.

nema boljeg, preporodio sam se.

Kad bi pametni popuštali svijetom bi budale vladale. Krleža: sačuvaj me Bože hrvatske kulture i srpskog junaštva.
15 godina
neaktivan

tko je nabrojao dobre aute?

17 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

San snova <3 <3

Subaru Impreza WRX STI 07&#39; Subaru Impreza WRX STI 07'
BMW E36 BMW E36
Mitsubishi 3000GT  93&#39; Mitsubishi 3000GT 93'
BMW M5 2007 BMW M5 2007
SLS Amg SLS Amg
Mitsubishi Lancer Evo II Mitsubishi Lancer Evo II
Odi na google i upiši SEARCH...:)
14 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

evo mojih auta snova

Renault 4 GTL Renault 4 GTL
Mini Moris 1300 Mini Moris 1300
Mazda MX-5 Miata Mazda MX-5 Miata
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.6.2011 19:25 (effigy).
14 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

ja bi Opel  monzu 3.0 i  :) suzuki swift GTI,   

od novijih :  alfa 157 20v 2.5 JTDI,  chalanger srt8 , Chevrole Camaro SS

a moje :)  za par godina BMW e36 BITURBO :)

14 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

i mercedes cls je zakoooon :)

15 godina
Goddish kaže...

159 2.4 JTD, a ne 157 2,5 JTDI

14 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

mislim da je 157 2.5 jtd , gazda ga ima , vozio me u njemu, auto je predobar  pogledat cu

17 godina
Goddish kaže...

mislim da je 157 2.5 jtd , gazda ga ima , vozio me u njemu, auto je predobar  pogledat cu

Alfa 157 ne postoji, niti ne postoji 2.5 JTD motor, oni dolaze u najjačoj izvedbi kao 2.4 JTD 20V s 5 cilindara

16 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...

ne priznajete druge...japance, francuze, talijane...samo nijemci...zivio nas mentalitet!

ako nemas nijemca nemas auto -.-"

Nije istina! Samo pogledaj koliko bi balkanaca zeljelo pred svojom kucom vidjeti nekog Mustanga ili Chargera, Skylinea, Imprezu WRX?

Ja takodje podrzavam njemce, jer znaju kako napraviti vrhunsko auto i sto su to pokazali vise puta, ali da ne postoje drugi, ipak ne. 

OT : Moj auto snova je Opel Manta, jednostavno savrseno auto.

Only God can judge me!
15 godina
Ziga kaže...
Goddish kaže...

Alfa 157 ne postoji, niti ne postoji 2.5 JTD motor, oni dolaze u najjačoj izvedbi kao 2.4 JTD 20V s 5 cilindara

to sam ja rekao gore...

a sad nova oznaka vise nije JTD nego JTDm

16 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...
Goddish kaže...

159 2.4 JTD, a ne 157 2,5 JTDI

Takoder je Challenger, te Chevrolet

A BMW E36 koliko ja znam nema ni jedna biturbo osim nekih prerada...

Tako je Ruska {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.6.2011 0:56 (Mitsuoka).
15 godina
Vaš Auto Snova

challEnger :P

E36ica ne postoji biturbo, ali je vrlo lijepo imat takvu konfiguraciju pod haubom :) ako bude ikad para koliko treba, to je u planu za moju petardu :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.6.2011 0:50 (RuskeGTT).
17 godina
KOZOMAR kaže...

ne mislim sad da su svi gluposti al evo sto ja znam mitsubishi lancer ljudi ga hvale meni auto uopce nije nesto! al imas ovih nekih baš su odlični!

Aha, sad sam provjerio, i zvučao si kao 14godišnjak - dakle još pola desetljeća da uopće doživiš pravo za voziti neki auto... ako bude para za vozačku:)

Prije toga, "ljudi kažu", "ljudi ga hvale"...ljudi i lažu i kradu i nisu neka referenca, nego samo buka u forumu.

16 godina

moja petica je ujedno i moj auto snova <3

14 godina
neaktivan
dreammaker kaže...

I meni moja! {#}

http://www.bug.hr/forum/topic/komponente-oprema/prodaja-anti-static-rukavice/103005.aspx
16 godina
Monopol kaže...
dreammaker kaže...

I meni moja! {#}

bahato je samo to što ju imamo, bilo bi previše da tražimo više ili sanjamo o boljem. :D

15 godina
protjeran
Vaš Auto Snova

Možda zvučim malo tard, ali YUGO 45, kad bi to mogao modificirat, to bi bilo ispunjenje snova... :)

Moj skypename: benocplusplus
14 godina
Vaš Auto Snova

Nije zeka peka...Lada Niva,al čitava :) (Čuo sam da vozi na votku)

griješiti je ljudski al je osjećaj božanski
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice