Razglas za ''Gamer Caffe & Night bar''

poruka: 10
|
čitano: 2.606
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Pomoč! Razglas za ''Gamer Caffe & Night bar''

Totalni sam noob za audio, a otvaram bar u puli gdje bi po noći pržio muziku na struju, treba mi savjet neznam šta da kupim koliko di zvučnika da stavim niti kako se to sve pospaja.

Sad baš radim tlocrt prostora pa ga stavim ovdje. Gledao sam po amazonu kao neka 4 zvučnika koja imaju 2x25cm 500w, uzet pojačalo 4 kanalno i 2 subwofera, al  paprena su pojačala s više kanala, pa mi frend govori da uzmem 2 pojačala s po 2 kanala...a imam doma i  sony STR DE135 koji je kao 2x150(100)w pa kaže i to bi mi bilo ok za jedan par zvučnika, a ja neznam ni kako iz kompa dovest signal u 2 pojačala i sve to dalje

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.5.2016 10:01 (gpetric).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Ovisi o veličini prostora,nagrubo uzmeš 4 kanalno razglasno pojačalo,2 bass bina po cca 300W i 2 dvosistemca/trosistemca po 350-400W,ali opet sve ovisi o veličini prostora.

Otkupljujem/Popravljam Smartphone-ove kontakt na PM ili evilmage007@gmail.com 097/673/27-41
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Pomoč! Razglas za ''Gamer Caffe & Night bar''
gpetric kaže...EVO SLIKE amaterski tlocrt :P

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.5.2016 11:09 (gpetric).
14 godina
gpetric kaže...
gpetric kaže...EVO SLIKE amaterski tlocrt :P

Uzmeš 2 bass bina od 250-300W i 2 dvosistemca po 300W po mom mišljenju je to taman,jer ja kad imam negdje nekakvu feštu te veličine prostor kad je onda furam 2 dvosistemca po 400W i 2 bass bina po 500W i bude previše.

Na otvorenom koristim 2 bass bina po 1000W i 2 trosistemca po 1800W.

Otkupljujem/Popravljam Smartphone-ove kontakt na PM ili evilmage007@gmail.com 097/673/27-41
12 godina
neaktivan

Znaš li gdje mogu to nabavit? Gledao na amazon.de ali večina njih ne šalje u 'rvacku. I šta po pitanju pojačala i spajanja sveg tog?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
gpetric kaže...

Znaš li gdje mogu to nabavit? Gledao na amazon.de ali večina njih ne šalje u 'rvacku. I šta po pitanju pojačala i spajanja sveg tog?

Ja mislim da ti je najbolje sve kod nas kupiti,nemoj računati ispod cca 10k kn da će te izać cijeli setup,pojačalo 4kanalno spajaš s činč-bananica.

11 godina
protjeran
Kontaktiraj me na mail ako te zanima ,imam ti komplet aktivna skretnica plus 2x 250w i 2x 120w u d klasi. Sve je rucni rad.
toni-audio.com.hr
12 godina
neaktivan

Poslao ti na tbavcevic@gmail.com

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Naručujem baš opremu, i pitam se za tu glavnu prostoriju dali da metnem samo 2 zvučnika stereo s jedne strane, ili 4 komada u svaki čošak jedan?

Omnitronic fullrange kutija 2x500w

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
a zato 4 kanalno pojačalo tražiš,btw hvala na linku.

glasnija,kvalitetnija i ćesto jeftinija opcija ti je 2 kanala bas binovi i 2 kanala "fullrange".

4 ista zvućnika po dva u dva kuta neće proizvodit previše dobar zvuk, slićno je i s 4 ista svaki u svom kutu,iako jest ćesta praksa takve instalacije, ćesto je i najgora.
toni-audio.com.hr
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice