Media centri (WD TV, Icy Box HDD media...)

poruka: 16
|
čitano: 10.381
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Koristite li media centre tipa WD TV ili Icy Box Media center...

Kakva su vaša iskustva s takvim uređajima, imate li koji za preporučit?

Ako netko koristi, bacite kakav komentar na kvalitetu i eventualne probleme sa reprodukcijom...

...O tempora! O mores! (u prijevodu: O temperama i moru)...

0 0 hvala 0
17 godina

MOj frend ima Popcorn

Strašna stvar.

preporučam ti to

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Media centri (WD TV, Icy Box HDD media...)

i mene zanimaju media centri, šta mislite o ovom http://www.links.hr/index.php?option=artikl&id_kategorija=3630&id_artikl=051.603.073

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.8.2009 13:42 (hjerkic).
16 godina

svi rade osnovnu funkciju, ali razlike su u podržanim formatima, mogućnosti nadogradnje, jednostavnosti, brzini (menija i daljinskog) itd.. PopCorn je nekako najkompletniji ili najmanje nedostataka. Jedino što smo mi malo tržište.. još uvijek A-110 stoji cijena od 2k kn. dok je već dostupan novi model C-200 (čeka se jesen..). Trenutno A-110 vani košta cca 1k kn. dok s našom cijenom povoljnije je sklopiti PC-HTPC.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ja koristim Xbox1 za sve svoje multimedijalne apetite i to koristenjem XBMC aplikacije, najbolje, po mogucnostima, multimedijalne aplikacije na svijetu. Naravno volio bih da XBox moze isporuciti sirovu snagu za gledanje HD sadrzaja, no ionako sva moja kolekcija, primarno filmova, kodirana je standardnim Xvid, DivX codecima. www.xbmc.org
Xero: ...Ti nemaš brige. Tebi se tako rečeno proc zmrzava ...
17 godina
neaktivan

E ja imam LG-jev TV sa USB portom. Samo uštekam stick/externi disk i deri po kokicama :)

Podržava sve opće prihvaćene multimedijalne formate (od MP3 do MKV-a) kao i sve formate titlova.

Samo mu je muzički player malo (više) okrljašten, tj. nema ni shuffle, ni repeat a ni playlist podršku.

U BiH košta 680 €.

Arch user :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ima li itko iskustva sa ovim čudom? http://www.airlive.com/products/MU-7000AV/mu_7000av_1.shtml

zanima me ima li podršku za čćžšđ

17 godina

Kupio sam prije nekoliko dana plazmu od 50 inca pa bih sada kupio i media centar da mogu serije gledati na televizoru umjesto na kompu, a bas se ne razumijem u to pa bi mi dobro dosla preporuka. Bitno mi je da podrzava .avi i .mkv formate, da prikazuje titlove ako su na USBu skupa s serijom i da nebude skuplji od 1000 kn. Takodjer nebi bilo lose kad bi mu se software mogao nadogradjivati, tako da mogu gledati i novije formate, kad .mkv bude zastario.

0 0 hvala 0
17 godina

Imao sam priliku 2 dana isprobati WD-ov uredjaj.Cijena mu je negdje izmedju 700 i 800 kn sto je povoljno.Podrzava vecinu formata,ima upscaling 16:9,slika je zadovoljavajuce kvalitete.Gledanje divixa je ok.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

mene zanima jel  ima uređaj s wireless konekcijom tj da može čitati podatke s umreženih računala i prikazaivati ih na tv-u

da ima pregledan meni i barem 2 usb ulaza

0 0 hvala 0
17 godina
Nex9 kaže...

mene zanima jel  ima uređaj s wireless konekcijom tj da može čitati podatke s umreženih računala i prikazaivati ih na tv-u

Ima

http://www.links.hr/index.php?naziv=Media+Player+WESTERN+DIGITAL+WDTV+Live%2C+USB%2C+LAN%2C+HDMI%2C+crni&option=artikl&id_kategorija=3630&id_artikl=363.000.014

17 godina
neaktivan
Brada kaže...
Nex9 kaže...

Ima

http://www.links.hr/index.php?naziv=Media+Player+WESTERN+DIGITAL+WDTV+Live%2C+USB%2C+LAN%2C+HDMI%2C+crni&option=artikl&id_kategorija=3630&id_artikl=363.000.014

Jel ima neko ko ga ima i kakva su mu iskustva, pogotovo sa MKV!

*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*
17 godina
Brada kaže...
Nex9 kaže...

Ima

Jesi siguran da ima WIFI?

15 godina

Ovo je topic o WD HD TV Live Media centru koji se vodi vec nekoliko dana http://www.bug.hr/forum/topic/komentari-bolexa-molexa-bug-laba/wd-tv-live-hd-media-player/40575.aspx  Wireles NEČE moći streamat mkv. fileove ali ostale hoće. Kosta 999 kuna ali ni sam mdragi bog nezna kada ce ga dobiti , i na stranicama prozvodjaca Western Digitala je NERASPOLOZIV za naruciti ili od njih ili od reselera, aka, rasprodan. Pop Corn je isao i sa n clasom WiFi ja i mogao je stremat i mkv. ali recimo u Autronicu ga vise nemaju i nemaju ideje za koliko MJESECI ce doc... ICY je P R E S K U P , i ovaj link od Seregetora slobodno otvori , mogao je i on i vidjeti da je artikal nedostupan u svim prodavaonicama...

Uzmi stariji model WD a 799 do 849 kn moze se jos koji nac po ducanima , vrti sve , procitaj mlao ovaj topic koji sam ti linkao i vidjet ces stranicu od modera gdje ces naci firmwire za nasa slova i koji i tako PODRZAVA WiFi (moci ces sa mreze stremat normalne divx e)i tako da nema ralike jer original WD TV Live NE DOLAZI sa wifi dongleom nego ga moras kupiti , a ionako su nasi svi  ducani sa PC robom prazni nevjerujem da ces ista naci.

17 godina

Nije to moj link. Ja sam samo rekao da mislim da taj player nema WIFI

17 godina
protjeran
hjerkic kaže...

i mene zanima ovaj uređaj, ne čini se preskup, ima li kakvih iskustava.

''how yes no''
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice