Koristite li media centre tipa WD TV ili Icy Box Media center...
Kakva su vaša iskustva s takvim uređajima, imate li koji za preporučit?
Ako netko koristi, bacite kakav komentar na kvalitetu i eventualne probleme sa reprodukcijom...
Koristite li media centre tipa WD TV ili Icy Box Media center...
Kakva su vaša iskustva s takvim uređajima, imate li koji za preporučit?
Ako netko koristi, bacite kakav komentar na kvalitetu i eventualne probleme sa reprodukcijom...
MOj frend ima Popcorn
Strašna stvar.
preporučam ti to
i mene zanimaju media centri, šta mislite o ovom http://www.links.hr/index.php?option=artikl&id_kategorija=3630&id_artikl=051.603.073
svi rade osnovnu funkciju, ali razlike su u podržanim formatima, mogućnosti nadogradnje, jednostavnosti, brzini (menija i daljinskog) itd.. PopCorn je nekako najkompletniji ili najmanje nedostataka. Jedino što smo mi malo tržište.. još uvijek A-110 stoji cijena od 2k kn. dok je već dostupan novi model C-200 (čeka se jesen..). Trenutno A-110 vani košta cca 1k kn. dok s našom cijenom povoljnije je sklopiti PC-HTPC.
E ja imam LG-jev TV sa USB portom. Samo uštekam stick/externi disk i deri po kokicama :)
Podržava sve opće prihvaćene multimedijalne formate (od MP3 do MKV-a) kao i sve formate titlova.
Samo mu je muzički player malo (više) okrljašten, tj. nema ni shuffle, ni repeat a ni playlist podršku.
U BiH košta 680 €.
ima li itko iskustva sa ovim čudom? http://www.airlive.com/products/MU-7000AV/mu_7000av_1.shtml
zanima me ima li podršku za čćžšđ
Kupio sam prije nekoliko dana plazmu od 50 inca pa bih sada kupio i media centar da mogu serije gledati na televizoru umjesto na kompu, a bas se ne razumijem u to pa bi mi dobro dosla preporuka. Bitno mi je da podrzava .avi i .mkv formate, da prikazuje titlove ako su na USBu skupa s serijom i da nebude skuplji od 1000 kn. Takodjer nebi bilo lose kad bi mu se software mogao nadogradjivati, tako da mogu gledati i novije formate, kad .mkv bude zastario.
Imao sam priliku 2 dana isprobati WD-ov uredjaj.Cijena mu je negdje izmedju 700 i 800 kn sto je povoljno.Podrzava vecinu formata,ima upscaling 16:9,slika je zadovoljavajuce kvalitete.Gledanje divixa je ok.
mene zanima jel ima uređaj s wireless konekcijom tj da može čitati podatke s umreženih računala i prikazaivati ih na tv-u
da ima pregledan meni i barem 2 usb ulaza
mene zanima jel ima uređaj s wireless konekcijom tj da može čitati podatke s umreženih računala i prikazaivati ih na tv-u
Ima
Ima
Jel ima neko ko ga ima i kakva su mu iskustva, pogotovo sa MKV!
Ima
Jesi siguran da ima WIFI?
Ovo je topic o WD HD TV Live Media centru koji se vodi vec nekoliko dana http://www.bug.hr/forum/topic/komentari-bolexa-molexa-bug-laba/wd-tv-live-hd-media-player/40575.aspx Wireles NEČE moći streamat mkv. fileove ali ostale hoće. Kosta 999 kuna ali ni sam mdragi bog nezna kada ce ga dobiti , i na stranicama prozvodjaca Western Digitala je NERASPOLOZIV za naruciti ili od njih ili od reselera, aka, rasprodan. Pop Corn je isao i sa n clasom WiFi ja i mogao je stremat i mkv. ali recimo u Autronicu ga vise nemaju i nemaju ideje za koliko MJESECI ce doc... ICY je P R E S K U P , i ovaj link od Seregetora slobodno otvori , mogao je i on i vidjeti da je artikal nedostupan u svim prodavaonicama...
Uzmi stariji model WD a 799 do 849 kn moze se jos koji nac po ducanima , vrti sve , procitaj mlao ovaj topic koji sam ti linkao i vidjet ces stranicu od modera gdje ces naci firmwire za nasa slova i koji i tako PODRZAVA WiFi (moci ces sa mreze stremat normalne divx e)i tako da nema ralike jer original WD TV Live NE DOLAZI sa wifi dongleom nego ga moras kupiti , a ionako su nasi svi ducani sa PC robom prazni nevjerujem da ces ista naci.
Nije to moj link. Ja sam samo rekao da mislim da taj player nema WIFI
i mene zanimaju media centri, šta mislite o ovom http://www.links.hr/index.php?option=artikl&id_kategorija=3630&id_artikl=051.603.073
i mene zanima ovaj uređaj, ne čini se preskup, ima li kakvih iskustava.