Pozdrav,
koje je po vama najisplativije rabljeno kucno kino do 100 eura.
Ovako trebao bih znaci 4 samostojecih zvucnika,jedan centralni i subwoofer.
Gleadam malo letgo i njuskalo,krecu se razne cijene no zanima me koji se isplati kupit.
Pozdrav,
koje je po vama najisplativije rabljeno kucno kino do 100 eura.
Ovako trebao bih znaci 4 samostojecih zvucnika,jedan centralni i subwoofer.
Gleadam malo letgo i njuskalo,krecu se razne cijene no zanima me koji se isplati kupit.
ne znam što ti pametno reć za kućno kino za 100€. To znaš i sam da nećeš sa tim dobit nit kvalitetu zvuka nit neku snagu. A sad ti reci šta ti je uopće bitno i što očekuješ od toga pa ti možda da tko kakav bolji savjet..
ne znam što ti pametno reć za kućno kino za 100€. To znaš i sam da nećeš sa tim dobit nit kvalitetu zvuka nit neku snagu. A sad ti reci šta ti je uopće bitno i što očekuješ od toga pa ti možda da tko kakav bolji savjet..
Ma slazem se ja s time ali sto ce meni vise od 300w,samo zbog gledanje filmova da idem sad bacati pare?
Sam znas sto te zadovoljava zvukom,ja mislim da je cak za filmove potrebnije vise snage (wata)nego za muziku. Ali nemoj vjerovat svemu sto pise u smislu toga da pise tamo 400w za odredjenu stvar. Subwoofer od pravih 400W izbije prozore od basa jel ..A to sto neki napisu na jeftinijim stvarima kao npr da mi linija ima 300W pisu peak power ilti muzicku snagu. Dok evo sad imam sub od cca 200W i vidim sto znaci pravih 200W