Zdravo
Ovako... Treba mi preporuka za program koji ce ukloniti glas iz pjesme, znaci da ostane samo muzika
Unaprijed hvala
Zdravo
Ovako... Treba mi preporuka za program koji ce ukloniti glas iz pjesme, znaci da ostane samo muzika
Unaprijed hvala
Zdravo
Unaprijed hvala
Ja mislim da ne trebas traziti jer je nemoguce,a ako je moguce onda je dosta tesko
Hvala svima nasao sam ono sto mi je trebalo
Druze ako si nasao ajd reci koji je program posto i meni treba takav program mozes i na mejl odgovoriti
sutilovicalex@yahoo.com . Unapred hvala
I mene isto zanima,mogo si napisat tu a ne rec da si naso i ajd bok ko vas je*e
Ma nije mogao nista naci osim originalne matrice ...
Mislim da bi svaki iole ozbiljan program za obradu zvuka trebao moći obaviti taj posao. Ja se služim Auditionom.
sve je moguce...
ali ukoliko hoces maknuti glas iz pjesme nece ti pomoci nikakve frekvencije niti bilo sta drugo...
za uspješno uklanjanje trebas imat accapela verziju te pjesme...ali bas te iste pjesme...znaci isto trajanje i sve ostalo...i ona mozes u neki bolje program za obradu zvuka to napravit tako da ides u opcije i odaberes da iz orginal pjesme makne uzorak...a taj uzorak ti je ona accapella sta san spomenuo maloprije...
sve ostalo sta pokusas ce ispast grozno...
sve je moguce...
ali ukoliko hoces maknuti glas iz pjesme nece ti pomoci nikakve frekvencije niti bilo sta drugo...
za uspješno uklanjanje trebas imat accapela verziju te pjesme...ali bas te iste pjesme...znaci isto trajanje i sve ostalo...i ona mozes u neki bolje program za obradu zvuka to napravit tako da ides u opcije i odaberes da iz orginal pjesme makne uzorak...a taj uzorak ti je ona accapella sta san spomenuo maloprije...
sve ostalo sta pokusas ce ispast grozno...
Ovo ne bi ni na šta ličilo. Osim ako imaš potpuno identičnu a capella verziju, a ne razumijem otkud ikome to :S Iliti, pričaš gluposti, u Auditionu Center Channel Extractor sasvim fino radi.